Νέα

Το "Όχι" των Ελλήνων που άλλαξε την ιστορία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Ψαχνουν για νεους αθλητικους πακιδες
:2funny: :2funny: :2funny:


και ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί τελικά να θρέψει τους Έλληνες πολίτες της, ούτε να τους παρέχει ασφάλεια και προοπτική, επαγγελματική αποκατάσταση και περίθαλψη, αφού τα νοσοκομεία της χώρας μας υπόκεινται σε συγκεκριμένη υποδομή η οποία παραμένει αμετάβλητη από το 1990 ενώ ο πληθυσμός της χώρας έχει αυξηθεί κατά 40% από τότε, λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, εντούτοις η Ελλάδα συνεχίζει να δέχεται αγόγγυστα και ανεξέλεγκτα πάνω από 200.000 λαθρομετανάστες κάθε χρόνο επίσημα, δηλαδή αυτούς που συλλαμβάνουν και άλλους 300.000 τουλάχιστον λαθρομετανάστες οι οποίοι περνούν λαθραία στη χώρα χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι, είτε νόμιμα σαν τουρίστες και μετά παρανόμως παραμένουν στη χώρα όταν λήγει η βίζα τους. Μάλιστα από τους 650.000 "τουρίστες" από ανατολικές χώρες που επισκέφτηκαν την χώρα μας πέρσι, μόνο οι 500.000 επέστρεψαν στις χώρες τους, οι 150.000 που πήγαν ωρέ;

Και ενώ όλες οι χώρες στην Ε.Ε. έχουν θεσπίζει ανώτατο πλαφόν στον αριθμό λαθρομεταναστών επί του ημεδαπού αριθμού στο 3 με 4% στην Ελλάδα η οποία ήδη ο αριθμός αυτός ξεπερνά το 40%, συνεχίζεται κανονικά η ανεξέλεγκτη και αθρόα εισαγωγή μεταναστών χωρίς αυτό το γελοίο κράτος να μπορεί να εξασφαλίσει εργασία και αξιοπρεπή διαμονή στους μετανάστες αφού ούτε καν για τους Έλληνες δεν μπορεί.

Και μετά όταν η εγκληματικότητα σκάει όλα τα ρεκόρ οι γραικύλοι της πολιτικής και των ΜΜΕ τα ρίχνουν στην μη επαρκή αστυνόμευση. Μα τι να κάνουν οι αστυνομικοί όταν στην Ελλάδα πλέον συρρέουν όλοι οι επίδοξοι εγκληματίες από τις 210 χώρες του πλανήτη οι οποίοι μας έχουν πάρει χαμπάρι τι μαλάκες είμαστε και τους δεχόμαστε όλους χωρίς καμία αντίρρηση? Αλλά και οι λαθρομετανάστες που έρχονται στη χώρα και έχουν σκοπό να δουλέψουν, όταν δεν βρίσκουν δουλειά, λογικό δεν είναι να κλέβουν και να ληστεύουν για να ζήσουν?

Κύριοι πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον. Δε θα διαλύσουμε τη χώρα μας στο βωμό ούτε του "ανθρωπισμού" ούτε της παγκοσμιοποίησης. Δεν είναι μαλάκες όλοι οι άλλοι που έκλεισαν τα σύνορα και απελαύνουν αβέρτα κουβέρτα τους λαθρομετανάστες ενώ εμείς που τους δεχόμαστε είμαστε οι έξυπνοι.

Διώξτε όλους τους λαθραίους και παρανόμους ΤΩΡΑ και σταματήστε να δέχεστε αγόγγυστα και ανεξέλεγκτα και χιλιάδες άλλους κάθε μέρα. Το φαινόμενο αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα γιατί η χώρα μας βυθίζεται. Όταν οι λαθραίοι βλέπουν ότι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δέχεται χωρίς αντίρρηση τους λαθρομετανάστες είναι η Ελλάδα και μάλιστα ο υπουργός εσωτερικών της χώρας αυτής τους ευχαριστεί κιόλας για την επιλογή τους αυτή (βλέπε γελοίο Πάκη), ε λογικό επόμενο είναι η Ελλάς να είναι ο πρώτος τόπος προορισμού για τους λαθρομετανάστες και επίδοξους εγκληματίες επίσης.
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η πουσταρα η βαλλιανατου (georgiou speaking)οταν στερευουν τα επιχειρηματα λεει νεφελιμ και καλα ειρωνια
ουστ μωρη κυρια
 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
η πουσταρα η βαλλιανατου (georgiou speaking)οταν στερευουν τα επιχειρηματα λεει νεφελιμ και καλα ειρωνια
ουστ μωρη κυρια


Ανατριχίλα... Αίσχος... Είμαστε αιχμάλωτοι στην ίδια μας τη χώρα...
Τα στιγμιότυπα που θα δείτε διαδραματίζονται στο Αγιο Παντελεήμονα, όταν 60 αστυνομικοί των ΜΑΤ περικυκλώνουν 25 Ελληνες πολίτες που θέλουν ειρηνικά να πάνε στο προσκλητήριο των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Το έγκλημά τους είναι οτι είναι Ελληνες... και οι πολιτικοί μας είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης του θέτει το δίλημμα... " διαλυθείτε και φύγετε αλλιώς...",

Οι Ελληνες του απαντάνε οτι είναι αποφσισμένοι να πάνε στην πλατεία Αμερικής, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε, είναι ελεύθεροι πολίτες σε ένα "δημοκρατικό" κράτος...
Την ίδια ώρα 300 αναρχικοί βρίσκονται στη πλατεία Κύπρου και καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας χωρίς κάποια αστυνομική δύναμη να τους εμποδίζει το έργο τους...

Ομως δεν συμβαίνει το ίδιο στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα...Αυτούς τους 25 ελεύθερους Ελληνες πολίτες, έχουν σκοπό οι γνωστοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί να τους κάνουν να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν...

ΕΛΛΗΝΕΣ, σε εσάς που θα δείτε το βίντεο.... Ξυπνήστε και βγείτε στους δρόμους πριν τα χάσουμε όλα...

Κλείνω τα σχόλια με το εξής... την ώρα που η αστυνομία είχε στριμώξει τους λίγους Ελληνες πολίτες, τριγύρω υπήρχαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που τους χάζευαν και περιγελούσαν....
Βγείτε στους δρόμους πριν είναι αργά γιατί σβήνουμε... και η πατρίδα χάνεται...
 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανείς σοβαρός και ανιδιοτελής άνθρωπος, Έλληνας με ουσιαστικό πατριωτικό περιεχόμενο, δεν αμφιβάλλει ότι η Ελλάδα έχει περάσει από το επίπεδο της ημικατεχόμενης χώρας σ’ αυτό της κατεχόμενης. Η Πατρίδα μας μάλιστα κατέχει το θλιβερό προνόμιο να διαθέτει μια μυστική διπλωματία που αντί να δρα υπέρ των εθνικών συμφερόντων, ξεπουλά αυτά με την αποδοχή αντεθνικών τετελεσμένων και την ανικανότητα ή καλύτερα την απροθυμία να εκμεταλλευτεί τα εχθρικά στραβοπατήματα.

Και επειδή βρισκόμαστε στην επέτειο των 70 ετών από το θρυλικό έπος της Β. Ηπείρου και την ουσιαστική απόκρουση των Ιταλών και των Γερμανών από την Εθνικιστική Ελλάδα του Εθνικού Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, πρέπει να επισημάνουμε την ολέθρια αντίφαση και το πέρασμα από το Όχι της Ηρωικής Ελλάδος στο ναι της ουσιαστικά σκλαβωμένης σήμερα Ελλάδας στους κατακτητές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Τότε υπήρχε μια φιλότιμη Ελλάδα με σεβασμό στο παρελθόν που δούλευε με όρεξη για την κοινωνική πρόοδο και την εθνική ολοκλήρωση έχοντας ως ηγέτη έναν Ελληνόψυχο και Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη που σεβόντουσαν οι αρχηγοί των άλλων κρατών. Έναν Ηγέτη που έβαζε την Εθνική Ελευθερία και την Ελληνική Ιδέα επάνω από ψεύτικες συμμαχίες και ιδέες. Σήμερα η Πατρίδα παραδίδεται από ελληνόφωνους ηγετίσκους που διατάζονται έξωθεν και έχουν βγάλει στην διατίμηση έναν ολόκληρο λαό.

Ο Εθνάρχης Ι. Μεταξάς δεν υπάκουε στο δόγμα του ανήκομεν στην Δύση και στην φρόνιμη συμπεριφορά, αλλά στο υψηλό Εθνικό Φρόνημα και στο Εθνικό Όραμα μιας Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος. Πέτυχε να οδηγήσει την Πατρίδα μας στον θρίαμβο του 1940 στηριζόμενος στην δημιουργία ενός ισχυρού Εθνικού Στρατού, μιας ευημερούσας Εθνικής Εργατικής Τάξης και μιας νικηφόρας ψυχολογίας και προετοιμασίας για να φύγει από μια «περίεργη» ασθένεια.
Σήμερα δεν υπάρχει ούτε όραμα ούτε σχεδιασμός υπέρ της Πατρίδος και του λαού. Η Πατρίδα δίνεται βορά για την εξόφληση γραμματίων και υποχρεώσεων έναντι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και ο λαός πορεύεται με την καλλιέργεια ξένων ενοχών και ηττοπαθούς συναισθήματος προκειμένου να αποδεχτεί τις εθνικές ήττες.

Όταν προσφάτως η Άγκυρα εισέβαλλε με πολεμικά αεροσκάφη δύο φορές στο Αιγαίο και όταν τα ελληνικά μαχητικά επιχείρησαν να αποκρούσουν την εισβολή, οι Τούρκοι ζήτησαν να φύγουν οι πιλότοι μας από τον διεθνή χώρο, αφού προηγουμένως είχαν εισβάλλει στον εθνικό εναέριο χώρο μας, διότι τα τουρκικά αεροσκάφη βρισκόντουσαν σε νατοϊκή αποστολή! Ο δε Γ.Γ του ΝΑΤΟ Ράσμουσεν προωθούσε στην σύνοδο των υπουργών άμυνας της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες προνόμια υπέρ της Τουρκίας προκειμένου αυτή να συμμετάσχει στην διασφάλιση της ευρωπαϊκής ασφάλειας και άμυνας.

Και ενώ η Τουρκία λαμβάνει ουσιαστικά το νατοϊκό σχήμα του προστάτη της περιοχής μας, σε υπέρπτηση τουρκικών μαχητικών επάνω από το Αγαθονήσι, όταν έσπευσαν ελληνικά μαχητικά να αποκρούσουν τους εισβολείς, η Άγκυρα επικαλέστηκε παραβίαση τουρκικού εναέριου χώρου σε βάθος 4 ναυτικών μιλίων. Διεκδικώντας επί της ουσίας το Αγαθονήσι ως τουρκικό έδαφος!

Απαντήσεις ωστόσο παρέχονται ακόμη και από κυβερνητικές εφημερίδες όταν αποκαλύπτεται η ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο με τηλεγραφήματα που φέρουν την ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις μακριά από τις ελληνικές ακτές. Επιπλέον επαληθεύεται μέσα από τα τηλεγραφήματα και τις μυστικές επαφές η παύση των αναχαιτίσεων από ελληνικής πλευράς όταν τα τουρκικά μαχητικά εισέρχονται από τα 6 έως τα 10 μίλια. Στο παιχνίδι μπαίνει από την πλευρά της Τουρκίας η προστασία τάχα και η πρόληψη ατυχημάτων.

Και ενώ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθετεί την άποψη του Νομικού Συμβουλίου ότι δεν πρέπει να υιοθετηθεί ο κανονισμός για το απευθείας εμπόριο με τα κατεχόμενα στην Κύπρο αφού θα «υπονόμευε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας», οι δουλικοί διάλογοι σε Ελλάδα και Κύπρο καλά κρατούν. Ο Ερντογάν πριν καν έρθει στην Αθήνα επέμεινε για τον έλεγχο του εναερίου χώρου στο Αιγαίο από το ΝΑΤΟ και εξέφραζε την βεβαιότητά του ότι ως το τέλος του χρόνου θα έχουν λυθεί τα θέματα του Αιγαίου και θα υπάρχει η δυνατότητα για την κοινή εκμετάλλευση αυτού και των πόρων του. Επικαλείται βέβαια και την διάθεση του φίλου του Παπανδρέου.

Στην Κύπρο μετά από την ακύρωση της στρατιωτικής άσκησης Νικηφόρος κατά τρόπο ηττοπαθή από την ελληνική πλευρά, η τουρκική πλευρά ακυρώνει την δική της άσκηση Ταύρος με την από εδώ πλευρά να πανηγυρίζει ανοήτως. Και κατά την παρουσίαση του «τουρκικού» αυτοδιοικητικού συνδυασμού στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του κόμματος DEB των τουρκόσπορων έκανε λόγο για αδικίες σε βάρος της μειονότητας και για τουρκισμό ενώ η επικεφαλής του συνδυασμού Μουσταφάογλου μιλάει για διαταραχθείσα ισορροπία.

Και η Τουρκία συνεχίζει να εξοπλίζεται ακόμη και με μαχητικά αεροσκάφη τύπου stealth, αόρατα από τα ραντάρ, όταν η Ελλάς αδυνατεί να παραλάβει υπό κατασκευή υποβρύχια και κάνει περικοπές στρατιωτικών δαπανών.Η εξωτερική πολιτική και η Εθνική Άμυνα μιας χώρας δεν γίνεται με όρους χρηματιστηρίου και στημένων συμμαχιών. Και όταν αυτή η χώρα είναι η Ελλάς του Ι. Μεταξά και των Ηρώων, αυτή η πολιτική οφείλει να είναι απαιτητική και διεκδικητική, γεμάτη από εθνικό συναίσθημα και εθνικιστική δράση.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

Επισκέπτης
Πάλι θα βγούνε τα σημαιάκια...

Πάλι θα χαρεί-γιορτάσει ο Ελλήνας με ''κατορθώματα'' 60-65 χρόνων πριν...

Μετά επιστροφή στην κατάντια...

 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Πάλι θα βγούνε τα σημαιάκια...

Πάλι θα χαρεί-γιορτάσει ο Ελλήνας με ''κατορθώματα'' 60-65 χρόνων πριν...

Μετά επιστροφή στην κατάντια...

Kai στην εσσδ υπηρχε εθνικη εορτη-εορτη μνημης για τον πολεμο με του γερμανους το 40 με ''κατορθώματα 60-65 χρόνων πριν"...

Μετά επιστροφή στην κατάντια...

 

Επισκέπτης
Kai στην εσσδ υπηρχε εθνικη εορτη-εορτη μνημης για τον πολεμο με του γερμανους το 40 με ''κατορθώματα 60-65 χρόνων πριν"...

Μετά επιστροφή στην κατάντια...
Δεν ενοχλούνε οι εορτές-πανηγυράκια εθνικής μνήμης,το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο αυτό κ τίποτε άλλο πλέον...

Καλά δεν συγκρίνεται ότι αντισταθήκαμε κάποιους μήνες με την νίκη των σοβιετικών η οποία αποτέλεσε συντριβή των ναζιστών...

Καμία σχέση τα δύο γεγονότα...

 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ενοχλούνε οι εορτές-πανηγυράκια εθνικής μνήμης,το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο αυτό κ τίποτε άλλο πλέον...

Καλά δεν συγκρίνεται ότι αντισταθήκαμε κάποιους μήνες με την νίκη των σοβιετικών η οποία αποτέλεσε συντριβή των ναζιστών...

Καμία σχέση τα δύο γεγονότα...

νομιζω οτι θα πρεπει να ξαναδιαβασεις την πρωτη σελιδα...που αναιρει αυτη την γνωμη που λες...."υπάρχει μόνο αυτό κ τίποτε άλλο πλέον", τι αλλο θα μπορουσε να ηταν?

 

Επισκέπτης
"υπάρχει μόνο αυτό κ τίποτε άλλο πλέον", τι αλλο θα μπορουσε να ηταν?
Μείναμε να χαιρόμαστε κ γλεντάμε τις ημέρες εθνικής μνήμης,ο ελληνισμός δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο από τότε,το έθνος έχει μείνει στάσιμο....

Ααα ναι φέραμε κ το ΔΝΤ αφού πρώτα γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι...
 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Μείναμε να χαιρόμαστε κ γλεντάμε τις ημέρες εθνικής μνήμης,ο ελληνισμός δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο από τότε,το έθνος έχει μείνει στάσιμο....

Ααα ναι φέραμε κ το ΔΝΤ αφού πρώτα γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι...

ετερο εκατερο....αλλωστε ολα τα εθνη παιρνουν περιοδους ακμης και παρακμης..
 

Επισκέπτης
νομιζω οτι θα πρεπει να ξαναδιαβασεις την πρωτη σελιδα...
Την διάβασα.

Κατασκευασμένο είναι ως ένα σημείο το στόρυ...

Αντιστάθηκανε επίσης Γιουγκοσλάβοι,Γάλλοι κ άλλοι...

Έχουνε κ αυτοί εθνική επέτειο για τον ίδιο λόγο αναρωτιέμαι... :think:

Υ.Γ.Το ότι ο ναζιστικός στρατός έχασε κ λόγω ψύχους είναι απλά μία ικασία η οποία αναιρείται από το γεγονός ότι αρχικά οι Σοβιετικοί δεχτήκαν ήττες.

 

Επισκέπτης
και βγαινουν μετα κατι καραγκιοζηδες και τους δινουμε και βημα!

αν θίξεις με αυτόν τον τρόπο έναν μουσουλμάνο για τον θεό που πιστεύει, ή το κάνεις αυτό σε έναν χριστιανό/βουδιστή μόνο ήπιες αντιδράσεις δεν θα έχεις.
γιατί χρησιμοποιώ τον παραλληλισμό με τις θρησκείες;
επειδή είναι πολύ απλό ο κόσμος να καταλάβει τον όρο της ανεξιθρησκείας.
ζούμε σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο, στον οποίο υπάρχουν εκατοντάδες θρησκείες/αιρέσεις στις οποίες ο κάθε ένας έχει το ελεύθερο να ακολουθήσει όποια θρησκεία θέλει αρκεί να μην "ενοχλεί"/"θίγει" τους γύρω του. αυτό είναι το πιο απλό και το πιο ελεύθερο/δημοκρατικό πράγμα που πρέπει να μάθει ο κάθε άνθρωπος.

στην δικιά μας περίπτωση έχουμε έναν "so called" αναρχικό( ; )/αριστερο( ; ) (όποιο θέλετε διαλέγετε, βάλετε και κάποιον δικό σας προσδιορισμό) ο οποίος καταργεί το αντίστοιχο δικαίωμα που περιγράφεις η ανεξιθρησκεία.
είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό ότι μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, είμαστε στο 2010 και δόξα το διάολο μπορούμε να έχουμε την στοιχειώδη εκπαίδευση και δωρεάν(πόσο δωρεάν ανήκει σε άλλο θέμα) ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας.
ο φασισμός καθεαυτός, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα σύμβολα, εθνικά, θρησκευτικά, εξωγίηνα, αλλά έχει να κάνει με την ανάγκη του ανθρώπου να θέλει να επιβληθεί στους άλλους.
είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν άνθρωποι χωρίς πατρίδες, χωρίς γονείς, χωρίς ιστορία, χωρίς σεβασμό προς τους υπόλοιπους(το "χωρίς μπορεί να αντικατασταθεί και με "που δεν θέλουν να έχουν") οι οποίοι αποτελούν τους πλέον πρώτους και άμμεσους εφαρμοστές του φασισμού που νομίζουν ότι παλεύουν.
έχω, διαπροσωπικές σχέσεις και με κκεδες, αναρχικούς, πάππου-προς-πάππου πασόκους, τρέντι νεοδημοκράτες και τέρμα συντηρητικούς, με τους οποίους όχι μόνο χαιρετιόμαστε αλλά βγαίνουμε αρκετά συχνά. το γεγονός ότι αποτελούνται από κάθε είδους ιδεολογικό ορίζοντα δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συνηπάρχουν σε μια παρέα για πολλά χρόνια, γιατί πολύ απλά ξέρει ο κάθε ένας να σέβεται τον άλλον για τις απόψεις του και για τις επιλογές του. Ξέρει ο κάθε ένας ότι , εφόσον είναι σε μια κοινωνία με την θέλησή του, αν δεν θέλει να είναι μπορείς να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει, πρέπει να ενσωματωθεί σε αυτή και να υπακούσει σε κάποιος στοιχειώδης κανόνες και πάνω από όλα ξέρει ότι ο κάθε ένας έχει το δικό του πρότυπο και τρόπο σκέψης και αντλεί δύναμη από διαφορετικά στοιχεία που τον επιρεάζουν στη ζωή.
μετά από αυτή την ανάλυση, η οποία είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και ο καταλύτης που με βοηθάει να διακρίνω τους ανθρώπους με βάση την συμπεριφορά/στάση τους στους άλλους ανθρώπου, έχω να παρατηρήσω ότι, δεν χρειάζεται να είσαι εθνικιστής για να είσαι φασίστας, δεν χρειάζεται να κοιμάσαι με την σημαία  αγκαλιά για να είσαι φασίστας, μπορείς να είσαι φασίστας ανεξάρτητα από την ομάδα που θες να συγκαταλέγεσαι.
δεν είμαι σίγουρος γιατί το μοντέλο του αριστερού έχει περάσει ως πιο υγιές από αυτό του δεξιού μιας( για εμένα βρωμάνε το ίδιο), αλλά, μάλλον, επειδή ο περισσότερος απλός λαός έχει στην συνείδησή του την ιδέα της κοινωνίας σαν πατρίδα(πατρίδα δεν είναι η γη, ο ήλιος, τα σύννεφα, οι πέτρες ή τα δέντρα), σε αυτή την "αδυναμία" του απλού λαού βασίστηκαν οι δεξιοί για να κάνουν τα όργιά τους και πέρασε έτσι στην συνείδηση των ανθρώπων.
τώρα θα μου πείτε, ο μάο που "εκτέλεσε" τόσους στο όνομα της "ευλαμπίας"(όπου ευλαμπία, ότι σας εκφράζει, όπως επανάσταση, ελευθερία, etc); χμμμ... έλα ντε..
αλλά πλέον έχει γραφτεί η ιστορία με αυτό το χρώμα μελανιού, κανείς δεν μπορείς να αλλάξει αυτά που γίνανε,
αλλά μπορεί να εφοδιάσει τις επόμενες γενιές με τους σωστούς καταλύτες για να σκέφτονται.....
....αν και στην δικιά μας μικρή κοινωνία(του φόρουμ) τα άρρωστα μυαλά μας το παίζουν ή θεωρύνται από πολλούς υγιή.
αυτό είναι στην δική σας κρίση.
συγνωμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά δεν είχα τον χρόνο να γράψω λιγότερα.

Τσολια, συμφωνω μαζι σου....

Η Αριστερα απολαμβανει ασυλια γιατι εχει πιασει ολα τα ποστα (ΜΜΕ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, και Σχολεια) για αυτο εχει επιβαλλει την ατζεντα της....
Λεβέντες μου όποιος από εσάς ή καποίος άλλος ας προσδιορίσει παρακαλώ που σταματάει το δικαιώμα ελεύθερης έκφρασης,όπως κ το σημειό λογοκρισίας της τέχνης(ποιοτικής ή μη δεν έχει σημασία)....

Ποιο εθνικάκι θα πει; :cheesy:

Υ.Γ.Τσολιά εντυπωσιαστήκα δεν μας έχεις συνηθίσει,όταν θες τελικά για την ''αριστερά'' τα καταφέρνεις καλά( :2funny:)δικό σου το κειμενάκι ή copy-paste;;; :think:
 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Την διάβασα.

Κατασκευασμένο είναι ως ένα σημείο το στόρυ...

Αντιστάθηκανε επίσης Γιουγκοσλάβοι,Γάλλοι κ άλλοι...

Έχουνε κ αυτοί εθνική επέτειο για τον ίδιο λόγο αναρωτιέμαι... :think:

Υ.Γ.Το ότι ο ναζιστικός στρατός έχασε κ λόγω ψύχους είναι απλά μία ικασία η οποία αναιρείται από το γεγονός ότι αρχικά οι Σοβιετικοί δεχτήκαν ήττες.


ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΟΨΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς .....

Τα κείμενα της Ιστορίας του Μεγάλου Πολέμου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Έκδοση 1955 (Σελίδα 42) αναφέρουν: «Όμως η επίθεση στη Σοβιετική Ένωση, που είχε ορισθεί για την 15η Μαϊου 1941 καθυστέρησε από απρόβλεπτα για τους Φασίστες γεγονότα. Ο ολιγάριθμος αλλά ηρωϊκός Ελληνικός λαός αντιστάθηκε τόσο αποφασιστικά στην εισβολή του Ιταλικού Φασισμού, ώστε ο Μουσολίνι αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια του Χίτλερ. Την Άνοιξη του 1941 οι ηγέτες της Φασιστικής Γερμανίας έριξαν τα στρατεύματά τους στην Ελλάδα».

Η παραπανω πηγη προερχεται απο σοβιετικη θεωρηση οποτε δεν ειναι εικασια οτι το μετωπο της ελλαδας καθυστερησε την επιθεση των γερμανων σε εσσδ...και επιασε τους γερμανους ο χειμωνας
 
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Εμείς γιατί μόνο περιόδους παρακμής έχουμε τα τελευταία 200+ χρόνια;;;; :P

το 1912 η ελλαδα υπερδιπλασιασε τα εδαφη της....η ελλαδα του 40 ειχε το σθενος να πολεμησει αντι να προστατευεται απο την τουρκια απο την Ε.Ε
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.454
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom