Νέα

Το Νο 1 Μυστικο της ΔΙΑΙΤΑΣ και τα άλλα μυστικα .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και για την μπυρα αυτα που λες μαλακιες ειναι

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δηλαδη τι μας λες τωρα να παμε να φαμε γυρο γιατι θα παρουμε κατι απο κει.οσο για το γιατρο,διαιτολογο πες μου τι διατροφες δινει να σου πω και ποσο μαλακας ειναι γιατι μερικοι ειναι για πολλες μπατσες

δηλαδη το να φας ενα πυτογυρο μια στις 15 σε παχαινει ε?
φιλε διαβασε καλα τι εγραψα στο 6 "η λαθος χρηση πραγματων δημιουργει προβλημα"
και πιο πριν εχω πει οτι "οι κακοι συνδιασμοι δημιουργουν προβλημα και οχι τα φαγητα μεμονωμενα"
το να πω δηλαδη για να στο κανω λιανα, το δεν τροω κρεας ,η δεν τροω ζυμαρικα
οπως ειπαν πιο πανω
ειναι χειροτερο απο το να φας τα παραπανω αλλα  σε συγκεκριμενη ποσοτητα και οχι με κακο συνδιασμο.
πχ ναι στα μακαρονια, οχι στα μακαρονια με πολλες σαλτσες, κρεμες γαλακτος, τυρια, και καμια 10αρια συνοδευτικα
ναι στην μπριζολα την ψυτη αλλα οχι στην μπριζολα ψημενη στο φουρνο με πατατες τηγανιτες και συνοδευτικες σαλτσες
αλλο το ενα αλλο το αλλο.
δεν μιλαμε για πυτογυρα οπως λες αλλα για φαγητα και το αν πρεπει να σταματησεις καποια
πχ τα μακαρονια,το κερεας, τα λαχανικα
τα πυτογυρα ανοικουν στον κακο συνδιασμο τροφων αλλα σε περιορισμενη χρηση(οχι 5 την ημερα καθες μερα) αφηνουν και αυτα καποια συστατικα
αλλα οχι οτι δεινουν τα παντα
το καλο ειναι να μην στερεις τιποτα απο απο τον οργανισμο
και ταυτοχρωνα να μην τον υπερτροφοδοτεις
κατανοητο?
φροντισε να διαβαζεις σωστα αυτα που γραφουμε :uglystupid:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη το να φας ενα πυτογυρο μια στις 15 σε παχαινει ε?
φιλε διαβασε καλα τι εγραψα στο 6 "η λαθος χρηση πραγματων δημιουργει προβλημα"
και πιο πριν εχω πει οτι "οι κακοι συνδιασμοι δημιουργουν προβλημα και οχι τα φαγητα μεμονωμενα"
το να πω δηλαδη για να στο κανω λιανα, το δεν τροω κρεας ,η δεν τροω ζυμαρικα
οπως ειπαν πιο πανω
ειναι χειροτερο απο το να φας τα παραπανω αλλα  σε συγκεκριμενη ποσοτητα και οχι με κακο συνδιασμο.
πχ ναι στα μακαρονια, οχι στα μακαρονια με πολλες σαλτσες, κρεμες γαλακτος, τυρια, και καμια 10αρια συνοδευτικα
ναι στην μπριζολα την ψυτη αλλα οχι στην μπριζολα ψημενη στο φουρνο με πατατες τηγανιτες και συνοδευτικες σαλτσες
αλλο το ενα αλλο το αλλο.
δεν μιλαμε για πυτογυρα οπως λες αλλα για φαγητα και το αν πρεπει να σταματησεις καποια
πχ τα μακαρονια,το κερεας, τα λαχανικα
τα πυτογυρα ανοικουν στον κακο συνδιασμο τροφων αλλα σε περιορισμενη χρηση(οχι 5 την ημερα καθες μερα) αφηνουν και αυτα καποια συστατικα
αλλα οχι οτι δεινουν τα παντα
το καλο ειναι να μην στερεις τιποτα απο απο τον οργανισμο
και ταυτοχρωνα να μην τον υπερτροφοδοτεις
κατανοητο?
φροντισε να διαβαζεις σωστα αυτα που γραφουμε :uglystupid:
Εγω δεν τρωω ζυμαρικα θα παθω κατι συμφωνα με τον εξπερ γιατρο σου που δεν ξερει την τυφλα του?
Δεν ευπαρχουν κακοι συνδυασμοι υπαρχουν κακες τροφες.
Εχεις ακουσει ποτε τι ειναι τα τρανς λιπαρα,οταν μαθεις τι ειναι φερε μου τον γιατρο που μιλας να του δωσω μια μουτζα μπας και παει να κανει κανα μεταπτυχιακο και σταματαει να λεει μαλακιες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν τρωω ζυμαρικα θα παθω κατι συμφωνα με τον εξπερ γιατρο σου που δεν ξερει την τυφλα του?
Εχεις ακουσει ποτε τι ειναι τα τρανς λιπαρα,οταν μαθεις τι ειναι φερε μου τον γιατρο που μιλας να του δωσω μια μουτζα μπας και παει να κανει κανα μεταπτυχιακο και σταματαει να λεει μαλακιες
Στην δικια σου περιπτωση ισχυει καλυτερα να τρως παρα να μιλας

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
"

εσυ μπορει να την βγαζει μονο με νερο και πιτογυρα δηλαδη εισαι σωστος?
δεν ειμαι γιατρος φιλε για να σου κανω αναλυσεις
σου εξηγω με απλα λογια οσα μπορω αν εσυ θες επιστημονικες μελετες σαλτα σπουδασε
εγω τα λεω οπως τα καταλαβαινω με απλα λογακια να τα καταλαβενουν οι αλλοι
δεν σου ζητησα να ασπαστεις τιποτα
εσυ κατσε στα πιτογυρα σου :2funny:

Στην δικια σου περιπτωση ισχυει καλυτερα να τρως παρα να μιλας

μαλλον σε αυτο εχεις δικιο :grin:
η περιπτωση του:
"υπαρχει μονο μια σωστη αποψη και αυτη ειναι η δικη του"

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλα οτι πεις πανε δως του κανα 100ευρο να σου δωσει διατροφη και ασε εμας τους κακομοιρηδες,ρωτα τον καμια μερα τι σου δινει η ζαχαρη αφου ολες οι τροφες κατι δινουν,αμα ειναι να αρχισω να τρωω μπας και μου δωσει τιποτα που μου λειπει

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχας δεν εχεις τις γνωσεις να καταλαβεις τι σου λεει αυτος οποτε δεν μπορεις να εξηγησεις τιποτα στους αλλους,δευτερον εσυ και ο γιατρος σου λετε οτι η ζαχαρη και ο πιτογυρος δινουν πραγματα στον οργανισμο οχι εγω,μου θυμιζεις ενα γνωστο μου που μου ειπε μια μερα οτι ο γυρος ειναι πληρες γευμα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

μιας και θες αποδειξεις δηλαδη
για τις διαιτες
και επιδη θες να μουτζωσεις
αρχησε γιατι ειναι πολοι αυτοι που λενε οτι σου λεω

www.paxysarkia.net/obesity_diets_.htm]http://www.paxysarkia.net/obesity_diets_.htm[/url]

Και αν οι δίαιτες δεν δουλεύουν τότε τι;

Η άποψη της Τρέισι Μαν ήταν: «Το μέτρο στην κατανάλωση τροφής είναι η πιό καλή στρατηγική για όλους. Όπως είναι και η άσκηση, που μπορεί να αναδειχθεί σε ένα επίσης καθοριστικό παράγοντα μόνιμης απώλειας βάρους».

τα παντα με μετρο
και αποφυγη κακων συνδιασμων

Καλα οτι πεις πανε δως του κανα 100ευρο να σου δωσει διατροφη και ασε εμας τους κακομοιρηδες,ρωτα τον καμια μερα τι σου δινει η ζαχαρη αφου ολες οι τροφες κατι δινουν,αμα ειναι να αρχισω να τρωω μπας και μου δωσει τιποτα που μου λειπει
Καταρχας δεν εχεις τις γνωσεις να καταλαβεις τι σου λεει αυτος οποτε δεν μπορεις να εξηγησεις τιποτα στους αλλους,δευτερον εσυ και ο γιατρος σου λετε οτι η ζαχαρη και ο πιτογυρος δινουν πραγματα στον οργανισμο οχι εγω,μου θυμιζεις ενα γνωστο μου που μου ειπε μια μερα οτι ο γυρος ειναι πληρες γευμα

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ξεστραβωσου δεν ειπα πουθενα οτι ο πιτογυρος ειναι πληρες γευμα η καλος συνδιασμος μαρεσει που στο κοκκινησα κιολας
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

οσο για την ζαχαρη σκεφτηκες ποτε για πιο λογο σε ολες τις διαιτες θα σου δωσουν και το γλυκο?
για σκεψου δεν ειναι δυσκολο...
η καταχρηση κανει κακο οχι η χρηση
εγω εχω σταθερο βαρος
οπως και μια γνωστη μου που στο γυμνασιο ηταν 98 κιλα(σαν κιοφτες με ποδια)
και παει στον ιδιο διαιτολογο εδω και 1 δεκαετεια παραμενει 55-58 κιλα σταθερα(1.65 υψος περιπου)
λες να ειναι τοσο μαλακας και να λεει οτι ο καθε ενας θελει διαφορετικη αντιμετωπιση?
και εσυ να εισαι ο εξυπνος?
χωρια το ποσους εβλεπα και πηγεναν οταν πηγενα και εγω

οπως ειπα μονο μια σωστη αποψη υπαρχει και αυτη ειναι η δικη σου....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε εκτος απο το να κανεις κοπυ πειστ και συ εχεις κατι να μας πεις ουσιας, δεν χρειαζεται να διαβασω κανενα αρθρο,δεν μπορεις να λες σε καποιον τρωγε τα παντα γιατι η αποψη αυτη ειναι λανθασμενη και ειναι γνωστη αποψη που εχουν πολλοι γιατροι οπως παθολογοι κτλ που το μονο που ξερουν ειναι να δινουν συνταγες φαρμακων.
Οταν μαθεις τι ειναι τα τρανς λιπαρα το πως δουλευει η ορμονη ινσουλινη, και τα σχετικα ελα να συζητησουμε τωρα τι περιμενεις να σου πω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου πω για ποιο λογο οι (ειδικοι) δινουν γλυκο στους ανθρωπους που πανε εκει,γιατι απλα ειναι επαγγελματιες και δεν θελουν να χασουν πελατες θα σου δωσουν μια διατροφη λανθασμενη που να σε ευχαριστει για να ξαναπας και να τους δωσεις τα καλα σου λεφτακια σαν καλο θυμα που εισαι.
Αν αντι να χασεις λιπος χασεις μυς δεν τους νοιαζει γιατι δεν ξερεις την τυφλα σου και μολις ξαναβαλεις τα κιλα θα σου πουν οτι αρχισες να ξανατρως και τα ξαναβαλες.
Συνηθισμενος τροπος που δουλευουν τα βοδυλαιν κτλ για να αρμεγουν τα κοροιδα σαν και σενα που δεν ξερουν τι τους γινεται

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε φιλε εκτος απο το να κανεις κοπυ πειστ και συ εχεις κατι να μας πεις ουσιας, δεν χρειαζεται να διαβασω κανενα αρθρο,δεν μπορεις να λες σε καποιον τρωγε τα παντα γιατι η αποψη αυτη ειναι λανθασμενη και ειναι γνωστη αποψη που εχουν πολλοι γιατροι οπως παθολογοι κτλ που το μονο που ξερουν ειναι να δινουν συνταγες φαρμακων.
Οταν μαθεις τι ειναι τα τρανς λιπαρα το πως δουλευει η ορμονη ινσουλινη, και τα σχετικα ελα να συζητησουμε τωρα τι περιμενεις να σου πω

ρε φιλε λυσε μου μια απορια
καταλαβαινομαστε?
μου λες για τρανς λυπαρα
και σου λεω το να φας κατι σωστο
που κολαει?
τα τρανς λιπαρα θα τα βρεις κατα κυριο λογο στα προκατασκευασμενα φαγητα
ε χαιρω πολυ χαιροπουλος...
σου μιλησε κανεις για προκατασκευασμενα φαγητα?

μιλαμε για να κατσεις μονος σου στο σπιτι σου να μαγειρεψεις ακολουθοντας μια αλφα διαιτα κατανοητο?

ουτε για μιλαμε για ειδικες διαιτες ατομων με προβλημα για να λεμε για τις ειδικες ορμονες και τα λοιπα
που και παλι και γιαυτο αν θες να μιλησουμε νομιζω στο ποστ μου ανεφερα:

2)πολλα γευματα μικρες ποσοτητες ανα τακτα διαστηματα ωστε να μην πεινατε.
μην εμπιστευεστε διαιτες που σας δοθηκαν ανευ εξετασεων ο καθε οργανισμος εχει δικο του μεταβολισμο

και δεν μιλησε κανει για παθολογουςκαι λοιπα
ειπα καθαρα και ξαστερα Η ΚΑΤΑΧΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ νομιζω ειναι ξαστερο

μεχρι στιγμης εγινα κατανοητος?
περιληψη?

1)μιλαμε για τα φαγητα που φτιαχνεις μονος σου οχι για προκατασκευασμενα
η μαγαζιων οπου πχ το λαδι που δουλευουν για τις πατατες που τηγανιζουν για να ειναι πολαπλων χρησεων περιεχει διαφορα πολιακορεστα και τρανς λυπαρα
2) ειπα να μην δεχετε κανεις διετα ανευ εξετασεων η εξαντλητικες και στεριτηκες
3)μιλαμε για ατομα υγειη και οχι ατομα που εχουν καποιο προβλημα και θελουν ειδικες διετες
4) αποφευγουμε τις καταχρισεις το ολα με μετρο ειναι το σωστο

υ.γ διαβασε και καμια μελετη πιστεψε με δεν ειναι κακο
εχουν αλαξει πολα απο τοτε που ελεγαν κοψε αυτο εκεινο το αλλο για να χασεις κιλα(οχι αν εχει προβλημα υγειας το ξανατονιζω)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Θα σου πω για ποιο λογο οι (ειδικοι) δινουν γλυκο στους ανθρωπους που πανε εκει,γιατι απλα ειναι επαγγελματιες και δεν θελουν να χασουν πελατες θα σου δωσουν μια διατροφη λανθασμενη που να σε ευχαριστει για να ξαναπας και να τους δωσεις τα καλα σου λεφτακια σαν καλο θυμα που εισαι.
Αν αντι να χασεις λιπος χασεις μυς δεν τους νοιαζει γιατι δεν ξερεις την τυφλα σου και μολις ξαναβαλεις τα κιλα θα σου πουν οτι αρχισες να ξανατρως και τα ξαναβαλες.
Συνηθισμενος τροπος που δουλευουν τα βοδυλαιν κτλ για να αρμεγουν τα κοροιδα σαν και σενα που δεν ξερουν τι τους γινεται

το γεγονως οτι οι περισοτεροι ειναι μαλακες
και κοιτανε την κωνομα εγω δεν το αμφισβητησα
οταν ειπα να κοιταξω να κανω διατροφη μπας και παρω κανα κιλο αλαξα 100 διαιτολογους
ολοι μου ελεγαν
"τι τρως....?"
"μαλιστα...."
"ακολουθα την διατροφη αυτη για 10 μερες και ελα να δουμε απο εκει και περα πως θα κινηθουμε..."
οποτε ουτε που ξαναπαταγα
οταν πηγα στον συγκεκριμενω ζητησε εξετασεις αιματως και 1002 αλλα πριν πει οτιδηποτε τα εκανα
και τοτε μου εδωσε διατροφη συμφωνα με τις καυσης του οργανισμου μου οπου ειδα και αποτελεσματα μεσα στο πρωτο 3μηνο
(4 κιλα καθαρου μυα 7-8 κιλα στο 6μηνο οπου μου αλαξε διατροφη και εμενα σταθερος εκει)
μεχρι την στιγμη που επαθα πνευμονια και εχασα κιλα απο τοτε παραμενω σταθερα στα 60-65  αν και φενομαι πιο αδυνατος
και σκεφτομαι να ξαναπαω αλλα δυσκολο πλεον να ακολουθησω προγραματα διατροφων λογο δουλειας
ελπιζω να σε καληψα σε αυτη σου την αποψη...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ ειπες να τρωμε τα παντα και μεσα σε αυτο ειναι και τα φαγητα των φαστ φουντ,και εσυ ειπες οτι ολα τα φαγητα θα δωσουν κατι και πρεπει να τα τρως βαζοντας μεσα και φλεγμονωδης τροφες και μην αποκλειοντας τροφες,σταματα να αλλαζεις συνεχως αυτα που λες οπως σε συμφερει

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το γεγονως οτι οι περισοτεροι ειναι μαλακες
και κοιτανε την κωνομα εγω δεν το αμφισβητησα
οταν ειπα να κοιταξω να κανω διατροφη μπας και παρω κανα κιλο αλαξα 100 διαιτολογους
ολοι μου ελεγαν
"τι τρως....?"
"μαλιστα...."
"ακολουθα την διατροφη αυτη για 10 μερες και ελα να δουμε απο εκει και περα πως θα κινηθουμε..."
οποτε ουτε που ξαναπαταγα
οταν πηγα στον συγκεκριμενω ζητησε εξετασεις αιματως και 1002 αλλα πριν πει οτιδηποτε τα εκανα
και τοτε μου εδωσε διατροφη συμφωνα με τις καυσης του οργανισμου μου οπου ειδα και αποτελεσματα μεσα στο πρωτο 3μηνο
(4 κιλα καθαρου μυα 7-8 κιλα στο 6μηνο οπου μου αλαξε διατροφη και εμενα σταθερος εκει)
μεχρι την στιγμη που επαθα πνευμονια και εχασα κιλα απο τοτε παραμενω σταθερα στα 60-65  αν και φενομαι πιο αδυνατος
και σκεφτομαι να ξαναπαω αλλα δυσκολο πλεον να ακολουθησω προγραματα διατροφων λογο δουλειας
ελπιζω να σε καληψα σε αυτη σου την αποψη...
Αν σου εδινε σωστη διατροφη δεν θα παθαινες πνευμονια οποτε δεν σου δωσε σωστη διατροφη εσυ υποθετεις οτι ηταν σωστη

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αν σου εδινε σωστη διατροφη δεν θα παθαινες πνευμονια οποτε δεν σου δωσε σωστη διατροφη εσυ υποθετεις οτι ηταν σωστη

εισαι ελεος  αγορι μου εισαι ελεος :headbang: :headbang:

την πνευμονια, η καλυτερα οιδιμα το επαθα επιδη ανεπενευσα ενα καυστηκο υγρο
που εριχναν σε μια μηχανη διπλα σε αυτη που δουλευα σε μια εταιρια, και δεν με ειχαν εενημερωσει να φυγω η να βαλω μασκα
οποτε επαθα ζημια στον πνευμωνα και το γυρησε σε πνευμονικο οιδιμα

δευτερον εγω ασχολουμουν και ασχολουμε με ραφτινγκ
το οτι εχω κατεβει ποταμια πχ τον τρικεριωτη με 50 ποντους χιονι τριγυρο
εαν αροστενα εκει θα εφτεγε η διατροφη που μου εδωσε?
ρε πας καλα τωρα?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και για τις 2 περιπτωσεις η πνευμονια οφειλεται σε χαμηλο ανοσοποιητικο,αλλο να αρωστησεις και αλλο πνευμονια

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και για τις 2 περιπτωσεις η πνευμονια οφειλεται σε χαμηλο ανοσοποιητικο

μαλιστα γιατρε μου
το οτι παραλιγο να καει ο 1 πνευμονας
και να τον χασω(οπως ειπαν με εσωσε το οτι καπνιζω και το καυστικο δεν περασε σε βαθος)

η το οτι εκανα ραφτινγ σε ποταμι με χιονι
με -4 βαθμους μουσκεμα να σε βαραει ο παγωμενος αερας μεσα σε νερο στους 0 βαθμος περιπου
αν αρωστενα

θα ηταν ασχετα

ο διαιτολογος φταιει

το οτι 14 χρονια κανω ποταμι δεν ειχα παθει τιποτα
παει να πει οτι η διατροφη που μου εδωσε  φταει
και δεν ειχα ανοσοποιητικο μετα απο 10 χρονια

οτι πεις

ξερεις το να παραδεχομαστε τα λαθοι μας ειναι
πολυ καλυτερο απο το να τα υπερασπιζομαστε
μας κανει καλητερους....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μετα απο ποσο καιρο επαθες το πνευμονικο οιδημα ,αν ηταν αμεσα τοτε εχεις δικιο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δευτερον επιβεβαιωνεις την αποψη μου οτι εχεις χαμηλο ανοσοποιητικο με τα λεγομενα σου αφου παραδεχτηκες οτι καπνιζεις

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

Δευτερον επιβεβαιωνεις την αποψη μου οτι εχεις χαμηλο ανοσοποιητικο με τα λεγομενα σου αφου παραδεχτηκες οτι καπνιζεις

στην εβδομαδα περιπου
οι αιματολογικες + το πνευμονικο υγρο εδειξαν το χυμικο

το οτι καπνιζω ναι ειναι μειων δεν λεω οχι
αλλα ουτε ειχα, ουτε εχω αρωστησει
πριν και μετα
αντε κανα συναχι
παρολο που το χομπι μου δεν το εχω σταματησει
και παρολο που εχω κανει και Hydro-
speed σε ποταμια
δεν ειχα και δεν εχω προβλημα
βασικα εχω ξεχασει τι παει να πει πυρετος

Stories