To νέο λογότυπο και σήμα της ΝΔ
arcans80 Μέλος Εγγρ. 11 Φεβ 2010 Μηνύματα 2.576 Like 10 Πόντοι 16 21 Ιαν 2011 #62 james070 έγραψε: Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μαλακα τρελαθηκες λαλησες ????????????????????????????????????
james070 έγραψε: Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μαλακα τρελαθηκες λαλησες ????????????????????????????????????
Lastmoican Ενεργό Μέλος Εγγρ. 16 Οκτ 2006 Μηνύματα 17.479 Κριτικές 3 Like 54 Πόντοι 166 21 Ιαν 2011 #63 μαλιστα.... και που αλλάξανε σήμα αλλάξανε και μυαλά; βρε δεν γαμιώνται όλοι τους... ποιος τα έφαγε τώρα τα λεφτά για την "κατασκευή" του νέου σήματος; Πόσο πήγε το μαλλί; πόσο το πληρώσαμε και αυτό;;
μαλιστα.... και που αλλάξανε σήμα αλλάξανε και μυαλά; βρε δεν γαμιώνται όλοι τους... ποιος τα έφαγε τώρα τα λεφτά για την "κατασκευή" του νέου σήματος; Πόσο πήγε το μαλλί; πόσο το πληρώσαμε και αυτό;;
PA_2007 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 12 Ιαν 2006 Μηνύματα 2.198 Κριτικές 6 Like 2.646 Πόντοι 456 21 Ιαν 2011 #64 ποιος τα έφαγε τώρα τα λεφτά για την "κατασκευή" του νέου σήματος; Πόσο πήγε το μαλλί; πόσο το πληρώσαμε και αυτό;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι ζορι τραβας συντροφε? αφου "λεφτα υπαρχουν" σε μενα φιλοι μου η αλλαγη σηματος μου θυμιζει γρια πουτανα που απλα αλλαζει το γλομπο στο μπουρδελο της
ποιος τα έφαγε τώρα τα λεφτά για την "κατασκευή" του νέου σήματος; Πόσο πήγε το μαλλί; πόσο το πληρώσαμε και αυτό;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι ζορι τραβας συντροφε? αφου "λεφτα υπαρχουν" σε μενα φιλοι μου η αλλαγη σηματος μου θυμιζει γρια πουτανα που απλα αλλαζει το γλομπο στο μπουρδελο της
james070 Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2009 Μηνύματα 7.677 Κριτικές 4 Like 8 Πόντοι 66 22 Ιαν 2011 #65 arcans80 έγραψε: ρε μαλακα τρελαθηκες λαλησες ???????????????????????????????????? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μαλάκα! εσύ μέχρι πριν λίγο κυκλοφορούσες με το αβατάρι της χούντας! ένα που έβαλα σε πείραξε?
arcans80 έγραψε: ρε μαλακα τρελαθηκες λαλησες ???????????????????????????????????? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μαλάκα! εσύ μέχρι πριν λίγο κυκλοφορούσες με το αβατάρι της χούντας! ένα που έβαλα σε πείραξε?