- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ειχαμε τοπικ για αυτες τις πόλεις ?
εχουμε το search εχει ενα bug
ειχαμε τοπικ για αυτες τις πόλεις ?
Για την νέα δομή του σαϊτ έχω να σημειώσω οτι δεν παρέχεται η δυνατότητα να δεις τις ανανεώσεις στα θρεντ που έχεις συμμετάσχει (τουλάχιστον δεν την βρίσκω ή δεν την έχω βρεί ακόμη)
Δεν μπορώ να το συνηθίσω ρε παιδιά .
Την ιδια ερωτηση εχω κι εγω , θελω να διαβαζω μονο τα θεματα που εχω συμμετασχει, να τα βρισκω καπου ολα μαζεμενα οπως ηταν πριν
θελω το παλιοΣχετικά με τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ, θα λυθούν όλα. Θα γίνονται και συνέχεια βελτιώσεις. Απλά θεωρείστε τις πρώτες μέρες ως δικιμαστική περίοδο.
Σχετικά με τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ, θα λυθούν όλα. Θα γίνονται και συνέχεια βελτιώσεις. Απλά θεωρείστε τις πρώτες μέρες ως δικιμαστική περίοδο.
παιχτη αστο οπως ειναι. θα μεινουν οι εξυπνοι και οι τσουγκρανοκεφαλοι θα παρουν πουλο
να φυγω δλδ ε?
Eπιλογή "Απαντήσεις" κάτω από εκεί που λέει "Φόρουμ"
Αν εννοεις απο την οριζοντια στηλη που λεει "αρχικη,μπουρδελα,στουντιο κλπ φορουμ " εχει μονο δυο επιλογες που ανοιγουν καθετα τις "τελευταια ποστ,τελευταια θεματα"Eπιλογή "Απαντήσεις" κάτω από εκεί που λέει "Φόρουμ"
Ακυρον!!!!Απο την αρχικη σελιδα την βγαζει αυτη την επιλογη ,εχεις δικιο tomito.Ευχαριστω!!!!!!Αν εννοεις απο την οριζοντια στηλη που λεει "αρχικη,μπουρδελα,στουντιο κλπ φορουμ " εχει μονο δυο επιλογες που ανοιγουν καθετα τις "τελευταια ποστ,τελευταια θεματα"