Νέα

Το νέο Bourdela.Com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
θα μπορούσε να υπάρχει επιλογή να βάζουμε φωτογραφία προφίλ και απευθείας από link or image address αντί να κατεβάζουμε στο pc και browse upload?
Όχι δυστυχώς. Δεν είναι ότι καλύτερο για πολλούς λόγους.

Nigma

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
Κριτικές πως γράφεις ? Όταν πατάω στο "γράψε κριτική" απλά με κανέι scroll λίγο παρακάτω στις βαθμολογίες και μετά ?

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
πσιδια θελω βοηθεια.θελω να στειλω μηνυμα σε μελος του σαιτ.πηγαινω εκει που λεει προσωπικη συνομιλια.γραφω.μετα τι παταω για να το στειλω.δε γραφει πουθενα.οπως εδω.δημοσιευση απαντησης.ευχαριστω

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Κριτικές πως γράφεις ? Όταν πατάω στο "γράψε κριτική" απλά με κανέι scroll λίγο παρακάτω στις βαθμολογίες και μετά ?

μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις clear cookies (αν δεν έχεις κάνει από τότε που άρχισε το νέο site) και να δοκιμάσεις πάλι;
πσιδια θελω βοηθεια.θελω να στειλω μηνυμα σε μελος του σαιτ.πηγαινω εκει που λεει προσωπικη συνομιλια.γραφω.μετα τι παταω για να το στειλω.δε γραφει πουθενα.οπως εδω.δημοσιευση απαντησης.ευχαριστω

Στο εικονίδιο των μηνυμάτων πάνω, και μετά Νεα Συνομιλία.
Και θα σε πάει εδώ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τώρα που βελτιώνεται το σάιτ από πλευράς τεχνικών θεμάτων, να κάνω και μια άλλη πρόταση. Ελέγξτε λίγο και το θέμα με τους καβγάδες και τις προσωπικές βεντέτες.
Κατάντησε ΑΗΔΙΑ.
Σε όλα τα θρεντ 10-15 ιδρυματικοί προσπαθεί ο ένας να την πει στον άλλον και να τον ...ταπώσει.
Κάπου ΕΛΕΟΣ...ΦΤΑΝΕΙ.
Δεν είναι εικόνα αυτή...

Όντως,αυτό ήθελα να το πω κι εγώ στους υπευθύνους.Κάντε κάτι μάγκες,έχει μπαχαλευτεί εντελώς το forum.

Λες και είναι βαλτοί να διώχνουν κόσμο από το site.

Ή μπανάρετέ τους ή φτιάξτε τους ένα θρεντ να τσακώνονται

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Αδελφε κοντα στο πασαλιμανι ειμαι κι εγω. Εγω κουναω γενικως φιλε. Εσυ ησουν και εισαι μες το προβλημα. Επομενως ασε τις συστασεις και αντε κουνησου εσυ.
Φιλικα και Ολυμπιακα,αν οντως εισαι απο πασαλιμανι
Μονο Ολυμπιακα. Τα πας καλα με το γλυψειμο ομως αν ακι το νεο σαιτ ειναι πολυ καλο και δε σε χρειαζεται αρχηγε μου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Μονο Ολυμπιακα. Τα πας καλα με το γλυψειμο ομως αν ακι το νεο σαιτ ειναι πολυ καλο και δε σε χρειαζεται αρχηγε μου.
Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται λουγκριτσα ?. Δεν υπαρχει αναγκη για γλυψιμο. Εσυ τα βλεπεις αυτα καθιμενος αναπαυτικα πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου. Το οτι ειμαι ευγενικος δεν αναιρει οτι την προβληματικη συμπεριφορα σου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Δεν με θυμάται ο γλόμπεος, κάθε φορά που μπαίνω θέλει κωδικους

Όλα τα αλλά οκ.

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.829
Πόντοι
12.896
α) Γίνεται ὅταν κάνουμε κλίκ σέ ἕνα νῆμα, νά πηγαίνουμε κατ'εὐθεῖαν στὸ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ποστάρισμα ΓΕΝΙΚΩΣ, καί ὄχι σέ ἐκεῖνο ποὺ ἔχουμε δεῖ ἐμεῖς οἱ ἴδιοι; β) γίνεται νά λαμβάνουμε email συνεχῶς κάθε φορά (ἤ τουλάχιστον κάθε δεύτερη ἤ τρίτη φορά) ποὺ ποστάρει κάποιος στὸ νῆμα καί νά μή σταματοῦν ὕστερα ἀπό κάποιες ὧρες ἤ ἡμέρες;, γ) καί μιά ἐρώτηση τί ἐννοεῖ ἡ φράση τὸ φόρουμ θά ἤθελε τὴν ἄδειά σου γιά νά ἐνεργοποιήσει τὶς εἰδοποιήσεις push; Εὐχαριστῶ!

Nigma

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις clear cookies (αν δεν έχεις κάνει από τότε που άρχισε το νέο site) και να δοκιμάσεις πάλι;

Στο εικονίδιο των μηνυμάτων πάνω, και μετά Νεα Συνομιλία.
Και θα σε πάει εδώ

Ευχαριστώ διορθώθηκε !

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
παντως τα θεματα που υποτιθεται ακολουθω,αλλοτε ερχεται ειδοποιηση και αλλοτε οχι,μπορει να μπω και να δω π.χ 3 καμπανακια και οταν κοιταω τα νεα μηνυματα να υπαρχουν και αλλα αδιαβαστα,αλλα χωρις να εχει ερθει ειδοποιηση.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι ειναι δυο τρια προφιλ τουλαχιστον που ξερω εγω (για ευνοητους λογους δεν τα αναφερω) γραφουν κριτικες αβερτα. μιλαμε ο ενας μαλιστα (παλιος κιολας) εμφανιζεται αραια και που και γραφει κατα δεκαδες. κι ολες αντιγραφη τα ιδια λογια με ελαχιστες αλλαγες.
ο αλλος (κι αυτος σχετικα παλιος) γραφει αβερτα κι εχει μαλιστα παραδεχτει κι ο ιδιος σε σχολιο στην κριτικη του οτι ειναι εκπτωσακιας στα γραφεια.
αυτο που κοιταω εγω στην τελικη ειναι πρωτα ποιανου ειναι η κριτικη και μετα την ανοιγω για να τη διαβασω.

ασε αυτους που γραφουν μονο δυο τρεις γραμμες. εκει πραγματικα ειναι για γελια η κριτικη.
ρε σεις δειτε λιγο κατι

το σχολιασε και ο ανναπουρνα

χθες και σημερα απο εναν παιχτη μπηκανε καμια 15αρια κριτικες ολες πεντε γραμμες σχεδον τυποποιημενες

ενταξει καλο ειναι να γραφει καποιος και λιγο παραπανω ο καθενας αναλογα το ποσο μπορει βεβαια

αλλα τι κακο ειναι αυτο μπηκανε τοσες κριτικες λες και σχολιαζουμε τα ζωδια της ημερας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσωπικά John το θεωρώ πολύ άσχημο για την εικόνα και την αξιοπιστία του site οι 10 κριτικές από ένα μέλος και ακόμα χειρότερο εάν είναι και νέο μέλος ...

Πρέπει να υπάρχει όριο.

Από την ώρα που το διαπίστωσα έπαψα να δίνω σημασία στις κριτικές.

Sorry αν στενοχωρώ κάποιους.
σημερα καταλαβα τι εννοεις τυπε

προσεξες ποσες μπηκαν?????

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
ρε σεις δειτε λιγο κατι

το σχολιασε και ο ανναπουρνα

χθες και σημερα απο εναν παιχτη μπηκανε καμια 15αρια κριτικες ολες πεντε γραμμες σχεδον τυποποιημενες

ενταξει καλο ειναι να γραφει καποιος και λιγο παραπανω ο καθενας αναλογα το ποσο μπορει βεβαια

αλλα τι κακο ειναι αυτο μπηκανε τοσες κριτικες λες και σχολιαζουμε τα ζωδια της ημερας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σημερα καταλαβα τι εννοεις τυπε

προσεξες ποσες μπηκαν?????

Αγαπητέ τα έχουμε αναφέρει πολλάκις αλλά οι διαχειριστές δεν δίνουν σημασία ...

Προσωπικά τις συγκεκριμένες κριτικές τις αγνοώ και προσπερνώ.

Σίγουρα υπάρχουν και εκπτωσάκηδες ...

Τι άλλο να πείς ...

:dunno:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αγαπητέ τα έχουμε αναφέρει πολλάκις αλλά οι διαχειριστές δεν δίνουν σημασία ...

Προσωπικά τις συγκεκριμένες κριτικές τις αγνοώ και προσπερνώ.

Σίγουρα υπάρχουν και εκπτωσάκηδες ...

Τι άλλο να πείς ...

:dunno:
νταξει ο ανθρωπος μπορει να συναναταει αλλα τουλαχιστον ας γραφει και πεντε αραδες παραπνω οχι τοσο τηλεγραφικα

δεν τον γνωριζω για να μην παρεξηγηθω απλα χτυπαει στο ματι

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
Αφού ενημέρωσε την βλάχα ... Αρχοντικιά ...

:tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
15 κριτικές από ένα μέλος αυτή τη χρονική στιγμή στην αρχική σελίδα είναι φυσιολογικό ?

Προσοχή, δεν κρίνω το μέλος, το οποίο και δεν γνωρίζω όπως επίσης και κανέναν άλλο από το forum, αλλά την εικόνα που παρουσιάζει το site στις κριτικές αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Καλοπροαίρετα.

Ευχαριστώ !!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
νταξει ο ανθρωπος μπορει να συναναταει αλλα τουλαχιστον ας γραφει και πεντε αραδες παραπνω οχι τοσο τηλεγραφικα

δεν τον γνωριζω για να μην παρεξηγηθω απλα χτυπαει στο ματι

1. νταξει ?
2. συναναταει ???
3. παραπνω ?

Φίλε μου φό ρε σε τα γυα λιάααά σ ου.

:glasses:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
15 κριτικές από ένα μέλος αυτή τη χρονική στιγμή στην αρχική σελίδα είναι φυσιολογικό ?

Προσοχή, δεν κρίνω το μέλος, το οποίο και δεν γνωρίζω όπως επίσης και κανέναν άλλο από το forum, αλλά την εικόνα που παρουσιάζει το site στις κριτικές αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Καλοπροαίρετα.

Ευχαριστώ !!!
σε πρώτη ανάγνωση τείνω να συμφωνήσω μαζί σου. Αν κάτσεις να το σκεφτείς όμως, ένας πολυάσχολος άνθρωπος μπορεί να μην έχει τον χρόνο να μπαίνει κάθε μέρα. Εάν του επιβάλεις να μπαίνει κάθε μέρα για κριτική ενδεχομένως δεν θα μπει και καθόλου.
Η αντικειμενικότητα της κριτικής θα κριθεί στα like και στα σχόλια από κάτω. Όσον αφορά την εικόνα των κριτικών, νομίζω ζυγίζοντας είναι μικρότερο κακό αυτό από το να αποθαρρύνεις τη συγγραφή κριτικών.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266

Καλοπροαίρετα.

Ευχαριστώ !!!
Λεφτά υπάρχουν

Κάτσε να ειδοποιήσω του καραντινολαγνους για διασπορά κορονοιου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423
σε πρώτη ανάγνωση τείνω να συμφωνήσω μαζί σου. Αν κάτσεις να το σκεφτείς όμως, ένας πολυάσχολος άνθρωπος μπορεί να μην έχει τον χρόνο να μπαίνει κάθε μέρα. Εάν του επιβάλεις να μπαίνει κάθε μέρα για κριτική ενδεχομένως δεν θα μπει και καθόλου.
Η αντικειμενικότητα της κριτικής θα κριθεί στα like και στα σχόλια από κάτω. Όσον αφορά την εικόνα των κριτικών, νομίζω ζυγίζοντας είναι μικρότερο κακό αυτό από το να αποθαρρύνεις τη συγγραφή κριτικών.

πολυάσχολος ??? ... με 15 κριτικές ...

Ρε σεις σκεφτείτε λιγάκι πριν πιάσετε το μελάνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom