celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.072
- Πόντοι
- 6.056
με εσενα το μαλάκα beta tester και πάλι καλά να λες που μπηκεςΕγω πατουσα στο λογκ ιν και δεν εβγαζε παραθυρακι,αφου εβγαλε μετα απο αρκετη ωρα,πατησα user και pass και ελεγε οτι λειπει mail απο τη φορμα.Πατησα στο ξεχασα τον κωδικο και με εκανε log in
Δεν βλέπω να άλλαξε κάτιΕσιαξε το θέμα
Αφου ειμαστε εντος και μπορουμε να σπαμαμ εε να μοιραζουμε πληροφοριες.Εγω παντως δεν εχω θεμα οσο ειμαι ονλαιν,δεν μου κανει κολπα να με πεταει εκτοςΔεν βλέπω να άλλαξε κάτι
Εμένα είναι οκ πάντως.Δεν βλέπω να άλλαξε κάτι
Και εγώ ποστάρω αλλά στο main με έχει offlineΕμένα είναι οκ πάντως.
Ποσταρω κανονικά
Ξελογκαρα για να τσεκαρω.Παλι τα ιδια με το log in,βαζω κωδικους αλλα ζηταει mail,μολις κλικαρω στο γλομπεο με εμφανιζει ονλαιν και ολα πριμα.
Αυτοι οι μπετα τεστερς φταινε,σαν τα μουτρα τους το κανανεΚαι εγώ ποστάρω αλλά στο main με έχει offline
Και με το email τα ίδια
για στειλε μου λιγο τα στοιχεια που μπαινεις να δοκιμασω και εγω απο το δικό μου μηπως εχει κάτι η IP σουΞελογκαρα για να τσεκαρω.Παλι τα ιδια με το log in,βαζω κωδικους αλλα ζηταει mail,μολις κλικαρω στο γλομπεο με εμφανιζει ονλαιν και ολα πριμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτοι οι μπετα τεστερς φταινε,σαν τα μουτρα τους το κανανε
username:Nιπλης+Σεβαζιογια στειλε μου λιγο τα στοιχεια που μπαινεις να δοκιμασω και εγω απο το δικό μου μηπως εχει κάτι η IP σου
στειλε και το emailusername:Nιπλης+Σεβαζιο
password:Πινεζα
birlasmetavideo@gmail.comστειλε και το email
σε γαμησει ο birlas
over παιξτο
Καθρεφτακισε γαμησει ο birlas
Δεν πηγα για να ξερω τυπεκαθρεφτάκι λέγαμε στο δημοτικό τυπε