- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
@kwstasxat τί έπαθε; @aiolosanemos50 ποιές φωτογραφίες πας να ανοίξεις;
Στο νήμα μάτι παντού ....και στο νήμα φωτογραφίες από βίζιτες γκόμενες κτλ....μόλις πατάς πάνω γίνεται ζουμ και δεν βλέπεις τίποτα@kwstasxat τί έπαθε; @aiolosanemos50 ποιές φωτογραφίες πας να ανοίξεις;
Σε όλα τα νήματα το ίδιο γίνεται.Στο νήμα μάτι παντού ....και στο νήμα φωτογραφίες από βίζιτες γκόμενες κτλ....μόλις πατάς πάνω γίνεται ζουμ και δεν βλέπεις τίποτα
Για κινητό μιλάω και εγώ.Εαν κάνει σμίκρυνση στην οθόνη μόνο τότε δείχνει καλά τις φωτογραφίες όταν πατάς κάτω σε κινητό όλα αυτά δεν ξέρω σε λάπτοπ τι παίζει
Το έπαθα και εγώ σε κινητό κάτι γίνεταιΕαν κάνει σμίκρυνση στην οθόνη μόνο τότε δείχνει καλά τις φωτογραφίες όταν πατάς κάτω σε κινητό όλα αυτά δεν ξέρω σε λάπτοπ τι παίζει
Εμένα στο κινητό γινεταιΤο έπαθα και εγώ σε κινητό κάτι γίνεται
Μπορεί να είναι σημάδι αυτόΕμένα στο κινητό γινεται
σαν τι μαν?Μπορεί να είναι σημάδι αυτό
Από τους εξωγήινους που έρχονταισαν τι μαν?
Από τους εξωγήινους που έρχονται
Δεν στελνει ολα τα ποσταρισματα, παλιο προβλημα καποιον φορουμς. για να παιρνεις ειδοποιησεις απο εκει που δεν μπαινεις πρεπει καθε φορα που συνδεεσαι στο φορουμ να επισημαινεις ως αναγνωσμενες ολες τις συζητήσεις ειτε τις δεις ειτε οχιΣτις "Ειδοποιήσεις" (καμπανάκι) φαίνονται μόνο τα πρόσφατα ποσταρίσματα σε threads που έχω μπει πρόσφατα και ακολουθώ.
Όμως δεν φαίνονται ειδοποιήσεις για ποσταρίσματα σε σε threads που ΔΕΝ έχω μπει πρόσφατα, παρά το ότι τα ακολουθώ.
Φτιάξτε τις φώτο ρεεεε
Δεν μπορούμε να την παίξουμε πχια