nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.207
- Πόντοι
- 1.106
ευκαιρια να δειξεις και τα ριχτάρια μανΜε τις φωτογραφίες το ίδιο γίνεται πατάς πάνω και κάνει φουλ ζουμ και πάει τέρμα δεξιά....όχι Ν.Δ...χαχα
το λες και βελτιωση
Screenshot εβαλα επιτηδες - είναι το άλογο από το νήμα της Ανθής Βούλγαρη.Μπορεί κάποιος να βάλει ένα screenshot με το πρόβλημα στις φωτός;
Τυπε με το νέο σύστημα προβολής εικόνων του σαη τον παίζουμε με υποψίες πλέον.κάνε λιγο υπομονη τυπε , την επαιξαν ολοι με το α΄λογο και εχουν εξουθενωθεί
Μα γιατί ?
Αυτό που λένε και τα υπόλοιπα μέλη, για τις φωτογραφίες, αλλά μάλλον φτιάχτηκε!!!@kwstasxat τί έπαθε; @aiolosanemos50 ποιές φωτογραφίες πας να ανοίξεις;
Το μότο του site είναι : πες το κι έγινε.Αυτό που λένε και τα υπόλοιπα μέλη, για τις φωτογραφίες, αλλά μάλλον φτιάχτηκε!!!
Eχεις απολυτο δικιο,τοσες ωρες επιστημονικης μελετης και ερευνας πανε χαμενες μαζι με το νημαΕγώ, σε νέο νήμα που δεν έχει κλείσει 12ωρο, δεν ξαναγράφω.
Δεν γίνεται, να αναλώνουμε και την τελευταία μας ικμάδα για να βοηθάμε τους συναδέλφους και τα νήματα να αυτοκαταστρέφονται....
Τα έχω πάρει πολύ άσχημα τώρα.
τι τσιμπησες μαν?Eχεις απολυτο δικιο,τοσες ωρες επιστημονικης μελετης και ερευνας πανε χαμενες μαζι με το νημα
Nα οριστε αυτο εννοουσα,να πανε στραφι τοσες χρησιμες πληροφοριεςτι τσιμπησες μαν?
Μια από τα ίδια κι εγώ μόλιςΠάω να κάνω log in όπως πάντα και μου βγάζει ότι λείπει το email από το πεδίο,και δεν με βάζει μέσα
Όταν μπαίνω σε οποιοδήποτε νήμα μετά,με βλέπω online και όταν επιστρέψω main,μου δείχνει πως είμαι εκτός σύνδεσης