ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΕΛΛΟηντα που του λαλείς ρε κουμπάρε;
Να μην ασχολείται με τον ρίψασπι ...
α δεν πάμε καλά ...
μας βάρεσε η πανλάχανος ...
ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΕΛΛΟηντα που του λαλείς ρε κουμπάρε;
Γιατι αργησες τοσο για το οφθαλμοφανες;
Τσκ,τσκ,τσκ......αυτοι οι νεοι!!!
ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΕΛΛΟ
Να μην ασχολείται με τον ρίψασπι ...
α δεν πάμε καλά ...
μας βάρεσε η πανλάχανος ...
πάρε πουστάκι και μάθε το παπαγαλία.
Η επανάσταση δεν υπαγορεύεται. Υπάρχει μία και μόνο δυνατή επανάσταση κι είναι εκείνη που κάνουμε μόνοι μας, εκείνη που ωριμάζει στο κάθε άτομο, που αναπτύσσεται μέσα του αργά, με υπομονή, με ανυποταξία! Η επανάσταση είναι υπομονή, είναι ανυποταξία, δεν είναι βιασύνη, δεν είναι χάος, δεν είναι αυτό που σας διηγούνται οι δημαγωγοί με τη μαγική ράβδο. Μη δίνετε προσοχή σε όποιον σας υπόσχεται θαύματα, μη δίνετε προσοχή σε όποιον αναλαμβάνει να αλλάζει τα πράγματα ώσπου να πεις τρία σαν μάγος. Οι μάγοι δεν υπάρχουν. Τα θαύματα δεν υπάρχουν. Οι αρχηγοί σας κοροϊδεύουν, ηλίθιοι, που είστε συνηθισμένοι να σας σέρνουν όλοι από τη μύτη, να υποκύπτετε. Αυτή η επίφαση της δημοκρατίας μπορεί να σβήσει με ένα φύσημα αν ακολουθήσετε τις φλυαρίες των ψευτοεπαναστατών! Ας την κρατήσουμε σφιχτά τη λίγη αυτή ελευθερία που μας χαρίστηκε με το αίμα της Κύπρου. Χαρισμένη, ναι, και η χαρισμένη ελευθερία δίνει πάντοτε πικρούς καρπούς"
πάρε πουστάκι και μάθε το παπαγαλία.
Η επανάσταση δεν υπαγορεύεται. Υπάρχει μία και μόνο δυνατή επανάσταση κι είναι εκείνη που κάνουμε μόνοι μας, εκείνη που ωριμάζει στο κάθε άτομο, που αναπτύσσεται μέσα του αργά, με υπομονή, με ανυποταξία! Η επανάσταση είναι υπομονή, είναι ανυποταξία, δεν είναι βιασύνη, δεν είναι χάος, δεν είναι αυτό που σας διηγούνται οι δημαγωγοί με τη μαγική ράβδο. Μη δίνετε προσοχή σε όποιον σας υπόσχεται θαύματα, μη δίνετε προσοχή σε όποιον αναλαμβάνει να αλλάζει τα πράγματα ώσπου να πεις τρία σαν μάγος. Οι μάγοι δεν υπάρχουν. Τα θαύματα δεν υπάρχουν. Οι αρχηγοί σας κοροϊδεύουν, ηλίθιοι, που είστε συνηθισμένοι να σας σέρνουν όλοι από τη μύτη, να υποκύπτετε. Αυτή η επίφαση της δημοκρατίας μπορεί να σβήσει με ένα φύσημα αν ακολουθήσετε τις φλυαρίες των ψευτοεπαναστατών! Ας την κρατήσουμε σφιχτά τη λίγη αυτή ελευθερία που μας χαρίστηκε με το αίμα της Κύπρου. Χαρισμένη, ναι, και η χαρισμένη ελευθερία δίνει πάντοτε πικρούς καρπούς"
αααααααααααααααχχαχαχαχχααχχαχααχαχαχαχαStreet για βάλε άλλη μία Σαντάλ a-la Σπέτσες Griechenland
ρε μαλάκα , τώρα που τα διαβάζω πιο ψύχραιμα , εδώ πρέπει να διευκρινίσεις , πως είσαι κατά μιάς Ιστορίας , γραμμένης από τον Υπουργό Αμύνης , μιάς χώρας που παρεδωσε το 40% της Κύπρου στον οχτρό . Εντάξει , φασισταριό του καρακερατά ήτο ο Βαγγέλας , αλλά ΔΕΝ ήταν Υπουργός το '74 . Μπορεί να κατήλαβα και λάθος , μιά και δεν έιμαι και στα καλά μου σήμερα , όχι πως ήμουν και ποτέ , αλλά λέμε ...πλάκα κάνεις,
να διαβάσω σουγκαριάδη τον πράκτορα του στάλινα;
ή το βαγγέλα τον υπουργό αμύνης της ελλάδας που πα΄ρεδωσε το 40% της Κύπρου με εντολή αμερικανών στους Τούρκους;
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
τα βιβλία των απατεώνων είναι για μικυ μάους.
Εντάξει , φασισταριό του καρακερατά ήτο ο Βαγγέλας , αλλά ΔΕΝ ήταν Υπουργός το '74 . Μπορεί να κατήλαβα και λάθος , μιά και δεν έιμαι και στα καλά μου σήμερα , όχι πως ήμουν και ποτέ , αλλά λέμε ...
( Με τόσες γενικές , το κείμενο γίνεται σιχαμένο ... τέλος πάντων )
ρε μαλάκα , τώρα που τα διαβάζω πιο ψύχραιμα , εδώ πρέπει να διευκρινίσεις , πως είσαι κατά μιάς Ιστορίας , γραμμένης από τον Υπουργό Αμύνης , μιάς χώρας που παρεδωσε το 40% της Κύπρου στον οχτρό . Εντάξει , φασισταριό του καρακερατά ήτο ο Βαγγέλας , αλλά ΔΕΝ ήταν Υπουργός το '74 . Μπορεί να κατήλαβα και λάθος , μιά και δεν έιμαι και στα καλά μου σήμερα , όχι πως ήμουν και ποτέ , αλλά λέμε ...
( Με τόσες γενικές , το κείμενο γίνεται σιχαμένο ... τέλος πάντων )
Καλά, εσύ έχεις κάψει μπιέλες.
Δεν ήταν υφυπουργός ο Αβέρωφ στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας;
τι υφυπουργός ρε.Καλά, εσύ έχεις κάψει μπιέλες.
Δεν ήταν υφυπουργός ο Αβέρωφ στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας;
πίπες....πίστευα πως εννοεί τον ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 74 .
Το στράκι , αν θυμάμαι καλά , το χανε τσιμπήσει οι χουνταίοι γιά το κίνημα στο Ναυτικό ...
δεν είναι γιάννης (αττίλας 1) είναι γιαννάκης (αττίλας 2).πίστευα πως εννοεί τον ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 74 .
Γεια σου ρε Περσονακο !δεν είναι γιάννης (αττίλας 1) είναι γιαννάκης (αττίλας 2).
ΔΕΝ τα θυμάμαι τα γεγονότα αυτά , αν και αρκετά μεγάλος γιά να χω καλές μνήμες από τότε .δεν είναι γιάννης (αττίλας 1) είναι γιαννάκης (αττίλας 2).
ΔΕΝ τα θυμάμαι τα γεγονότα αυτά , αν και αρκετά μεγάλος γιά να χω καλές μνήμες από τότε .
Τι να σου πω , πιθανόν να είναι έτσι όπως τα γράφεις .
Το λάθος μου ήταν ότι νόμισα πως αναφέρθηκες στον Αβέρωφ , ως συνεργάτη των Χουνταίων και υπουργό αμύνης κατά την εισβολή .
Ε ... εντάξει . Δεν τά'χω χάσει τόσο . Δεν ΒΑΡΕΣΑ ακόμη τις μπιέλλες μου , ούτε ΕΚΑΨΑ τις φλάντζες .