petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Οι Τηνιακοι ?
Γιατι ,εχουν την ευλογια την...Μεγαλοχαρης ?
ειναι ενα φλογερο νησι γεματο παθος για ζωη....και ξερει να δαμαζει την φυση...
Οι Τηνιακοι ?
Γιατι ,εχουν την ευλογια την...Μεγαλοχαρης ?
το σεξ θελει αντερα...δεν τα εχουν ολοι...οι τηνιακοι βαζουν κατω πολλους και πολλες..
H αλλαγή κοινωνικού συστήματος δε γίνεται μόνο με λουλούδια. Ο καπιταλισμός επιβλήθηκε με τη βία. Λειτουργεί και συντηρείται με τη βία. Θα ήταν ιστορικό παράδοξο να καταργηθεί χωρίς βία.
Άσε ρε φίλε...
Συνέχισε να με διασκεδάζεις Αριστερούλη
Έχω λιώσει λέμε
Αλήθεια όλες οι αριστερές είσαστε σαν την ΑΝΝΑ
Να αλλάξω παράταξη δηλαδη
Σε ποια ιστορικά βιβλία ανεφέρεται αυτό; Στου ΚΚΣΕ?
οι αντρες οι αριστεροι παντοτε απο την εποχη του ΑΡΗ Την ειχανε μεγαλη...ΞΕΡΕΙς ΤΙΙιιιΙ!!
Ενα μυστηριο πραμα ομως...Τα ιδεολογικα(και μερικες φορες παραταξιακα)χαρακτηριστικα των δοσιλογων ηταν ΣΕ ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις δεξια και βαλε...Φερε μου ΕΝΑ παραδειγμα οπου οι δωσιλογοι να ειχαν αριστερα ιδεολογικα χαρακτηριστικα...Το γράφω αυτό διότι η συνεργασία με τους γερμανούς δεν νομίζω να αφαιρεί από κάποιον τα ιδεολογικά ή παραταξιακά του χαρακτηριστικά.Ασχέτως αν για διάφορους λόγους βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω.
Δλδ.?Οσοι καταταχθηκαν στα ΤΑ ας πουμε δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ κοινο χαρακτηριστικο?Και αν είναι αδιάφορο στην τελική, γιατί ο δοσιλογισμός ήταν προσωπική υπόθεση.
γ.Ναι,να μα μου εξηγησεις γιατι"η συμμετοχή του(Πλυτζανοπουλου στο μπλοκο)έχει ιδιαίτερη απαξία λόγω του τρόπου που έλαβε χώρα.".γ.Για την απαξία της συμμετοχής, μπορώ να στο αναλύσω, αλλά ξεφεύγουμε της συζήτησης.
Α,μερικες φορες λοιπον η συνεργασια με τους Γερμανους ηταν καθηκον λοιπον...ακυρα τα περι προσωπικης υποθεσης?Έχε πάντως υπόψη σου, ότι υπάρχουν πολλών ειδών "συνεργασίες" με τους γερμανούς.
Κάποιες μπορεί απλά να ήταν καθήκον για τους "συνεργάτες".
Ενα μυστηριο πραμα ομως...Τα ιδεολογικα(και μερικες φορες παραταξιακα)χαρακτηριστικα των δοσιλογων ηταν ΣΕ ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις δεξια και βαλε...Φερε μου ΕΝΑ παραδειγμα οπου οι δωσιλογοι να ειχαν αριστερα ιδεολογικα χαρακτηριστικα...
Συγνωμη,αλλα αυτο ειναι ασχετο.
ζήτησες δοσίλογους με αριστερή ιδεολογική ταυτότητα....Συγνωμη,αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω δλδ...
Υπαρχουν δωσιλογοι που ειναι ρουφιανοι και ρουφιανοι που δεν ειναι δωσιλογοι.ζήτησε δοσίλογους με αριστερή ιδεολογική ταυτότητα....
στη Στάζι θα βρεις χιλιάδες.
Υπαρχουν δωσιλογοι που ειναι ρουφιανοι και ρουφιανοι που δεν ειναι δωσιλογοι.
κι επιπλέον μιλούσαμε για την κατοχή στην ελλάδα...
στην ελλάδα έχετε το κόπυράιτ.Παρακαλώ ομιλείτε δια δεξιούς δοσίλογους μόνον
στα δεξιά αδέκαστα νικς του σάιτ.Σε ποίους αναφέρεστε κ.κ.;
Υπαρχουν δωσιλογοι που ειναι ρουφιανοι και ρουφιανοι που δεν ειναι δωσιλογοι.