:-*Δηλώνω φαν των σαρανταρηδων!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Οπς, τα χώνεις τύπε?
Πάντως δεν έχω πρόβλημα να γίνεται και λίγος τζέρτζελος εδώ μέσα.
Κ. Διαχειριστά, παρακαλώ μη βγαίνετε εκτός θέματοςαμα δεν ημασταν εμεις δεν θα χες δουλεια ρε προγραμματιστη της πλακας.....ποιος θα αγοραζε τις εφαρμογες που φτιαχνεις;
Αν δεν κάνω λάθος καπνίζετε. Κακό του κεφαλιού σας (η τσέπη έπεται).
Λοιπόν μετά το πρωινό πόστ, σηκώθηκα γύρω στις 8:30 κι ανεβαίνω στη ζυγαριά. 79 με έδειξε....
Ρε τι στο διάολο καρκίνο έχω ή AIDS?
Εκτός κι αν τα συνεχή ακάπ με τις μικρούλες με κάνουν να καίω όλα τα ξύγκια.
Γιατί προχθές το μεσημέρι έφαγα κοντά ένα πακέτο μακαρόνια. Χθες λόγω κρύου δεν κινήθηκα πολύ. Τέσπα κάνω λίγες κάμψεις και το πρωινό ήταν μπανάνα, πορτοκάλι, μισή φρατζόλα ψωμί κι ένα βραστό αυγό με γάλα. Έριξα το ακάπ γύρω στις 11:30 (καλά δεν την πάλεψα με τέτοιο πιπίνι ) κι επιστρέφοντας πήρα μια σπανακόπιττα.
Προσέξτε και τη διατροφή σας εκτός από το τσιγάρο.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 216
..εμεις να προσεξουμε ρε φιλε??Αφου μεγαλωσαμε,προσεχοντας ολο και λιγοτερο..ταξιδια με kadett και fiat 127,απειρες ωρες δρομοπαιχνιδων,πουθενα αφρωδης προστατευτικες γωνιες χαααααχαααα,μπυρδελοτσαρκα απ'οταν ειχε 500ρικακι..η κοπελα μου ειναι 32 και φοβαται πως θα γερασει πιο γρηγορα απο μενα..τα σεβη μου,κυριοι..Οπς, τα χώνεις τύπε?
Πάντως δεν έχω πρόβλημα να γίνεται και λίγος τζέρτζελος εδώ μέσα.
Κ. Διαχειριστά, παρακαλώ μη βγαίνετε εκτός θέματος
Αν δεν κάνω λάθος καπνίζετε. Κακό του κεφαλιού σας (η τσέπη έπεται).
Λοιπόν μετά το πρωινό πόστ, σηκώθηκα γύρω στις 8:30 κι ανεβαίνω στη ζυγαριά. 79 με έδειξε....
Ρε τι στο διάολο καρκίνο έχω ή AIDS?
Εκτός κι αν τα συνεχή ακάπ με τις μικρούλες με κάνουν να καίω όλα τα ξύγκια.
Γιατί προχθές το μεσημέρι έφαγα κοντά ένα πακέτο μακαρόνια. Χθες λόγω κρύου δεν κινήθηκα πολύ. Τέσπα κάνω λίγες κάμψεις και το πρωινό ήταν μπανάνα, πορτοκάλι, μισή φρατζόλα ψωμί κι ένα βραστό αυγό με γάλα. Έριξα το ακάπ γύρω στις 11:30 (καλά δεν την πάλεψα με τέτοιο πιπίνι ) κι επιστρέφοντας πήρα μια σπανακόπιττα.
Προσέξτε και τη διατροφή σας εκτός από το τσιγάρο.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.981
- Πόντοι
- 6.925
επι της ουσιας αν και θα γραψω σε κανα δυο χρονια στο θρεντ οι σημερινοι σαρανταρηδες δεν φερουν τοσο μεγαλη ευθυνη για το καταντημα οσο οι 55-60....δεν προλαβαν πολυ το παρτυ της διαφθορας
Ορθώς ο κ. Lion μάλλον δεν το κατέχει.
Καλή χρονιά να έχουμε παίδες...με υγεία πρώτα απ΄όλα. Ξεκινάει καινούργια χρονιά και αυτόματα μας δίνει και λίγες παραπάνω ελπίδες. Και επειδή ο καιρός περνά και έχουμε καβατζάρει το 40 και μπαίνουμε πιο βαθιά, γαμάτε ότι προλαβαίνετε...και εννοείτε ότι πιο μικρό ηλικιακά...Τόσο το κορμί, όσο και το μυαλουδάκι τους,είναι φάρμακο για μας...κερδίζουμε χρόνια.
Επισκέπτης
Δε νομίζω όμως να ωφελεί το κάπνισμα!..εμεις να προσεξουμε ρε φιλε??Αφου μεγαλωσαμε,προσεχοντας ολο και λιγοτερο..
Μετά από 5 μήνες διακοπής, νοιώθω άλλος άνθρωπος. Και δεν ήμουν φανατικός καπνιστής (κατά καιρούς έφτανα το μισό πακέτο, συνήθως λιγότερο).
Τρία περίπου χρόνια μεγαλύτερος..ξεχασα να πω πως ειμαι 45..
Να υποθέσω αγαπητέ, ότι θα αναφέρεσαι για ερωμένη είτε εξωσυζυγική σχέση και τα συναφή. Κι εγώ άν βγω έξω με ένα 22χρονο, θα με κοιτάνε με μισό μάτι. Αυτή που πυρφορίζω είναι 33.Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.Ειδικα στην ηλικια μου (58) δεν εχεις και πολλα περιθωρια για επιλογες.
Εξαλλου ακομα και η σαρανταρα ειναι τεκνο για μενα.
Αλλά ανάφερομαι για τις ιερόδουλες (και νομίζω ότι θα εννοεί το ίδιο ο φίλος)
που έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε σχέση παραπέρα από το χώρο εργασίας τους (συνήθως γιατί υπάρχουν κι ελάχιστες εξαιρέσεις).Και επειδή ο καιρός περνά και έχουμε καβατζάρει το 40 και μπαίνουμε πιο βαθιά, γαμάτε ότι προλαβαίνετε...και εννοείτε ότι πιο μικρό ηλικιακά...Τόσο το κορμί, όσο και το μυαλουδάκι τους,είναι φάρμακο για μας...κερδίζουμε χρόνια.
..ξεχασα να πω πως ειμαι 45..
Κανένα πρόβλημα αγαπητοί, Στρατηγός δεν είμαι να δίνετε αναφορά!Να με συγχωρέσετε δεν αναφέρθηκα. Κοντεύω 49
Καλό μεσημέρι στην Ιντερνετική παρέα, τα λέμε αργότερα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε εγω προπερσι στα 41 μου εβγαινα με μια 23χρονη και δεν με πειραζε ούτε την πειραζε ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν διεκρινα κανενα περιεργο βλεμμα του κοσμου.Κι εγώ άν βγω έξω με ένα 22χρονο, θα με κοιτάνε με μισό μάτι.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εισαι αδυνατος και καλοστεκουμενος εσυ και δειχνεις 32 γιαυτοΤύπε εγω προπερσι στα 41 μου εβγαινα με μια 23χρονη και δεν με πειραζε ούτε την πειραζε ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν διεκρινα κανενα περιεργο βλεμμα του κοσμου.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Τύπε εγω προπερσι στα 41 μου εβγαινα με μια 23χρονη και δεν με πειραζε ούτε την πειραζε ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν διεκρινα κανενα περιεργο βλεμμα του κοσμου.
Μαλλον εισασταν κι οι δυο ανάξιοι βλέμματος σαν τη ματίνα μανταρινάκη που δεν την προσεχε κανείς
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κούνια που σε κούναγε. Ηταν και γκοθάκι κιολας. Με μαυρα ρουχα, μαυρα μακρια ισια μαλλια, σκουρο κραγιον και τετοιαΜαλλον εισασταν κι οι δυο ανάξιοι βλέμματος σαν τη ματίνα μανταρινάκη που δεν την προσεχε κανείς
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν δειχνω 32. Ούτε αδυνατος είμαι. Απλως δεν εχω ρυτίδες, δεν εχω ασπρισει πολυ και εχω και όλα μου τα μαλλιαεισαι αδυνατος και καλοστεκουμενος εσυ και δειχνεις 32 γιαυτο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το μουνι το ξυριζε;Κούνια που σε κούναγε. Ηταν και γκοθάκι κιολας. Με μαυρα ρουχα, μαυρα μακρια ισια μαλλια, σκουρο κραγιον και τετοια
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Κούνια που σε κούναγε. Ηταν και γκοθάκι κιολας. Με μαυρα ρουχα, μαυρα μακρια ισια μαλλια, σκουρο κραγιον και τετοια
Σε φαντάζομαι με το γκοθακι μαλάκα, αυτη με τα κορακίσια ρούχα και το άρβυλο κι εσύ με το κουστούμι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ε νταξ, δεν πηγαινα και με κοστουμι στα ραντεβού μας ρε φιλε. Η πλακα ηταν όταν πηγαινα σπιτι της και ανοιξα την ντουλαπα που όλα τα ρουχα της ηταν μαυραΣε φαντάζομαι με το γκοθακι μαλάκα, αυτη με τα κορακίσια ρούχα και το άρβυλο κι εσύ με το κουστούμι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.016
- Πόντοι
- 5.006
κιλα???Κούνια που σε κούναγε. Ηταν και γκοθάκι κιολας. Με μαυρα ρουχα, μαυρα μακρια ισια μαλλια, σκουρο κραγιον και τετοια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
1,72 και 70 κιλα.κιλα???
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Πηγαινατε και ομονοια και βρισκατε και τους αλλους και βρίζατε τους ίμο;Ε νταξ, δεν πηγαινα και με κοστουμι στα ραντεβού μας ρε φιλε. Η πλακα ηταν όταν πηγαινα σπιτι της και ανοιξα την ντουλαπα που όλα τα ρουχα της ηταν μαυρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις