Νέα

Το κλαμπ των 40δων (κι ανω).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πηγαινατε και ομονοια και βρισκατε και τους αλλους και βρίζατε τους ίμο;:grin:
ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ όχι ρε  :2funny:
Πολύ καλο κοριτσι παντως, το προσπαθησε αρκετα αλλά μοιραια μας τελειωσε συντομα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε σεις, να καταλαβω, ο Μεμος αποχωρησε?

Επισκέπτης
Μαλλον εισασταν κι οι δυο ανάξιοι βλέμματος σαν τη ματίνα μανταρινάκη που δεν την προσεχε κανείς
Ξουτ από εδώ μέσα. Αλλά αφού δε με κάνουν Διαχειριστή και θα δεις πώς στρώνει το forum. Εσύ θες 14 χρόνια ακόμη για να φτάσεις τα χρόνια μας. Θα ζητήσω ταυτότητες από εδώ και πέρα για να ποστάρετε!
Εδώ μέσα είναι καφενείο πορνόγερων, θα μας καταγγείλουν στο χαμόγελο του παιδιού - βιολιού ότι σε διεφθείραμε  :2funny:

Γεια σαs μαγκεs ..... 43 , και συνεχιζουμε ακαθεκτοι .....!!!
Καλώστο παιδί. Πώς πάμε, ρίχνουμε ακάπ?  :rockon:

Τύπε εγω προπερσι στα 41 μου εβγαινα με μια 23χρονη και δεν με πειραζε ούτε την πειραζε ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν διεκρινα κανενα περιεργο βλεμμα του κοσμου.
Αλεξ δεν είμαστε το ίδιο, μεν σου ρίχνω 8 πόντους μπόι, αλλά εντάξει έχω άλλη φάτσα  :2funny:

Τον φαντάζεστε να πίνει μπύρα από κύπελο ομοίωμα κρανίου;
Kαλώστο μπάρμπα  :grin:
Σε περιμένω για Πρέφα!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Το πρωτο θεμα μου τη νεα χρονια, αφορα ολους εμας που το 2015 μας βρισκει τουλαχιστον στην τεταρτη δεκαετια της ζωης μας.
Ας μιλησουμε περισσοτερο για εμας (υποτιθεται οτι ειμαστε ωριμοι) :cheesy:

Υ. Γ.
Οσοι ειναι 39 ετων τωρα, να ποσταρουν του χρονου, οι 38ρηδες σε δυο, κι ουτω καθεξης!

Και όσοι πέρασαν στην 5η δεκαετία? Έχουν την άδεια να γράψουν ή μόνο παρατηρητές του παρελθόντος?
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ρε μαγκες οκ δεν εχω κλεισει τα 40....26 ειμαι....αλλα πιστευω ολες οι ηλικιες εχουνε την μαγεια τους....

δεν το συζητω οτι τα γαμησια δεν σταματανε ποτε....πηδαμε πιτσιρικες μιλφς γκιλφς τα παντα ολα....δεν μασαμε πουθενα....

γαμησια μεχρι τα 100 ~!!!!!!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ρε μαγκες οκ δεν εχω κλεισει τα 40....26 ειμαι....αλλα πιστευω ολες οι ηλικιες εχουνε την μαγεια τους....

δεν το συζητω οτι τα γαμησια δεν σταματανε ποτε....πηδαμε πιτσιρικες μιλφς γκιλφς τα παντα ολα....δεν μασαμε πουθενα....

γαμησια μεχρι τα 100 ~!!!!!!!

Εσύ δεν είχες ανακοινώσει την αποχώρησή σου από το σάιτ επειδή παντρεύεσαι;

Επισκέπτης
ρε μαγκες οκ δεν εχω κλεισει τα 40....26 ειμαι....αλλα πιστευω ολες οι ηλικιες εχουνε την μαγεια τους..
Σιγουρα η καθε ηλικια, εχει τα δικα της κι οφειλουμε να ζουμε εως την τελευταια στιγμη, ομως τα 16 χρονια που σου ριχνω μας κανει να μην εχουμε πολλα κοινα. Γιατι μαλακιες κανεις και στα 40, αλλα και στα 60. Συν τοις αλλοις, λογω των διαφορετικων βιωματων θα δεις οσο θα περνουν τα χρονια θα αλλαζεις. Μπροστα μας εισαι ενα μεγαλο παιδι και οφειλουμε να σε βοηθαμε. Αν ειμαστε ανθρωποι φυσικα.

Και όσοι πέρασαν στην 5η δεκαετία? Έχουν την άδεια να γράψουν ή μόνο παρατηρητές του παρελθόντος?
Αφου το λεμε των 40δων κι ανω :grin: αρα καλως ηλθες κι ενημερωσε για κανενα καλο ακαπ....
Παντα τις τιμω τις μικρες!

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Τελειωμένοι όλοι σας
Ακόμα και ο τίτλος
40 και άνω

Σαν μερικούς που λένε περασμένα 40 , περασμένα 50, 50 και βάλε και λοιπές αηδίες

Εγώ είμαι 60 έλα και αισθάνομαι ατελείωτος...

Καμμιά συμβουλή για στείρωση (έχω ήδη ανοίξει θέμα) γιατί δεν μας βλέπω καλά..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τελειωμένοι όλοι σας
Ακόμα και ο τίτλος
40 και άνω

Σαν μερικούς που λένε περασμένα 40 , περασμένα 50, 50 και βάλε και λοιπές αηδίες

εισαι ακομα γονιμος μαν στα 60; :think:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
εισαι ακομα γονιμος μαν στα 60; :think:

60 έλα είπαμε. 60 παρά κάτι. Για την γονιμότητα δεν γνωρίζω, με τόσα τσιγάρα και ποτά μπορεί νάχω αδύνατο σπέρμα. Δεν θέλω να το διακινδυνεύσω όμως. Φτάνουν 2 παιδιά.

Καθότι κυκλοφορούν αρκετές που το μόνο που θέλουν είναι παιδί + διατροφή

Κι είμαι και καλός άνθρωπος. Τις αγαπάω τις γυναίκες (αρκεί να μη μιλάνε)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
60 έλα είπαμε. 60 παρά κάτι. Για την γονιμότητα δεν γνωρίζω, με τόσα τσιγάρα και ποτά μπορεί νάχω αδύνατο σπέρμα. Δεν θέλω να το διακινδυνεύσω όμως. Φτάνουν 2 παιδιά.

δωστους εσυ το παιδι και απο διατροφη ας παρουν τα αρχιδια σου

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
δωστους εσυ το παιδι και απο διατροφη ας παρουν τα αρχιδια σου

Κυκλοφορούν διάφορα με χαρακτηριστικότερη περίπτωση πρώην γυναίκα φίλου που συζεί με δικηγόρο και τον έχουν ξεσκίσει τον φίλο.  Τι διάολο, την φορολογική του δήλωση διαβάζουν?

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11

Κι είμαι και καλός άνθρωπος. Τις αγαπάω τις γυναίκες (αρκεί να μη μιλάνε)
καλα ειναι τα παιδια ...αλλα σου μενει και η γυναικα φιλε μου!!!!δραμα.....

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
καλησπερα και απο μενα καλη χρονια σε ολους εγω παιδια γινομαι 40 σε 21 μερες οποτε μπηκα και εγω στο κλαμπ τον 40 αρηδων και παλι καλη χρονια να εχουμε

Επισκέπτης
Τελειωμένοι όλοι σας
Ακόμα και ο τίτλος
40 και άνω
Καλα αυτο αστο να το κρινουν αλλοι. Οσο για τον τιτλο, ο νοων νοειτω ;)

Ως θεματοθετης δε δυναται να αφησω αναπαντητα τετοια ερωτηματα. Γιατρος παντως δεν ειμαι, αλλα ως χωριατης ξερω τα πεδουκλωμενα κοκκορια :2funny:

καλησπερα και απο μενα καλη χρονια σε ολους εγω παιδια γινομαι 40 σε 21 μερες οποτε μπηκα και εγω στο κλαμπ τον 40 αρηδων και παλι καλη χρονια να εχουμε
Νασαι καλα φιλε. Χμ 23 Γεναρη κανονισε meeting με κερασματα στη Φυλης :grin:

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
Καλα αυτο αστο να το κρινουν αλλοι. Οσο για τον τιτλο, ο νοων νοειτω ;)

Ως θεματοθετης δε δυναται να αφησω αναπαντητα τετοια ερωτηματα. Γιατρος παντως δεν ειμαι, αλλα ως χωριατης ξερω τα πεδουκλωμενα κοκκορια :2funny:
παει φιλε με καταστρεψες θα πρεπει να πιασω το τζοκερ για το κερασμα χααχχααχααχαχα ουτε με τρια εκατομυρια δεν γλιτωνω

Νασαι καλα φιλε. Χμ 23 Γεναρη κανονισε meeting με κερασματα στη Φυλης :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom