Νέα

Το κλαμπ των 40δων (κι ανω).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οπς, τα χώνεις τύπε?
Πάντως δεν έχω πρόβλημα να γίνεται και λίγος τζέρτζελος εδώ μέσα.

αμα δεν ημασταν εμεις δεν θα χες δουλεια ρε προγραμματιστη της πλακας.....ποιος θα αγοραζε τις εφαρμογες που φτιαχνεις; :birdman:
Κ. Διαχειριστά, παρακαλώ μη βγαίνετε εκτός θέματος :)
Αν δεν κάνω λάθος καπνίζετε. Κακό του κεφαλιού σας (η τσέπη έπεται).

Λοιπόν μετά το πρωινό πόστ, σηκώθηκα γύρω στις 8:30 κι ανεβαίνω στη ζυγαριά. 79 με έδειξε....
Ρε τι στο διάολο καρκίνο έχω ή AIDS?  :rolleyes:
Εκτός κι αν τα συνεχή ακάπ με τις μικρούλες με κάνουν να καίω όλα τα ξύγκια.
Γιατί προχθές το μεσημέρι έφαγα κοντά ένα πακέτο μακαρόνια. Χθες λόγω κρύου δεν κινήθηκα πολύ. Τέσπα κάνω λίγες κάμψεις και το πρωινό ήταν μπανάνα, πορτοκάλι, μισή φρατζόλα ψωμί κι ένα βραστό αυγό με γάλα. Έριξα το ακάπ γύρω στις 11:30 (καλά δεν την πάλεψα με τέτοιο πιπίνι :smitten:) κι επιστρέφοντας πήρα μια σπανακόπιττα.
Προσέξτε και τη διατροφή σας εκτός από το τσιγάρο.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Οπς, τα χώνεις τύπε?
Πάντως δεν έχω πρόβλημα να γίνεται και λίγος τζέρτζελος εδώ μέσα.

Κ. Διαχειριστά, παρακαλώ μη βγαίνετε εκτός θέματος :)
Αν δεν κάνω λάθος καπνίζετε. Κακό του κεφαλιού σας (η τσέπη έπεται).

Λοιπόν μετά το πρωινό πόστ, σηκώθηκα γύρω στις 8:30 κι ανεβαίνω στη ζυγαριά. 79 με έδειξε....
Ρε τι στο διάολο καρκίνο έχω ή AIDS?  :rolleyes:
Εκτός κι αν τα συνεχή ακάπ με τις μικρούλες με κάνουν να καίω όλα τα ξύγκια.
Γιατί προχθές το μεσημέρι έφαγα κοντά ένα πακέτο μακαρόνια. Χθες λόγω κρύου δεν κινήθηκα πολύ. Τέσπα κάνω λίγες κάμψεις και το πρωινό ήταν μπανάνα, πορτοκάλι, μισή φρατζόλα ψωμί κι ένα βραστό αυγό με γάλα. Έριξα το ακάπ γύρω στις 11:30 (καλά δεν την πάλεψα με τέτοιο πιπίνι :smitten:) κι επιστρέφοντας πήρα μια σπανακόπιττα.
Προσέξτε και τη διατροφή σας εκτός από το τσιγάρο.
..εμεις να προσεξουμε ρε φιλε??Αφου μεγαλωσαμε,προσεχοντας ολο και λιγοτερο..ταξιδια με kadett και fiat 127,απειρες ωρες δρομοπαιχνιδων,πουθενα αφρωδης προστατευτικες γωνιες χαααααχαααα,μπυρδελοτσαρκα απ'οταν ειχε 500ρικακι..η κοπελα μου ειναι 32 και φοβαται πως θα γερασει πιο γρηγορα απο μενα..τα σεβη μου,κυριοι..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
επι της ουσιας αν και θα γραψω σε κανα δυο χρονια στο θρεντ οι σημερινοι σαρανταρηδες δεν φερουν τοσο μεγαλη ευθυνη για το καταντημα οσο οι 55-60....δεν προλαβαν πολυ το παρτυ της διαφθορας

Ορθώς ο κ. Lion μάλλον δεν το κατέχει.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
Να με συγχωρέσετε δεν αναφέρθηκα. Κοντεύω 49

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Καλή χρονιά να έχουμε παίδες...με υγεία πρώτα απ΄όλα. Ξεκινάει καινούργια χρονιά και αυτόματα μας δίνει και λίγες παραπάνω ελπίδες. Και επειδή ο καιρός περνά και έχουμε καβατζάρει το 40 και μπαίνουμε πιο βαθιά, γαμάτε ότι προλαβαίνετε...και εννοείτε ότι πιο μικρό ηλικιακά...Τόσο το κορμί, όσο και το μυαλουδάκι τους,είναι φάρμακο για μας...κερδίζουμε χρόνια.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
..ξεχασα να πω πως ειμαι 45..

Επισκέπτης
..εμεις να προσεξουμε ρε φιλε??Αφου μεγαλωσαμε,προσεχοντας ολο και λιγοτερο..
Δε νομίζω όμως να ωφελεί το κάπνισμα!
Μετά από 5 μήνες διακοπής, νοιώθω άλλος άνθρωπος. Και δεν ήμουν φανατικός καπνιστής (κατά καιρούς έφτανα το μισό πακέτο, συνήθως λιγότερο).

Τρία περίπου χρόνια μεγαλύτερος :)

Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.Ειδικα στην ηλικια μου (58) δεν εχεις και πολλα περιθωρια για επιλογες.
Εξαλλου ακομα και η σαρανταρα ειναι τεκνο για μενα.
Να υποθέσω αγαπητέ, ότι θα αναφέρεσαι για ερωμένη είτε εξωσυζυγική σχέση και τα συναφή. Κι εγώ άν βγω έξω με ένα 22χρονο, θα με κοιτάνε με μισό μάτι. Αυτή που πυρφορίζω είναι 33.

Αλλά ανάφερομαι για τις ιερόδουλες (και νομίζω ότι θα εννοεί το ίδιο ο φίλος)

Και επειδή ο καιρός περνά και έχουμε καβατζάρει το 40 και μπαίνουμε πιο βαθιά, γαμάτε ότι προλαβαίνετε...και εννοείτε ότι πιο μικρό ηλικιακά...Τόσο το κορμί, όσο και το μυαλουδάκι τους,είναι φάρμακο για μας...κερδίζουμε χρόνια.
που έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε σχέση παραπέρα από το χώρο εργασίας τους (συνήθως γιατί υπάρχουν κι ελάχιστες εξαιρέσεις).

Να με συγχωρέσετε δεν αναφέρθηκα. Κοντεύω 49
Κανένα πρόβλημα αγαπητοί, Στρατηγός δεν είμαι να δίνετε αναφορά!

Καλό μεσημέρι στην Ιντερνετική παρέα, τα λέμε αργότερα.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Γεια σαs μαγκεs ..... 43 , και συνεχιζουμε ακαθεκτοι .....!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κι εγώ άν βγω έξω με ένα 22χρονο, θα με κοιτάνε με μισό μάτι.
Τύπε εγω προπερσι στα 41 μου εβγαινα με μια 23χρονη και δεν με πειραζε ούτε την πειραζε ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν διεκρινα κανενα περιεργο βλεμμα του κοσμου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τύπε εγω προπερσι στα 41 μου εβγαινα με μια 23χρονη και δεν με πειραζε ούτε την πειραζε ΚΑΘΟΛΟΥ. Και δεν διεκρινα κανενα περιεργο βλεμμα του κοσμου.
εισαι αδυνατος και καλοστεκουμενος εσυ και δειχνεις 32 γιαυτο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Μαλλον εισασταν κι οι δυο ανάξιοι βλέμματος σαν τη ματίνα μανταρινάκη που δεν την προσεχε κανείς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μαλλον εισασταν κι οι δυο ανάξιοι βλέμματος σαν τη ματίνα μανταρινάκη που δεν την προσεχε κανείς
Κούνια που σε κούναγε. Ηταν και γκοθάκι κιολας. Με μαυρα ρουχα, μαυρα μακρια ισια μαλλια, σκουρο κραγιον και τετοια  :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εισαι αδυνατος και καλοστεκουμενος εσυ και δειχνεις 32 γιαυτο
Δεν δειχνω 32. Ούτε αδυνατος είμαι. Απλως δεν εχω ρυτίδες, δεν εχω ασπρισει πολυ και εχω και όλα μου τα μαλλια  :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Κούνια που σε κούναγε. Ηταν και γκοθάκι κιολας. Με μαυρα ρουχα, μαυρα μακρια ισια μαλλια, σκουρο κραγιον και τετοια  :rockon: :rockon: :rockon:

Σε φαντάζομαι με το γκοθακι μαλάκα, αυτη με τα κορακίσια ρούχα και το άρβυλο κι εσύ με το κουστούμι  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σε φαντάζομαι με το γκοθακι μαλάκα, αυτη με τα κορακίσια ρούχα και το άρβυλο κι εσύ με το κουστούμι  :2funny:
Ε νταξ, δεν πηγαινα και με κοστουμι στα ραντεβού μας ρε φιλε. Η πλακα ηταν όταν πηγαινα σπιτι της και ανοιξα την ντουλαπα που όλα τα ρουχα της ηταν μαυρα  :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ε νταξ, δεν πηγαινα και με κοστουμι στα ραντεβού μας ρε φιλε. Η πλακα ηταν όταν πηγαινα σπιτι της και ανοιξα την ντουλαπα που όλα τα ρουχα της ηταν μαυρα  :2funny: :2funny:
Πηγαινατε και ομονοια και βρισκατε και τους αλλους και βρίζατε τους ίμο;:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom