Το πρωτο θεμα μου τη νεα χρονια, αφορα ολους εμας που το 2015 μας βρισκει τουλαχιστον στην τεταρτη δεκαετια της ζωης μας.
Ας μιλησουμε περισσοτερο για εμας (υποτιθεται οτι ειμαστε ωριμοι)
Υ. Γ.
Οσοι ειναι 39 ετων τωρα, να ποσταρουν του χρονου, οι 38ρηδες σε δυο, κι ουτω καθεξης!
Προσωπικα νιωθω απόγοητευμενος γιατι κολλησα σε αυτην εδω την κωλόχωρα . Στα χρονια μας το να σπουδασεις εξω δεν ηταν τοσο συνηθισμενο , ποσο μαλλον το να θες να δουλεψεις και εξω. Επίσης η γενια των 40ρηδων (δηλαδη γεννηθεντες 1966- 1976 κλαη 1984-1993) εφαγε το ΠΑΣΟΚ στην μαπα στο σχολειο οταν οι λιγο μεγαλύτεροι διοριζονταν στο Δημοσιο και μετα βγηκαν εξω να δουλεψουν μετα την χροκοπια του 1989 οταν οι πιο μικροι εκαναν τους επάναστατες στα σχολεια . Οι δικοι μου οι γυρω γυρω μονο σε Τραπεζες καταφεραν και μπηκαν . Η δικια μας η σειρα δεν εχει διοικησει καλα καλα . Ο Τσιπρας μπορει να ειναι σαρανταρης αλλα αυτα που λέει ηταν τα αιτηματα των σοσιαλιστων του 80 δλδ στην ουσια εκφραζει την προηγουμενη γενια.
Σεξουαλικα οι γκομενες δεν ηταν απελευθερωμενες (αμφιβαλλω αν απελευθερωθηκαν ποτέ) και το πολυ πολυ να παρακαλαγες να σου κατσει κανα μπαζο ή να πηδηξεις κανα μπαζο στα μπουρδελα (νομιζω οτι τα ωραια τα ρωσιδια ηρθαν μετα το 1997 στην Ελλαδα οταν και η δραχμη μπηκε στην ΟΝΕ και δυναμωσε σαν νόμισμα).
Τεσπα στο σημερα εχει αρχισει και με ενοχλει το ενδεχόμενο να "γερασω" αφου πχ παω γυμναστηριο και ειμαι ο πιο νεος από τους "γέρους". Αν δεν ειχα παντρευτει και δεν ειχα κανει παιδιά ισως να ενιωθα μια εκκρεμότητα αλλα τρωω την γλύκα του Αλ Μπάντυ καθε μερα .
Ο ορος "ξενοπηδαω" υποδηλωνει οτι πηδας "εντος", με λιγα λόγια το "ξενοπήδημα" ειναι το μονο πήδημα αλλα ετσι που πανε τα πραγματα δεν θα εχουμε λεφτα ουτε για χαρτομαντηλα και θα κόψουμε και την μαλακια .
Τουλάχιστον ακόμα μας σηκώνεται .
ΥΓ Παντα μου αρεσουν οι "γυναικες" , η γυναικα ωριμαζει μετα από τα 25 . Στα 40 τα πιπινια ειναι ωραια για παρεα , εχουν αισιοδοξια και κεφι και σε βαζουν στην συχρονη επόχη . Αν και λόγω της "επανασταασης" και οι μικροι ειναι μεσα στην μιζερια και στην γκρινια .