Νέα

Το κλαμπ των 40δων (κι ανω).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
Ακομα κι οι κανονες εχουν τις εξαιρεσεις. Παντως 1 call girl μου ειχε πει οτι προτιμαει τους μεγαλους αφενος γιατι της φεροντουσαν καλα, δεν της εσπαγαν τα νευρα (πιθανως να εκαναν και δωρακια).

ειστε πιο κατασταλαγμένοι σαν ανθρωποι είναι πολύ απλο...δεν πρήζεται,δεν τρωτε χαζοκολληματα και ξερετε τι ζητατε...είναι λογικο λογο της υπαρξης περισσοτερων εμπειριων από έναν πιο νέο...φυσικα και σε αυτό υπαρχουν εξαιρεσεις

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Παρεπιπτόντως...εμείς οι σαραντάρηδες ανήκουμε στην generetion X..ωραίο θέμα μπράβο ντουντάρα...όσο για τις ιερόδουλες...από 19 έως 20 το πολύ  :grin:...ρουφάμε νιότη σαν τα βαμπίρ.

Ακριβέστατα φίλτατε, βασική ανάγκη καλύπτεται από την νεανική σάρκα. Αντε και κάνα σωστό προμιλφ  αραιά και που ...

gorginos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμα και τα γερόντια τις 40άρες και πάνω τις θέλουν για υπηρεσία. Με τις 20άρες φτιάχνονται ιδιαίτερα τις σημερινές που είναι πολύ κουκλιά.Διαχρονικό είναι το έργο αλοίμονο στους νέους με τον Χορν και η κλασσική ατάκα που του λέει ο φραγκάτος φίλος του βλέποντας το πίπίνι "με τη μασελίτσα μας χρατσα χρούτσα" :grin:

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
με λιγα λογια το γαμησι είναι το μεγαλυτερο παιχνιδι μυαλου...οποιος γαμαει το μυαλο εχει στρωσει καλα για να δεχθεί το γαμησι το κορμι...αν ο άλλος γαμαει γαμει απλα σαν κομπρεσέρ δεν σημαινει απαραίτητα ότι προσφερει και ευχαριστηση...ούτως η αλλως δεν ψάχνεις να βρεις πετρελαιο ρε φιλε :grin: :grin:...οποτε λοιπον αυτό το γαμησι του μυαλου ο 40-50 μπορει να το προσφερει καλυτερα νομιζω...ετσι είναι,τουλάχιστον για μενα!

Επισκέπτης
Ας αναφερω την Ευα του Φ40. Μετα την ακαπ πιπα, της λεω να στηθει στα 4 για πισω διεισδυση. Τοτε αυτη με ενα φοβισμενο βλεμμα ξαπλωνει ιεραποστολικα....
Αμεσως την κοιταζω στα ματια με πορνογερικο καθησυχαστικο βλεμμα, λεγοντας της να χαλαρωσει, υπακουοντας με. Κι ετσι εγινε (τα υπολοιπα τα λεω στην κριτικη).

Ακριβέστατα φίλτατε, βασική ανάγκη καλύπτεται από την νεανική σάρκα. Αντε και κάνα σωστό προμιλφ  αραιά και που ...
Οπως η περιπτωση της προμιλφ Κριστυ Αλκαμενους 117, η εμπειρη τσιμπουκλου!

Δε μου λετε πορνογεροι...
Καποια νεανικη κορασιδα, θα αναφερετε?
Για δωστε πληροφοριες και στους αλλους γερολυκους!

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Έτσι...όπως τα λές ντουντάρα...αν και μέλος από το 2009 (είχα γράψει και 2 κριτικές αν ενθυμούμαι καλώς..) το θεματάκι με έκανε να γράψω το πρώτο μήνυμα..το σπόρ το κατέχω όμως αδιαλείπτως απο το 1990...αχ τι ωραίες εποχές (πρωτοπήδηξα με 1500δρχ). Πράγμαρι οι πιτσιρίκες είναι άλλο πράγμα (όσοι δεν το παραδέχονται είναι λιγάκι υποκριτές).Οι τριαντάρες και πάνω και δη οι ανύπαντρες είναι γεμάτες συμπλέγματα (έχω πικρή πρόσφατη εμπειρία)...άσε που και αυτές και οι 40 ακόμα και οι 50άρες κυνηγάνε τους πιτσιρικάδες (για πηδήματα κουνελάτα).

Σ 'έφαγα '86 δραχμές 1000 στο μπουρδελάκι της Χωμάτινού. :woldman:

Από πιτσιρικάς γουστάρω τα milf, τώρα τελευταία καλοβλέπω τα πιπίνια λες να γερνάω::: :think: :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλαγη ηλικιακου σεξουαλικου  προσανατολισμου λεγεται.......Δεν φταιμε εμειs που μεγαλωνουμε...η ζωη φταιει που ειναι μικρη  :dancing:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=15pt][tt]Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψωλή[/tt][/size]

και η απάντηση!

[size=15pt][tt]Μαλλί βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι![/tt][/size]

ή

[size=15pt][tt]Μαλλί σα χιόνι, ψωλή κανόνι![/tt][/size]

:bigdick:

pantzo50

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
15
Πόντοι
0
καλησπέρα και καλή χρονιά εύχομε να έχουμε.
ωραίο το θέμα φίλτατε!
ο PANTZO μετράει αισίως τα 49!!

σαφώς και πάμε με τα πιπίνια αλλά ομολογώ ότι με 35+ έχω φτάσει κοντά στην ανακοπή...χαχα!!

Επισκέπτης
Κουφαλογεροι, ολοι ενας - ενας μου εμφανιζοσαστε....
Ειστε κατι κρυφες πουτανιτσες :grin:

Παντως για την παρτη σας, εβαλα κι υπογραφη 13 νεανικων κωλοτρυπιδων. Απολαυστε τα μωρακια!
Ξαναρωτω: γνωριζετε αλλη νεαρα κορασιδα που να δινει κωλον?
Η call girl που περιεγραψα πριν (πανε χρονια, δεν ημουν μελος) μου ειχε πει οτι πρωκτικο σεξ εκανε πολυ σπανια και μονο με αυτους που εμπιστευοταν.

Από πιτσιρικάς γουστάρω τα milf, τώρα τελευταία καλοβλέπω τα πιπίνια λες να γερνάω::: :think: :)
Ωριμαζεις σεξουαλικα, πορνογερε μου :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Το πρωτο θεμα μου τη νεα χρονια, αφορα ολους εμας που το 2015 μας βρισκει τουλαχιστον στην τεταρτη δεκαετια της ζωης μας.
Ας μιλησουμε περισσοτερο για εμας (υποτιθεται οτι ειμαστε ωριμοι) :cheesy:

Υ. Γ.
Οσοι ειναι 39 ετων τωρα, να ποσταρουν του χρονου, οι 38ρηδες σε δυο, κι ουτω καθεξης!

Προσωπικα νιωθω απόγοητευμενος γιατι κολλησα σε αυτην εδω την κωλόχωρα . Στα χρονια μας το να σπουδασεις εξω δεν ηταν τοσο συνηθισμενο , ποσο μαλλον το να θες να δουλεψεις και εξω. Επίσης η γενια των 40ρηδων (δηλαδη γεννηθεντες 1966- 1976 κλαη 1984-1993) εφαγε το ΠΑΣΟΚ  στην μαπα στο σχολειο οταν οι λιγο μεγαλύτεροι διοριζονταν στο Δημοσιο και μετα βγηκαν εξω να δουλεψουν μετα την χροκοπια του 1989 οταν οι πιο μικροι εκαναν τους επάναστατες στα σχολεια . Οι δικοι μου οι γυρω γυρω μονο σε Τραπεζες καταφεραν και μπηκαν . Η δικια μας η σειρα δεν εχει διοικησει καλα καλα . Ο Τσιπρας μπορει να ειναι σαρανταρης αλλα αυτα που λέει ηταν τα αιτηματα των σοσιαλιστων του 80 δλδ στην ουσια εκφραζει την προηγουμενη γενια.

Σεξουαλικα  οι γκομενες δεν ηταν απελευθερωμενες (αμφιβαλλω αν απελευθερωθηκαν ποτέ) και το πολυ πολυ να παρακαλαγες να σου κατσει κανα μπαζο ή να πηδηξεις κανα μπαζο στα μπουρδελα (νομιζω οτι τα ωραια τα ρωσιδια ηρθαν μετα το 1997 στην Ελλαδα οταν και η δραχμη μπηκε στην ΟΝΕ και δυναμωσε σαν νόμισμα).

Τεσπα στο σημερα εχει αρχισει και με ενοχλει το ενδεχόμενο να "γερασω" αφου πχ παω γυμναστηριο και ειμαι ο πιο νεος από τους "γέρους".  Αν δεν ειχα παντρευτει και δεν ειχα κανει παιδιά ισως να ενιωθα μια εκκρεμότητα αλλα τρωω την  γλύκα  του Αλ Μπάντυ καθε μερα .

Ο ορος "ξενοπηδαω"  υποδηλωνει οτι πηδας "εντος", με λιγα λόγια το "ξενοπήδημα" ειναι το μονο πήδημα αλλα ετσι που πανε τα πραγματα  δεν θα εχουμε λεφτα ουτε για χαρτομαντηλα και θα κόψουμε και την μαλακια .

Τουλάχιστον ακόμα μας σηκώνεται .

ΥΓ Παντα μου αρεσουν οι "γυναικες" , η γυναικα ωριμαζει μετα από τα 25 .  Στα 40 τα πιπινια ειναι ωραια για παρεα , εχουν αισιοδοξια και κεφι και σε βαζουν στην συχρονη επόχη .  Αν και λόγω της "επανασταασης" και οι μικροι ειναι μεσα στην μιζερια και στην γκρινια .

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μάγκες, το σεξ, το ούζο και το φαγητό θέλουν ποικιλία. Θα φας την κοτόσουπα απ΄ την γριά κότα αλλά θα δοκιμάσεις και το αρνάκι γάλακτος, θα φας την τσιπούρα αλλά θα φας και την (γυναίκα) γαρίδα. Άλλη υφή έχει το 20άρικο σώμα, άλλη το 40άρικο αλλά έχουν και αντιστρόφως ανάλογες εμπειρίες, ροπές και χιλιόμετρα στο κοντέρ. Για μένα ο κανόνας είναι απλός: Γαμάμε ότι μας καυλώνει.  

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Εγω παλι εχω ανωμαλεψει πολυ μετα τα 40

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.Ειδικα στην ηλικια μου (58) δεν εχεις και πολλα περιθωρια για επιλογες.
Εξαλλου ακομα και η σαρανταρα ειναι τεκνο για μενα.
Εκτος του οτι αν κυκλοφορω με μια εικοσαρα θα φαινομαι κωλογερος, ενω αν κυκλοφορω με μια σαρανταρα
θα φαινομαι πιο νεος. ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δηλώνω φαν των σαρανταρηδων!!!  :boobies: :boobies:

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Για να μην ακουω μαλακιες....!

Συνημμένα

• 10678648_714595168631914_5252901551401859662_n.jpg
    10678648_714595168631914_5252901551401859662_n.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Δηλώνω φαν των σαρανταρηδων!!!  :boobies: :boobies:
Οπς!
Βρε, βρε καλωστηνε την περδικα!
Ως θηλυκη γατα ξαναδηλωνω επισημα οτι

Εγω παλι εχω ανωμαλεψει πολυ μετα τα 40
εχω πυρφορεψει εντονα αντ' αυτου.
Απωθημενα εχουμε Kilburn :grin:

ΟΚ αγαπητοι μου πορνογεροι, εχουμε χρονο και θα μιλησουμε και μελλοντικα για τις σεξουαλικες μας προτιμησεις. Θα κανω κουοτ στο μελλον.
Ο 40αρης ξυπνα νωριτερα!
Θυμαμαι που ξυπναγα απο τις 6:30 κι ο ανιψιος πηγαινε 7:15 και ακομη στο κρεββατι....
Σηκω ρε κοπροσκυλο να πας σχολειο, του ελεγα!

Μια ερωτηση:
Καπνιζει κανεις?
Δεν ξερω αν μπορω να σας καταφερω ολους, αλλα αντεχουν τα χερια μου να ριξω κατακεφαλα σε μερικους της σειρας μας. Ειναι ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Χθες για το καλο, αναψα ενα πουρο με τον καφε οξω (βλαχο40ρης :grin:). Αλλο ενα ειχα φουμαρει τα Xmas. Να προσεχουμε την υγεια μας κυριοι.

Τεσπα στο σημερα εχει αρχισει και με ενοχλει το ενδεχόμενο να "γερασω" αφου πχ παω γυμναστηριο και ειμαι ο πιο νεος από τους "γέρους".
Ιδου παραδειγμα και λαμπρον!
Μακαρι να μην ειχα το δεξι κωλομινησκο που με ενοχλει κατα καιρους, θα εξασκιομουν περισσοτερο.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Εμεις οι ανω των 40 εχουμε μια άλλη γοητεια, άλλη οπτικη των πραγματων γενικα, και πολλα αλλα καλα........... :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κωλογενιά, η γενια που μας κατέστρεψε :birdman: 
αμα δεν ημασταν εμεις δεν θα χες δουλεια ρε προγραμματιστη της πλακας.....ποιος θα αγοραζε τις εφαρμογες που φτιαχνεις; :birdman:

επι της ουσιας αν και θα γραψω σε κανα δυο χρονια στο θρεντ οι σημερινοι σαρανταρηδες δεν φερουν τοσο μεγαλη ευθυνη για το καταντημα οσο οι 55-60....δεν προλαβαν πολυ το παρτυ της διαφθορας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom