Νέα

Το καμάκι στη Ρωσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
οσο και καριολες να ειναι οι ρωσιδες.. το βιντεακι με τα σκαμπιλια που ανεβασε ο φιλος δεν λεει!!! Να χτυπας γυναικα με τριπλασια δυναμη σωματικη απο μια γυναικα ειναι ανανδρο ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα ζωα τους γαμωροσους που βαρεσαν τις κοπελες γαμω την μανα που τους πεταγε τα πρεζονια...Φυλικα χρηστος τα γαμωζωα :)
Τα γαμωζωα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμω τις λεξεις! Ωραια ατακα. :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο και καριολες να ειναι οι ρωσιδες.. το βιντεακι με τα σκαμπιλια που ανεβασε ο φιλος δεν λεει!!! Να χτυπας γυναικα με τριπλασια δυναμη σωματικη απο μια γυναικα ειναι ανανδρο ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα ζωα τους γαμωροσους που βαρεσαν τις κοπελες γαμω την μανα που τους πεταγε τα πρεζονια...Φυλικα χρηστος τα γαμωζωα :)
Εγω δεν της δερνω αλλα μπορω να της κανω χειροτερα :2funny:!Να μην της  :knockinb: επιτηδες!Αυτο αν τ'ακουσει κανεις στην Ελλαδα θα με κοιταει περιεργα  :huh:!Δεν υπαρχει χειροτερο για μια γκομενα να μην θελεις να την  :knockinb: Σου υπονοει να την παρεις σπιτι σου μπορει να σου τριβετε :2funny:αλλα εγω αν δεν την γουσταρω της φερομαι ετσι :2funny:Αν ειναι (εξυπνες) με μισουνε αν ειναι χαζες νομιζουν οτι ειμαι Πουστης :2funny: :2funny: :2funny:εκει ριχνω πολυ γελιο.Μια Κακιστρο που την ηξερα 3+ χρονια και δεν την  :knockinb:ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ  :knockinb: με τον φιλο μου τον Τουρκο.Αυτο το καταλαβα με ενα βλεμα που του εριξε.Καθομασταν μια παρεα απο 5-6 ατομα ηταν και ο Τουρκος και τη φωναζω και της λεω νομιζεις οτι ειμαι Πουστης και  :knockinb: με αυτον?Τα 'παιξε το κοριτσακι :2funny:Της λεω ξερεις που γνωριστηκαμε (με τον Τουρκο)?ΣΤΟ ΣΑΛΟΝ! Ετσι τον ειχα γνωρισει ειχα παει και  :knockinb: και προς το τελος της ωρας ηρθε η τσατσα και με παρακαλεσε να του εξηγησω στο τηλεφωνο στα Αγγλικα πως να βρει το σπιτι.Μετα οταν εφευγα αυτος καθοταν στο σαλονι και η Τσατσα με παρακαλεσε παλι να τον ρωτισω στα Αγγλικα τι θελει?.Του ειπα οτι εχει 2 γκομενες,δεν καθησε και βγηκαμε μαζι εξω.Ετσι γνωριστηκαμε :2funny: :2funny: :2funny:Η Κακιστρο ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!Δεν ηξερε τι να πει!Εγινε ρεζιλι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω δεν της δερνω αλλα μπορω να της κανω χειροτερα :2funny:!

ρε παπαρα σταματα για λιγο καιρο να γραφεις γιατι εχεις ξεφτυλιστει εντελως. πηγες στην αλλη ακρη της γης για να τρως ψωμι και ελια για οικονομια. και να βλεπεις ωραιες γκομενες να περνανε στο δρομο οκ. πεινας αλλα τουλαχιστον εχεις ωραιες εικονες.
επιτυχημενη μεταναστευση  :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε παπαρα σταματα για λιγο καιρο να γραφεις γιατι εχεις ξεφτυλιστει εντελως. πηγες στην αλλη ακρη της γης για να τρως ψωμι και ελια για οικονομια. και να βλεπεις ωραιες γκομενες να περνανε στο δρομο οκ. πεινας αλλα τουλαχιστον εχεις ωραιες εικονες.
επιτυχημενη μεταναστευση  :headbang:
Σου απαντησα Φουκαρα Πιρφορε στο αλλο Thread  σημερα τρωω σολωμο στο φουρνο εφαγα ενα κιλο κανω την ειδηκη διαιτα (μονοφαγια).Μαλλον θελεις να παρεις φωτοργαφιες για να  :jerking:Ελα παρε ειμαι καλος και συμποναω τους Φουκαραδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παρε να κανεις τη Σαββατιατικη  :jerking: σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Prinssesa4.jpg
    Prinssesa4.jpg
    182,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Prinssesa2.jpg
    Prinssesa2.jpg
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 17

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σου απαντησα Φουκαρα Πιρφορε στο αλλο Thread  σημερα τρωω σολωμο στο φουρνο εφαγα ενα κιλο κανω την ειδηκη διαιτα (μονοφαγια).Μαλλον θελεις να παρεις φωτοργαφιες για να  :jerking:Ελα παρε ειμαι καλος και συμποναω τους Φουκαραδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παρε να κανεις τη Σαββατιατικη  :jerking: σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστα, 20 χρονια στη ρωσια και εχεις την εξης ΜΙΑ φωτογραφια να βαζεις διαρκως για αποδειξη οτι γαμας  :headbang:
α σορρυ σε αδικησα εχεις και την ξανθια να καθεται στο αυτοκινητο  :uglystupid:

αντε ευχομαι τα επομενα 20 χρονια να ειναι καλυτερα γαμηστικα και να γαμησεις...δυο.

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το περιοδικο ολα τα λεφτα!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σωστα, 20 χρονια στη ρωσια και εχεις την εξης ΜΙΑ φωτογραφια να βαζεις διαρκως για αποδειξη οτι γαμας  :headbang:

αντε ευχομαι τα επομενα 20 χρονια να ειναι καλυτερα γαμηστικα και να γαμησεις...δυο.
Για ψαξε καλητερα στο σα'ι'τ.Εχω βαλει απνω απο 10 διαφορετικες γκομενες κατα καιρους.Και να σκεφτεις οτι σπανια βγαζω φωτογραφιες!Οποιος θελει μπορει να διαβασει τι γραφει ο Πορνορεπορτερ ο Gangzxa που ειχε ερθει εδω για μια βδομαδα.Οπου πηγαινα ανοιγανε της πορτες και με χαιρεταγανε :)!Παρομοια πραγματα εγραψε και ο Φιντελ οταν ειχε ερθει.Ενω για σενα ειπαν οτι εισαι ενας φουκαρας αφραγκος που δεν  :knockinb: τιποταΚ'αλλο υλικο θελεις?Δεν σου φτανει αυτη για να  :jerking:Με συγχωρεις αλλα πρεπει να παω Ντισκο.Κλη η παρεα σας παιδια αλλα σας αφεινω :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:grin: :grin: :grin:
δημητρακη η κορεατισα ειναι αυτη?

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
με ξυλο, χωρις ξυλο δεν ξερω στα @@ μου... σουζα τις εχουν παντως...εμεις πληρωνουμε για να μας κατσουν και να τις εχουμε σπιτια μας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
με ξυλο, χωρις ξυλο δεν ξερω στα @@ μου... σουζα τις εχουν παντως...εμεις πληρωνουμε για να μας κατσουν και να τις εχουμε σπιτια μας...

Το σημαντικό είναι ότι τις σεβόμαστε ως προσωπικότητες και ως γυναίκες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και στην Ελλαδα γινονται τετοια σκηνικα.
Οχι συχνα ομως.

Αυτο το κωλοδαχτυλο εχει φερει καταστροφες.
Θυμαμαι οταν ημουν μικρος εναν ηλιθιο γνωστο που εκανε κωλοδαχτυλο σε μια παρεα αλβανων επειδη μας κοιταξαν στραβα. Μετα μας κυνηγουσαν σε ολο το Παγκρατι.  :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Μπας και ειναι...μονταζ?

OP
OP
razorxt

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396