bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ευχαριστως τυπε...μπορει κ να σου αρεσει στο τελος...![]()
![]()
![]()
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
ευχαριστως τυπε...μπορει κ να σου αρεσει στο τελος...![]()
![]()
![]()
αστον ρε δε τα βάζει με αντρες, μονο με αλλοδαπα γυναικάκια! ρε μηπως ειναι κανενας νταβας και μας το κρύβει; συνηθως οι νταβαδες εχουν τέτοια λογική, τους χρησιμεύει στη δουλεια!ευχαριστως τυπε...μπορει κ να σου αρεσει στο τελος...![]()
![]()
![]()
εχω γνωρισει... ;)
νεοκλη αστο δν το χειςαστον ρε δε τα βάζει με αντρες, μονο με αλλοδαπα γυναικάκια! ρε μηπως ειναι κανενας νταβας και μας το κρύβει; συνηθως οι νταβαδες εχουν τέτοια λογική, τους χρησιμεύει στη δουλεια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μου κανουν...εχεις κανα προβλημα?Μπράβο. Άμα σου έκατσε και με αγαπουλίαση να σου κάνουν αδριάντα στο Jackson's
οποιος τα βαζει με γυναικα ειναι δειλος...δεν εχει να κανει αν ειναι Ρωσσιδα,ουκρανη,βουλγαρα,κτλ,κτλ,,,εχει να κανει οτι τα βαζει με το λαθος φυλο...στην τελικη οποιος δεν γουσταρει μια γκομενα την παραταει,αντε να ριξεις κ κανα γαμοσταυριδι...αλλα ξυλο γιατι?θα δειξει ανδρισμο?οι υπερασπιστες της ιδεας ,ας μας αναλυσουν το σκεπτικο τους...αλλιως ας σωπασουν για παντα.
να μου κανουν...εχεις κανα προβλημα?![]()
![]()
κανα επιχειρημα εχεις να μας πεις?Όχι, θα πίνω τον καπουτσίνο και θα σε θαυμάζω. Ήρωας
όχι εχει μια παπαρια να πει.κανα επιχειρημα εχεις να μας πεις?
σιγα ρε επιβητορα, κόψε κάτι!Αχαχουχα εσυ ριχνεις καμια η αρκουδακια και σοκολατες μου εισαι πες μας την αποψη σου![]()
αυτο φανταστηκα κ γω...τζαμπα η μαγκια...όχι εχει μια παπαρια να πει.
όχι εχει μια παπαρια να πει.
νταβας,επιβητορας ειμαι γαματος τελικασιγα ρε επιβητορα, κόψε κάτι!![]()
εμεις θα παρουμε... ;)Γιατί δεν παίρνεστε αγκαλίτσα να πάτε σε καμιά Ρωσσίδα;
οχι απαραιτητα μαν...ειμαστε ομορφοπαιδα......με αγαπούλες.![]()