bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τα ροζ λακοστ και οι ανταυγιες στα μαλλια χαλασαν πολλους ανδρεςΕμ τύπε ο κόσμος άλλαξε μετά το '85. Πριν ήταν και εδώ εγέρθουτου.
τα ροζ λακοστ και οι ανταυγιες στα μαλλια χαλασαν πολλους ανδρεςΕμ τύπε ο κόσμος άλλαξε μετά το '85. Πριν ήταν και εδώ εγέρθουτου.
Εμ τύπε ο κόσμος άλλαξε μετά το '85. Πριν ήταν και εδώ εγέρθουτου
εσυ όποια ρωσιδα βλεπεις σπαστη στο ξυλο για να σε ερωτευτει!!!!!!!Γενικα τα ρωσσιδια τα θελουν τα χαστουκια αλλιως δεν παιρνουν χαμπαρι.με οσες εχω μιλησει μας θεωρουν υπερβολικα καλους σε σχεση με τους δικους τους που τις εχουν μπουνια-κλωτσια-κατακεφαλο![]()
λαθος φιλε δεν ειπα αυτοεσυ όποια ρωσιδα βλεπεις σπαστη στο ξυλο για να σε ερωτευτει!!!!!!!![]()
![]()
![]()
γενικα τρωνε πολυ ξυλο εκει
γιαυτο οταν ερχονται εδω ειναι τοσο μαζεμενες
μετα βλεπουν τι γινεται με τους μαλακοκαυληδες κ γινονται σαν τις ελλεεινιδες κ χειροτερες
συγνωμη ρε φιλε όταν λες οτι οι ρωσιδες θέλουν σφαλιαρες για να στρωσουν τι μας λες;;; πλακα μας κανεις; :S συνηθως ενα αμαξι θελει να το πας μεχρι την κορινθο για να στρωσει! οι ρωσιδες θελουν ξύλο; σε ποιανου τη λογική; τη δική σου;λαθος φιλε δεν ειπα αυτο
καλυτερα. από το να ειμαστε σαν τα ζωα στο βιντεο. όποιος φοράει παντελόνια χτυπάει κάποιον με την ιδια δυναμη και το ιδιο φύλο αλλιώς να φορέσει φούστα.+1
Η αγαπουλίαση είναι ενδημικό φαινόμενο στη χώρα μας.
συγνωμη ρε φιλε όταν λες οτι οι ρωσιδες θέλουν σφαλιαρες για να στρωσουν τι μας λες;;; πλακα μας κανεις; :S συνηθως ενα αμαξι θελει να το πας μεχρι την κορινθο για να στρωσει! οι ρωσιδες θελουν ξύλο; σε ποιανου τη λογική; τη δική σου;
εγω το δικο μου το πηγα μεχρι την λαρισα για να το στρωσωσυγνωμη ρε φιλε όταν λες οτι οι ρωσιδες θέλουν σφαλιαρες για να στρωσουν τι μας λες;;; πλακα μας κανεις; :S συνηθως ενα αμαξι θελει να το πας μεχρι την κορινθο για να στρωσει! οι ρωσιδες θελουν ξύλο; σε ποιανου τη λογική; τη δική σου;
+1όποιος φοράει παντελόνια χτυπάει κάποιον με την ιδια δυναμη και το ιδιο φύλο αλλιώς να φορέσει φούστα.
καλυτερα. από το να ειμαστε σαν τα ζωα στο βιντεο. όποιος φοράει παντελόνια χτυπάει κάποιον με την ιδια δυναμη και το ιδιο φύλο αλλιώς να φορέσει φούστα.
με το ιδιο σκεπτικο το δικο σου μπορει να θελεις κ συ κανα σκατοξυλο για να στρωσεις...αναρωτηθηκες ποτε ή μονο εξυπναδες λες στο μπουρδελα.κομ...εγω το δικο μου το πηγα μεχρι την λαρισα για να το στρωσωναι οι ρωσιδες θελουν ξυλο οταν υπαρχει λογος ομως και οχι για χαβαλε.αν καταλαβουν οτι σε κανουν οτι θελουν την ηπιες την πορτοκαλαδα θα σου γαμησουν λεφτα και ψυχολογια για πλακα.μιλα μαζι τους και θα καταλαβεις οτι μας θεωρουν μαλακοαγαπουληδες και χορηγους
+1
αυτος που τα βαζει με γυναικα ειναι το λιγοτερο δειλος.
δε βαραει κανενας προσοχη...εσυ που εισαι τοσο αντρας τραβα να τα βαλεις με καμμια ρωσιδα...Καλά πηγαίνετε να βαρέσετε προσοχή σε καμιά Ρωσσίδα να γελάνε και οι αρκούδες
αν νομιζεις οτι μια γυναικα σε εκμεταλλευεται απλά διωξ' την. όσο για τα υπόλοιπα περαστικά σου, ελπίζω κάποια στιγμή να συνέλθεις.εγω το δικο μου το πηγα μεχρι την λαρισα για να το στρωσωναι οι ρωσιδες θελουν ξυλο οταν υπαρχει λογος ομως και οχι για χαβαλε.αν καταλαβουν οτι σε κανουν οτι θελουν την ηπιες την πορτοκαλαδα θα σου γαμησουν λεφτα και ψυχολογια για πλακα.μιλα μαζι τους και θα καταλαβεις οτι μας θεωρουν μαλακοαγαπουληδες και χορηγους
τυπε ελα να με στρωσεις εσυμε το ιδιο σκεπτικο το δικο σου μπορει να θελεις κ συ κανα σκατοξυλο για να στρωσεις...αναρωτηθηκες ποτε ή μονο εξυπναδες λες στο μπουρδελα.κομ...![]()
![]()
![]()
ευχαριστως τυπε...μπορει κ να σου αρεσει στο τελος...τυπε ελα να με στρωσεις εσυ
![]()
δε βαραει κανενας προσοχη...εσυ που εισαι τοσο αντρας τραβα να τα βαλεις με καμμια ρωσιδα...![]()
![]()
εχω γνωρισει... ;)Ρε έχεις γνωρίσει καμιά Ρωσσίδα ή μας το παίζεις Σουηδός;