Νέα

Το καμάκι στη Ρωσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα razorxt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γενικα τα ρωσσιδια τα θελουν τα χαστουκια αλλιως δεν παιρνουν χαμπαρι.με οσες εχω μιλησει μας θεωρουν υπερβολικα καλους σε σχεση με τους δικους τους που τις εχουν μπουνια-κλωτσια-κατακεφαλο :rockon:
εσυ όποια ρωσιδα βλεπεις σπαστη στο ξυλο για να σε ερωτευτει!!!!!!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
γενικα τρωνε πολυ ξυλο εκει

γιαυτο οταν ερχονται εδω ειναι τοσο μαζεμενες

μετα βλεπουν τι γινεται με τους μαλακοκαυληδες κ γινονται σαν τις ελλεεινιδες κ χειροτερες

+1

Η αγαπουλίαση είναι ενδημικό φαινόμενο στη χώρα μας.

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λαθος φιλε δεν ειπα αυτο
συγνωμη ρε φιλε όταν λες οτι οι ρωσιδες θέλουν σφαλιαρες για να στρωσουν τι μας λες;;; πλακα μας κανεις;  :S συνηθως ενα αμαξι θελει να το πας μεχρι την κορινθο για να στρωσει! οι ρωσιδες θελουν ξύλο; σε ποιανου τη λογική; τη δική σου;

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
+1

Η αγαπουλίαση είναι ενδημικό φαινόμενο στη χώρα μας.
καλυτερα. από το να ειμαστε σαν τα ζωα στο βιντεο. όποιος φοράει παντελόνια χτυπάει κάποιον με την ιδια δυναμη και το ιδιο φύλο αλλιώς να φορέσει φούστα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
συγνωμη ρε φιλε όταν λες οτι οι ρωσιδες θέλουν σφαλιαρες για να στρωσουν τι μας λες;;; πλακα μας κανεις;  :S συνηθως ενα αμαξι θελει να το πας μεχρι την κορινθο για να στρωσει! οι ρωσιδες θελουν ξύλο; σε ποιανου τη λογική; τη δική σου;

Μέχρι τη Τρίπολη τύπε :cheesy:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εγω το δικο μου το πηγα μεχρι την λαρισα για να το στρωσω :grin:ναι οι ρωσιδες θελουν ξυλο οταν υπαρχει λογος ομως και οχι για χαβαλε.αν καταλαβουν οτι σε κανουν οτι θελουν την ηπιες την πορτοκαλαδα θα σου γαμησουν λεφτα και ψυχολογια για πλακα.μιλα μαζι τους και θα καταλαβεις οτι μας θεωρουν μαλακοαγαπουληδες και χορηγους

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
καλυτερα. από το να ειμαστε σαν τα ζωα στο βιντεο. όποιος φοράει παντελόνια χτυπάει κάποιον με την ιδια δυναμη και το ιδιο φύλο αλλιώς να φορέσει φούστα.

Πάνε να τα πείς αυτά στα Ρωσάκια. :rolleyes:

Άποψή μου: Βάζουμε στη θέση που πρέπει τις Ελλεηνίδες (και τις υπόλοιπες). Πρωτίστως με το φέρσιμο και το λέγειν.

Το ρητό "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος" χρησιμοποιείται ως έσχατη λύση (γιατί κάποιες -ελάχιστες ευτυχώς- καριολίες το χρειάζονται).

Δεν έχω χτυπήσει γυναίκα ποτέ μου, και ελπίζω να παραμείνει έτσι!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εγω το δικο μου το πηγα μεχρι την λαρισα για να το στρωσω :grin:ναι οι ρωσιδες θελουν ξυλο οταν υπαρχει λογος ομως και οχι για χαβαλε.αν καταλαβουν οτι σε κανουν οτι θελουν την ηπιες την πορτοκαλαδα θα σου γαμησουν λεφτα και ψυχολογια για πλακα.μιλα μαζι τους και θα καταλαβεις οτι μας θεωρουν μαλακοαγαπουληδες και χορηγους
με το ιδιο σκεπτικο το δικο σου μπορει να θελεις κ συ κανα σκατοξυλο για να στρωσεις...αναρωτηθηκες ποτε ή μονο εξυπναδες λες στο μπουρδελα.κομ... :jerking: :jerking: :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Καλά πηγαίνετε να βαρέσετε προσοχή σε καμιά Ρωσσίδα να γελάνε και οι αρκούδες
δε βαραει κανενας προσοχη...εσυ που εισαι τοσο αντρας τραβα να τα βαλεις με καμμια ρωσιδα... :jerking: :jerking:

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν νομιζεις οτι μια γυναικα σε εκμεταλλευεται απλά διωξ' την. όσο για τα υπόλοιπα περαστικά σου, ελπίζω κάποια στιγμή να συνέλθεις.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
:fuck2:
με το ιδιο σκεπτικο το δικο σου μπορει να θελεις κ συ κανα σκατοξυλο για να στρωσεις...αναρωτηθηκες ποτε ή μονο εξυπναδες λες στο μπουρδελα.κομ... :jerking: :jerking: :jerking:
τυπε ελα να με στρωσεις εσυ :birdman:ξεκολλατε ρε να κανουμε χαβαλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom