Νέα

Το καλάθι του μερακλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DickWinters
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Ας γράψουμε εδώ για προϊόντα (φαγώσιμα) που δεν είναι τόσο γνωστά, αλλά τα δοκιμάσαμε και θα θέλαμε να τα προτείνουμε σε άλλους.

Κάνω την αρχή με μια κοτόπιτα θαύμα από την "Οικοζύμη" που θα τη βρείτε σε αρκετά μινι μάρκετ με παραδοσιακά στην Αθήνα. Έχει κι άλλες πίτες, αλλά μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο την κοτόπιτα.

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Ας γράψουμε εδώ για προϊόντα (φαγώσιμα) που δεν είναι τόσο γνωστά, αλλά τα δοκιμάσαμε και θα θέλαμε να τα προτείνουμε σε άλλους.

Κάνω την αρχή με μια κοτόπιτα θαύμα από την "Οικοζύμη" που θα τη βρείτε σε αρκετά μινι μάρκετ με παραδοσιακά στην Αθήνα. Έχει κι άλλες πίτες, αλλά μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο την κοτόπιτα.
κοτόπιτα; για δώσε λεπτομέρειες...
  • φώτο συσκευασίας
  • μέγεθος συσκευασίας (ποσότητα κοτόπιτας)
  • τιμή
  • γεύση
  • είδος κότας που μπήκε στην πίτα (αλανιάρα; ή μεγαλωμένη σε κοτέτσι)
  • κότα ή κοκοράκι (μπήκε στην πίτα)
  • μέρος προέλευσης
μη μας αφήνεις στην αμάθεια ρε συναγωνιστή....

ε τι μόνο το Link μας άφησες ενεργό ενεργοποίησε και τις άλλες πληροφορίες μην κολώνεις!!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
κοτόπιτα; για δώσε λεπτομέρειες...
  • φώτο συσκευασίας
  • μέγεθος συσκευασίας (ποσότητα κοτόπιτας)
  • τιμή
  • γεύση
  • είδος κότας που μπήκε στην πίτα (αλανιάρα; ή μεγαλωμένη σε κοτέτσι)
  • κότα ή κοκοράκι (μπήκε στην πίτα)
  • μέρος προέλευσης
μη μας αφήνεις στην αμάθεια ρε συναγωνιστή....

ε τι μόνο το Link μας άφησες ενεργό ενεργοποίησε και τις άλλες πληροφορίες μην κολώνεις!!!!
Υπηρεσίες να μας πει

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Υπηρεσίες να μας πει
δεν ήθελα να μπω στο ψητό με τη μία και το ξεκίνησα με μπαλαμούτισμα....γύρω γύρω...πινέλο και να δούμε αντίδραση...αλλά τον κόβω κοτούλα σαν την πίτα....κο κο κο θα αρχίσει να κάνει

OP
OP
DickWinters

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Ρε τι καλόπιστοι μαλάκες που είστε...

Τεσπα συνεχίζω με την πίτσα που μου έδωσε την ιδέα για το θέμα. Τη δοκίμασα χθες από ένα μικρομάγαζο κοντά στο εξοχικό μου και δεν ξερω ακόμα που και αν κυκλοφορεί στην Αθήνα. Είναι χαλαρά η καλύτερη έτοιμη πίτσα που έχω δοκιμάζει, με μοναδικό της μειονέκτημα ότι "μπισκοτιάζει" στις γωνίες όπως συμβαίνει με όλες τις κατεψυγμένες.

Mr Greek πίτσα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.148
Πόντοι
2.536
Ρε τι καλόπιστοι μαλάκες που είστε...

Τεσπα συνεχίζω με την πίτσα που μου έδωσε την ιδέα για το θέμα. Τη δοκίμασα χθες από ένα μικρομάγαζο κοντά στο εξοχικό μου και δεν ξερω ακόμα που και αν κυκλοφορεί στην Αθήνα. Είναι χαλαρά η καλύτερη έτοιμη πίτσα που έχω δοκιμάζει, με μοναδικό της μειονέκτημα ότι "μπισκοτιάζει" στις γωνίες όπως συμβαίνει με όλες τις κατεψυγμένες.

Mr Greek πίτσα
Εσύ φίλε μου που φαίνεσαι καλοφαγάς, έχεις δοκιμάσει πατατάκια με γεύση μουνίλας; Εγώ δεν βρήκα σε κανέναν σούπερμαρκετ. Πιστεύω ότι θα είναι βρωμόφαγο σαν γαριδάκια που κάποτε μύριζαν, μάλλον ποδαρίλας, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να μάθω εάν έχουν την σωστή γεύση ή αν μας κοροϊδεύουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Μια συνεισφορά από εμένα, για όσους βάζουν στη ζυγαριά περισσότερο την υγεία τους, παρά την τσέπη και την τεμπελιά τους. Διαβάστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τη σύσταση οποιουδήποτε είδους τέτοιου τύπου, πριν το αγοράσετε. Αν το κάνετε, κοιτώντας τα πολύ ψηλά γράμματα, θα δείτε ότι ας πούμε σε έτοιμα σνίτσελ κοτόπουλου η περιεκτικότητα σε κοτόπουλο είναι 55%. Χώρια τα συντηρητικά που έχουν και τα βελτιωτικά γεύσης. Για να φτιάξεις μόνος σου παραδοσιακό φύλο, χρειάζεται αλεύρι, νερό, ελαιόλαδο και υπάρχουν πολλές προσφορές σε κοτόπουλα. Το ψήνεις ολόκληρο, κόβεις το στήθος σε κομματάκια, και τα βάζεις στην πίτα. Φθηνό, και ΚΥΡΙΩΣ ελέγχεις τα υλικά. Η Επιλογή είναι δική σας

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Πολυ ωραια προιοντα ειχα δοκιμασει σε εναν φουρνο που βρισκεται οταν κατεβαινεις απο Φραγμα Μαραθωνα προς Μαραθωνα, μολις πριν φτασεις κατω στην τελικη ευθεια, ειναι επανω στη στροφη αριστερα, ειναι ευκολο να το βρει κανεις, δεν εχει αλλα μαγαζια τριγυρω. Νοστιμες πιτες σε καλες τιμες και εχει και καλο χωριατικο ψωμι, μου ειχε δωσει και την καρτα του, κανει και διανομες Αθηνα 1-2 φορες τη βδομαδα. Πραγματικα πεντανοστιμη πιτα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Οποιος εχει να προτεινει καλο κατσικισιο τυρι, θα τον ευγνωμονω. Δεν εχω βρει κατι που να τρωγεται στην Αθηνα, ολα εχουν την ιδια κουφια γευση, ειδικα τα επωνυμα στα ΣΜ ειναι για πεταμα.
Ιδανικα, καποια παραδοσιακη στανη που το κανει ο ιδιος, με τον παλιο καλο τροπο, στα κλασικα 8 κιλα δοχεια. Τιμη αδιαφορη, αρκει να αξιζει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Οποιος εχει να προτεινει καλο κατσικισιο τυρι, θα τον ευγνωμονω. Δεν εχω βρει κατι που να τρωγεται στην Αθηνα, ολα εχουν την ιδια κουφια γευση, ειδικα τα επωνυμα στα ΣΜ ειναι για πεταμα.
Ιδανικα, καποια παραδοσιακη στανη που το κανει ο ιδιος, με τον παλιο καλο τροπο, στα κλασικα 8 κιλα δοχεια. Τιμη αδιαφορη, αρκει να αξιζει.
Σταμούλης από Κεφαλλονιά.
Γαμάει.
Έχει στον Θανόπουλο και τον Μπαλάσκα.
Και αλλού.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498