Ο καθενας χρησιμοποει το στομα που εχει. προτεινω τιμης ενεκεν να σου απονεμηθει ο τιτλος: Τιμημενος λ**** . Περαστικα....
ρε πουστη μου εδωσες να φαω χθες χαλασμενο κινεζικο και μου την λες;;;;
Ο καθενας χρησιμοποει το στομα που εχει. προτεινω τιμης ενεκεν να σου απονεμηθει ο τιτλος: Τιμημενος λ**** . Περαστικα....
& ρε & πουστη???? Ας επαιρνες τυροπιτα!!ρε πουστη μου εδωσες να φαω χθες χαλασμενο κινεζικο και μου την λες;;;;
To politically correct επιβάλλει να μην υπερασπίζεσαι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους γκέουλες και όλες τις αδικημένες κατηγορίες που οι κακοί άντρες έχουν αλυσοδεμένες και δεν αφήνουν να εκφραστούν και να προκόψουν.
& ρε & πουστη???? Ας επαιρνες τυροπιτα!!
Ρε μαμωτο, μου τα ειχε στειλει ο speter, για την στηριξη που του δινω στο site!!! που να φανταζομουνα, οτι......???ποια τυροπιτα! τα δολοφονικα σου spring rolls με αποτελειωσαν!!!!
Δεν απάντησα επιλεκτικά σε σένα απλά τώρα είδα το ποστ σου. Ισχύει για όλους που έχουν πρόβλημα με κανόνες, mods, roulli, στρουμφάκια, δρακουμέλ..........Είναι πολύ απλό το πράγμα, όποιου δεν του αρέσει το κλίμα εδώ μπορεί να αποχωρήσει η ακόμα καλύτερα να ανοίξει ένα bourdela2 και να μας κάνει σπάσιμο.................δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου η με κάποιον άλλο απλά δεν ανέχομαι αυτούς που δεν σέβονται την φιλοξενία του site και κυρίως των Admin..................
Δεν προσπαθω να αναδιπλωθώ ούτε να πάρω πίσω αυτό που είπα. ʼλλωστε και εσύ αναπαραγάγεις στα ποστ σου εδώ τα στρουμφάκια και τα λοιπά παιδικά του ʼλτερ.........Κανένας δεν έχει μπαναριστεί αν δεν υπάρχει λόγος. Τεσπά καλή σου μέρα και σένα.
Ρε συ stunt μου θυμίζεις έναν συμμαθητή μου στο Δημοτικό που έκλανε κατά παραγγελία.
Αλα και προσβλητικός ο "διανοούμενος"!
ελα μωρε σιγα που με προσεβαλε! κουκουλοφορο με ειπε;
Ιδου κυριοι:ελα μωρε σιγα που με προσεβαλε! κουκουλοφορο με ειπε;
Αλα και προσβλητικός ο "διανοούμενος"!
ʼνθρωπε με τα τρία πρόσωπα σε τρώει ο κώλος σου για καυγά μεσημεριάτικα;
ελα μωρε σιγα που με προσεβαλε! κουκουλοφορο με ειπε;
Υπερασπιστή των δοσιλόγων στην κατοχή, εσύ μιλάς για ανθρώπους που κλάνουν και θες να μη σου πούμε κιόλας οτι τους προσβάλλεις κιόλας;
Πρέπει να είσαι μοναχοπαίδι, δεν δικαιολογείται αλλιώς να είσαι τόσο κακομαθημένος!
stunt,
ρίξτου μερικές εσύ γιατί βαριέμαι εγώ.
Αν το εξέλαβες προσβλητικά σε διαβεβαιώ ότι δεν είχα καμμία απολύτως τέτοια πρόθεση. Συνέχεια της χθεσινής πλάκας για την φασολάδα ήταν. Νομίζω ότι το κατάλαβες γι' αυτό συνέχισες και εσύ με σημερινά φαγητά. Το σχόλιο σου λοιπόν για τον κουκουλοφόρο μόνο σαν χιούμορ προς κάποιον που εμφανίζεται με τρία πρόσωπα (=κουκούλες, μάσκες) το εκλαμβάνω, άρα δεν με αφορά.