Νέα

Το Added Value του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οπότε ο "ποιητής" έκανε πιθανότατα mixage στον τίτλο.

Γερμανικό Part "Das Wohltemperierte ...... Teil"
Γαλλικό Part "Clavier"

Θα είχε μία λογική εάν ο κύριος καταγόταν από την περιοχή Elsass-Lothringen (όπου τσακώνονται Γερμανοί και Γάλλοι σε ποιον ανήκει, κάτι σαν τους δικούς μας καυγάδες με τους Τούρκους) και στην οποία συχνά οι κάτοικοι χσρησιμοποιούν γαλλικές λέξεις (είναι Γερμανία όμως, δεν το συζητώ, οι Γαλλικές αμφισβητήσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου LOL).

Aλλά το Eisenach από όπου κατάγεται ο Bach είναι σε άσχετη γεωγραφική θέση με αυτή την περιοχή (Thueringen νομίζω).

Οπότε μάλλον μας μπέρδεψε ο κύριος έτσι για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε όταν θα ακούμε τα καταπληκτικά κομμάτια του.

Επισκέπτης
RavenM έκανες ένα post φιγουρατζίδικο  και απαξιωτκό για την πλειοψηφία των μελών του σάιτ και υπήρξαν οι αναμενόμενες αντιδράσεις.Έτσι απλά.Τους «κακοπροαίρετους» και τη «χολή» άστα...

Πίστεψε με, δεν περιμένω να αντλίσω αναγνωριση απο το ιντερνετ. Καμιά παντρεμένη για ξεπέτα αντλώ. Απαξιωτικά, τα βλέπουν αυτοί που έχουν τη μύγα και το κομπλεξ. Είσαι σαφέστατα ένας από αυτούς.

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πίστεψε με, δεν περιμένω να αντλίσω αναγνωριση απο το ιντερνετ. Καμιά παντρεμένη για ξεπέτα αντλώ. Απαξιωτικά, τα βλέπουν αυτοί που έχουν τη μύγα και το κομπλεξ. Είσαι σαφέστατα ένας από αυτούς.

ηθελα να ξερα πως καθε μερα μανατζαρεις 2 εταιρειες γαμας καμμια 10 γυναικες και ολη μερα και ολη νυχτα  βοηθας να ανεβει το added value του σιτε.

Τι να πω αξιος ή ψευτης ;

Επισκέπτης
ηθελα να ξερα πως καθε μερα μανατζαρεις 2 εταιρειες γαμας καμμια 10 γυναικες και ολη μερα και ολη νυχτα  βοηθας να ανεβει το added value του σιτε.

Ολυμπιακός είσαι, δεν περίμενα τιποτα καλύτερο....

Μιά ερωτηση όμως...γιατί ''κολλάτε'' σε εμένα προσωπικά? Θα μπορούσα να είμαι από το μεγαλύτερο ψεύτη μέχρι τον μεγαλύτερο μάγκα. Αυτό όμως, είναι ΑΣΧΕΤΟ. Θα προτιμούσα οι απαντησεις να είναι ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
RavenM έκανες ένα post φιγουρατζίδικο  και απαξιωτκό για την πλειοψηφία των μελών του σάιτ και υπήρξαν οι αναμενόμενες αντιδράσεις.Έτσι απλά.Τους «κακοπροαίρετους» και τη «χολή» άστα...
+100000000000000

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Ρε φιλε και εγώ αρρωστος γαυρος ειμαι. Λες τελικά εμεις οι Ολυμπιακοι να εχουμε κομπλεξ με τους "ανεγκεφαλους φιγουρατζηδες????"
Μπορει τι να πω???

(Μη βιαστει κανεις να πει οτι το γυριζω στο οπαδικό οτι ειμαι κομλεξικος κ.α. γιατι αλλος το εκανε ΠΑΛΙ ειρωνικα και υποτιμητικα !!!!!!)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Κατόπιν συζητήσεως με γερμανομαθή μεταφέρω την άποψη του.

Στην γερμανική όταν μεταφέρεται μια λέξη από ξένη γλώσσα γράφεται όπως γράφεται στην ξένη γλώσσα. Το Clavier μάλλον είναι γαλλική. όπως η λέξη Cafe=καφετέρια που μεταφέρεται αυτούσια.

Αυτά χωρίς να είμαι σίγουρος. απλώς μεταφέρω.

Εγώ που σπούδασα Γερμανία αλλά και ανοίγοντας το ¨Wahrig" - για τους γνώστες- Klavier γερμανικά, Clavier γαλλικά, απο το λατινικό clavis.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
922
Πόντοι
96
για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλαοτεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ο ΦΠΑ δηλ ειναι ΑVT added value tax?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Taxe a la Valeur Ajoutee! ( oxi δεν ξερω πιανο)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.

για να θυμουνται οι παλιοι, που ειπε και ο φιλος πιο πανω, και να μαθαινουν οι νεοτεροι, πως μπορει ο πατσοκοιλιάς, κρυμενος πισω απ την οθονη του να ''βγαζει γουστα''....

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Έχω λίγο χρονο πρωί πρωί και θα ηθελα να μοιραστω μαζί σας ορισμενες σκεψεις για το σάιτ, ιδιως μετα απο όσα γραφτηκαν περι αξιωμάτων, μοντερέιτορς και αλλων απίθανων μαλακιών- μικροτήτων.

Η περιουσία του σάιτ είναι οι χρήστες του. Αυτοί καθορίζουν την επιτυχία/αποτυχία. Αυτοί δινουν τη προστιθέμενη αξία του. Το σάιτ εδώ ευτυχησε να έχει 30-40 χρήστες που έχουν εξαιρετικες δυνατότητες. Έχουν εμπειρία ζωής, χιούμορ, έχουν γαμησει ΠΟΛΥ, έχουν πετυχημένη επαγγελματική ζωή, έχουν ανησυχίες και κυρίως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να εξερευνούν τα καναλια του πηρωμένου έρωτα (ο καθενας αναλογα με τις οικονομικες του δυνατότητες). Και όχι μονο το κανουν, αλλά και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ τις εμπειρίες τους εδω μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.

Όλοι οι υπόλοιποι ειναι περίεργοι, αδιάφοροι, ουδέτετοι, χασομέρηδες, φτωχομπινέδες, κομπλεξικοί, εγκάθετοι, αργόσχολοι, χοντρομαλάκες, αδερφές, επαγγεμλατίες, κλπ. Ένα μεγάλο μέρος επίσηςείναι οι αυνανίες του στυλ ''παρακαλώ θέλω τηλ, περιγραφή, διαστασεις αιδίου, ακτινογραφία θώρακος, κλπ.

Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του. Αν αγανακτησουν, βαρεθού ή ξενερώσουν και φυγουν το σάιτ θα καταντησει όπως το 95% των αλλων σαιτ που έσβησαν σιγα σιγα γιατί και αυτοί απέτυχαν να πιάσουν το παλμό των αναγκών της πελατίας. Πχ, είσα οτι ένα μεγαλο (και σοβαρό) μερος τους δυσαρεστήθηκε που μπήκε μια κυρία μοντερέτορ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή από όλες τις απόψεις. Γραφω σε αλλο θρετ αναλυτικά γιατί.

ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.

ρε φιλε με το συμπαθιο αλλα εισαι και πολυ νουμερο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ρε φιλε με το συμπαθιο αλλα εισαι και πολυ νουμερο

Ηταν...τωρα αλλαξε ονομα...

Παντως η ουσια ειναι πως καποιος απο ενα ενεργο μελος του σαιτ μπορει ξαφνικα να γινει ΜΑΛΑΚΑΣ στα ματια ολων χωρις να ξερεις και πολλα πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom