You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν Ψαγμένε .
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Падатак на дададзеную вартасьць σε καποια γλωσσα που δεν ξερω
meromsætningsafgift δανεζικα
IVA (abreviación de Impuesto al Valor Agregado en la mayoría de los países de América Latina, o Impuesto sobre el Valor Añadido en España
στην εσπεραντο aldonvalora imposto (AVI)
και βασικά μπειτε εδω
να το δειτε κατω αριστερα σε όλες τις γλωσσεσ
επειδη εχω
1 γυναικα
2 δουλειες
3 ερωμενες
4 cg να πηδηξω και δεν προλαβαινω
Βασικα πηγεινετε στην 1η σελίδα του thread
meromsætningsafgift δανεζικα
IVA (abreviación de Impuesto al Valor Agregado en la mayoría de los países de América Latina, o Impuesto sobre el Valor Añadido en España
στην εσπεραντο aldonvalora imposto (AVI)
και βασικά μπειτε εδω
να το δειτε κατω αριστερα σε όλες τις γλωσσεσ
επειδη εχω
1 γυναικα
2 δουλειες
3 ερωμενες
4 cg να πηδηξω και δεν προλαβαινω
Βασικα πηγεινετε στην 1η σελίδα του thread
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ηταν...τωρα αλλαξε ονομα...
Παντως η ουσια ειναι πως καποιος απο ενα ενεργο μελος του σαιτ μπορει ξαφνικα να γινει ΜΑΛΑΚΑΣ στα ματια ολων χωρις να ξερεις και πολλα πολλα...
Δε νομίζω πως κάποιος που είναι αληθινός και είναι ο εαυτός του, κινδυνεύει απο κάτι τέτοιο...σωστά ;
Όποιος όμως το παίζει σε ...πολλά ταμπλό, νομίζοντας πως οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο...έ, πως να το κάνουμε , του αξίζει να γίνει ρόμπα !
αμα ο αληθινος εαυτος ειναι Μαλακας απο κουνια τοτε βρασκα αδερφε μου Τζονι...Βεβαια ο συγκεκριμενος ειναι και αυτο που λεω και αυτο που λες εσυ με τα ταμπλο...Δεν τον ξερω αλλα απ τα λεγομενα καποιου...Δε νομίζω πως κάποιος που είναι αληθινός και είναι ο εαυτός του, κινδυνεύει απο κάτι τέτοιο...σωστά ;
Όποιος όμως το παίζει σε ...πολλά ταμπλό, νομίζοντας πως οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο...έ, πως να το κάνουμε , του αξίζει να γίνει ρόμπα !
δυστυχος η ευτυχος το σαιτ και η ανωνυμια δινουν την δυνατοτητα σε καποιους να βγαλουν καποια κομπλεξ που εχουν...τα γραφομενα ομως μενουν και ολοι κρινομαστε απα αυτα....τωρα αν καποιος νιωθει "καποιος" παραμυθιαζοντας καποιους σε μια τετοια κοινοτητα ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο .....αλλα σε βαθος χρονου ολοι αποκαλυπτονται....γιαυτο και οσο περναει ο καιρος γνωριζομαστε καλυτερα και επιλεγουμε τι λεμε και σε ποιους.......
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όσο μαλάκας και να είναι, παραμένει ένας χαρακτήρας στο Internet και τίποτα παραπάνω.
Το γαμήσαμε λιγάκι νομίζω.
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που αποχωρεί και επανέρχεται.
Τώρα, εάν κράζετε τον internetικό χαρακτήρα μόνο......δικαίωμά σας.
Όσο μαλάκας και να είναι, παραμένει ένας χαρακτήρας στο Internet και τίποτα παραπάνω.
Αν και οι συνόμιλίες με το Raven ήταν ευχάριστες, η όλη ιστορία ήταν λίγο καραγκιοζιλίκι
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.