Νέα

Το Added Value του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα πολύ γέλιο αυτός ο τυπος ο Pande αμα δε γουσταρει γιατί δεν φευγει?
get the fuck out!!!!! χαχαχαχαχαχα  :jerking:  :jerking:  :jerking:

Επισκέπτης
Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν Ψαγμένε .

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Падатак на дададзеную вартасьць σε καποια γλωσσα που δεν ξερω

meromsætningsafgift  δανεζικα

IVA (abreviación de Impuesto al Valor Agregado en la mayoría de los países de América Latina, o Impuesto sobre el Valor Añadido en España

στην εσπεραντο aldonvalora imposto (AVI)

και βασικά μπειτε εδω

να το δειτε κατω αριστερα σε όλες τις γλωσσεσ

επειδη εχω

1 γυναικα
2 δουλειες
3 ερωμενες
4 cg να πηδηξω και δεν προλαβαινω

Βασικα πηγεινετε στην 1η σελίδα του thread

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ηταν...τωρα αλλαξε ονομα...

Παντως η ουσια ειναι πως καποιος απο ενα ενεργο μελος του σαιτ μπορει ξαφνικα να γινει ΜΑΛΑΚΑΣ στα ματια ολων χωρις να ξερεις και πολλα πολλα...

Δε νομίζω πως κάποιος που είναι αληθινός και είναι ο εαυτός του, κινδυνεύει απο κάτι τέτοιο...σωστά ;
Όποιος όμως το παίζει σε ...πολλά ταμπλό, νομίζοντας πως οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο...έ, πως να το κάνουμε , του αξίζει να γίνει ρόμπα !

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δε νομίζω πως κάποιος που είναι αληθινός και είναι ο εαυτός του, κινδυνεύει απο κάτι τέτοιο...σωστά ;
Όποιος όμως το παίζει σε ...πολλά ταμπλό, νομίζοντας πως οι υπόλοιποι τρώνε κουτόχορτο...έ, πως να το κάνουμε , του αξίζει να γίνει ρόμπα !
αμα ο αληθινος εαυτος ειναι Μαλακας απο κουνια τοτε βρασκα αδερφε μου Τζονι...Βεβαια ο συγκεκριμενος ειναι και αυτο που λεω και αυτο που λες εσυ με τα ταμπλο...Δεν τον ξερω αλλα απ τα λεγομενα καποιου...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δυστυχος η ευτυχος το σαιτ και η ανωνυμια δινουν την δυνατοτητα σε καποιους να βγαλουν καποια κομπλεξ που εχουν...τα γραφομενα ομως μενουν και ολοι κρινομαστε απα αυτα....τωρα αν καποιος νιωθει "καποιος" παραμυθιαζοντας καποιους σε μια τετοια κοινοτητα ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο .....αλλα σε βαθος χρονου ολοι αποκαλυπτονται....γιαυτο και οσο περναει ο καιρος γνωριζομαστε καλυτερα και επιλεγουμε τι λεμε και σε ποιους.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όσο μαλάκας και να είναι, παραμένει ένας χαρακτήρας στο Internet και τίποτα παραπάνω.

Το γαμήσαμε λιγάκι νομίζω.

Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που αποχωρεί και επανέρχεται.

Τώρα, εάν κράζετε τον internetικό χαρακτήρα μόνο......δικαίωμά σας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ειμαι της γνωμης οτι οι ιντερνετικοι χαρακτηρες που υπαρχουν εδω μεσα ειναι ενας αξιοπιστος καθρεπτης των αληθινων χαρακτηρων που υπαρχουν στην πραγματικη ζωη...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όσο μαλάκας και να είναι, παραμένει ένας χαρακτήρας στο Internet και τίποτα παραπάνω.

Το γαμήσαμε λιγάκι νομίζω.

Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που αποχωρεί και επανέρχεται.

Τώρα, εάν κράζετε τον internetικό χαρακτήρα μόνο......δικαίωμά σας.

Αν και οι συνόμιλίες με το Raven ήταν ευχάριστες, η όλη ιστορία ήταν λίγο καραγκιοζιλίκι

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό πραγματικά ήτανε μια κορυφαια στιγμή Του...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάλιωσε παιδιά, πάλιωσε. Εκτός αν ήταν αυτός ο καραγκιόζης psahnotraveli που μπήκε το απόγευμα και μας τα ζ@λισε

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Όχι, ο ψαχνωτραβέλι ήταν ο κουρτινας το ελαφι και ο παραγωγός.
Τούτο το Θρεντ, μπορεί να πάλιωσε, αλλά είναι διδακτικό.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τον Παραγωγό κατάλαβα και εγώ. Και την προηγούμενη φορά με τους ίδιους τα είχε

Stories

Νέο!

Stories