giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
....καλο βραδυ ρε παληκαρι..
Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.
Αν μη τι άλλο η θέση σου ήταν διατυπωμένη με ευπρέπεια, (άσχετο που με έκανες να αισθανθώ όντως λίγο ''φτωχομπινές''--ένας μισθωτός οικογενειάρχης είμαι---), και δεν σου άξιζαν απαντήσεις με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απλώς κάπιοι μπερδεύουν το σάιτ με την πραγματικότητα, και θίγονται υπερβολικά....πράγμα που κι εσύ βέβαια ως ένα βαθμό προκάλεσες, ''φιλτράροντας '' τα μέλη ανάλογα με το πορτοφόλι τους, πράγμα που δε θεωρώ σωστό και άλλωστε στο είπα αμέσως....
Επίσης Καλημέρα
Να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Ϊσως η έπαρση όταν το έγραφα να με οδηγησε σε ακρότητες. ΠΟΤΕ δεν συνεδεσα την συνισφορά με την οικονομική δυνατότητα. Είπα '' ο καθένας με τις δυνατότητες του'' οσον αφορά το budget. Σε καμιά περίπτωση δεν έιχε υποτιμιτική χρειά. Για όνομα του Θεού.
Κατι τελευταίο. Ειμαι απο τους υπέρμαχους του ότι στην εποχή μας μπορείς ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ. Έχω γραψει και ανάλογο θρέτ, με ομόνυμο (ή παρεμφερές) τίτλο. Επίσης έχω περιγράψει δεκάδες ιντερνετικά γαμήσια που κόστισαν ΜΟΝΟ την ημιδιαμονή σε χοτέλ. Αν ανατρεξετε, θα τα βρείτε. Καντε το και μετα λιθοβολείστε.
Όπως είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις, δεν είναι εύκολο για τον καθένα να ψάχνει όλα τα παλιά θρεντ....
Εγώ πάντως δεν νομίζω να σε λιθοβόλησα, το αντίθετο μάλλον, δεν μου άρεσαν αυτοί που το έκαναν....
1.Οσοι ασχολουνταν με ct δεν περιμεναν αυτο το site η κανενα αντιστοιχο για πληροφοριες. 2. Οσοι διευθυνουν 1-2-3 η οσες εταιρειες, ταξιδευουν ειναι μαματοι, ρε παιδι μου, τελος παντων, ξερουν οτι υπαρχουν αλλες υπηρεσιες ct, να το πω?? που προσφερονται, πχ: απο αεροσυνοδους.(τελος αναλυσης) 3. σταματησουν, δε σταματησουν καποιοι να συμετεχουν, δινουν πληροφοριες οσοι ενδιαφερονται θα βρισκουν μα & το site θα αντεξει χωρις την συμβολη τους. 4. Θεωρω μισογυνηδες οσους εχουν προβλημα με το να εχει μια γυναικα ενα ποστο σε μια εταιρεια, σε ενα site, οπουδηποτε... Το τελειωνω εδω...
λεπ εισαι σιγουρα εσυ η καποιος σου αλλαξε τα ποστς σου;;;
αλλα πρεσβευες διαρκως τον ενα μηνα που που εισαι μελος...
καλη διασκεδαση με τα στρουμφακια σου ;)
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους/ολες που συμμετείχαν. Συμφωνούντες και διαφωνούντες, σαφως. Ακόμα και αυτούς που βγάλαν όλη τη χολή και τα σκατά που έχουν συσσωρευμένα στο μυαλό και στη ψυχή τους πάιρνοντας αφορμή από το θέμα που έθεσα. Αν το θέμα μίλαγε, πχ, για αεροπλάνα, πάλι τα ίδια θα έλεγαν. Αφορμή ψάχνουν. Και επειδή εν είμαι φιλολογος αλλά μηχανικός, πιθανόν η αδυναμίες μου στην έκφραση να οδήγησε σε παρανοήσεις.
Επίσης πιστεύω ότι ο καλοπροαίρετος αναγνωστης δεν βρηκε αλλοζονία, ελιτισμό ή δε ξέρω τί αλλα επιχειρήματα. Και πάνω σε αυτά, θα έπρεπε να είναι οι απαντησεις. Το θέμα, είχε 2 βασικές θέσεις:
1. Ότι η δυναμική του σάιτ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την δυναμική των μελών του. Μέλη με δυνατότητες (οποιουδήποτε έδιυς) - σαίτ με δυνατότητες.
2. Ότι η παρουσία γυναίκας μοντερέιτορ αλλιώνει σημαντικά τη φυσιογνωμία και την φιλοσοφία/κουλτούρα του σάιτ.
Αυτα είπα. Ούτε υποδείξεις έκανα ούτε τίποτα. Αδιαφορώ για το πως θα διαχειριστεί ο κάθε επιχειρηματίας την εταιρία του. Είμαι από τους παλιωτερους στο σάιτ, αφιερώνω χρόνο, περνάω ΄(ή περναγα) καλά, έχω δώσει input και είπα τη γνωμη μου.
Καλή σας ημέρα.
Stunt άμα αισθάνεσαι άβολα στο Στρουμφοχωριό για τους δικούς σου λόγους πάντα μπορείς να αποχωρήσεις διακριτικά όπως και πολλοί άλλοι και να αφήσετε την Στρουμφοπαρέα να κάνει τη δουλειά της..................ααααα και μην μπεις με άλλο username μετά ;)
Δεν απάντησα επιλεκτικά σε σένα απλά τώρα είδα το ποστ σου. Ισχύει για όλους που έχουν πρόβλημα με κανόνες, mods, roulli, στρουμφάκια, δρακουμέλ..........Είναι πολύ απλό το πράγμα, όποιου δεν του αρέσει το κλίμα εδώ μπορεί να αποχωρήσει η ακόμα καλύτερα να ανοίξει ένα bourdela2 και να μας κάνει σπάσιμο.................δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου η με κάποιον άλλο απλά δεν ανέχομαι αυτούς που δεν σέβονται την φιλοξενία του site και κυρίως των Admin..................
Μιλαω γενικοτερα για τις γυναικες. αν ειναι δυνατον να μην εχουμε δει οτι γυναικες υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ σε ολα τα ποστα εξω. Φυσικα αυτο δεν προυποθετει & οτι οοοολλες (& για τους αντρες ισχυει) κανουν υποχρεωτικα καλα την δουλεια τους. (τιποτα προσωπικο)λεπ εισαι σιγουρα εσυ η καποιος σου αλλαξε τα ποστς σου;;;
αλλα πρεσβευες διαρκως τον ενα μηνα που που εισαι μελος...
καλη διασκεδαση με τα στρουμφακια σου ;)
Δεν προσπαθω να αναδιπλωθώ ούτε να πάρω πίσω αυτό που είπα. ʼλλωστε και εσύ αναπαραγάγεις στα ποστ σου εδώ τα στρουμφάκια και τα λοιπά παιδικά του ʼλτερ.........Κανένας δεν έχει μπαναριστεί αν δεν υπάρχει λόγος. Τεσπά καλή σου μέρα και σένα.
απορω& λυπαμαι.. Τιποτε αλλο!!! Οσο για τα γραφομενα του RavenM συμφωνω εδω: {1. Ότι η δυναμική του σάιτ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την δυναμική των μελών του. Μέλη με δυνατότητες (οποιουδήποτ ε έδιυς) - σαίτ με δυνατότητες . } Λαθος που ανακατευτηκα. Φυσικα μη ξεχναμε οτι κανονας-μαλλον- εδω ειναι η διπροσωπια!! Λογικο αλλωστε: αλλο το nick μας (& η οποια "προσωπικοτητα") & αλλο το πραγματικο μας ονομα (& η οποια" προσωπικοτητα"!)....χαιρομαι που απαντας σε μενα και οχι απευθειας σε αυτον που εγραψε για στρουμφοχωρια και Δρακουμελ...δεν απαντω γιατι εισαι απο την λεβεντογεννα Κρητη και σε σεβομαι...καλη σου μερα και σε σενα!
PS. Μην εισαι ευθικτος και να διαβαζεις προσεκτικοτερα αυτα που γραφω. Και η καθυστερημενη ψηφος μου σε σενα ως mod, λογω καταγωγης!