Νέα

Το Added Value του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Todok ακου πως εχει λοιπον....
Εγω δεν ειμαι η πορδη η ο δικηγορος κανενος. Μιλησα για εναν ΜΑΛΑΚΑ εδω μεσα που αρχισε να μιλαει για φραγκα και απενταρους και αλλες λοιπες μαλακιες...
Το οτι ηρθα ουρανοκατεβατος μπορει και να εχεις δικιο αλλα πηγενε και στο παλιο FORUM να δεις απο ποτε ειμαι εδω.
Και τελος οσο για το ανορθογραφος η μη, αν εχω καταλαβει δεν γινετε καποιος διαγωνισμος για αυτο, αν και αν δεν εισουν τελειωσ ηλιθιος ,θα καταλαβενεσ απο τον τροπο γραφης μου οτι εχω σηνηθησει να γραφω Greekleesh. Αλλα τοσο βλακας εισαι τοσα λες. Οσο για το βερμπαλιστικό τονό στην γραφη σου, εχω να σου πω οτι με εντυπωσιασες ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.
ΑΑΑ με ειπες και ψυχεδελικο και επισης οτι διακρινεις -εντονα- κιολας κομλεξ πολιτικου χαρακτηρα...Εισαι λοιπον και ψυχολογοσ-ψυχοθεραπευτης απο οτι βλεπω.
Λοιπον αυτο που εχω να παραθεσω εγω οσο αναφορα το τελευτεο σου σχολιο ειναι οτι μπορεισ αυτα να τα λεσ σε καμια κακογαμιμενη γκομενα η ακομα και στην κακομοιρα την γυνεκασου (αν εχεισ βεβεα) και να της προκαλεις τρομερη εντυπωση, εμενα προσωπικα -που μου τα προσαπτεις κιολας- λεω οτι μπορεις ανετα να εισαι το 1/4 μια τριχασ απο τα ξυριμενα αρχιδια μου.
Αυτα λοιπον ειχα να σου πω ΒΛΑΚΑΚΟ καθως και να σου θυμησω καποια παροιμια που λεει ο σοφος λαος μας.....
ΜΗΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ζήτα από κάποιον να σου βάλει έναν spelling checker και άσε τη λογοδιάρροια.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ψυχραιμία βρε παιδιά,μην ξεφύγουμε πάλι και αρχίσουν τα μπινελίκια μεταξύ μας,ας λέει ο καθένας την γνώμη του και ας σχολιάζει τις γνώμες των άλλων σε λογικά πλαίσια και χωρίς προσβολές,όλοι έναν κοινό σκοπό έχουμε...την ενημέρωση,τα αστεία μας και το....μιμί.....ήρεμα λοιπόν PEACE BROTHERS..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
.... ρε npap, τι πινεις ?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
.... ρε npap, τι πινεις ?
Κανα Whisky και μονο φιλε.
Γιατι ομως ρωτας????
Σου φανηκε παραξενο που την ειπα σε καποιον που ολους τους εδω μεσα εκτο απο 30-4- ατομα μασ ειπε φτωχομπινεδες η αδερφες η κτλ κτλ????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
.....και ενταξει, το ζορι τραβας ?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
.....και ενταξει, το ζορι τραβας ?
Ε οκ ρε φιλε εσυ το γουσταρεις και μπραβο σου εγω ομως δεν γουσταρω να μου το παιζουν μαγκεσ με τα PURCHASE POWER ΚΑΙ SPELING CHECKER και να με λενε φτωχομπινε αδερφη κτλ.
Εξαλλου και αλλοι τα πηραν οπως βλεπεισ αλλα ισως με καλυτερο τροπο.....
Αυτο σημενει οτι κατι πινω?????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..εσυ αυτο καταλαβες οτι ειπα ?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και για να καταλαβω και καλα εισαι και εσυ της γνωμης οτι οποιος δεν εχει παει CT των 1000? η οποιος δεν μαμαει 3 φορες την εβδομαδα σε υπερCG των 250? δεν εχει λογο εδω μεσα????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??????

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
RavenM για ξεκαβάλα λίγο απ? το καλάμι...
Το site αφορά τον αγοραίο έρωτα γενκά και μαζεύει όλον τον κόσμο που ενδιαφέρεται σχετικά με το αντικείμενο.Αυτοί βέβαια δεν είναι η «ελίτ» (σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια και αξίες) που υπεροπτικά περιγράφεις.Δεν είναι μόνο για τα ματσόνια και για τους γαμιάδες (ή «γαμιάδες»).Είναι και για τον χοντρό και άσχημο μπουρδελιάρη , για αυτόν που δεν του κάθεται καμία , για το φτωχαδάκι («φτωχομπινέδες» που αποκαλείς εσύ) , για τον άνεργο 30άρη που τον χώρισε η γκόμενά του γιατί δεν βρίσκει δουλειά, για τους δειλούς (με τις γυναίκες) , για τους «γεροντοπαρθένους» , για τους μονίμως μπάκουρους , για τον μικροτσούτσουνο που κομπλάρει να πάει με γκόμενα , για τον πατέρα με το καθυστερημένο παιδί που θέλει να τον πάει σε «σπίτι» , για αυτόν που βρίσκει ηδονή στο αυταρχικό , για τον Αλβανό νεαρό που ψάχνει να βρει κάποιο σπίτι που να τον δεχτούν.Βλέπεις ΚΑΙ αυτοί συμπεριλαμβάνονται στην τεράστια ομάδα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον αγοραίο έρωτα και έχουν θέση στο σάιτ.Είναι σαν να λες «το site είναι για εμάς , την κάστα που είμαστε μάγκες , ωραίοι και πλούσιοι».Αυτό μου έβγαλαν τα γραφόμενά σου.Τελείως αντιδραστικά πράγματα , για αυτό και η παρέμβασή μου αν και δε συνδέεται άμεσα με το θέμα των mods...      

Συμφωνώ.Το ότι έχεις λεφτά και μπορείς να γαμάς τις πιο ακιρβές βίζιτες δεν σε κάνει ανώτερο κανενός και δεν έχεις το δικαίωμα να μειώνεις αυτούς που δεν τα έχουν.Και γω θα ήθελα να έχω φράγκα να παίρνω τις ακριβές αλλά δεν έχω, αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να μπαίνω στο site να ενημερώνομαι για όσα με ενδιαφέρουν?Και γιατί όχι να ενημερώνω και γω με τη σειρά μου.

Πραγματικά απαράδεκτο το post σου RavenM.Και στην τελική αν δεν θες να συναναστρέφεσαι με τους φτωχομπινέδες συνανθρωπους σου τότε μην το κάνεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....οχι ρε φιλε δεν ειμαι αυτης της αποψης, απλα δεν εχω τη μυγα........

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φλ 1+1 κανουν 2 ποια μυγα μου λες????
Υπαρχει εδω μεσα ενασ τυπος που σου λεει στα μουτρα......
ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΣΚΟΡΠΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΤΟΧΩΜΠΙΝΕΣ Η ΑΔΕΡΦΗ....Και μετα σου λεει οτι....
ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΟΝΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ 1 ΓΥΝΑΙΚΑ ,3 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ......ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
Ποια μυγα μου λες.... Αν δεν την εχεισ και εσυ την συγκεκριμενη μυγα 2 μπορει να συμβαινουν.....
Η συμφωνεις με τον εν λογω * η πραγματικα δεχεσε αυτα που και εσενα σου λεει!!!!!!!

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οκ ενταξη ασε με εμενα με την μυγα μου και κανε και εσυ οτι καταλαβενεις. Εγω προσπαθησα να σου εξηγησω γιατι τα πηρα και εσυ κολλημενοσ με την μυγα!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....δεν συμβαινει τιποτε απ τα δυο, απλα εχω αλλου το μυαλο μου και εχω αλλες προτεραιοτητες (και στη ζωη μου και στο εν λογω σαιτ)..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....καταλαβα γιατι τα πηρες και αυτο ακριβως προσπαθω να σου εξηγησω.. οτι και να μη συμφωνεις, απλα λες την αντιθετη αποψη σου.. δεν χρειαζονται τα γαμοσταυριδια..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
οκ και γιαυτο αν δεις ζητησα και συγνωμη απο ολους τους αλλους στο πρωτο μου μηνημα εδω γιατι αφηνιασα....
Αυτο που εγω προσπαθω να σου πω ειναι οτι ολοι εκτος βεβαια απο τους "ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ" εχουμε αλλες προτερεοτητες και ποιο σοβαρα πραγμματα αλλα οταν μπαινω εδω να χαλαρωσω και βλεπω τετοια μου ανεβενει ολο το αιμα στο κεφαλι.....Δεν ειναι λοιπον θεμα μυγας καθως ουτε μεγαλος ΜΑΜΙΑΣ ειμαι αλλα σε διαβεβαιω ουτε και φτοχωμπινες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....ενας λογος παραπανω ρε παληκαρι.... αν μπαινεις εδω για να χαλαρωσεις οπως λες, αυτα δεν τα βλεπεις πουθενα, εχεις αλλου το νου σου.. στις προτεραιοτητες σου.. βλεπεις κατι γραμενο με το οποιο δε συμφωνεις, γραφεις κι εσυ αυτο που πρεσβευεις και αυτο ειναι ολο..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οκ φιλε μου ισως να εχεις και δικιο αλλα ειμαστε ολοι μας διαφορετικοι. Αλλη αντιδραση εγω αλλη εσυ αλλη καποιος αλλος.
Παντως Thanks για την παρεμβαση και καλη συνεχεια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom