Λαθος που ανακατευτηκα. Φυσικα μη ξεχναμε οτι κανονας-μαλλον- εδω ειναι η διπροσωπια!! Λογικο αλλωστε: αλλο το nick μας (& η οποια "προσωπικοτητα") & αλλο το πραγματικο μας ονομα (& η οποια" προσωπικοτητα"!)....
+100000000000000000000
Λαθος που ανακατευτηκα. Φυσικα μη ξεχναμε οτι κανονας-μαλλον- εδω ειναι η διπροσωπια!! Λογικο αλλωστε: αλλο το nick μας (& η οποια "προσωπικοτητα") & αλλο το πραγματικο μας ονομα (& η οποια" προσωπικοτητα"!)....
Τhanks.........!!!!!!!+100000000000000000000
Δεν απάντησα επιλεκτικά σε σένα απλά τώρα είδα το ποστ σου. Ισχύει για όλους που έχουν πρόβλημα με κανόνες, mods, roulli, στρουμφάκια, δρακουμέλ..........Είναι πολύ απλό το πράγμα, όποιου δεν του αρέσει το κλίμα εδώ μπορεί να αποχωρήσει η ακόμα καλύτερα να ανοίξει ένα bourdela2 και να μας κάνει σπάσιμο.................δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου η με κάποιον άλλο απλά δεν ανέχομαι αυτούς που δεν σέβονται την φιλοξενία του site και κυρίως των Admin..................
Ειδες τελικά που και για να είσαι αντμιν χρειάζονται στοιχειώδεις δεξιότητες?
Ευχαρσιστούμε σόνυπ900 που μας φιλοξενεις! Κάνουμε το πάν, όπως βλέπεις, να φανούμε αντάξιοι! Ευχαριστούμε επίσης που δεν έχεις κάτι το προσωπικό. Θα ήταν πράγματι εντυπωσιακό, άν είχες. Ουτε εμεις έχουμε, σε διαβεβαιώ
Τα στρουμφάκια με την ευκαιρία που μου δίνεται να σου μιλήσω παίζουν στο ʼλτερ Σάββατο πρωϊ και όχι εδώ, οπότε μάλλον μπερδεύτηκες φίλε μου.
+100000000000000000000
Συναδελφε τιμημενε θα μπορουσες να μας εξηγησεις λιγο το περι διπροσωπιας?
& εσυ το επικυρωσες!!! Το ιδιο ειναι λοιπον. Πες εσυ....συναδελφε τιμημενε ευχαριστως, αλλα αλλος το ανεφερε πρωτος!
παρακαλω να απευθυνθεις σ' αυτον! Ευχαριστω.
αγαπητε συντιμημενε ρωταω εσενα γιατι εσενα σε εχω διαβασει , σε ξερω . τον lepando ειναι λιγο καιρο μεσα νομιζω και τεσπα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη . βεβαια καλοδεχουμενος να απαντησει και αυτος ...
Το επικυρωσες, ομως ΔΗΜΟΣΙΑ:μην περιμενεις να ανοιξω τετοιο θεμα δημοσιως. Σεβομαι προσωπα και καταστασεις. ελπιζω να σε καλυψα.
Δημοσια πες λοιπον!!!! Τιμημενε ....συναγωνιστη!!!!!!+100000000000000000000
Το επικυρωσες, ομως ΔΗΜΟΣΙΑ: Δημοσια πες λοιπον!!!! Τιμημενε ....συναγωνιστη!!!!!!
Ο καθενας χρησιμοποει το στομα που εχει. προτεινω τιμης ενεκεν να σου απονεμηθει ο τιτλος: Τιμημενος λ**** . Περαστικα....ευχαριστως
παρε κι εσυ να εχεις
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους/ολες που συμμετείχαν. Συμφωνούντες και διαφωνούντες, σαφως. Ακόμα και αυτούς που βγάλαν όλη τη χολή και τα σκατά που έχουν συσσωρευμένα στο μυαλό και στη ψυχή τους πάιρνοντας αφορμή από το θέμα που έθεσα. Αν το θέμα μίλαγε, πχ, για αεροπλάνα, πάλι τα ίδια θα έλεγαν. Αφορμή ψάχνουν. Και επειδή εν είμαι φιλολογος αλλά μηχανικός, πιθανόν η αδυναμίες μου στην έκφραση να οδήγησε σε παρανοήσεις.
4. Θεωρω μισογυνηδες οσους εχουν προβλημα με το να εχει μια γυναικα ενα ποστο σε μια εταιρεια, σε ενα site, οπουδηποτε...
Φυσικοτατα & το κανω. Μα σε παρακαλω αντρεξε στα threds του εκλεκτου μελους speter, να δεις την στηριξη μου στις παραπανω κατηγοριες!!!!To politically correct επιβάλλει να μην υπερασπίζεσαι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους γκέουλες και όλες τις αδικημένες κατηγορίες που οι κακοί άντρες έχουν αλυσοδεμένες και δεν αφήνουν να εκφραστούν και να προκόψουν.
Ρε συ stunt μου θυμίζεις έναν συμμαθητή μου στο Δημοτικό που έκλανε κατά παραγγελία.