Νέα

Το Added Value του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λαθος που ανακατευτηκα. Φυσικα μη ξεχναμε οτι κανονας-μαλλον- εδω ειναι η διπροσωπια!! Λογικο αλλωστε: αλλο το nick μας (& η οποια "προσωπικοτητα")  & αλλο το πραγματικο μας ονομα (& η οποια" προσωπικοτητα"!)....

+100000000000000000000

Επισκέπτης
Δεν απάντησα επιλεκτικά σε σένα απλά τώρα είδα το ποστ σου. Ισχύει για όλους που έχουν πρόβλημα με κανόνες, mods, roulli, στρουμφάκια, δρακουμέλ..........Είναι πολύ απλό το πράγμα, όποιου δεν του αρέσει το κλίμα εδώ μπορεί να αποχωρήσει η ακόμα καλύτερα να ανοίξει ένα bourdela2 και να μας κάνει σπάσιμο.................δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου η με κάποιον άλλο απλά δεν ανέχομαι αυτούς που δεν σέβονται την φιλοξενία του site και κυρίως των Admin..................

Ειδες τελικά που και για να είσαι αντμιν χρειάζονται στοιχειώδεις δεξιότητες?

Ευχαρσιστούμε σόνυπ900 που μας φιλοξενεις! Κάνουμε το πάν, όπως βλέπεις, να φανούμε αντάξιοι! Ευχαριστούμε επίσης που δεν έχεις κάτι το προσωπικό. Θα ήταν πράγματι εντυπωσιακό, άν είχες. Ουτε εμεις έχουμε, σε διαβεβαιώ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ειδες τελικά που και για να είσαι αντμιν χρειάζονται στοιχειώδεις δεξιότητες?

Ευχαρσιστούμε σόνυπ900 που μας φιλοξενεις! Κάνουμε το πάν, όπως βλέπεις, να φανούμε αντάξιοι! Ευχαριστούμε επίσης που δεν έχεις κάτι το προσωπικό. Θα ήταν πράγματι εντυπωσιακό, άν είχες. Ουτε εμεις έχουμε, σε διαβεβαιώ

Όταν καταφέρεις και γράψεις έστω και 1 ποστ χωρίς καθόλου δόση ειρωνίας τότε ίσως και να μπορέσουμε να τα πούμε. Τα στρουμφάκια με την ευκαιρία που μου δίνεται να σου μιλήσω παίζουν στο ʼλτερ Σάββατο πρωϊ και όχι εδώ, οπότε μάλλον μπερδεύτηκες φίλε μου.

Επισκέπτης
Τα στρουμφάκια με την ευκαιρία που μου δίνεται να σου μιλήσω παίζουν στο ʼλτερ Σάββατο πρωϊ και όχι εδώ, οπότε μάλλον μπερδεύτηκες φίλε μου.

Μαλλον με μπέρδεψες με καποιον αλλο, δεν μίλησα ποτε για στρουμφάκια. Μίλησα όμως για μια συνταγή για φακές (βλέπε αλλο πόστ)

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πληροφορίες αναφερουν ότι ο Σταυρος Ελληνιαδης(μπασκετικος γαυρος μανατζερ) ανελαβε το ποδοσφαιρικο τμημα του Παναθηναικου προς καλυτερη οργανωση αυτου!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Συναδελφε τιμημενε θα μπορουσες να μας εξηγησεις λιγο το περι διπροσωπιας?

συναδελφε τιμημενε ευχαριστως, αλλα αλλος το ανεφερε πρωτος!
παρακαλω να απευθυνθεις σ' αυτον! Ευχαριστω.

Επισκέπτης
αγαπητε συντιμημενε ρωταω εσενα γιατι εσενα σε εχω διαβασει , σε ξερω . τον lepando ειναι λιγο καιρο μεσα νομιζω και τεσπα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη . βεβαια καλοδεχουμενος να απαντησει και αυτος ...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
αγαπητε συντιμημενε ρωταω εσενα γιατι εσενα σε εχω διαβασει , σε ξερω . τον lepando ειναι λιγο καιρο μεσα νομιζω και τεσπα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη . βεβαια καλοδεχουμενος να απαντησει και αυτος ...

μην περιμενεις να ανοιξω τετοιο θεμα δημοσιως. Σεβομαι προσωπα και καταστασεις. ελπιζω να σε καλυψα.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
ρε σεις, προσεξτε μη βρεθεί καμιά σπίθα γιατί με τόσο ..μεθάνιο στην ατμοσφαιρα, δεν μας βλέπω καλα.. :2funny:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε συ stunt μου θυμίζεις έναν συμμαθητή μου στο Δημοτικό που έκλανε κατά παραγγελία.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους/ολες που συμμετείχαν. Συμφωνούντες και διαφωνούντες, σαφως. Ακόμα και αυτούς που βγάλαν όλη τη χολή και τα σκατά που έχουν συσσωρευμένα στο μυαλό και στη ψυχή τους πάιρνοντας αφορμή από το θέμα που έθεσα. Αν το θέμα μίλαγε, πχ, για αεροπλάνα, πάλι τα ίδια θα έλεγαν. Αφορμή ψάχνουν. Και επειδή εν είμαι φιλολογος αλλά μηχανικός, πιθανόν η αδυναμίες μου στην έκφραση να οδήγησε σε παρανοήσεις.

Γράψτους στ' αρχίδια σου ρε, που κάθεσαι και απολογείσαι στο κάθε χάπατο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
4. Θεωρω μισογυνηδες οσους εχουν προβλημα με το να εχει μια γυναικα ενα ποστο σε μια εταιρεια, σε ενα site, οπουδηποτε... 

To politically correct επιβάλλει να μην υπερασπίζεσαι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους γκέουλες και όλες τις αδικημένες κατηγορίες που οι κακοί άντρες έχουν αλυσοδεμένες και δεν αφήνουν να εκφραστούν και να προκόψουν.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
To politically correct επιβάλλει να μην υπερασπίζεσαι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους γκέουλες και όλες τις αδικημένες κατηγορίες που οι κακοί άντρες έχουν αλυσοδεμένες και δεν αφήνουν να εκφραστούν και να προκόψουν.
Φυσικοτατα & το κανω. Μα σε παρακαλω αντρεξε στα threds του εκλεκτου μελους speter, να δεις την στηριξη μου στις παραπανω κατηγοριες!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε συ stunt μου θυμίζεις έναν συμμαθητή μου στο Δημοτικό που έκλανε κατά παραγγελία.

αρχηγε μου, συγγνωμη για τα δυσοσμα αερια, αλλα ακολουθω ειδικη διαιτα που μου συνεστησε ο συναδελφος δια(σ)τροφολογος vasos!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom