Η περιουσία του σάιτ είναι οι χρήστες του. Αυτοί καθορίζουν την επιτυχία/αποτυχία. Αυτοί δινουν τη προστιθέμενη αξία του. Το σάιτ εδώ ευτυχησε να έχει 30-40 χρήστες που έχουν εξαιρετικες δυνατότητες. Έχουν εμπειρία ζωής, χιούμορ, έχουν γαμησει ΠΟΛΥ, έχουν πετυχημένη επαγγελματική ζωή, έχουν ανησυχίες και κυρίως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να εξερευνούν τα καναλια του πηρωμένου έρωτα (ο καθενας αναλογα με τις οικονομικες του δυνατότητες). Και όχι μονο το κανουν, αλλά και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ τις εμπειρίες τους εδω μέσα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.
Όλοι οι υπόλοιποι ειναι περίεργοι, αδιάφοροι, ουδέτετοι, χασομέρηδες, φτωχομπινέδες, κομπλεξικοί, εγκάθετοι, αργόσχολοι, χοντρομαλάκες, αδερφές, επαγγεμλατίες, κλπ. Ένα μεγάλο μέρος επίσηςείναι οι αυνανίες του στυλ ''παρακαλώ θέλω τηλ, περιγραφή, διαστασεις αιδίου, ακτινογραφία θώρακος, κλπ.
Γνώμη μου είναι ότι το σάιτ τους παραπάνω 30-40 (και σαφώς θεωρώ τον εαυτό μου εντός αυτών) πρέπει να τους προστατέψει ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. Ειναι το ASSET του. Αν αγανακτησουν, βαρεθού ή ξενερώσουν και φυγουν το σάιτ θα καταντησει όπως το 95% των αλλων σαιτ που έσβησαν σιγα σιγα γιατί και αυτοί απέτυχαν να πιάσουν το παλμό των αναγκών της πελατίας. Πχ, είσα οτι ένα μεγαλο (και σοβαρό) μερος τους δυσαρεστήθηκε που μπήκε μια κυρία μοντερέτορ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. Εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή από όλες τις απόψεις. Γραφω σε αλλο θρετ αναλυτικά γιατί.
ΥΓ. Δε έλω να γίνω ΜΟΝΤ. Δεν έχω χρόνο. Έχω να διευθυνω 2 εταιρίες, να γαμήσω τη συζυγο και 3 ερωμενες, αρκετες CG και CT καθώς και να βρω χρόνο να ανιχνευσω νέα ταλέντα ώστε να ανανεώνουμε το στοκ που γαμάνε. ʼ, ξέχασα, πρέπει να πηγανω και γυμναστήριο.
Επίσης λές:
Και κατι τελευταίο. Σταματαω να ασχολυμε με τη Ρούλι. Είπα τη γνωμη μου, τη θεμελίωσα, ΤΕΡΜΑ. Απλά όσο ειναι μοντερέιτορ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ σε σμ. Ας απαντησει αυτη στους συναδέλφους . Θα ασχολουμε με θέματα όπως σπυράκια σε πουτσους, βυζιά καλομοίρας και χοτ ντογκ.
Φίλε raven:
Όντως είσαι απο τα παλιά μέλη, και ομολογώ ότι πάντα διαβάζω τα γραφόμενα σου με προσοχή .
Στα περισσότερα που αναφέρεις σαν σκέψεις, θα συμφωνήσω.
Σαφώς και τον τελευταίο καιρό, ''ο σκληρός πυρήνας'' του σάιτ εμφανίζει σημάδια ''μειωμένης λειτουργείας''.
Συμφωνώ και με τα γραφόμενα σου ότι το σάιτ πρέπει αυτόν τον ''πυρήνα'' να τον λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του.
Και όντως μπορεί το σάιτ τώρα τελευταία, να θυμίζει περισσότερο ανδρικό περιοδικό ''ποικίλης ύλης'', αλλά ο καθένας μπορεί να ασχολέιται με τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.
Δεν μου φαίνεται αυτό παράξενο, ούτε μου δημιουργεί εμετικές τάσεις. Μάλλον είναι αυτό που έχει φέρει τόσο πολύ κόσμο στό σάιτ....
Σαφώς και δεν θεωρώ τον εαυτό μου asset όπως εσύ (και καλά κάνεις, αφού έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεσαι χρήσιμες πληροφορίες), όμως ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί ανάλογα με το δικό του purchasing power....
Το δικό μου για παράδειγμα , είναι χαμηλό....(μάλλον είμαι ένας ''φτωχομπινές'' οικογενειάρχης όπως αναφέρεις) και ζώ και στην επαρχία, πράγμα που κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα (πολύ ελάχιστες επιλογές).
Είμαι όμως παλιό μέλος (είχα κι άλλο account πιο παλιά, αλλά κάποια φάση δεν είχα υπολογιστή και δεν έμπαινα, και μετά ξέχασα το password, κι έτσι άνοιξα ένα νέο), και συνεισφέρω στα θέματα όσο μπορώ.Πρεπει να τιμωρηθώ γι αυτό;
Και θα σου πώ και κάτι ακόμα:
Που θα βρεθει (και εννοώ απο άποψη επισκεψιμότητας--άρα εσόδων απο διαφήμιση--) το σάιτ, αν έμενε μόνο ο πυρήνας των 30-40 ατόμων;;
Δυστυχώς η διεύρυνση του σάιτ και στις κατηγορίες των ανθρώπων που δεν έχουν τις δικές σου δυνατότητες, είναι που φέρνει την επισκεψιμότητα....
Ενα σάιτ είναι raven , δεν είναι το London Gentlemen's Club.
Aν έχεις κάτι χρήσιμο που θές να μοιράστείς μαζί μας, οκ.
Αν δε θές, πάλι...οκ!
Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να περάσεις τις απόψεις σου.
Κι εγώ δεν συμφωνώ γενικά, με την τοποθέτηση mod γυναίκας, αλλά οκ, δεν είναι και το τέλος του κόσμου, ούτε είναι real life, ένα σάιτ είναι.