Επισκέπτης
Mε τέτοια κοιλάρα...πάλι καλά που δεν πέφτεις κ απ'το κρεβάτι....και γο παντα εξο πεφτω,αρα κανο το αντιθετο απο τη κριση οταν με πιανη κριση
Mε τέτοια κοιλάρα...πάλι καλά που δεν πέφτεις κ απ'το κρεβάτι....και γο παντα εξο πεφτω,αρα κανο το αντιθετο απο τη κριση οταν με πιανη κριση
δε εχο παη στο πορο ,μεχρι εγινα εχο παηΌλο απορίες είσαι...τι σκατά...δεν μου χες πει οτι είσαι άπορος....![]()
![]()
![]()
![]()
εγο δεν εχο κιλαρα εχο μπιρομπακα,και δε κιμαμε σε κρεβατι αλα σε ραντσοMε τέτοια κοιλάρα...πάλι καλά που δεν πέφτεις κ απ'το κρεβάτι....![]()
![]()
![]()
Κι εγώ έγινα....την περασμένη φορά που δοκίμασα την τσιμεντόσκονη που ξεφόρτωσες στο μαγαζί μου....xa xa xa xa xaδε εχο παη στο πορο ,μεχρι εγινα εχο παη
Κι εγώ έγινα....την περασμένη φορά που δοκίμασα την τσιμεντόσκονη που ξεφόρτωσες στο μαγαζί μου....xa xa xa xa xa
Καουμπόικο ?????εγο δεν εχο κιλαρα εχο μπιρομπακα,και δε κιμαμε σε κρεβατι αλα σε ραντσο
ρε μαλάκες σταματήστε έχω πέσει πάλι κάτω απ τα γέλια..........Καουμπόικο ?????
εγο εγινα τη προιγουμενη Κιριακη στο θαναση,περιμενα και εσκασε το κολομπαλαντεριΚι εγώ έγινα....την περασμένη φορά που δοκίμασα την τσιμεντόσκονη που ξεφόρτωσες στο μαγαζί μου....xa xa xa xa xa
οχι ρε απο το παζαρι της Θηβας το χα παρη 20 ευραΚαουμπόικο ?????
σταμάτα μαλάκα γιατί θα κατουρηθώ απάνω μου......εγο εγινα τη προιγουμενη Κιριακη στο θαναση,περιμενα και εσκασε το κολομπαλαντερι
τσιμεντοσκονη απο που ειχα φορτοση????
Εγώ ήμουν στου Θανάση το Σάββατο....εγο εγινα τη προιγουμενη Κιριακη στο θαναση,περιμενα και εσκασε το κολομπαλαντερι
τσιμεντοσκονη απο που ειχα φορτοση????
ευκερια να κονομισοσταμάτα μαλάκα γιατί θα κατουρηθώ απάνω μου......
Εγώ είχα πάρει ένα παλιά απ'το παζάρι στο Κριεκούκι...απο κει πήρα κ πρόβιο με πέτσα...απ'τον Παγώνη....οχι ρε απο το παζαρι της Θηβας το χα παρη 20 ευρα
ρε βομπα ο ηρακλις πεζη αυριο με την Αεκ και τιταν εινε ο αδερφος του ΤιτανικουΕγώ ήμουν στου Θανάση το Σάββατο....
Οσο για την τσιμεντόσκονη...δεν ξέρω απο που τη βρήκες κ τη φόρτωσες...πάντως μάπα ήταν...κ να μην ξαναφέρεις...μόνο ΗΡΑΚΛΗΣ κ ΤΙΤΑΝ θα προτιμάς...
Είπες άεκ...κ θυμήθηκα εκείνα τα πουλιά που κυνηγάγαμε τις προάλλες που είχαμε φύγει ξημέρωμα για Βόλο...κότες δεν ήταν ???ρε βομπα ο ηρακλις πεζη αυριο με την Αεκ και τιταν εινε ο αδερφος του Τιτανικου
οχι ρε μπεκατσονιαΕίπες άεκ...κ θυμήθηκα εκείνα τα πουλιά που κυνηγάγαμε τις προάλλες που είχαμε φύγει ξημέρωμα για Βόλο...κότες δεν ήταν ???
Ο τιτανικός βούλιαξε...ελπίζω...κ ο τιτάν να μην ατυχήσει...γιατι θα τραγουδάμε για τον Τιτάνα απ'την Περσία....
αααααα.....μπερδεύτηκα σαν την περασμένη φορά που πήγαμε για γεράκια κ χτύπαγα κουκουβάγιες....οχι ρε μπεκατσονια
εχης να προτινης κανα καλο τριφιλο
τα λεμε κολιτη η τραπουλα με καλη
τον βλέπεις κ απ'την μαστούρα σε παίρνει ο ύπνος...