εσυ ειπαμε γαμας λογω αρωματος....διλαδι; πριν 8 χρονια που χα γαμισι μια κολομπαροβια ιμουν μπραβο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 651
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
να σε δανισο κανα διο μποτιλιες,ξερης δε ειμε μονοφαγαςεσυ ειπαμε γαμας λογω αρωματος....
να σαι καλα κολλητε....αλλα εγω ειμαι μπραβος οποτε γαμαω ετσι και αλλοιως... ;) ;) ;) ;)να σε δανισο κανα διο μποτιλιες,ξερης δε ειμε μονοφαγας
δωστες αλλου να πιασουν και τοπο...
τι επιπεδου μπραβο εισε,εισε κτιστος για σιδερικοςνα σαι καλα κολλητε....αλλα εγω ειμαι μπραβος οποτε γαμαω ετσι και αλλοιως... ;) ;) ;) ;)
δωστες αλλου να πιασουν και τοπο...![]()
![]()
![]()
απο ολα...κομπλε...τι επιπεδου μπραβο εισε,εισε κτιστος για σιδερικος
Επισκέπτης
ευκολα μεσα απο ενα φορουμ γιατι εκει ειναι ο αλλος ''πραγματικος''και δεν το ''παιζει''
με λες φτωχομπινε αλλα δεν τρεχει τιποτα,εγω δεν κανω μουτρα...
αμα γουσταρεις ανταγωνισμο ''χανεις''απο αλλα ....δεν ευχαριστιεσαι πραγματικα....
ακου με ...χαλαρωσε κανε οτι μπορεις και οτι γουσταρεις γνησια και για παρτη σου....
ουτε για να εισαι καλυτερος απο αλλους ουτε για μοστρα....
απολαυσε το ταξιδι...
ξαναλεω οτι εισαι καλος....απλα προσεχε λιγο γιατι αδικεις τον εαυτο σου....
αμα σε ειχα για λακαμα θα στο ελεγα ευθεως....(κι ας ειμαι ''φτωχομπινες'') ;) ;)
Μάλλον κάνεις μεγάλο λάθος στην 1η πρόταση...στο φόρουμ είναι που μπορείς να γίνεις γίγαντας απο νάνος... ;) ;)
Εδώ εγώ ο πανίβλακας...κ περνιέμαι για ξύπνιος...βέβαια δεν έχω ξεγελάσει πολλούς...αλλα κ πάλι...καλά είναι...
Δεν σε είπα φτωχομπινέ...όταν σχολιάζω μια κατάσταση κ γραπτά περιλλαμβάνονται όλοι όσοι συμμετέχουν...κ όσοι αντιπροσωπεύονται απ'τους σχολιασμούς (οι ίδιοι το κρίνουν αυτό)...άλλωστε μακάρι να μην ήταν κανείς φτωχομπινές..να ήταν όλοι πλούσιοι...κ εγώ ο μοναδικός φτωχομπινές...εκεί να δεις χαρά ο μικρός... ;) ;)
Ανταγωνίζομαι ακόμη κ τα κουνούπια...ΑΛΛΑ κ αυτά μόνο real time...
Χαλαρός είμαι...ειδικά τώρα που είμαι ξεκούραστος αλλά άρρωστος... :'( :'(
Πάντα μου άρεσε κ πάντα θα μου αρέσει η μόστρα...αλλά εκεί που νομίζω οτι αξίζει...δεν θα δείξω το νισσάν μου...σ'ενα φερραρικό...θα το δείξω σε ένα ντατσουν... ;) ;) ;)...Όσο για το αν είμαι καλύτερος απο τους άλλους αυτό είναι δική μου αρρώστια...κ αυτήν πάντα θα την έχω...
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Μα είμαι καλός...αλλά είμαι κ μαλάκας...αυτά τα ξέρω κ μόνος μου...δεν χρειάζεται να μου τα πει κανείς 3ος...Μην σου πω οτ είμαι μεγάλος μαλάκας....
Επισκέπτης
μπράβο ήσουν ή μήπως άριστα ???διλαδι; πριν 8 χρονια που χα γαμισι μια κολομπαροβια ιμουν μπραβο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οπως αγαπας....εσυ ξερεις...Μάλλον κάνεις μεγάλο λάθος στην 1η πρόταση...στο φόρουμ είναι που μπορείς να γίνεις γίγαντας απο νάνος... ;) ;)
Εδώ εγώ ο πανίβλακας...κ περνιέμαι για ξύπνιος...βέβαια δεν έχω ξεγελάσει πολλούς...αλλα κ πάλι...καλά είναι...
Δεν σε είπα φτωχομπινέ...όταν σχολιάζω μια κατάσταση κ γραπτά περιλλαμβάνονται όλοι όσοι συμμετέχουν...κ όσοι αντιπροσωπεύονται απ'τους σχολιασμούς (οι ίδιοι το κρίνουν αυτό)...άλλωστε μακάρι να μην ήταν κανείς φτωχομπινές..να ήταν όλοι πλούσιοι...κ εγώ ο μοναδικός φτωχομπινές...εκεί να δεις χαρά ο μικρός... ;) ;)
Πάντα μου άρεσε κ πάντα θα μου αρέσει η μόστρα...αλλά εκεί που νομίζω οτι αξίζει...δεν θα δείξω το νισσάν μου...σ'ενα φερραρικό...θα το δείξω σε ένα ντατσουν... ;) ;) ;)...Όσο για το αν είμαι καλύτερος απο τους άλλους αυτό είναι δική μου αρρώστια...κ αυτήν πάντα θα την έχω...![]()
Μα είμαι καλός...αλλά είμαι κ μαλάκας...αυτά τα ξέρω κ μόνος μου...δεν χρειάζεται να μου τα πει κανείς 3ος...Μην σου πω οτ είμαι μεγάλος μαλάκας....![]()
![]()
Επισκέπτης
δάνεισε σ'εμένα....ίσως να με βοηθήσουν να ξεφύγω απ'τη ρουτίνα του χειρογλύκανου...να σε δανισο κανα διο μποτιλιες,ξερης δε ειμε μονοφαγας
αυτα ισχιουνε και για μενα σε πιο μεγαλο βαθμο,μακ τελικα εισε ο μικρος βελτιομενος αδερφος μου,ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!1Μάλλον κάνεις μεγάλο λάθος στην 1η πρόταση...στο φόρουμ είναι που μπορείς να γίνεις γίγαντας απο νάνος... ;) ;)
Πάντα μου άρεσε κ πάντα θα μου αρέσει η μόστρα...αλλά εκεί που νομίζω οτι αξίζει...δεν θα δείξω το νισσάν μου...σ'ενα φερραρικό...θα το δείξω σε ένα ντατσουν... ;) ;) ;)...Όσο για το αν είμαι καλύτερος απο τους άλλους αυτό είναι δική μου αρρώστια...κ αυτήν πάντα θα την έχω...![]()
Μα είμαι καλός...αλλά είμαι κ μαλάκας...αυτά τα ξέρω κ μόνος μου...δεν χρειάζεται να μου τα πει κανείς 3ος...Μην σου πω οτ είμαι μεγάλος μαλάκας....![]()
![]()
Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την κατανόηση...κ αν δεν με πιστεύεις...μπορείς να ρωτήσεις τον περσόνα...ο οποίος ξέρει οτι είμαι μαλακισμένο....οπως αγαπας....εσυ ξερεις...
τι εινε το χειρογλικανο κανα νεο γλικο του κουταλιου,που το πουλανε ,εμενα μα αρεση ο χαλβας φαρσαλονδάνεισε σ'εμένα....ίσως να με βοηθήσουν να ξεφύγω απ'τη ρουτίνα του χειρογλύκανου...
αρρωστος ??? δηλαδη δεν εχει ενημερωση για στριπ ??? τελος παντων περαστικαΧαλαρός είμαι...ειδικά τώρα που είμαι ξεκούραστος αλλά άρρωστος... :'( :'(
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μπράβο ήσουν ή μήπως άριστα ???![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]9cKd5YzrKV0[/youtube]
Επισκέπτης
Εγώ απλά είμαι νέα έκδοση ρε....βελτιώθηκε το μηχάνημα στην ορθογραφία...κ ελαχιστοποιήθηκαν τα σφάλματα του...αυτα ισχιουνε και για μενα σε πιο μεγαλο βαθμο,μακ τελικα εισε ο μικρος βελτιομενος αδερφος μου,ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!1
σου ξαναλεω οτι εχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη στην κριση μου....Ευχαριστώ για την κατανόηση...κ αν δεν με πιστεύεις...μπορείς να ρωτήσεις τον περσόνα...ο οποίος ξέρει οτι είμαι μαλακισμένο....
σπανια εως ποτέ πεφτω εξω.....
εμενα που με μονιμος αροστος δε μου λετε περαστικα,ουτε πος να παρο φραπε,ολο στιν απεξο μεχετεαρρωστος ??? δηλαδη δεν εχει ενημερωση για στριπ ??? τελος παντων περαστικα
και γο παντα εξο πεφτω,αρα κανο το αντιθετο απο τη κριση οταν με πιανη κρισησου ξαναλεω οτι εχω ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη στην κριση μου....
σπανια εως ποτέ πεφτω εξω.....![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
Όλο απορίες είσαι...τι σκατά...δεν μου χες πει οτι είσαι άπορος....τι εινε το χειρογλικανο κανα νεο γλικο του κουταλιου,που το πουλανε ,εμενα μα αρεση ο χαλβας φαρσαλον
Στο είχα πει οτι θα με αγαπήσεις...πρώτα πέφτουν τα μπινελίκια...κ μετά είστε όλοι γαμώ τα παιδιά...απλά το φόρουμ σας θυμίζει τα παιδικά σας χρόνια...κ απελευθερώνεστε....xe xe xe...αρρωστος ??? δηλαδη δεν εχει ενημερωση για στριπ ??? τελος παντων περαστικα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
...ο οποίος ξέρει οτι είμαι μαλακισμένο....
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
[youtube=425,350]ABQqtovlqWU[/youtube]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 26K