You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 651
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ΑΑααα...σκάλωσααα....καλά που μου το είπες...τώρα θα ξεσκαλώσω...βλακας δεν εισαι....απλα εχεις σκαλωσει....
αμα πει ενα παραμυθι καποιος δεν λεμε οτι ειπε δρακο????
ε αυτο σου λεω....δεν φοβηθηκες τον δρακο?????
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................
Ναι βρε...παραμύθια είναι...για να εντυπωσιάσω εσένα κ τους άλλους που δεν με ξέρετε....
Αχου το.....με κατάλαβες εεε ??? είδες που σου λέω πως είμαι βλάκας ???...την πάτησα κ που θα κρυφτώ ???
Επισκέπτης
οι πιθανότητες να είμαι μπράβος...είναι 50%...όσες κ να μην είμαι...εκτος αν εισαι μπραβος,αφου ειπαμε οτι ΜΟΝΟ οι μπραβοι γαμανε!!!!
**Eλπίζω να πιστέψεις αυτό το παραμύθι....
ρε σου λεω δεν εισαι βλακας....ΑΑααα...σκάλωσααα....καλά που μου το είπες...τώρα θα ξεσκαλώσω...
Ναι βρε...παραμύθια είναι...για να εντυπωσιάσω εσένα κ τους άλλους που δεν με ξέρετε....
Αχου το.....με κατάλαβες εεε ??? είδες που σου λέω πως είμαι βλάκας...την πάτησα...
ειμαι φυσιογνωμιστης εγω ,ξερω τι λεω....
απλα σου αρεσει λιγο παραπανω η μοστρα....
δεν τρεχει τιποτα....καλος εισαι!!!! ;)
τωρα εγω που ειμαι στα αληθεια βλακας μπερδευτηκαοι πιθανότητες να είμαι μπράβος...είναι 50%...όσες κ να μην είμαι...
**Eλπίζω να πιστέψεις αυτό το παραμύθι....
τι τα θες τα μαθηματικα??????
εσπερα καλι στα καλα πεδια,μακ και Χρι ,εμενα πος με κοβετε φισιογνομικος???ρε σου λεω δεν εισαι βλακας....
Επισκέπτης
Βλάκας είμαι...αμα ήμουν έξυπνος δε θα καταλάβαινες το παραμύθι...ρε σου λεω δεν εισαι βλακας....
Οι φυσιογνωμιστές βγάζουν συμπεράσματα κ μέσα σ'ενα φόρουμ ?
Μ'αρέσει η μόστρα...αλλά περισσότερο real-time...κ σε συγκεκρίμενα άτομα κλειστού κύκλου...όχι φιγούρα σε φτωχομπινέδες...μόνο εκεί που υπάρχει ανταγωνισμός...;) ;)
Εντάξει αφεντικό...αφού λες οτι είμαι καλός...σ'ευχαριστώ...
M'αρέσει η μόστρα είπαμε....;)τι τα θες τα μαθηματικα??????
Επισκέπτης
Εσυ είσαι ιδιοφυία μπρος σε μένα....εσπερα καλι στα καλα πεδια,μακ και Χρι ,εμενα πος με κοβετε φισιογνομικος???
εγω λεω πως αμα γαμαει ενας εδω τζαμπα αυτος εισαι εσυ....εσπερα καλι στα καλα πεδια,μακ και Χρι ,εμενα πος με κοβετε φισιογνομικος???
με τετοιο αρωμα τις τραβας τις χορευτριες σαν μαγνητης......
πως να σου αντισταθουν????
τωρα πες μου οτι παρεξηγηθηκες....Εσυ είσαι ιδιοφυία μπρος σε μένα....
γιατι ρε σι ειμε σηδερενιος????εγω λεω πως αμα γαμαει ενας εδω τζαμπα αυτος εισαι εσυ....
με τετοιο αρωμα τις τραβας τις χορευτριες σαν μαγνητης......
πως να σου αντισταθουν????
παλι με δουλεβης,δε πιραζη,γι αυτο ειμε εδο για να με δουλεβετε και να παψετε να τσιακονεστεΕσυ είσαι ιδιοφυία μπρος σε μένα....
Επισκέπτης
κ οι μπράβοι....εγω λεω πως αμα γαμαει ενας εδω τζαμπα αυτος εισαι εσυ....
τορα εγο μπραβο πος θα γινο θελο να γαμισο!!!!!!!!κ οι μπράβοι....
Επισκέπτης
Δεν τσακώνεται κανείς ρε βοθρούλη....απλά ο χρηστίδης έχει κάποιες αντιρρήσεις...παλι με δουλεβης,δε πιραζη,γι αυτο ειμε εδο για να με δουλεβετε και να παψετε να τσιακονεστε
Εγω ξέρεις οτι ποτε δε σε δουλεύω...εσύ είσαι το πρότυπό μου...μαζί με τον περσόνα....
Επισκέπτης
θα περιμένεις...έχουν άλλοι σειρά....τορα εγο μπραβο πος θα γινο θελο να γαμισο!!!!!!!!
Επισκέπτης
Μπα...τωρα πες μου οτι παρεξηγηθηκες....
ευκολα μεσα απο ενα φορουμ γιατι εκει ειναι ο αλλος ''πραγματικος''και δεν το ''παιζει''Βλάκας είμαι...αμα ήμουν έξυπνος δε θα καταλάβαινες το παραμύθι...
Οι φυσιογνωμιστές βγάζουν συμπεράσματα κ μέσα σ'ενα φόρουμ ?
Μ'αρέσει η μόστρα...αλλά περισσότερο real-time...κ σε συγκεκρίμενα άτομα κλειστού κύκλου...όχι φιγούρα σε φτωχομπινέδες...μόνο εκεί που υπάρχει ανταγωνισμός...;) ;)
Εντάξει αφεντικό...αφού λες οτι είμαι καλός...σ'ευχαριστώ...
M'αρέσει η μόστρα είπαμε....;)
με λες φτωχομπινε αλλα δεν τρεχει τιποτα,εγω δεν κανω μουτρα...
αμα γουσταρεις ανταγωνισμο ''χανεις''απο αλλα ....δεν ευχαριστιεσαι πραγματικα....
ακου με ...χαλαρωσε κανε οτι μπορεις και οτι γουσταρεις γνησια και για παρτη σου....
ουτε για να εισαι καλυτερος απο αλλους ουτε για μοστρα....
απολαυσε το ταξιδι...
ξαναλεω οτι εισαι καλος....απλα προσεχε λιγο γιατι αδικεις τον εαυτο σου....
αμα σε ειχα για λακαμα θα στο ελεγα ευθεως....(κι ας ειμαι ''φτωχομπινες'') ;) ;)
αυτοι εξαιρουνται!!!!κ οι μπράβοι....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 26K