Επισκέπτης
Eύχομαι να πέρασες πολλά διόδια...κ όχι 1-2...άστα να πάνε...
Eύχομαι να πέρασες πολλά διόδια...κ όχι 1-2...άστα να πάνε...
xa xa xa xa....Some other time...να σας έρθει και πιο φθηνά. Εγώ δεν γδέρνω... ;)
Κανε οικονομιες εσυ...ερχονται δυσκολες μερες....![]()
![]()
![]()
Eύχομαι να πέρασες πολλά διόδια...κ όχι 1-2...![]()
![]()
και που με τα λεφτα που θα εχει σκασει θα μπορουσε να εχει αγορασει 10 σκλαβες....γιατί παπαριές ρε φιλαράκι ?
ψέματα λέμε ?
Μήπως γάμησες εσύ σε κάνα strip show η κωλομπαρο ?
Αντί που γαμάνε είναι οι ιδιοχτήτες ,μπράβοι και άντε κάνας σερβιτόρος η barman .
Οι πελάτες τα σκάνε και στο τέλος τι παίζουν , εξεριση κάνας φορτωμένος που τα σκάει χοντρά....
2 τουφεκιές και γειά σας αγάπη μου.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι θα βρούμε...θα ορίσουμε την αμοιβή σε γαρίφαλα...να πληρώνεις και να διασκεδάζεις συνάμμα!
(τελικά εμπορικός έπρεπε να είμαι εγώ, το το ήθελα το τεχνοκρατηλίκι...)
Για να τα έχω ξεχάσει, ούτε πολλά ήταν, αλλά το πιο βασικό, δεν ήταν ποιοτικά! ;)
Αλλιώς, δεν τα ξέχναγα... ;)
Στείλε μου το άβατάρ σου σε πακέτο...θέλω να μου κάνει ιδιαίτερα σε εξελ κ Παουερ ποιν-τ...Δεν πειράζει. Excel, Power Point for Dumies πήρες;
ναι και ...ΤΖΑΜΠΑ... ;) ;) ;) ;)Τελικα ρε παιδια μαθαμε?
Τις γαμανε οι μπραβοι τις στριπτιζουδες?![]()
Στείλε μου το άβατάρ σου σε πακέτο...θέλω να μου κάνει ιδιαίτερα σε εξελ κ Παουερ ποιν-τ...
ναι και ...ΤΖΑΜΠΑ... ;) ;) ;) ;)
Γιατί προωθεί την ευρυζωνικότητα,τις broadband συνδέσεις κ την κοινωνία της πληροφορίας ????Δε παραδίδει ιδιαίτερα, e-learning άμα θέλεις![]()
Ρε τα θηρια...μπραβο τους!
Αλλα εχω και μια απορια....οι αλλοι δλδ,που δεν ειναι μπραβοι......πληρωνουν?![]()
δεν γαμανε.... ;)Ρε τα θηρια...μπραβο τους!
Αλλα εχω και μια απορια....οι αλλοι δλδ,που δεν ειναι μπραβοι......πληρωνουν?![]()
δεν γαμανε.... ;)
Γιατί προωθεί την ευρυζωνικότητα,τις broadband συνδέσεις κ την κοινωνία της πληροφορίας ????![]()
![]()
![]()
και οτι αλλο θελεις ρωτα,μην ντρεπεσαι.. ;)Μαλιστα...για να το λετε εσεις...κατι θα ξερετε!![]()
Ένας κροκόδειλος,για τον φίλο μου τον billy...που έχει απορίες το μικρούλι μου....![]()
![]()
![]()
***Sorry αλλα ο κροκόδειλος δεν θέλει να δείτε το πρόσωπο....![]()
![]()
![]()