Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Οταν εχεις το βαζακι με το μελι ....εεεεεε...καμια φορα βαζεις και το δακτυλο μεσα .

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Περισσότερο για φαντασίωση της φίλης σου μοιάζει, παρά για πραγματικό γεγονός.

δεν νομιζω αρχηγε να φανταζεται τετοια πραγματα αλλα φανταζεται σε αυτα ελεγε την αληθεια, αυτο που φοβομουνα παντος ηταν μηπως και ηταν αυτη η φιλη της και μου το παρουσιαζε ετσι !!! αλλα μικρη σημασια εχουν ολα αυτα τωρα εφοσον την χωρισα και αυτη την πουτανα ~

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Οταν εχεις το βαζακι με το μελι ....εεεεεε...καμια φορα βαζεις και το δακτυλο μεσα .

αρχηγε ενας αγραφος νομος στο εμποριο λεει οτι με το εμπορευμα δεν πεζουμε γιατι ετσι το ξευτιλιζουμε !! ετσι μου ειχε πει οτι της βλεπουν σαν εμπορευμα !!! βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν και εξερεσεις !!! και εγω δεν θα αντεχα ...

Επισκέπτης
αρχηγε ενας αγραφος νομος στο εμποριο λεει οτι με το εμπορευμα δεν πεζουμε γιατι ετσι το ξευτιλιζουμε !! ετσι μου ειχε πει οτι της βλεπουν σαν εμπορευμα !!! βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν και εξερεσεις !!! και εγω δεν θα αντεχα ...

Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Σε παρακαλωωωωωωωωώ....σταμάταααα....μου σπαράζεις την καρδούλαααα........... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Σε παρακαλωωωωωωωωώ....σταμάταααα....μου σπαράζεις την καρδούλαααα........... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Κοιτα δεν τα λεω για να τις λυπηθουμε !!!Ελεος !!! Απλα παραθετω την πληροφορια ...  και την αποψη μου!!

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Βεβαια μου ειπε και μια ιστορια μιας κοπελας που δεν συμορφονοταν με τιποτα και στην δουλεια της ηταν πολυ κακια και συχνα οι πελατες εκαναν παραπονα στο γραφειο και μια μερα μαζευτηκαν 5-6 μπραβοι και την σακατεψαν και την  βιασαν απο παντου ...
Μπορεί να έλεγε την αλήθεια ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπορεί να έλεγε την αλήθεια ...
oi κοπελες παντα λενε την αληθεια,ειναι παντα πολυ καλες και ευγενικες παντα μαζι μου,μου λενε οτι ειμαι πολυ ομορφος,εχω μεγαλο καβλι,ειμαι ψηλος,ειμαι πανεξυπνος,μιλω πολυ καλα αγγλικα και πορτογαλικα,εχω καθαρα και αγαλματενια χερια....ΜΟΝΟ αυτες εχουν καταλαβει την αξια μου!!!!!!!!!!αμα εχω φαει πιο πριν κοτο με τσατζικακι ολο κρατανε τη μυτη τους,μαλλον θα τις ενοχλαει ο καπνος
βεβαια αυτα τα λενε μονο αμα τους κερασω κανα δυο κα'ι'ρ και δεν τους χουφτωνω το χερακι και τις κερασω και πουρακι,ε τα κοριτσια ειναι του γαλλικου σαβουαρ βρουβα!!!

Επισκέπτης
oi κοπελες παντα λενε την αληθεια,ειναι παντα πολυ καλες και ευγενικες παντα μαζι μου,μου λενε οτι ειμαι πολυ ομορφος,εχω μεγαλο καβλι,ειμαι ψηλος,ειμαι πανεξυπνος,μιλω πολυ καλα αγγλικα και πορτογαλικα,εχω καθαρα και αγαλματενια χερια....ΜΟΝΟ αυτες εχουν καταλαβει την αξια μου!!!!!!!!!!αμα εχω φαει πιο πριν κοτο με τσατζικακι ολο κρατανε τη μυτη τους,μαλλον θα τις ενοχλαει ο καπνος
βεβαια αυτα τα λενε μονο αμα τους κερασω κανα δυο κα'ι'ρ και δεν τους χουφτωνω το χερακι και τις κερασω και πουρακι,ε τα κοριτσια ειναι του γαλλικου σαβουαρ βρουβα!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι ρε φιλε ,δε θεσ να σε κερασω κοτομπιφτεκο,
θα σε μαθω και Θαναση

Επισκέπτης
εχω να γαμησω 10 μερες ,το γυναικακι με παρατησε για το Σοπεν
εμένα για τον τσαϊκόφσκι...θέλει να τον κάνει άντρα...λέει....:) :) :)

γιατι ρε φιλε ,δε θεσ να σε κερασω κοτομπιφτεκο,
θα σε μαθω και Θαναση
Toν Θανάση τον ξέρω ρε....προχθές τα λέγαμε...;)
Για το κοτομπίφτεκο...δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...δέχομαι τη δική σου...θα δώσω παράταση στη μίζερη ζωή μου....:)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε βόθρε γιατί όμως ΚΟΤΟμπίφτεκο? χοιρινό ρε ή μοσχάρι να καταλάβεις ότι τρως κρέας!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμένα για τον τσαϊκόφσκι...θέλει να τον κάνει άντρα...λέει....:) :) :)
Toν Θανάση τον ξέρω ρε....προχθές τα λέγαμε...;)
Για το κοτομπίφτεκο...δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...δέχομαι τη δική σου...θα δώσω παράταση στη μίζερη ζωή μου....:)
ο τσαικοσφσκι τι ειναι τραγουδιστης σα τον Σοπεν,
το ΚΟΤΟ ειναι θεικο με ψωμακι τιροσαλατα και πρασινη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε βόθρε γιατί όμως ΚΟΤΟμπίφτεκο? χοιρινό ρε ή μοσχάρι να καταλάβεις ότι τρως κρέας!
με κοτοπουλο ειναι το κοτομπιφτεκο,με χοιρινο και μοσχαρι δεν εχω φαει ξερεις κανα μαγαζι να μου συστησεις

Επισκέπτης
ο τσαικοσφσκι τι ειναι τραγουδιστης σα τον Σοπεν,
το ΚΟΤΟ ειναι θεικο με ψωμακι τιροσαλατα και πρασινη
Ναι ρε μαλάκα...δεν ξέρεις τον τσαϊκόφσκι ??? Στη λαϊκή,όλο αυτόν ακούνε...
Ένα πρόβλημα έχω...δεν μ'αρέσουν οι πράσινες...πίνω μόνο κόκκινες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom