Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι ρε μαλάκα...δεν ξέρεις τον τσαϊκόφσκι ??? Στη λαϊκή,όλο αυτόν ακούνε...
Ένα πρόβλημα έχω...δεν μ'αρέσουν οι πράσινες...πίνω μόνο κόκκινες....
στη λαικη Μιχαλοπουλο ακουνε,ασχετε ολο στα κολονακια τη βγαζεις
πρασινη ειναι η χαινεκεν ασχετε,αλλα εσυ μονο καιρ πινεις που να ξερεις

Επισκέπτης
στη λαικη Μιχαλοπουλο ακουνε,ασχετε ολο στα κολονακια τη βγαζεις
πρασινη ειναι η χαινεκεν ασχετε,αλλα εσυ μονο καιρ πινεις που να ξερεις
Ρεεεε χωριόοοο.....στη λαϊκή μου ακούνε τσαϊκόφσκι....στο κολωνάκι δεν πηγαίνω γιατί δεν έχει πάρκιν...
Οσο για τις πράσινες...δεν είπα οτι δεν ξέρω ποιές είναι...είπα οτι δεν πίνω γιατι προτιμώ τις κόκκινες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
με κοτοπουλο ειναι το κοτομπιφτεκο,με χοιρινο και μοσχαρι δεν εχω φαει ξερεις κανα μαγαζι να μου συστησεις

το ξέρω ρε ότι είναι με κοτόπουλο! αλλά τι φλωριές είναι αυτές και γουστάρεις κοτόπουλο χεχε! φάε λίγο χοιρινό να σε πιάσει!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το ξέρω ρε ότι είναι με κοτόπουλο! αλλά τι φλωριές είναι αυτές και γουστάρεις κοτόπουλο χεχε! φάε λίγο χοιρινό να σε πιάσει!
αφου το ξερεις τι μου λες,ειμαι σε διαιτα,το γυναικακι θελαι να με κανει μποντιλαιν σα το Σβατσενεκερ

Επισκέπτης
ασε ρε ψευτη μποντιλαιν δε γινετε να εισαι αφου εισαι ταπας σα και μενα
έλα ρε...γιατί με μαρτύρησες ?? φτου...κ είχα φτιάξει ωραίο ιντερνετικό προφίλ....πάνε τώρα οι γκόμενες κ ο σεβασμός απ'τα μέλη....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
έλα ρε...γιατί με μαρτύρησες ?? φτου...κ είχα φτιάξει ωραίο ιντερνετικό προφίλ....πάνε τώρα οι γκόμενες κ ο σεβασμός απ'τα μέλη....
τι ιντερνετικο προφιλ ,εγω ειμαι 1,68 και εσυ 1,73 κοντοπουτανοι κι δυο ειμαστε αλλα εγω ειμαι φαρδομπυροκολοκοιλιας 100+ πλεον

Επισκέπτης
Κοντοπούτανε....πάω για φαγητό....τα λέμε !!!!!!!!!!

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Οι πραγματικοί μπράγι είναι εξηγημένα παιδιά .Δεν δέρνουνε κανέναν άδικα .Τους τι δίνουνε οι ψευτόμαγκες που πάνε σε μαγαζιά και κάνουν φασαρία και δεν πληρώνουνε .Έχουνε πάντα καλυμμένες plates και δεν χαμπαριάζουνε το να καλέσεις την αστυνομία ,εκεί τι γάμησες αν το κανεις .είναι προετοιμασμένοι για όλα ,και μην σας ξεγελά το γεγονός αν είστε μεγάλη παρέα και ξέρετε και πολεμικές τέχνες και κλπ...είστε χαμένοι πριν καν σκεφτείτε να πλακωθείτε...δεν λέω .Υπάρχουνε μαγαζιά πυ χρεώνουν παραπάνω στο λογαριασμό...Αυτό δεν είναι λόγος να φωνάζετε  και να χαλάτε το μαγαζί .Θα βγείτε σηκωτοί έξω .μπουνίδια "κλοτσιδια" .Θα πάρετε χαμπάρι τι έχει συμβεί μονο όταν συνέλθετε από λιποθυμία....πάντα ψύχραιμα και λογικά ...για κάθε απορία σας είμαι εδώ ....μπορεί να σας τι λύσω

Επισκέπτης
Οι πραγματικοί μπράγι είναι εξηγημένα παιδιά .Δεν δέρνουνε κανέναν άδικα .Τους τι δίνουνε οι ψευτόμαγκες που πάνε σε μαγαζιά και κάνουν φασαρία και δεν πληρώνουνε .Έχουνε πάντα καλυμμένες plates και δεν χαμπαριάζουνε το να καλέσεις την αστυνομία ,εκεί τι γάμησες αν το κανεις .είναι προετοιμασμένοι για όλα ,και μην σας ξεγελά το γεγονός αν είστε μεγάλη παρέα και ξέρετε και πολεμικές τέχνες και κλπ...είστε χαμένοι πριν καν σκεφτείτε να πλακωθείτε...δεν λέω .Υπάρχουνε μαγαζιά πυ χρεώνουν παραπάνω στο λογαριασμό...Αυτό δεν είναι λόγος να φωνάζετε  και να χαλάτε το μαγαζί .Θα βγείτε σηκωτοί έξω .μπουνίδια "κλοτσιδια" .Θα πάρετε χαμπάρι τι έχει συμβεί μονο όταν συνέλθετε από λιποθυμία....πάντα ψύχραιμα και λογικά ...για κάθε απορία σας είμαι εδώ ....μπορεί να σας τι λύσω

σιγα ρεεεεεεεεε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Λες και ειναι dark brotherhood οι μπραβοι.Κατι ατομα σαν και σενα και με το ηλιθιο σκεπτικο τους να ανεχονται τα παντα δινουν τοσο αερα σε τετοιες κωλοκαταστασεις και σε αλητηριους να πλακωνουν κοσμο στα μαγαζια...
Δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις που τρωνε το ξυλο τους ψευτομαγκες πορτιερηδες

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σιγα ρεεεεεεεεε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Λες και ειναι dark brotherhood οι μπραβοι.Κατι ατομα σαν και σενα και με το ηλιθιο σκεπτικο τους να ανεχονται τα παντα δινουν τοσο αερα σε τετοιες κωλοκαταστασεις και σε αλητηριους να πλακωνουν κοσμο στα μαγαζια...
Δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις που τρωνε το ξυλο τους ψευτομαγκες πορτιερηδες
ακούς τι λες αδερφέ ?που στα λένε αυτά ?

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε να τα παρουσιαζεις και ετσι τα πραγματα και να λες να "φοβομαστε" τους μπραβους...
Και ναι οι μαλακες οι πορτιερηδες δεν τρωνε ξυλο ποτε νομιζεις? :uglystupid:
Βρε φιλε μου . Μην μπερδεύεσαι . Οι πορτιέρηδες δεν είναι μπράβοι .Απλά είναι υποδοχή .τρώνε ξύλο πολλές φορες .Αλήθεια είναι αυτό .Tρονέ  ξύλο επειδή το παίζουνε κάπως ,ενώ στη πραγματικότητα δεν έχει δικαίωμα να σε κόψει στη πόρτα ούτε να σε προσβάλει...Αυτοί είναι μαλακισμένα , που όντως θέλουν σφαλιάρες .Οι μπράβοι είναι άλλοι φιλε.Αυτοί έρχονται μετά το κάλεσμα το μαγαζάτορα η του υπευθυνου...σε αυτούς φιλαράκι δεν θα τολμούσες να υψώνεις τι φωνή σου ...και αστυνομικός να είσαι ...πίστεψε με ...και ρότα το αυτό που σου λέω

Επισκέπτης
Βρε φιλε μου . Μην μπερδεύεσαι . Οι πορτιέρηδες δεν είναι μπράβοι .Απλά είναι υποδοχή .τρώνε ξύλο πολλές φορες .Αλήθεια είναι αυτό .Tρονέ  ξύλο επειδή το παίζουνε κάπως ,ενώ στη πραγματικότητα δεν έχει δικαίωμα να σε κόψει στη πόρτα ούτε να σε προσβάλει...Αυτοί είναι μαλακισμένα , που όντως θέλουν σφαλιάρες .Οι μπράβοι είναι άλλοι φιλε.Αυτοί έρχονται μετά το κάλεσμα το μαγαζάτορα η του υπευθυνου...σε αυτούς φιλαράκι δεν θα τολμούσες να υψώνεις τι φωνή σου ...και αστυνομικός να είσαι ...πίστεψε με ...και ρότα το αυτό που σου λέω

καλά μην είσαι τόσο σίγουρος για το τελευταίο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εξαρταται το μαγαζι....αντε σε κανενα μεγαλο μαγαζι να κανεις μαγκια....
δεεν θα προλαβεις να ανοιγοκλεισεις τα ματια.... :S :S :S :S :S :S :S

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλά μην είσαι τόσο σίγουρος για το τελευταίο...
φιλε μιλαμε παντα για φυσιολογικους ανθρωπους που δεν ειναι διατεθιμενοι για μια μαλακια να κλεισουν το σπιτι τους!!!!!!
ενταξει αμα εισαι ο ραμπο και δεν υπολογιζεις τιποτα αλλαζει το θεμα...
αλλα μιλαμε για νορμαλ καταστασεις!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom