You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tiraspol (Transnistria)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.334
- Πόντοι
- 1.720
Δεν ξέρω συνάδελφε, δεν σας έχω επισκεφθεί, στη Σόφια που έχω πάει κουλαριστά μου φάνηκε πάντως
δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος επισκεψης ....
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αδερφια τα γραφω για αυτους που δεν ξερουν τι σιμενη πρωιν ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟς!!!!! αμα εισε σοβαρος και επιφιλακτικος πουθενα δεν θα αντιμετοπισεις προβλημα στο ανατολικο μπλοκ !!! αλλα αμα εισε ΕΛΛΗΝΑΡΑς ΤΣΟΓΛΑΝΟΜΠΙΧΤΗς ΓΑΜΑΟ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟς !!! ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΤΟ 80 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕΕ ΠΑΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!! κυνδινος μακριααααααααα!!!!!!! απο ρουμανια να δειτε ποσοι εφηγαν βραδυ με φεγκαριι τι να προτοθιμιθο!!!!!!!!!! προσοχη μεγαλη!!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οπος εγραψα τα καλα ετσι εγραψα και τα ασχημα για τους καρα και για τουσ πιτσιρικαδες που δεν ξερουν πχ οτι εδω και 6 μινες στην ουκρανια αμα σε πιασουν με βιζιτα πας μεσα χωρις αναστολη απο 3 εωσ 8 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ανατολικο μπλοκ θελη μεγαλη προσοχη!!!!!!!!!!!!Ε, καλά ρε φίλε, άμα είσαι έτσι όπου και να πας αντί να θα σε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
frate nu stiu bine greaca am uitat si am batrinit !!! ce faci la tsara cu femeie cotsohirle??davarits με ολο το σεβασμο ... χρειαζεσαι ενα καλο ορθογραφικο λεξικο ..
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.334
- Πόντοι
- 1.720
cit ani ai davarits ?frate nu stiu bine greaca am uitat si am batrinit !!! ce faci la tsara cu femeie cotsohirle??
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
patru zeci si opt λοιπον αδερφια παο για υπνο οπιος εχει αποριες ασ γραψει εδω τα λεμε σημερα!!!cit ani ai davarits ?
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν εισαι ο μονοςκαι το βυζι...μην το ξεχναμε αυτο !!! ( τι να κανω ειμαι τρελος για )
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
υπαρκτος κουμουνισμος!!!!! την δεκαετια του 80 και του 90 οπιοσ εζησε στο ανατολικο μπλοκ ψιφιζει ακρα δεξια και χιτλερ και με τα διο χερια δαγκοτο!!!! Ο ΘΕΩΣ ΜΑΣ !!! ΦΙΛΑΞΕ!!! ΜΑΓΚΕς ΟΧΙ ΟΤΙ με εκφραζουν οι αλλοι πουλιμενοι ξεφτιλες πολιτικοι της ελαδας αλλα τουλαχιστον η μανα μου πουτανα δεν εγινε!!! και οτι και να γινει ενα πιατο φακες θα το φαμε!!!! τΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ για τα νεα παιδια που υποστιριζουν τησ αριστερες ιδεες ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΝ ΦΩΣΤΗΡΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΝ!!!! εγω βεβεα τουσ καταλαβενο τηφλη ιπακοη στον ηγετη και το κομμα ολα τα αλλα ειναι ψιλα γραματα !!!!!!!!!!!ενστικτο ζωου οσο πιο πιστα και χωρισ ελεοσ αδιστακτα σκιλια γινουν και οσους πιο πολουσ <<παραβατεσ >>συντροφους κατοδοσουν ρουφιανεψουν καταστρεψουν τοσο πιο ψιλα θα αναριχηθουν στην ιεραρχια !!! αακριβως ο νομος τις ζουγκλας και η εξελικτικη θεωρια του δαρβινου ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!! αυτα λοιπον τα μαυρα σκηλια που για να αναριχιθουν στην υγεσια πατησαν στην κιριολεξια επι πτωματον ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟΝ!!! εχουν κυριαρχισει παντου!!! αυτοι και οι υπερετες τους !!!!! μαλακα ελληναρα οταν συναναστραφεις και τους κανεισ και <<φιλους χα χα χα >> να ξερης οτι στο τελοσ εση θα εισε ο χαμενος καταστραμενος!!!! μακρια και απλα τιπικος με αυτους!!!!!! μονο αν σε κανουν δουλο και σε ελενχουν πληρος εσενα και την οικογενεια σου << ΑΛΟΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟς>> ΤΟΤΕ μονο θα φας ενα κοματι μπαγιατικο ψωμι!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΕΑ ΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΝ!!!!!!!! οσοι ελληνεσ πιγαν να το πεξουν μαγκες και να κανουν δουλιες με αυτους ακομα μεσα ειναιεκει !!!!!!!! η γιναν πρακτορες και τερμα η ελευθερη ζωη!!!!! ΑΑΑΑΑ ΡΕΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟς!!!!! ΠΟΥ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΑ 6ΜΙΝΟ στα φλοροκαναρα στην ελλαδα που το πεζουν αριστεροι 6 μηνες φτανουν!!!!!!!!!!!θα φωναζουν μετα ελια ελια και κοτσο βασιλια!!!!!!! μεχρι να πεθανουν!!!!!! αναμνισεις !!!!!!!!! ερχοταν ενα φορτιγο με ψωμι αδειαζε στον δρομο με την ανατροπι σε ενα ναιλον κατο στο δρομο και περιομενες στη σειρα κανα τριορο για μια φρατζολα ψωμι την μιση σου μερα την περναγες περιμενοντας στην ουρα!!!!!!!! τοτε που γαμαγες οπος ελεγε με μια κολινος ο χαρι κλιν εγδινες την γκομενα στο κρεβατι και το μουνι τισ ειταν σαν θαμνος με οσμες κτλ η τριχα στα ποδια δε !!! της ζεστενε τισ κριες νυχτεσ του χειμονα!!!!!!!! αρεε αναμνισεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
parte και εναν εγκηρο και αναλιτικο χαρτη για υπεροχες αποδρασεις αμα ξεφιγεις απο το κεντρο που δηχνη ο χαρτης καντε κλικ απανο του!!!!!!!! μετα δεν σε σταματαει τιποτα!!!!!!!!!! αρχοντα του τιρασπολ μακουλιε!!! μηπος ξερης πιες ειναι και προσ τα που εξοδοι σε περιπτοση που θελης να την κανεις γρηγορα και παρανομα απο την χωρα????????
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ιδια ηλικια εχουμε ρε πουστη και ολο κολογερο με ελεγες παλια????patru zeci si opt λοιπον αδερφια παο για υπνο οπιος εχει αποριες ασ γραψει εδω τα λεμε σημερα!!!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και αμα δινεις και καμια 100 ρουβλια στους φυλακες τοτε οχι μονο δε σε πειραζουν...σε προσκυνανε κι ολας ετσι μικρε???Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η Τρανζιστρια ειναι ειδικος προορισμος,το 80% αυτων που θα πανε ουτε θα τους αρεσει ουτε καλα θα περασουν.
Απο θεμα κινδυνου οπως τα λεει ο Νταβα ειναι,αν εισαι κυριος δε σε ενοχλει κανενας!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μολντο εγω ομος ειμαι σκηλοφατσα ανατολικη δεν μιαζο με ελληνα!!!ιδια ηλικια εχουμε ρε πουστη και ολο κολογερο με ελεγες παλια????
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εξαρτατε αμα εισε μεσα στο μπουντρουμι !!!!!!! τα ρουβλια δεν εχουν καμια αξια το νομισμα μεσα ειναι πακετα τσιγαρα η κουτες τσιγαρα!!!!!! τα λευτα μεσα ειναι τα τσιγαρα!!! εξω μονο περνανε τα ρουβλια Υ.Γ παντος μαγκες αμα εισε σοβαρος και δεν πας γιρευοντας η τρανιστερια ειναι σχετιικα ασφαλη χορα στην ουκρανια κατα την γνωμη μου κινδινευης περισοτερο!!!!!! απλα τα αναφερα και αυτα για να εχετε σφαιρικη ενημερωση!!!!!!!!!!!!!!και αμα δινεις και καμια 100 ρουβλια στους φυλακες τοτε οχι μονο δε σε πειραζουν...σε προσκυνανε κι ολας ετσι μικρε???
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενοω στους σεκιουριτι των μπαρεξαρτατε αμα εισε μεσα στο μπουντρουμι !!!!!!! τα ρουβλια δεν εχουν καμια αξια το νομισμα μεσα ειναι πακετα τσιγαρα η κουτες τσιγαρα!!!!!! τα λευτα μεσα ειναι τα τσιγαρα!!! εξω μονο περνανε τα ρουβλια Υ.Γ παντος μαγκες αμα εισε σοβαρος και δεν πας γιρευοντας η τρανιστερια ειναι σχετιικα ασφαλη χορα στην ουκρανια κατα την γνωμη μου κινδινευης περισοτερο!!!!!! απλα τα αναφερα και αυτα για να εχετε σφαιρικη ενημερωση!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 9K