Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (11 μέλη και 37 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
270
Πόντοι
36
εγω εχω badoo....αλλα δεν εχει κατσει κατι απο εκει...Ειναι και λιγο ζορικο το badoo.δεν μπορεις να στελνεις σε οποια να ναι αν δεν εχεις συνδρομη,δηλαδη να πληρωνεις
Έχει καταντήσει από τα χειρότερα dating apps. Εκτός της συνδρομής δεν έχει κάτι καλό από γυναίκες. Είναι χαμηλό το κοινωνικό, μορφωτικό και εμφανισιακά επίπεδο γυναικών εκεί μέσα. Υπήρχε κι ένα ακόμη χειρότερο από αυτό αλλά μου διαφεύγει τώρα γιατί νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Μόνο στην Ασία και στην Αφρική έχει πιθανότητες μεγάλες να βγάλει γυναίκα κάτω από 35 ο πενηντάρης.
Και στην Ευρώπη μπορεί αλλά πρέπει ή να έχεις χρήμα να τραβήξεις κάποια που θέλει εύκολη ζωή ή κάποια θέση που να έχει πάρε - δώσε με μικρές (καθηγητής σε ΑΕΙ, head σε τμήμα εταιρίας με νεαρό προσωπικό κλπ.) και να τσιμπήσει κάποια με daddy issues που της λείπει η προστασία, το mentorship κλπ. Με προφίλ στο tinder πάντως δε γίνεται, η 25άρα που ψάχνει εύκολο σεξ δε θα πηδηχτεί με κάποιον που θα μπορούσε να ήταν πατέρας της όταν μπορεί να διαλέξει έναν εμφανίσιμο και πιο νέο.

Τελευταία τροποποίηση:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.260
Πόντοι
6.765
Ως 50αρης πλέον που δε δείχνω μεγαλύτερος από 40 παίζω σε αρκετά ταμπλό αλλά η αλήθεια είναι ότι τα 40+ είναι το τάργκετ γκρουπ μου. Βέβαια στις ηλικίες που βλέπετε στις γυναίκες προσθέστε ΦΠΑ και καλοκαίρια άρα πάμε στα 35+ .
Ελληνίδες μόνο 2 έχω πάρει τα τελευταία 2 χρόνια και τη μία την σπονσονάρησα για λίγο .
Ουκρανές και Ρωσίδες όλων των ειδών ψάχνουν για σύντροφο ζωής αλλά και με τραπέζωμα από βλάχικα έως βάρκιζα κάτι γίνεται .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.913
Πόντοι
3.846
Ρωσίδα μου έχει πει ότι το mamba είναι πολύ δημοφιλές στις Ρωσίδες.

Ουκρανές και Ρωσίδες θέλουν κυρίως σοβαρή σχέση /γάμο με απαραίτητη προϋπόθεση το πορτοφόλι. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι μόνιμοι κάτοικοι απο Ρωσία και Ουκρανία είναι πάνω απο 80% γυναίκες (δε μιλάω για παιδιά που έχουν γεννήσει εδώ με Έλληνα πατέρα).

Προσωπικά λέω να σβήσω το tinder και να το αντικαστήσω με το bumble. Με Ελληνίδες έχω ξενερώσει γιατί παιζουν όλες την ίδια κασέτα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Εκτός από tinder, bumble,mamba ποιο άλλο προτείνετε;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Ουκρανές και Ρωσίδες θέλουν κυρίως σοβαρή σχέση /γάμο με απαραίτητη προϋπόθεση το πορτοφόλι.
Άθλιες γκόμενες για σχέση αδελφέ. Εκατό φορές καλύτερα οι Βορειοευρωπαίες με τα φεμινιστικά τους πάρα οι Ρωσίδες που κοιτάνε μόνο τα λεφτά.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
99
Πόντοι
0
Έχει καταντήσει από τα χειρότερα dating apps. Εκτός της συνδρομής δεν έχει κάτι καλό από γυναίκες. Είναι χαμηλό το κοινωνικό, μορφωτικό και εμφανισιακά επίπεδο γυναικών εκεί μέσα. Υπήρχε κι ένα ακόμη χειρότερο από αυτό αλλά μου διαφεύγει τώρα γιατί νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει.
Πραγματικά πολύ καλό επίπεδο έχει το okc . Έχω γνωρίσει από πολύ όμορφη επώνυμη ραδιοφωνική παραγωγό και ανώτερα στελέχη εταιρειών ως δικηγόρους και καλλιτέχνες. Βέβαια όλες θέλουν σοβαρή σχέση και γάμο με παιδιά. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο είναι καλή φάση. Εγώ με όλες είχα περάσει τέλια ένα με δυο μήνες και μετά που ήθελαν να σοβαρέψουν την κατάσταση την έκανα. Βέβαια πρέπει να έχεις και εσύ αντίστοιχο πακέτο επαγγελματικό μόρφωσης. Τώρα για το οικονομικό θέμα πρέπει να είσαι άνετος αλλά όχι πλούσιος .

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.260
Πόντοι
6.765
Πραγματικά πολύ καλό επίπεδο έχει το okc . Έχω γνωρίσει από πολύ όμορφη επώνυμη ραδιοφωνική παραγωγό και ανώτερα στελέχη εταιρειών ως δικηγόρους και καλλιτέχνες. Βέβαια όλες θέλουν σοβαρή σχέση και γάμο με παιδιά. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο είναι καλή φάση. Εγώ με όλες είχα περάσει τέλια ένα με δυο μήνες και μετά που ήθελαν να σοβαρέψουν την κατάσταση την έκανα. Βέβαια πρέπει να έχεις και εσύ αντίστοιχο πακέτο επαγγελματικό μόρφωσης. Τώρα για το οικονομικό θέμα πρέπει να είσαι άνετος αλλά όχι πλούσιος .
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι είμαστε παντρεμένοι τα υπόλοιπα τα έχουμε .
Βέβαια όσες έχω γνωρίσει που θέλουν σοβαρή σχέση και το λένε , μόνο σαβαρές δεν είναι .

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
270
Πόντοι
36
Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία των εμφανίσιμων ανδρών και έχεις γνωριμίες στην αστική τάξη.
Έχω φίλο που η δουλειά του του έδωσε πρόσβαση σε τέτοιο κύκλο και γνώρισε μοντέλα στα νιάτα του στην Αθήνα.
Δούλευε σε πολύ γνωστό εστιατόριο πολυτελείας στην Αθήνα την περίοδο όμως που δεν υπήρχε η μλκια με τα σοσιαλ μιντια και οι γυναίκες δεν ήταν νευρωτικές και αγχώδεις όπως οιν σημερινές.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
99
Πόντοι
0
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι είμαστε παντρεμένοι τα υπόλοιπα τα έχουμε .
Βέβαια όσες έχω γνωρίσει που θέλουν σοβαρή σχέση και το λένε , μόνο σαβαρές δεν είναι .
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος και δεν θέλω να παντρευτώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε πολύ αξιόλογες κοπέλες χωρίς ψυχολογικά . Γενικά είχα γνωρίσει και έχω κρατήσει φιλική σχέση με κάποιες . Απο εμφάνιση και μόρφωση πολύ πάνω απο το μέσω όρο . Φαντάσου τις ρώτησα πως και μπήκαν στο σαιτ και μου απάντησαν δεν βρίσκουν κάτι αξιόλογο για σοβαρή σχέση στον κύκλο τους.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
270
Πόντοι
36
Άθλιες γκόμενες για σχέση αδελφέ. Εκατό φορές καλύτερα οι Βορειοευρωπαίες με τα φεμινιστικά τους πάρα οι Ρωσίδες που κοιτάνε μόνο τα λεφτά.
Μιλάς για Σκανδιναβία και Δανία, ή και για Γερμανία, Αυστρία;
Κρυοκωλες είναι αυτές οι περισσότερες.
Δεν διαφέρουν σε συμπεριφορά και πολύ από Ανατολικές.
Απλά είναι πιο άνετες οικονομικά και πιο μορφωμένες.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
99
Πόντοι
0
Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία των εμφανίσιμων ανδρών και έχεις γνωριμίες στην αστική τάξη.
Έχω φίλο που η δουλειά του του έδωσε πρόσβαση σε τέτοιο κύκλο και γνώρισε μοντέλα στα νιάτα του στην Αθήνα.
Δούλευε σε πολύ γνωστό εστιατόριο πολυτελείας στην Αθήνα την περίοδο όμως που δεν υπήρχε η μλκια με τα σοσιαλ μιντια και οι γυναίκες δεν ήταν νευρωτικές και αγχώδεις όπως οιν σημερα
Για Αθηνα μιλάω και ξέρω. Πιστεύω ότι πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. να έχεις θετική σκέψη και αερα επιτυχίας τον οποίο να δείχνεις . Δεν χρειάζεται να έχεις καράβια για να γαμήσεις την Σουλα από τα Σεπόλια .

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
5
Like
681
Πόντοι
360
Στα 200 χλμ είμαστε σαν απόσταση. Λέω να μην το συνεχίσω. Φαίνεται κολλημένη με τον σκύλο.
Χθες ήταν να μιλήσουμε δεύτερη φορά και μου είπε για 10 το βράδυ κι έστειλε μνμ στις 11 και μου έγραψε :
Γυρίσαμε !
Θέλω η γκόμενα να ασχολείται με μένα και να έχουμε χρόνο για κοινά ενδιαφέροντα κι όχι να κάνω μπέιμπι σιτιν στο σκυλί της ή να μου τρώει τον χρόνο πηγαίνοντας βόλτες μαζί του.
Εν τω μεταξύ στο τιντερ ειδικά σε χώρες επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από την Woke κουλτούρα όπως η δική μας, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία βλέπεις πολλές με φωτογραφίες αγκαλιά με τα σκυλιά τους.

στο τιντερ στην Ελλάδα έπαιζε θυμάμαι πολύ φωτό γάτα μόνη της. Μοτίβο ... Από εκεί και πέρα
θα σχολιάσω το μήνυμα σου, από τη δική μου οπτική, εντελώς υποκειμενικά χωρίς να σημαίνει ότι διορθώνω ή αυτό που σκέφτομαι είναι σωστό.

First things first, το τιντερ όπως είπαν και σε πρόσφατα μηνύματα άλλα μέλη (Spieler) έχει σε σχεδόν blind date το ρίσκο του. Είσαι αποφασισμένος να πας να το πα΄ρεις και να γουστάρεις που το πήρες; Πας εκεί χτες. Τόσο απλά. Εγώ θα άλλαζα την περιοχή από το silver σε Θεσσ/νικη και θα προσπαθούσα να ματσάρω με άλλες 2-3 σε ένα διήμερο. Δεν θα είχα όμως ρεαλιστική προσδοκία για καμία, θα ήμουν έτοιμος απο πιστόλι τελευταίας στιγμής, μέχρι να δω ΄άλλο άτομο από κοντά σε πάχος κτλ.

Βέβαια, αν και υπάρχουν τα red flags, που λίγο πολύ πάλι είπαν τα παιδιά, δεν είναι πάλι απαραίτητο ότι αν δεν υπάρχουν θα πας εκεί και δεν θα φας φόλα. Το μεγαλύτερο πιστόλι το έφαγα με τύπισσα που μιλάγαμε πολύ καλά, κλήση πολύ ωραία, κοινά ενδιαφέροντα, ίδιο επάγγελμα και την ημε΄ρα συνάντησης με μπλόκαρε. Θέλω να πω και για το σκύλο να μη μιλούσε, δεν ξέρεις 100%.

Στο θέμα τώρα με το ζωάκι, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Αν μου μίλαγαν συνέχεια για αυτό στην πρώτη κλήση, θα προσπαθούσα να κάνω αλλαγή στη συζήτηση όπως έχω κάνει, και ενδεχομένως έκανες και εσύ, σε άλλο τοπικ όπως τα ταξίδια ή άλλες εμπειρίες για να την γνωρίσω μέσα από αυτές.
Εκεί μπορεί να αναφέρει πάλι τον τρόπο που ταξιδεύει με αυτό, σημαίνει ότι όντως είναι πολύ σημαντικό στη ζωή της. Απλά σε αυτό που λες ότι θέλεις να ασχολείται με εσένα και όχι με το κατοικίδιο της όταν είστε μαζί, νομίζω βα΄ζεις μια οριοθέτηση και κάποια θέλω πολύ νωρίς για κάποια που γνώρισες 2-3 φορές και δεν γνώρισες καν από κοντά.

Θυμάμαι εγώ μια φο΄ρα είχα κανονίσει να δω στο Μόναχο Παναθηναϊκό μπάσκετ, και όταν το ανέφερα στην τύπισσα που θα έβλεπα στη Γερμανία, ότι δεν μπορώ δλδ μέχρι να τελειώσει το ματς, μου είπε πόσο χάσιμο χρόνου ήταν η ενασχόληση της μαζί μου, που στα πρώτα ραντεβού κόβω χρόνο από κάτι που θα κάναμε μαζί για μαλακείες. Ναι για αυτήν ένας αγώνας μπάσκετ ήταν προβληματικό χάσιμο χρόνου σε σχέση με ένα κατοικίδιο και βόλτα με αυτό ας πούμε.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.909
Πόντοι
1.446
Μιλάς για Σκανδιναβία και Δανία, ή και για Γερμανία, Αυστρία;
Κρυοκωλες είναι αυτές οι περισσότερες.
Δεν διαφέρουν σε συμπεριφορά και πολύ από Ανατολικές.
Απλά είναι πιο άνετες οικονομικά και πιο μορφωμένες.
Πιο πολύ γυναίκες από το UK και Ιρλανδές είχα στο μυαλό μου από προσωπικές εμπειρίες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
270
Πόντοι
36
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί βλέπω ότι μπαίνουμε σε λάθος τρυπακι.
Ο άνδρας είτε είναι λεφτας είτε όχι είτε έχει εμφάνιση είτε όχι πρέπει να ξέρει τι θέλει και να το δείχνει.
Προσπαθούμε για να πηδήξουμε τις τυπισσες να μπούμε στον κόσμο τον δικό τους την στιγμή που μέχρι το 2000 γινόταν το αντίθετο.
Σήμερα γίνεται το θέλω του άνδρα και φέρεται υποτακτικά η γυναίκα όταν αυτός δείχνει ισχυρή προσωπικότητα και ταυτόχρονα έχει κι ένα άλφα μορφωτικο και κοινωνικό επίπεδο.
Υπάρχουν κι αυτές που ασχέτως του επιπέδου τους κυνηγάνε μόνο το χρήμα και πλέον είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός με τα dating app και τα κολοκύθια app.

Δείξτε την ανωτερότητα σας σαν αρσενικά και μην υποχωρειτε στα θέλω σας.
Δεν θα κάτσουμε να υποστούμε ότι μλκ πάει να περάσει η άρρωστη μόδα της Woke ατζέντας, για να μας βγει το λάδι να γμσουμε.
Ο ένας λέει γμαει με το smirting, ο άλλος κοτζαμ μαντραχαλος πάει κ παίρνει πεκινουα ή μπουλντόγκ και η άλλη παίρνει μολοσσο επειδή τους γκόμενους τους διώχνει με το παραμικρό.
Αν μπείτε σε ξένα προφίλ σε οποιοδήποτε απ δεν θα δείτε τόσες γκόμενες με σκυλιά οσες εδώ στο UK & στο USA που έχουν καεί.
ΥΓ στο τιντερ στο Λονδίνο ούτε ένα προφίλ από Ασιατισσες δεν βγάζει παρόλο που είναι πολλές.
Προφανώς δεν είναι στην εφαρμογή.
Αν γνωρίζετε άλλη γράψτε την ώστε αντί να πάμε Ασία για Κινέζες και άλλες Ασιατισσες να πάμε στο Λονδίνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom