Στα 200 χλμ είμαστε σαν απόσταση. Λέω να μην το συνεχίσω. Φαίνεται κολλημένη με τον σκύλο.
Χθες ήταν να μιλήσουμε δεύτερη φορά και μου είπε για 10 το βράδυ κι έστειλε μνμ στις 11 και μου έγραψε :
Γυρίσαμε !
Θέλω η γκόμενα να ασχολείται με μένα και να έχουμε χρόνο για κοινά ενδιαφέροντα κι όχι να κάνω μπέιμπι σιτιν στο σκυλί της ή να μου τρώει τον χρόνο πηγαίνοντας βόλτες μαζί του.
Εν τω μεταξύ στο τιντερ ειδικά σε χώρες επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από την Woke κουλτούρα όπως η δική μας, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία βλέπεις πολλές με φωτογραφίες αγκαλιά με τα σκυλιά τους.
στο τιντερ στην Ελλάδα έπαιζε θυμάμαι πολύ φωτό γάτα μόνη της. Μοτίβο ... Από εκεί και πέρα
θα σχολιάσω το μήνυμα σου, από τη δική μου οπτική, εντελώς υποκειμενικά χωρίς να σημαίνει ότι διορθώνω ή αυτό που σκέφτομαι είναι σωστό.
First things first, το τιντερ όπως είπαν και σε πρόσφατα μηνύματα άλλα μέλη (Spieler) έχει σε σχεδόν blind date το ρίσκο του. Είσαι αποφασισμένος να πας να το πα΄ρεις και να γουστάρεις που το πήρες; Πας εκεί χτες. Τόσο απλά. Εγώ θα άλλαζα την περιοχή από το silver σε Θεσσ/νικη και θα προσπαθούσα να ματσάρω με άλλες 2-3 σε ένα διήμερο. Δεν θα είχα όμως ρεαλιστική προσδοκία για καμία, θα ήμουν έτοιμος απο πιστόλι τελευταίας στιγμής, μέχρι να δω ΄άλλο άτομο από κοντά σε πάχος κτλ.
Βέβαια, αν και υπάρχουν τα red flags, που λίγο πολύ πάλι είπαν τα παιδιά, δεν είναι πάλι απαραίτητο ότι αν δεν υπάρχουν θα πας εκεί και δεν θα φας φόλα. Το μεγαλύτερο πιστόλι το έφαγα με τύπισσα που μιλάγαμε πολύ καλά, κλήση πολύ ωραία, κοινά ενδιαφέροντα, ίδιο επάγγελμα και την ημε΄ρα συνάντησης με μπλόκαρε. Θέλω να πω και για το σκύλο να μη μιλούσε, δεν ξέρεις 100%.
Στο θέμα τώρα με το ζωάκι, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Αν μου μίλαγαν συνέχεια για αυτό στην πρώτη κλήση, θα προσπαθούσα να κάνω αλλαγή στη συζήτηση όπως έχω κάνει, και ενδεχομένως έκανες και εσύ, σε άλλο τοπικ όπως τα ταξίδια ή άλλες εμπειρίες για να την γνωρίσω μέσα από αυτές.
Εκεί μπορεί να αναφέρει πάλι τον τρόπο που ταξιδεύει με αυτό, σημαίνει ότι όντως είναι πολύ σημαντικό στη ζωή της. Απλά σε αυτό που λες ότι θέλεις να ασχολείται με εσένα και όχι με το κατοικίδιο της όταν είστε μαζί, νομίζω βα΄ζεις μια οριοθέτηση και κάποια θέλω πολύ νωρίς για κάποια που γνώρισες 2-3 φορές και δεν γνώρισες καν από κοντά.
Θυμάμαι εγώ μια φο΄ρα είχα κανονίσει να δω στο Μόναχο Παναθηναϊκό μπάσκετ, και όταν το ανέφερα στην τύπισσα που θα έβλεπα στη Γερμανία, ότι δεν μπορώ δλδ μέχρι να τελειώσει το ματς, μου είπε πόσο χάσιμο χρόνου ήταν η ενασχόληση της μαζί μου, που στα πρώτα ραντεβού κόβω χρόνο από κάτι που θα κάναμε μαζί για μαλακείες. Ναι για αυτήν ένας αγώνας μπάσκετ ήταν προβληματικό χάσιμο χρόνου σε σχέση με ένα κατοικίδιο και βόλτα με αυτό ας πούμε.