Στα 200 χλμ είμαστε σαν απόσταση. Λέω να μην το συνεχίσω. Φαίνεται κολλημένη με τον σκύλο.
Χθες ήταν να μιλήσουμε δεύτερη φορά και μου είπε για 10 το βράδυ κι έστειλε μνμ στις 11 και μου έγραψε :
Γυρίσαμε !
Θέλω η γκόμενα να ασχολείται με μένα και να έχουμε χρόνο για κοινά ενδιαφέροντα κι όχι να κάνω μπέιμπι σιτιν στο σκυλί της ή να μου τρώει τον χρόνο πηγαίνοντας βόλτες μαζί του.
Εν τω μεταξύ στο τιντερ ειδικά σε χώρες επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από την Woke κουλτούρα όπως η δική μας, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία βλέπεις πολλές με φωτογραφίες αγκαλιά με τα σκυλιά τους.
αν μπορώ να σε βοηθήσω σαν μεγαλύτερος κ ίσως πιο έμπειρος στο Tinder (από αρχές του 2015, δλδ γεμάτη 10ετία κ με παρά πολλά μουνιά νταραβέρι (με πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας κυρίως σε ξένες (δλδ σε ΜΗ Ελλεινιδες) - να στο κάνω πιο απλά οι 9 στις 10 περιπτώσεις ήταν αλλοδαπές.
1. Πλέον όταν βλέπω φωτο από γκόμενα σε dating app με σκυλο (ή αν μεταφέρετε μετά η κουβέντα στα σοσιαλ),
τοτε την κανω με ελαφριά πηδηματάκια. Ειδικά αν μένει και μόνη της με τον σκυλο. Χάσιμο χρόνου, στο λεω απλά για να μαζέψεις το μυαλο σου. Κάποτε τα 4ποδα ήταν καλο πεισμο σε παρκα ή παραλίες, πλεον έχει γινει υστερια. ολες μετα την πανδημία κυκλοφορουν με ενα (πλεον καποιες κ με 2ο) σκύλο. Ειδικά τα σκυλια που θέλουν δεσμευση κ αφοσίωση (μόνιμο αγχος για το που θα παρκάρουμε τον σκύλο για να παμε καπου 3μερο). Αν υπάρχει περιπτωση η τυπισα να εχει γατα, (υπο προυποθέσεις) μένουν κ μονες τους καποιες ημέρες.
Ειδικα όταν βλεπω το περιφημο "mother of X" (και οπου X, ειναι το εικονιδιο/emoji ενος 4ποδου), κοβω περα χωρις 2η σκεψη.
2. Όταν υπάρχει απόσταση,
σκέψου αν αξίζει όντως η γκόμενα να κανείς ένα τέτοιο ταξίδι για πάρτυ της. Δλδ
αν θα έμπαινες στο αεροπλάνο για παράδειγμα για ένα dating σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.
Το έχω κάνει πολλάκις σε off season εποχές για μένα, κυριως στο εξωτερικό (Βαλκανια επι το πλειστον που ειναι συντομες πτησεις κ νοιωθω ποιο οικεια σε κάποιες πόλεςι η χώρες, ή επειδή ειχα και επαγγελματικά νταραβέρια κάποιες φορές κ παρέτεινα την διαμονή μου εκει). Εχει τα ρισκα του, έχω φάει καλά και τρομερά κομμάτια στο παρελθόν (προ covid, ως επι το πλειστον). Εχω φάει κ φολες ή ακομη κ χοντρές νείλες (να φυγω απραγος ή με τις χειριστες εντυπωσεις).
Το dating θέλει τα ρίσκα του, είναι καμία φορά αρρώστεια σαν τον τζόγο ή το κωλομπαρο κ το στριπτιζάδικο. Ακριβό το σπορ. Πολλές φορές θέλεις να "χώνεσαι" κ να μπαίνεις στο παιχνίδι και αυτό είναι πάντα ζαριά.
Επίσης να θυμάσαι ότι η (σωστή) γκόμενα (δλδ η υγειής σκεπτόμενη)
κολακεύεταικαι και ανεβαίνει πόντους, όταν κάποιος μπαίνει σε ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο και κάνει κάποια χιλιόμετρα για πάρτη της. Οι περισσότερες το λένε κ στις κολλητές τους και νοιωθουν ότι ψηλώνουν απότομα, στην αυτοεκτίμηση κ αυτοπεποίθηση τους.
Βάλτο στο μυαλό σου και παίξε το παιχνίδι ανάλογα ..
Υ.Σ. Πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να μεταφέρω εμπειρίες από τέτοια σκηνικά που έχω φύγει long weekend για "blind" dating (παντα έχει προηγηθει βιντεοκληση πιο πριν), είτε με επιτυχια, είτε απο αυτα που κατέληξαν σε φιασκο..