ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.880
- Πόντοι
- 216
Πολύ σωστά και ξεκάθαρα τα λες πάλι!Νομίζοντας οτι θα βρούν κάτι καλύτερο... το οποίο δεν υπάρχει.
Γιατι πάντα υπάρχει ενας ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο εμάς σε κάτι ή σε κάποια πράγματα του οποίου του αξίζει μια καλύτερη απο αυτην
που σε χώρισε ή την χώρισες. Άρα αυτή που αξίζει σε αυτόν ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ... και αυτη που σε χώρισε επειδη την ειδε ΥΠΕΡ γαμάτη και όλα της βρωμούσαν ξαφνικά... θα φάει ακυρο απο το τύπο μας που νομιζει οτι της αξίζει.... Οπότε ΕΙΤΕ θα συμβιβαστεί κάποια με κάτι στα μέτρα της.... είτε θα μεινει μόνη της. Το ίδιο και για τους άντρες.
Πως καταλαβαινεις τα μέτρα σου ;;; πάρε ενα μεγάλο διάστημα πχ 2-3 ετών και δές ποιές ενδιαφέρονταν για σένα.... ή ενδιαφέρονται για σένα.
Αν το δείγμα... δεν σε καλύπτει και εισαι κάτω των 35άντε 40 χρονών..... ΟΚ μεινε λιγο ακομη μόνος μπάς και τύχει κάτι καλυτερο
εα΄ν ομως ρε φίλε εχεις πατήσει τα 40 και βαδίζεις στα 45 επαγγελματική εξέλιξη θεαματική δεν παίζει και δεν στη πέφτει και καμια πολυ ωραια γυναικα ή εστω ωραιότερες απο αυτες που στη πέφτουν... ε μήπως πρέπει να βάλεις λιγο νεράκι στο κρασί σου ;
Λεω τωρα εγω. Δεν έχεις και τον απεριόριστο χρόνο ...... αν θές να κάνεις κάτι.
Δεν θα το ξαναγράψω νομίζω ειναι αρκετά κοντά στο πρόβλημα της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν πολλες/πολλοί μόνοι τους εκει έξω.
Αλλά κοίτα, είναι τι ζητάει ο καθένας, πάντα. Γενικά επικρατεί η ψευαίσθηση πως ψάχνουμε 'ένα άτομο να καταλήξουμε μαζί', το οποίο δεν ισχύει για όλους πάντα.
Προσωπικά, μεγαλώνοντας συμφιλιώθηκα πρωτίστως με τον εαυτό μου, και συνειδητοποίησα πως το σχεσιακό μου μοτίβο κρατάει κάποιους μήνες πρωτού βαρεθώ και κοιτάξω να πάω παρακάτω.
Για αυτό δε μου φταίνε οι άλλες, βασικά δε φταίει κανείς για κάτι. Απλά έτσι λειτουργώ.
Ακόμα μπορώ να λειτουργώ έτσι καθώς κάπως περνάει η μπογιά μου σε μερικούς κύκλους ίσως.
Όταν έχεις την ευκαιρία να αντικαταστήσεις την υπάρχουσα σχέση σου με μια νεότερη αντίστοιχη γυναίκα, θα το κάνεις.
Κανένας δρόμος δεν είναι ρόδινος όμως, και όπως τονίζεις κι εσύ (που με τον τρόπο σου κρούεις το καμπανάκι του κινδύνου) καλό είναι να τα ζυγίζουμε τα πράγματα ΠΑΝΤΑ με αντικειμενικότητα και με όση διαύγεια μπορούμε.
Αλλιώς δε θέλει πολύ να πλανευτείς και να ξεμείνεις μόνος όπως λες. Θέλει προσοχή και ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου, και να μπορείς να είσαι σκληρός όταν σε κρίνεις.
Για να μην ξεφεύγω από το θέμα μας όμως, θέλω απλά να τονίσω πως δεν είναι ευχάριστο -ούτε και υγιές- να καταλήγει κανείς στο τίντερ με σκοπό ανεύρεσης κανονικού συντρόφου. Δεν θεωρώ πως 'συναντάς τις ίδιες γυναίκες που θα συναντήσεις έξω', καθώς σε καμμία περίπτωση δε ισχύει αυτό βάσει της δικής μου πείρας.
Καμμία γυναίκα που χαίρει ζήτησης και δημοφιλίας δεν θα καταλήξει να διατεθεί σε άσχετους σε δημόσια θέα. Δεν έχει καμμία ανάγκη να το κάνει άλλωστε.