Στα περισσότερα που έχεις γράψει εδώ μέσα συμφωνώ μαζί σου λόγω blackpill, όμως εδώ διαφωνούμε.
Τα επαγγέλματα που αναφέρεις (μπαρμαν, γκαρσόνι, ξαπλώστρες) είναι ψιλοπαρακμιακά και με ημερομηνία λήξης. Εντάξει, δεν έχουν και το απόλυτο χάλι του αποθηκάριου ή του ντελιβερά, αλλά δεν πάνε και πολύ πίσω.
Καμία σοβαρή γυναίκα άλλωστε δεν θα σε πάρει στα σοβαρά με τέτοια δουλειά, εκτός και αν σταθείς τέρμα κωλόφαρδος ή εάν την πετύχεις σε αρκετά νεαρή ηλικία.
Πρόσεξε, δεν αντιλέγω πως ένας ωραίος πορτιέρης ή μπάρμαν δεν θα γαμήσει. Αυτό που τονίζω είναι η ποιότητα εκείνης που θα ρίξει. Διότι το να γαμάς την κάθε τελειωμένη παρτόλα δεν μου λέει και πολλά.
Τέλος, στην πλέμπα κατατάσσω τεράστιο μέρος του πληθυσμού. Δεν το χρησιμοποιώ όμως κατηγορηματικά αλλά περιγραφικά. Από το μέσο όρο ξεφεύγεις με εισόδημα ανώτερο των 4k-5k μηνιαίως και μόνο εάν συνδυάζεις στάτους/γνωριμίες. Διότι και ένας ικανός υδραυλικός μπορεί να βγάζει μαύρα αρκετά γκαφρά αλλά παραμένει πλέμπα. Δεν συγκρίνεται με έναν εισαγγελέα ή μεγαλογιατρό.
Ορθά δομημένη και εύστοχη η τοποθέτηση σου. Συμφωνώ κι εγώ σχεδόν σε όλα ΑΛΛΑ, προόσεχε τώρα που την πατάμε πολλοί:
Ούτε εμένα μου λέει κάτι να γαμάς την κάθε τελειωμένη παρτόλα. Γιατί όντως καμμία αξιοπρεπής γυναίκα δεν θα κάτσει σε έναν μπάρμαν, ό,τι και να λέμε όσο και να κοπανιόμαστε! Όσοι δούλεψαν για λίγο νύχτα και δεν τους ρούφηξε, το ξέρουν.
Πόσες από αυτές τις τελειωμένες όμως είδα αλλού να το παίζουν σοβαρές και με επιτυχία να πουλάνε αμανέδες.....Και κάποιες (λίγες) μια χαρά τα κατάφεραν, θέλεις γιατί έπιασε η μπογιά τους και κάπως τους έκοψε? θέλεις η τύχη που ευνοεί μόνο τις όμορφες?
Γνωρίζω 3 πολύ ωραίες γυναίκες, που τις έχουν περάσει μαγαζιά ολόκληρα σειριακά (το προσωπικό εννοείται, όχι πελάτες). Κλασικές ανασφαλείς τύπισσες που έπαιζαν πονηρή μπαλίτσα. Τις δύο τις είχα πάρει κι εγώ ακόμα, που ήμουν σιγανό ποταμάκι εκεί. Αναστέναζαν οι τουαλέτες, πίπες παντού, κόκες κουμπιά ό,τι σκατά θες.
Πλέον σπιτωμένες στα 'καλά' ΒΠ (δλδ μη λέμε για Μαρούσι και Χαλάνδρι πχ) ξινές φουλ με όλους, τάχα δικηγόροι οι δύο τους και η μύτη γρατσουνάει ταβάνια.
Η ΥΚΚ που φτιάχνει τα φερμουάρ είδε τον τζίρο της να πέφτει όταν νοικοκυρεύτηκαν.
Οι σύζυγοι τους δε, πολύ περήφανοι.....
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές. 'Σοβαρός' είναι αυτός που συμφιλιώνεται με αυτές, και καταφέρνει να αποδεχθεί τον ίδιο του τον εαυτό ως έχει, προκειμένου να μην υποδύεται ρόλους. Αυτό είναι μια βασική ελευθερία στη ζωή που λίγοι κατακτούν.