Ναι φιλε μου αλλα ο χρόνος ειναι αμείλτικος για ΟΛΟΥΣ. Άντρες - γυναίκες.
Μη νομίζεις οτι οι 25αρες θα σε αντιμετωπίζουν το ίδιο σαν 35αρη και το ίδιο σαν 40-45αρη εκτος και αν πέσεις σε μια δυο περιπτώσεις
και αν δεν τις εκμεταλλευτεις το έχασες το τρένο για 4-5 χρονια μετά και βλέπουμε.
Μη νομιζεις οτι μια ζωή θα έχεις τις ευκαιρίες που είχες. Θα σταματησουν να ασχολούνται με σένα μετά γιατι θα σκεφτεί κάποια καλα αυτος έφτασε 45 και έχει να κάνει σχέση 10 χρόνια ; kameno χαρτι ειναι.
Στη τελική για αυτο κάνεις μια επιλογή και λές οκ αυτά τα αρνητικά μπορώ να τα παλέψω και να προχωρήσουμε.
Απλά κάποιοι δεν θέλουν να αναλάβουν καμια ευθύνη οποτε καλα κανουν και κάθονται μονοι τους γιατι η σχεση θα ειναι μόνο η αρχή ειδικα αν έρθουν και παιδιά μετά με σχολεία , φασαριες , να εχεις το μυαλο σου συνεχεια εκει κτλπ.
φασαριες εννοω στα σχολεία και πως θα τις χειριστείς αν είσαι γονιός. Μη τρελαίνεστε. Υπάρχουν πολλα ουτε το 10% δεν έχοιυν δει οι αιωνια εργενηδες/εργενισσες.
κι εδώ συμφωνώ, και ωραία τα λες ξανά σύντεκνε!
Νομίζω πως ο καθένας πράττει βάσει των επιλογών που έχει απλά. Εννοείται πως όλες οι σχέσεις προυποθέτουν υποχωρήσεις, αλλά, άλλες υποχωρήσεις θα κάνει κάποιος που θέλει να τελέσει κάποιον σκοπό (πχ οικογένεια), άλλες υποχωρήσεις θα κάνει κα΄ποιος που δεν έχει συνηθίσει να παίζει με γκόμενες, κι άλλες υποχωρήσεις προτίθεται να κάνει ένας παίχτης.
Αυτός που έχει φάει καλά στη ζωή του πχ, ξέρει εκ των πρωτέρων πως ό,τι κι αν του τύχει από ένα σημείο και μετά, δύσκολο να τον εντυπωσιάσει και να ψαρώσει, οπότε εκει θα του βγει μια απάθεια.
Αυτός που δεν είχε γκόμενες, θα ζήσει περιπέτειες που στα γεράματα μπορούν να αποβούν επικίνδυνες.
Αυτός που θέλει να κάνει ντε και καλά οικογένεια, την έχει κάνει ήδη.
Όσο για τις εφαρμογές, τίθομαι καθαρά ενάντια στη χρήση τους, καθώς το θεωρώ ψυχοφθόρο και χρονοβόρο. Γνωρίζω αρκετές γυναίκες έξω συχνά λόγω ΄κύκλων και δουλειάς (αυτό δε σημαίνει πως τις γαμάω κιόλας, αλλά όσο ναναι τσιμπάω απο δω κι από κει κατά καιρούς).
Προσωπικά ανήκω σ αυτούς που πλέον δεν θέλουν να έχουν καμμία ευθύνη, είχα την τύχη να έχω ζήσει και ωραία παλιά, και προς το παρόν έχω την 'πολυτέλεια' να τα έχω χεσμένα τα σχεσιακά, έχοντας όμως δώσει τις μάχες μου και τις προσπάθειες μου εκεί που ήθελα.
Και επίσης να αφήσω και την πικρία μου εδώ, πραγματικά δε δύναμαι να ζηέψω τίποτα απο τις σχέσεις που βλέπω γύρω μου, πραγματικά έχω φρικάρει. Θα πεθάνω σα σκύλος, ας είναι!
Μετα τα 40 δεν υπάρχουν προβληματισμοί, υπάρχουν απλά δεδομένα. Και με αυτά καλείσαι να δουλέψεις. Οι γυναίκες προσπαθούν να τα 'βαφτίζουν' όπως τις βολευουν ώσπου μια μέρα ξυπνάνε και συνειδητοποιούν τα πάντα μαζεμένα, και τρελαίνονται.