Ίσως έχει κάποιο τραυματικό απο παλιά... αυτο ειναι όμως δικό σου θέμα. Αν υπάρχει περιθώρειο να το ξεπεράσεις θα εισαι και πιο δεκτικός στο να κάνεις υποχωρήσεις αμα βρείς κάποια που να αξίζει αλλα για να γινει αυτό θα πρεέπει να εισαι προσανατολισμένος και νοητικά σε αυτό.
Αυτο που έγραψε ο φίλος πιο πάνω οτι μπάινω πηδάω 50-60 στα 4 χρόνια (οχι πως τον ζηλέυω καλα κάνει και μπράβο του) αλλα δεν εχω καταληξει ακομη με κάποια μονο προσανατολισμό σχετικό δεν το λές. Και αυτο οπως έγραψα το καταλαβαινουν ειδικα αυτές που έχουν σκοπο να κάνουν κάτι και θα τον αποφυγουν.
Μαλακία ίσως αυτό που θα πω, αλλά ίσως κάποια πράγματα καλύτερα να μην τα δούμε στη ζωή μας. Γιατί αλλιώς θα γίνουμε πολύ κυνικοί σε σημείο απάθειας όπως προανέφερα.
Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό στον τομέα των σχέσεων καθώς όντως είχα κάνει σχέσεις με πολύ καλές και σχετικά όμορφες γυναίκες που μου στάθηκαν και περάσαμε ωραία. Απλά δεν ένιωσα ποτέ μέσα μου την ανάγκη να πάω παρακάτω, σε αυτό δεν μου φταίει καμμία καθώς ήταν οι ευκαιρίες μου. Απλά έτσι είμαι εκ φύσης.
Από την άλλη έτυχε να δουλέψω και λίγο στη νύχτα κάποτε, και επίσης επειδή ο χώρος που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά είναι κοινωνικά 'πλούσιος', αλήθεια έχω δει αρκετά ακραία πράγματα που αποδόμησαν πολλά στα οποία πιστευα (κι ο μέσος πνευματικά υγιής άνθρωπος επίσης). Αυτά τα λες και 'τραύμα' καθώς κάπου διαμορφώνουν την ψυχολογία σου ως άνθρωπος κιόλας.
Όλοι μας έχουμε σκοτεινές πλευρές, και ελάχιστοι έχουν τα αρχίδια να συμφιλιωθούν με αυτές, γι αυτό και υπάρχει τόση βρωμιά και ξεφτίλα στους ανθρώπους-άνδρες και γυναίκες.
Δεν μπορώ καθόλου να αδικήσω κανέναν που απλά αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν αριθμούς στο παλμαρέ του. Δυστυχώς!
Λίγες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν επάξια μια άλλη θέση στη ζωή σου, πέραν ενός αριθμού!
Τι σκατά προσδοκίες μπορείς να έχει κανείς όταν βλέπει τάχα κυριλλάτη μάνα να πασάρει την κόρη της σε 'κοινωνικά επιφανείς' γέρους?
Όταν βλέπεις μια χαρά νέες κοπελίτσες σαν τα κρύα τα νερά ντυμένες ανθυποβίζιτες διαλυμένες από μπέκους να τσιπουκωνουν τα ντηλέρια στους καμπινέδες των μπαρ για μια γραμμούλα?
Όταν βλέπεις τύπισσα σε κηδεία του πρώην της να καυλαντίζει τον κολλητό του...
Η λίστα δεν τελειώνει.
Ίσως εγώ να είμαι χειρότερος και να έχω πρόβλημα, το δέχομαι, αλλά για κανέναν πούστη λόγο δεν θα εμπιστευτώ την ψυχική μου ηρεμία και ασφάλεια σε κανέναν.
Παίζω με τους ανάλογους κανόνες και χέστηκα πια!