Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Εκεινο που θέλω να πω ρε παιδια ειναι οτι εχουν χαλασει με τα σοσιαλ παρα πολυ οι σχεσεις! Μια γυναικα στα 30 θα εχει φαει 100 πουτσες πριν την παντρευτεις και θα εχει ακομα παρενοχλησεις απο πρωην κτλ. Πατε μια βολτα απο γαμιστρωνες ξενοδοχεια και καθιστε 3 ωριτσες να δειτε τι μπαινει και τι βγαινει! Ισως δειτε και γνωστη σας παντρεμενη η παντρεμενο! Εχουν παραγαμηθει τα πραγματα! Εμπιστοσυνη μηδεν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια πουτανα σε μπουρδελο ισως εχει φαει λιγοτερες πουτσες απο μια παντρεμενη η δεσμευμενη! Αυτα! χα χα
Τι περιμένεις Αμέρικαν style είναι η φάση

Carlo$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
28
Like
718
Πόντοι
290
What I want to say, guys, is that the relationships have been ruined with social media! A 30-year-old woman will have eaten 100 dicks before you marry her and will still have harassment from yesterday, etc. Take a tour of gay hotels and stay for 3 hours to see what goes in and what goes out! You might even see a married woman you know! Things are messed up! Trust zero and REALLY a whore in a brothel may have eaten less dicks than a married or engaged one! These! ha ha
My very good female friend.... Haha I keep telling her to change her occupation. She works for free (hahaha). She's self distant, so she admitted, that if she was paid for each dick she took, she'd be a billionaire by now.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.386
Πόντοι
1.196
Ενταξει δεν ζουμε στην εποχη του ψεμματος! Πλεον αμα δηλωσεις επειχηρματιας ερχονται και απο το γραφειο σου! Μπορουν μεσα σε μια βδομαδα να καταλαβουν τι καπνο φουμαρεις! Εκτος και εχεις καμια 2000ευρω για πλακα να χαλας στα πρωτα ραντεβου!
Αδελφέ, δε χρειάζεται να δηλώσεις τίποτα και σιγά μην κλείσει και ραντεβού με το λογιστή σου ή κάθε χαζογκόμενα. Αν έχεις μια σχετική άνεση και είσαι καλός στο image-making γαμάς καλύτερα στην εποχή των SM, γιατί είναι φτιαγμένα να προωθούν επιφανειακές εικόνες που λίγοι κάθονται να αναλύσουν. Σκέψου το εξής: πριν τα SM όταν νοίκιαζες μια στο τόσο ένα σκάφος να κάνεις μια εκδρομή με παρέα, το μάθαινε η παρέα, άντε και 5-10 φίλοι που θα το έλεγες αφού γύριζες (και οι οποίοι λίγο πολύ ήξεραν το αληθινό status σου). Τώρα βγάζεις μερικά stories και δίνεις μια εικόνα ευμάρειας (τα όρια της οποίας δεν είναι εύκολο να εξακριβωθούν) σε κόσμο που σε ξέρει λίγο ή καθόλου μέσω των SM. Το ίδιο γίνεται και με τα ταξίδια στο εξωτερικό, εστιατόρια κλπ. Εντάξει, πρέπει να υπάρχει και ένα μπάτζετ να τη βγάλεις 1-2 decent ραντεβού τη χαζογκόμενα πριν τη γαμήσεις, δε θα τη βγάλεις σε σουβλατζίδικο, αλλά δε θέλεις 2Κ, αν είσαι λίγο καλός στον πρόλογο γίνεται με πολύ λιγότερα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.722
Πόντοι
3.656
Εκεινο που θέλω να πω ρε παιδια ειναι οτι εχουν χαλασει με τα σοσιαλ παρα πολυ οι σχεσεις! Μια γυναικα στα 30 θα εχει φαει 100 πουτσες πριν την παντρευτεις και θα εχει ακομα παρενοχλησεις απο πρωην κτλ. Πατε μια βολτα απο γαμιστρωνες ξενοδοχεια και καθιστε 3 ωριτσες να δειτε τι μπαινει και τι βγαινει! Ισως δειτε και γνωστη σας παντρεμενη η παντρεμενο! Εχουν παραγαμηθει τα πραγματα! Εμπιστοσυνη μηδεν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια πουτανα σε μπουρδελο ισως εχει φαει λιγοτερες πουτσες απο μια παντρεμενη η δεσμευμενη! Αυτα! χα χα

Εντάξει,Αθήνα είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο

Επαρχία δεν παίζουν αυτά ή παίζουν σε πολύ μικρότερο βαθμό

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.386
Πόντοι
1.196
Φίλε, δε φταίνε τόσο τα SM, υπάρχει παραπάνω χρήμα λόγω τουρισμού, real estate κλπ τα τελευταία χρόνια. Δούλευα νύχτα πριν την κρίση που υπήρχε πολύ κασέρι και θυμάμαι 3 τη νύχτα καθημερινές σε γαμηστρώνες δεν εύρισκες πάρκινγκ, οι >35 με νιώθουν. Ίσως μειώθηκαν τα ευκαιριακά γαμήσια με την κρίση, επειδή πολλοί δεν είχαν λεφτά να κινηθούν, εγώ τότε ήμουν μόνιμα UK και είχα χάσει επαφή με Ελλάδα, δεν το ξέρω. Αλλά και στα 2000s υπήρχε πολύ casual sex, δεν είναι πρωτοφανές ό,τι βλέπεις τώρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Psolarass23

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Κάτι άλλο σε dating εκτός από τα γνωστά badoo tinder?

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Μεγάλη προσοχή με αυτές τις εφαρμογές παιδιά. Μου κάνει like προχθές μια τύπισσα που δήλωνε 18 ετών και στις φωτογραφίες φαινόταν τέρμα ξεκώλι. Φαντάστηκα θα είναι κανένα καινούργιο βιζιτάκι που κάνει τα πρώτα του βήματα και θέλει να αποκτήσει αγοραστικό κοινό. Της κάνω και εγώ like, γινόμαστε match και το πρώτο μύνημα που μου στέλνει είναι... "Γειά σου, είμαι 14, δεν πιστεύω να σε πειράζει" "Ωρε μλκ" είπα και αμέσως έκανα τον εαυτό μου εικόνα πίσω απ' τα σίδερα. Την σούτρα προφανώς με τυπικές διαδικασίες και όλη την υπόλοιπη μέρα σκεφτόμουνα πόσες μάπες θέλει ο πατέρας μιας 14χρονης που την αφήνει να μιλάει με τον κάθε καυλωμένο μαλάκα στο Tinder.
Πάντα προσεκτικός πρέπει να είσαι δεν ξέρεις τι καπνό φουμαρει η κάθε μία εκεί μέσα......και ούτε και σε νοιάζει δλδ απλά πας να ρίξεις κανένα πουτσο και την στέλνεις και στο διάολο μετά

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.793
Πόντοι
206
Μεγάλη προσοχή με αυτές τις εφαρμογές παιδιά. Μου κάνει like προχθές μια τύπισσα που δήλωνε 18 ετών και στις φωτογραφίες φαινόταν τέρμα ξεκώλι. Φαντάστηκα θα είναι κανένα καινούργιο βιζιτάκι που κάνει τα πρώτα του βήματα και θέλει να αποκτήσει αγοραστικό κοινό. Της κάνω και εγώ like, γινόμαστε match και το πρώτο μύνημα που μου στέλνει είναι... "Γειά σου, είμαι 14, δεν πιστεύω να σε πειράζει" "Ωρε μλκ" είπα και αμέσως έκανα τον εαυτό μου εικόνα πίσω απ' τα σίδερα. Την σούτρα προφανώς με τυπικές διαδικασίες και όλη την υπόλοιπη μέρα σκεφτόμουνα πόσες μάπες θέλει ο πατέρας μιας 14χρονης που την αφήνει να μιλάει με τον κάθε καυλωμένο μαλάκα στο Tinder.
Θα μπορούσε να είναι και παγίδα για να πιάσουν ανώμαλους. Ο,τι και να είναι, είναι αρρωστημένο. Όχι γιατί απαγορεύεται. Απλά γιατί είναι αρρωστημένο

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Εγω και γαμηθηκε και στο πρωτο ραντεβου γνωριμιας. Ελληνιδα, παντρεμενη, σχετικα καλη εμφανισιακα, με καψιμο αρκετα ανω του μεσου ορου. Αλλα καλη εμπειρια ηταν
Οι παντρεμένες είναι ΕΓΓΥΗΣΗ πάντα, και αποτελούν προτεραιότητα στις αναζητήσεις μας.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Και για μένα το tinder και τα dating apps είναι πιο direct και αποτελεσματικά γιατί από τη στιγμή που αρχίζει η κουβέντα και οι δύο ξέρουν ποιος είναι ο στόχος, αλλά, ΟΚ, καθένας έχει τα γούστα του.
Συμφωνώ κι εγώ, αλλά οκ, οπουδήποτε μιλάει ένας άνδρας σε μια άσχετη είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις-μη λέμε μαλακίες.
Συμβαίνουν και κουφά πχ πέρσι μια άσχετη στο ινστα (κοινή γνωστή που είχα φάει μια φίλη της) να μου πιάνει κουβέντα στό άσχετο και μέσα σε δυο μέρες να γαμιόμαστε σα τα σκυλιά.
Και παλιά να χω βγει ραντεβού τίντερ με μια 44άρα χωρισμένη που έδειχνε κάραπαρτόλα, (ενθουσιασμένος εγώ ως πιτσιρικάς σκέφτηκα 'θα φάμε καλά εδώ) και να με ρωτάει αν είμαι ίντροβερτ έξτραβερτ μπιγκ μακ και δεν ξέρω εγώ τι, μετά μεθυσμένη να μου λέει πως 'θέλει αβεβαιότητα', με έπρηξε με τις παπαριές της, ε βάρεσα μια ανάποδη, (εγώ έναν πούτσο ήθελα να ρίξω) και έτσι που έγινε ντίρλα αυτή εκεί -δε μαζευόταν- βάρεσα πιστόλι δεν πλήρωσα τίποτα και εξαφανίστηκα. Μπλοκ και διαγραφή μετά κι άντε γειά!
Δε με τιμάει, αλλά δε θα μου το συγχωρούσα να ανεχόμουν άλλο αυτό το χάλι.

Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα!

Jorge1987

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
455
Πόντοι
21
Είναι λίγο τζόγος ρε μάγκες κι αυτές οι εφαρμογές. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει ρίχνοντας τη ζαριά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει τεράστια προσοχή και διπλοτριπλοτσεκάρισμα πριν γίνει το οτιδήποτε γιατί κακά τα ψέματα δεν ξέρεις τι καρυδιάς καρύδι κυκλοφορεί εκεί

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.386
Πόντοι
1.196
Συμφωνώ κι εγώ, αλλά οκ, οπουδήποτε μιλάει ένας άνδρας σε μια άσχετη είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις-μη λέμε μαλακίες.
Συμβαίνουν και κουφά πχ πέρσι μια άσχετη στο ινστα (κοινή γνωστή που είχα φάει μια φίλη της) να μου πιάνει κουβέντα στό άσχετο και μέσα σε δυο μέρες να γαμιόμαστε σα τα σκυλιά.
Και παλιά να χω βγει ραντεβού τίντερ με μια 44άρα χωρισμένη που έδειχνε κάραπαρτόλα, (ενθουσιασμένος εγώ ως πιτσιρικάς σκέφτηκα 'θα φάμε καλά εδώ) και να με ρωτάει αν είμαι ίντροβερτ έξτραβερτ μπιγκ μακ και δεν ξέρω εγώ τι, μετά μεθυσμένη να μου λέει πως 'θέλει αβεβαιότητα', με έπρηξε με τις παπαριές της, ε βάρεσα μια ανάποδη, (εγώ έναν πούτσο ήθελα να ρίξω) και έτσι που έγινε ντίρλα αυτή εκεί -δε μαζευόταν- βάρεσα πιστόλι δεν πλήρωσα τίποτα και εξαφανίστηκα. Μπλοκ και διαγραφή μετά κι άντε γειά!
Δε με τιμάει, αλλά δε θα μου το συγχωρούσα να ανεχόμουν άλλο αυτό το χάλι.

Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα!
Blind date είναι, θα βγεις και με καμιά βαρεμένη, δεν έγινε κάτι, και γω έχω βγει at times. Ξεφτίλα να ρίξεις πιστόλι επειδή μέθυσε η άλλη. Όσο χάλια και να πέρασες άσε 10 ευρώ για το ποτό σου στο τραπέζι και φύγε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Συμφωνώ ότι τα τελευταία χρόνια νιώθω κι εγώ πως κάπου έχει ξεφύγει το πράγμα κάπως. Δεν είναι μόνο τα σόσιαλ (σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους καθώς αυτά διευρύνουν πολύ τον κύκλο γνωριμιών μας), είναι και αυτή η ετοιματζίδικη νοοτροπία πως το σεξ είναι σαν χειραψία.

Αν και προσωπικά θεωρώ το σώμα μας ως κάτι ιερό και δεν είμαι πολύ υπέρ του να το μοιραζόμαστε με όποια νάναι (για πολλους λόγους), αναγκάζομαι να ακολουθήσω τον κανόνα. Πλέον έχουμε περισσότερο μη ουσιώδες σεξ με γυναίκες άγνωστες, κι ο χρόνος δεν επαρκεί να ξετυλιχθούν οι διάφορες πτυχές του καθενός. Δεν γνωρίζουμε τις γυναίκες που γαμάμε, κι αρκούμαστε απλά με κάτι μέτρια προς άθλια γαμήσια κι όπου φυγει-φυγει.

Ανέφερες και κάτι κομβικό-οι παρενοχλήσεις των πρώην. Όταν η άλλη έχει πάει μ έναν λόχο (ειδικά με ξεπετες), στάνταρ δέχεται κρούσεις από διάφορους συχνά. Κάποιοι μπορεί να παίρνουν δικαίωμα από μόνοι τους, άλλοι πάλι μπορεί να έχουν το πράσινο φως για να επικοινωνούν. Οκ αυτό δε σημαίνει ότι θα πάει να γαμηθεί μαζί τους κιόλας, αλλά ξενερώνεις να την πιάσεις γκόμενα την άλλη. Θα προτιμήσεις να είσαι ένας απ αυτόυς που έχουν το 'πράσινο φως' σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους για καμμιά ξεπέτα, όσο αυτές έχουν δέσει τον γάιδαρο με κάναν άτυχο χαζούλη......κατάντια!

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Συμφωνώ ότι τα τελευταία χρόνια νιώθω κι εγώ πως κάπου έχει ξεφύγει το πράγμα κάπως. Δεν είναι μόνο τα σόσιαλ (σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους καθώς αυτά διευρύνουν πολύ τον κύκλο γνωριμιών μας), είναι και αυτή η ετοιματζίδικη νοοτροπία πως το σεξ είναι σαν χειραψία.

Αν και προσωπικά θεωρώ το σώμα μας ως κάτι ιερό και δεν είμαι πολύ υπέρ του να το μοιραζόμαστε με όποια νάναι (για πολλους λόγους), αναγκάζομαι να ακολουθήσω τον κανόνα. Πλέον έχουμε περισσότερο μη ουσιώδες σεξ με γυναίκες άγνωστες, κι ο χρόνος δεν επαρκεί να ξετυλιχθούν οι διάφορες πτυχές του καθενός. Δεν γνωρίζουμε τις γυναίκες που γαμάμε, κι αρκούμαστε απλά με κάτι μέτρια προς άθλια γαμήσια κι όπου φυγει-φυγει.

Ανέφερες και κάτι κομβικό-οι παρενοχλήσεις των πρώην. Όταν η άλλη έχει πάει μ έναν λόχο (ειδικά με ξεπετες), στάνταρ δέχεται κρούσεις από διάφορους συχνά. Κάποιοι μπορεί να παίρνουν δικαίωμα από μόνοι τους, άλλοι πάλι μπορεί να έχουν το πράσινο φως για να επικοινωνούν. Οκ αυτό δε σημαίνει ότι θα πάει να γαμηθεί μαζί τους κιόλας, αλλά ξενερώνεις να την πιάσεις γκόμενα την άλλη. Θα προτιμήσεις να είσαι ένας απ αυτόυς που έχουν το 'πράσινο φως' σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους για καμμιά ξεπέτα, όσο αυτές έχουν δέσει τον γάιδαρο με κάναν άτυχο χαζούλη......κατάντια!
Εντάξει καλή φάση για κανένα ΣΚ να φορτώνει κάποιος καμία μαλακισμενη από το ίντερνετ αλλά όπως είπα.....η μαλακισμενη πάντα θα λέει μαλακίες .τον πούλο με λίγα λόγια πας στην επόμενη

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.386
Πόντοι
1.196
Είναι λίγο τζόγος ρε μάγκες κι αυτές οι εφαρμογές. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει ρίχνοντας τη ζαριά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει τεράστια προσοχή και διπλοτριπλοτσεκάρισμα πριν γίνει το οτιδήποτε γιατί κακά τα ψέματα δεν ξέρεις τι καρυδιάς καρύδι κυκλοφορεί εκεί
Αν δεν είσαι δεσμευμένος, σιγά το τζόγο. Στη χειρότερη, θα χάσεις λίγο χρόνο, άντε και κανένα ψιλό αν είσαι large και θες να κεράσεις.

Jorge1987

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
455
Πόντοι
21
Αν δεν είσαι δεσμευμένος, σιγά το τζόγο. Στη χειρότερη, θα χάσεις λίγο χρόνο, άντε και κανένα ψιλό αν είσαι large και θες να κεράσεις.
Άλλο εννοούσα εγώ αλλιώς το ερμήνευσες εσύ. Μπερδεύτηκες αλλά δεν τρέχει κάτι

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.204
Πόντοι
2.356
Έχει πάλι το Platinum σε προσφορά.
Δεν είχα ποτέ.
Πιστεύετε αξίζει να το δοκιμάσω;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.386
Πόντοι
1.196

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε ειστε καλα ρε που θα πληρωσετε για τη μαλακια? Βαλτε το τσαμπα κ καντε οτι μπορειτε. Αμα ειστε σα σκατα και δε σας κανουν ματς μην κατηγορειτε τις Ελλεινιδες! Αμα ολοι κανουν λαικ σε ολες λογικο δεν ειναι οι γκομενες να ειναι επιλεκτικες και να κανουν λαικ μονο σε μοντελα?

Ετσι λοιπον προκυπτουν τα "οικονομικα" του τιντερ. Οτι δηλαδη το τοπ 10% των αντρων προσπαθει να πηδηξει το τοπ 90% των γυναικων. Επομενως το υπολοιπο 90% των αντρων παλευει μηπως και πηδηξει το 10% απο τα μεγαλυτερα μπαζα. Δε φταιει που δεν πληρωνετε. Ισως να αξιζει να πληρωσεις αν ταξιδευεις ολη την ωρα λογω δουλειας π.χ. κ εισε καθε 2 μερες σε διαφορετικο μερος. Καλη τυχη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom