You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 471K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Αρκετές, από 35 και άνω.Σας μιλάει καμια άγνωστη εκεί μέσα;
Προσωπικά, αυτό είναι και το δικό μου ηλικιακό target group.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.855
- Πόντοι
- 3.656
Αρκετές, από 35 και άνω.
Προσωπικά, αυτό είναι και το δικό μου ηλικιακό target group.
Και πως ξεκινάει όμως η κουβέντα,κάνεις αίτημα φιλίας σε όποια να'ναι,like σε φωτογραφίες κλπ;
Εγώ κάποτε που ασχολιόμουν με fb,μόνο γνωστές μου ή γνωστές γνωστών μου με μιλούσαν.
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Επιτέλους ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει και συμμερίζεται τον προβληματισμό που δεν κατάφερα να εκφράσω σωστά, ίσως!Θα ξεφύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά δράττομαι της ευκαιρίας του ποστ του Ανανία για να αναφέρω προσωπικά βιώματα.
Πρώτα πρώτα λοιπόν, όπως έχω ξαναπεί, από Tinder, Badoo και λοιπά, μην περιμένετε να γαμήσετε στην Ελλάδα. Ούτε να παντρευτείτε. Όσοι έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους εκεί, είναι λιγότεροι και από τα πρωταθλήματα του Άρη στο ποδόσφαιρο.
Αν θέλετε ερωτικές περιπέτειες, θα ψαχτείτε στα σόσιαλ, γιατί εκεί οι γυναίκες μιλάνε πιο ελεύθερα, δεν είναι τα σόσιαλ "ενοχοποιημένα" με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Ειδικά στο Instagram και στο Twitter. Το έχω ξαναπεί, έχω γαμήσει τρελά μουνιά στο Twitter. Και τρελά μπάζα, βεβαίως...
Αυτό που με έκανε να αποσυρθώ από την αναζήτηση περιπετειών εκεί, δεν ήταν φυσικά η αγορά του μέσου από τον Elon Musk. Ήταν ότι από ένα σημείο και μετά, αν δεν είσαι από πέτρα, όταν με μια γυναίκα κάνεις υπέροχα γαμήσια, ή όταν πετυχαίνεις κορίτσια πολύ νεότερά σου και πολύ ομορφότερα από τις ως τότε επαφές σου, αναπτύσσεις συναισθήματα. Κι εκεί, επειδή συνήθως θα πέσεις ή σε κάποια που θέλει one night stand ή σε κάποιο ψυχάκι, δεν ξέρεις πότε η άλλη θα σε μπλοκάρει και θα σε "αδειάσει", γράφοντάς σε στο αιδοίο της, χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση. Επειδή λοιπόν και συναισθήματα αναπτύσσω και δεν είμαι καμωμένος από πέτρα, τα έστειλα στον διάολο όλα αυτά και ψάχνομαι μόνο μέσα από τις κοινωνικές μου επαφές. Κι όσο για σεξ, μετά από εφτά χρόνια αποχής από τον πληρωμένο έρωτα, λέω να γυρίσω στις πουτάνες!
Μεγάλη προσοχή σε όλους τους φίλους όπως ο Ανανίας που ερωτεύονται άγνωστες από το internet. Μπορεί να βρεθείς πληγωμένος, σωματικά ή ψυχικά, ανά πάσα στιγμή...
Κι εγώ μια ζωή καθολικά κάθετος σε ότι αφορά πολλά-πολλά με άγνωστες που βόσκουν σε τέτοιες εφαρμογές (καθώς αποτελούν χαβούζες, μη λέμε βλακείες).
Να μην ξεχνάμε να προσέχουμε τα νώτα μας, να μην δίνουμε πολλά στοιχεία γενικά, και σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε κοινωνικές αναμίξεις!
Δυστυχώς πρέπει να εκπαιδευόμαστε να κάνουμε την καρδία μας πέτρα από μικροί, προκειμένου να γλυτώσουμε τις κακοτοπιές.
Θυμάμαι πολύ παλια, είχε γνωρίσει μια γαμηστερή γκομενάρα απο το eftaxias.gr (για όσους θυμούνται). Η τύπισσα πρώτα μου είχε δείξει άπειρες φωτό το μουνί της, πρωτού συναντηθούμε....και μου φυγε το σαγόνι μαγκες!
Με τα πολλά, όπως πήγαινε δέναμε με τη γκόμενα, αλλά μέσα μου δεν καταδεχόμουν να την πιάσω γκόμενα, ούτε να χω και πολλές σχέσεις μαζί της. Κι αυτή επέμενε-δεν ξέρω γιατί, φαντάζομαι θα είχε και καλύτερες επιλογές....Έναν μήνα σχεδόν μάγκες μου, έκανα την καρδιιά μου κοτρώνα, αντιστεκόμουν μη λυγίσω (ήταν και μουνάρα, ήμουν και πιτσιρικάς), εν τέλει τα κατάφερα.
Αρκετά χρόνια μετά, η τύπισσα αυτή (μικρός που ναι ο κόσμος) έμπλεξε μ έναν τρύπιο, γέμισε κάτι άθλια τατού, έκανε ένα παιδί, και πήρε τον κατήφορο. Δε νομίζω να γλύτωνε αυτή- Μέγιστο κρίμα....
Έτσι είναι ακριβώς φίλτατε, είσαι χρυσόστομος!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Αν έχεις κάποιο προφιλ με δημόσιες αναρτήσεις για θεματα γενικού και ειδικοτερου ενδιαφεροντος ή για κάποιο χόμπι, ερχονται από μονες τους. Εγώ πχ. ποσταρω συχνά για θέματα τέχνης και μαγειρικής. Συχνα παίρνω pms για διευκρινήσεις, βλέπω το προφίλ και αν με ενδιαφέρει το ξεκινάω από εκεί.Και πως ξεκινάει όμως η κουβέντα,κάνεις αίτημα φιλίας σε όποια να'ναι,like σε φωτογραφίες κλπ;
Εγώ κάποτε που ασχολιόμουν με fb,μόνο γνωστές μου ή γνωστές γνωστών μου με μιλούσαν.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι από τη συγκεκριμένη σελίδα, ευτυχώς που δεν έμπλεξες πιο σοβαρά, συναγωνιστή.Θυμάμαι πολύ παλια, είχε γνωρίσει μια γαμηστερή γκομενάρα απο το eftaxias.gr (για όσους θυμούνται). Η τύπισσα πρώτα μου είχε δείξει άπειρες φωτό το μουνί της, πρωτού συναντηθούμε....και μου φυγε το σαγόνι μαγκες!
Με τα πολλά, όπως πήγαινε δέναμε με τη γκόμενα, αλλά μέσα μου δεν καταδεχόμουν να την πιάσω γκόμενα, ούτε να χω και πολλές σχέσεις μαζί της. Κι αυτή επέμενε-δεν ξέρω γιατί, φαντάζομαι θα είχε και καλύτερες επιλογές....Έναν μήνα σχεδόν μάγκες μου, έκανα την καρδιιά μου κοτρώνα, αντιστεκόμουν μη λυγίσω (ήταν και μουνάρα, ήμουν και πιτσιρικάς), εν τέλει τα κατάφερα.
Αρκετά χρόνια μετά, η τύπισσα αυτή (μικρός που ναι ο κόσμος) έμπλεξε μ έναν τρύπιο, γέμισε κάτι άθλια τατού, έκανε ένα παιδί, και πήρε τον κατήφορο. Δε νομίζω να γλύτωνε αυτή- Μέγιστο κρίμα....
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Τι ήταν αυτός ο Ευταξίας;;;
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Μιλάμε για ΑΠΟΛΥΤΑ cult κατάσταση. Ήταν ένα βουλκανιζατέρ απο τον Βόλο (ή τη Λαμία, δε θυμάμαι καλά), που είχε ένα site. Εκεί λοιπόν που έμπαινες, κάπου στο λογότυπο της εταιρείας κοντά αν πηγαινες το ποντίκι, εμφάνιζε ένα 'κρυφό' clickable link όπου σε έβγαζε σε section με αγγελίες, ό,τι νάναι. Ζευγάρια, παντρεμένες, πολλόι δροσεροί που υποδύονταν τις γκόμενες (τελικά δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε).Τι ήταν αυτός ο Ευταξίας;;;
Τώρα μιλάμε για 2000-2005 χονδρικά. Είχε κάτι ξώφαλτσες περιπτώσεις, αρκετές παντρεμένες από επαρχία που έρχονταν Αθήνα για 'δουλειες' κλπ.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Άκου να δεις χαχαχαχα!
Εν τω μεταξύ, δροσεροί και μπάζα κυριαρχούν ακόμα!
Εν τω μεταξύ, δροσεροί και μπάζα κυριαρχούν ακόμα!
το ίδιο φοβούνται κ αυτές.....Ιδού μια ωραία φωνή λογικής!
Ωραία τα λες και σ ακούω αδερφέ!
Και καλά τα κατάφερες απ ό,τι λες.
...εγώ απλά μη βρεθώ με κάνα μαχαίρι καρφωμένο φοβάμαι, δεν πειράζει αν 'τρέχει γρήγορα το πράγμα'.
Ξέρετε καλά τι υπάρχει εκεί έξω.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Σεξ ιστοσελιδα από λαμιώτη λαστιχά την εποχή που ίντερνετ είχε μόνο το 20% και γαμουσαμε ολοι με τα χίλια. Κράτησε γύρω στα 4 χρόνια και μετά τον έκλεισαν οι μπάτσοι.Τι ήταν αυτός ο Ευταξίας;;;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Όχι λάθος άποψη. Και ανάθεμα αν κατάλαβαν τι γράφεις και όσοι σου έκαναν like.Γνώρισα τη γυναίκα μου μέσω tinder στα 37 μου, έχοντας φάει πολλές φόλες μέχρι τότε. Σε 6 μήνες παντρευτήκαμε και ακόμα δεν μας έχει φύγει ο έρωτας, όση καθημερινότητα κ αν έχουμε φάει.
Το ερώτημα κτγμ δεν είναι αν θέλεις να κάνεις αύριο οικογένεια δική σου ή όχι, το ερώτημα είναι αν είσαι ΤΩΡΑ ευτυχισμένος! Αν γουστάρεις την κοπέλα κ αν περνάς καλά μαζί της.
Και για να τελειώνω. Καλοκαιράκι έχουμε, αφήσου και μην καταπιέζεσαι, πέρνα ωραία με την κοπέλα, πήγαινε κάνα ταξιδάκι (προτείνω Αγκίστρι για ΠΣΚ), γαμηθείτε σα να μην υπάρχει αύριο και μην μπαίνεις στη λούμπα του στυλ 'ωχ, πολύ γρήγορα τρέχει το πράγμα'.
Προφανώς στα 38 της η κοπέλα (για να το πω ευγενικά) έχει φιλήσει πολλούς βατράχους εκεί έξω, αλλά διάλεξε ΤΩΡΑ εσένα. Εσύ γουστάρεις να μείνεις;
Δεν κάνουμε ότι να'ναι εκείνη τη στιγμή επειδή απλά γουστάρουμε.
Έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοιες λάθος συμβουλές.
- Δεν γαμαμε ακαπωτα επειδή εκείνη τη στιγμή νιώθουμε ευτυχισμένοι. Ρώτα μετά το μπάσταρδο παιδί πόσο ευτυχισμένο νιώθει ή την μάνα που το μεγαλώνει μόνη
- Δεν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις όπως δάνειο, γάμο κλπ μέσα σε 6 μήνες επειδή εκείνη τη στιγμή νιώθουμε ευτυχισμένοι. Μετά καταστρέφεις τη ζωή σου αν δεν έχεις υπολογίσει τις πληρωμές ή απλά τρέχεις για διαζύγιο με άλλα θέματα.
Παραδείγματα και άλλα σίγουρα μπορούμε να πουμε πολλά, αλλά απορώ πώς γράφονται τέτοιες παπαριες εδώ μέσα.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Τύποι, όσοι μπλέκετε με ελεύθερες σκοπεύτριες του διαδικτύου θα αναλαμβάνετε και το ανάλογο ρίσκο...
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Έχεις ένα πολύ δυνατό point συναγωνστή μου. Πραγματικά, έχω παρατηρήσει πως οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν εκφράσει κανείς σε κάποιον οικείο του (και μη βεβαιώς), κυριαρχεί το 'εάν νιώθεις εσύ καλά εκείνη την στιγμή' ως βασικός παράγοντας.Όχι λάθος άποψη. Και ανάθεμα αν κατάλαβαν τι γράφεις και όσοι σου έκαναν like.
- Δεν γαμαμε ακαπωτα επειδή εκείνη τη στιγμή νιώθουμε ευτυχισμένοι. Ρώτα μετά το μπάσταρδο παιδί πόσο ευτυχισμένο νιώθει ή την μάνα που το μεγαλώνει μόνη
- Δεν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις όπως δάνειο, γάμο κλπ μέσα σε 6 μήνες επειδή εκείνη τη στιγμή νιώθουμε ευτυχισμένοι. Μετά καταστρέφεις τη ζωή σου αν δεν έχεις υπολογίσει τις πληρωμές ή απλά τρέχεις για διαζύγιο με άλλα θέματα.
Παραδείγματα και άλλα σίγουρα μπορούμε να πουμε πολλά, αλλά απορώ πώς γράφονται τέτοιες παπαριες εδώ μέσα.
Λες το εάν νιώσουμε εμείς καλά για μερικές στιγμές, ξεπλένονται τα πάντα, και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Ε, αν το πάρουμε έτσι, κι ο παιδόφιλος μα και ο κτηνοβάτης σίγουα νιώθουν υπέροχα όταν κάνουν τις αρρωστημένες ειδεχθεις πράξεις τους. Δε νομίζω κανένα δικαστήριο να αναγνώρισε το 'εγώ ένιωσα ωραία τότε' ως ελαφρυντικό πάντως.....
Εν τέλει ναι μεν, τα πράγματα θα έπρεπε να είναι πάντα πιο απλά, αλλά μην ξεχνάμε την πολυπλοκότητα του κόσμου που ζούμε, τύποι! Ένα πολύ απλό μυαλό ΄΄η νοοτροπία θα είναι σα να πηγαίνεις γυμνός σε παγετώνα! Αν μπορεί κανείς να καταλήξει συνειδητά στην απλότητα σκεπτόμενος τις καταστάσεις, είναι μέγιστος μάγκας για εμένα!
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
38 ετών είναι, η τελευταία της ζαριά για γάμο/παιδί κλπ,Λοιπόν παιδιά, νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε πως σ αυτή τη ζωή ενδέχεται να λουστούμε αυτά που κοροιδεύουμε.
Αποτελώ ζωντανή απόδειξη αυτού!
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιω το τίντερ αποκλειστικά για ανεύρεση τουριστριών και παντρεμένων, καθώς οτιδήποτε άλλο εκει μέσα αποτελεί περίσσευμα απτο οποίο μόνο κάτι κακό έχεις να περιμένεις.
Προφανώς και υπάρχουν απειροελάχιστες εξαιρέσεις, κόντρα σε κάθε λογική, δε λέω. Αλλά όπως και να χει, έχει κι ένα άλφα ενδιαφέρον να γνωρίζεις γυναίκες εντελώς έξω από τους κύκλους σου, από διαφορετικές όχθες της ζωής, να βλέπεις άλλους κόσμους, και να το ζεις σε στυλ national geographic.
Με το ανωτέρω πρόσχημα, που και που κάνω τη μαλακία να μιλάω και με καμμιά ντόπια, περιμένοντας ΜΟΝΟ τα χειρότερα προφανώς.
Έεεεεελα όμως, που μου τυχε μια...τι να σας πω, πέραν από ωραίο γκομενάκι, δείχνει μια χαρά ισορροπημένη η κοπέλα, και μια χαρά τα λέει.
Πρώτο ραντεβού ένα μπαλαμούτι ωραίο κι απλό, κι από κει και ύστερα η τύπισσα δεν έπαιρνε τα χέρια της απο πάνω μου.
Σε επόμενη φάση την πήγα στον Πρίαμο (αποφεύγω να βάζω εντελώς άγνωστες στο σπίτι μου, δε γουστάρω) γαμιόμαστε ωραία και καλά, και ύστερα η τύπισσα κλειδώνει αγκαλιά πάνω μου για μια ώρα και βάλε....
Ύστερα με καλεί σπίτι της, πήγα, είχε ντυθεί ωραία, είχε μαγειρέψει, κάνουμε ό,τι κάνουμε, να σου πάλι χάδια αγκαλιές, και πετάει: 'θα ήθελα να κοιμηθούμε μαζί'....
Μπορεί να φαίνονται ωραία όλ αυτά, αλλά ρε μάγκες, δεν ήξερα ουτε το επίθετο της (δεν μου δωσε κουδούνι, απλά την πήρα ν ανοίξει), ενώ ήξερα τη γεύση του πρωκτού της. Έστειλα τα στοιχεία της σε δυό φίλους μήπως και δε ξυπνούσα ποτέ εκεί πέρα, εν τέλει με ξυπνάει με πίπα, κι ο καφές δίπλα στο κομοδίνο με κρουασανάκι.
Έχω δει αρκετά στη ζωή μου, έχω ακούσει περισσότερα, τέτοια πρόωρη έκρηξη τρυφερότητας δεν ξανάδα... Κι όσο κι αν μ αρέσει μάγκες μου (γιατί πρόκειται για ωραία γυναίκα και μέχρι στιγμής ξηγημένη) τρέμω τι θα μου ρθει αν συνεχίσω.
Δουλέψτε με ελεύθερα, κι εγώ ο ίδιος με δουλεύω πρώτος.
Που καταλήγω? Καλό θα είναι όποτε μας τυχαίνουν διάφορα περίεργα, να τα αναφέρουμε εδώ μεσα (χωρίς να δίνουμε κομπλέ στοιχεία χύμα δημοσίως) ώστε να τσεκαριζόμαστε.
Υπάρχει πολλή τρέλα και παράνοια εκεί έξω, και η άγρα γαμησιού συχνά ενέχει κινδύνους. Δε βλάπτει να προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε, και μη ξεχνάμε πως ο κόσμος ειναι και αρκετά μικρός μερικές φορές. Χώρια που η ανταλλαγή πληροφοριών μας βοηθάει να μη χάνουμε χρόνο κιολας.
Κάνω την αρχή: Δισύλλαβο όνομα από 'Ε', 38 ετών, Αθήνα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Μόνο παπαριές γράφονται εδώ μέσα. Για αυτό και αν καμιά φορά ξεφύγει κάτι λογικό, μας φαίνεται παράλογοΌχι λάθος άποψη. Και ανάθεμα αν κατάλαβαν τι γράφεις και όσοι σου έκαναν like.
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
πάντως το τίντερ έχει κάποιες καλές και νορμάλ περιπτώσεις, μου έχει τύχει πολύ καλή κοπέλα που κάναμε σχέση για τρία χρόνια. οπότε μην σε τρομάζει το ότι είναι καλή κοπέλα, υπάρχουν και καλοί άνιρωποι κι εκεί όπως και στην κοινωνία. μία μικρογραφία της κοινωνίας είναι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ελληνιδα;πάντως το τίντερ έχει κάποιες καλές και νορμάλ περιπτώσεις, μου έχει τύχει πολύ καλή κοπέλα που κάναμε σχέση για τρία χρόνια
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
ναιΕλληνιδα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25