Λοιπόν παιδιά, νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε πως σ αυτή τη ζωή ενδέχεται να λουστούμε αυτά που κοροιδεύουμε.
Αποτελώ ζωντανή απόδειξη αυτού!
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιω το τίντερ αποκλειστικά για ανεύρεση τουριστριών και παντρεμένων, καθώς οτιδήποτε άλλο εκει μέσα αποτελεί περίσσευμα απτο οποίο μόνο κάτι κακό έχεις να περιμένεις.
Προφανώς και υπάρχουν απειροελάχιστες εξαιρέσεις, κόντρα σε κάθε λογική, δε λέω. Αλλά όπως και να χει, έχει κι ένα άλφα ενδιαφέρον να γνωρίζεις γυναίκες εντελώς έξω από τους κύκλους σου, από διαφορετικές όχθες της ζωής, να βλέπεις άλλους κόσμους, και να το ζεις σε στυλ national geographic.
Με το ανωτέρω πρόσχημα, που και που κάνω τη μαλακία να μιλάω και με καμμιά ντόπια, περιμένοντας ΜΟΝΟ τα χειρότερα προφανώς.
Έεεεεελα όμως, που μου τυχε μια...τι να σας πω, πέραν από ωραίο γκομενάκι, δείχνει μια χαρά ισορροπημένη η κοπέλα, και μια χαρά τα λέει.
Πρώτο ραντεβού ένα μπαλαμούτι ωραίο κι απλό, κι από κει και ύστερα η τύπισσα δεν έπαιρνε τα χέρια της απο πάνω μου.
Σε επόμενη φάση την πήγα στον Πρίαμο (αποφεύγω να βάζω εντελώς άγνωστες στο σπίτι μου, δε γουστάρω) γαμιόμαστε ωραία και καλά, και ύστερα η τύπισσα κλειδώνει αγκαλιά πάνω μου για μια ώρα και βάλε....
Ύστερα με καλεί σπίτι της, πήγα, είχε ντυθεί ωραία, είχε μαγειρέψει, κάνουμε ό,τι κάνουμε, να σου πάλι χάδια αγκαλιές, και πετάει: 'θα ήθελα να κοιμηθούμε μαζί'....
Μπορεί να φαίνονται ωραία όλ αυτά, αλλά ρε μάγκες, δεν ήξερα ουτε το επίθετο της (δεν μου δωσε κουδούνι, απλά την πήρα ν ανοίξει), ενώ ήξερα τη γεύση του πρωκτού της. Έστειλα τα στοιχεία της σε δυό φίλους μήπως και δε ξυπνούσα ποτέ εκεί πέρα, εν τέλει με ξυπνάει με πίπα, κι ο καφές δίπλα στο κομοδίνο με κρουασανάκι.
Έχω δει αρκετά στη ζωή μου, έχω ακούσει περισσότερα, τέτοια πρόωρη έκρηξη τρυφερότητας δεν ξανάδα... Κι όσο κι αν μ αρέσει μάγκες μου (γιατί πρόκειται για ωραία γυναίκα και μέχρι στιγμής ξηγημένη) τρέμω τι θα μου ρθει αν συνεχίσω.
Δουλέψτε με ελεύθερα, κι εγώ ο ίδιος με δουλεύω πρώτος.
Που καταλήγω? Καλό θα είναι όποτε μας τυχαίνουν διάφορα περίεργα, να τα αναφέρουμε εδώ μεσα (χωρίς να δίνουμε κομπλέ στοιχεία χύμα δημοσίως) ώστε να τσεκαριζόμαστε.
Υπάρχει πολλή τρέλα και παράνοια εκεί έξω, και η άγρα γαμησιού συχνά ενέχει κινδύνους. Δε βλάπτει να προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε, και μη ξεχνάμε πως ο κόσμος ειναι και αρκετά μικρός μερικές φορές. Χώρια που η ανταλλαγή πληροφοριών μας βοηθάει να μη χάνουμε χρόνο κιολας.
Κάνω την αρχή: Δισύλλαβο όνομα από 'Ε', 38 ετών, Αθήνα.