Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 492K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.514
Πόντοι
2.356
πάντως το τίντερ έχει κάποιες καλές και νορμάλ περιπτώσεις, μου έχει τύχει πολύ καλή κοπέλα που κάναμε σχέση για τρία χρόνια. οπότε μην σε τρομάζει το ότι είναι καλή κοπέλα, υπάρχουν και καλοί άνιρωποι κι εκεί όπως και στην κοινωνία. μία μικρογραφία της κοινωνίας είναι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Νομίζω μας παραξενεύει αυτό που γράφεις, γιατί οι "αξιόλογες" κοπέλες δεν ψάχνονται συνήθως στο διαδίκτυο, έχουν παρέες, συναδέλφους, δραστηριότητες και αντλούν ερωτικούς συντρόφους από εκεί .

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.547
Πόντοι
456
Λοιπόν παιδιά, νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε πως σ αυτή τη ζωή ενδέχεται να λουστούμε αυτά που κοροιδεύουμε.
Αποτελώ ζωντανή απόδειξη αυτού!

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιω το τίντερ αποκλειστικά για ανεύρεση τουριστριών και παντρεμένων, καθώς οτιδήποτε άλλο εκει μέσα αποτελεί περίσσευμα απτο οποίο μόνο κάτι κακό έχεις να περιμένεις.
Προφανώς και υπάρχουν απειροελάχιστες εξαιρέσεις, κόντρα σε κάθε λογική, δε λέω. Αλλά όπως και να χει, έχει κι ένα άλφα ενδιαφέρον να γνωρίζεις γυναίκες εντελώς έξω από τους κύκλους σου, από διαφορετικές όχθες της ζωής, να βλέπεις άλλους κόσμους, και να το ζεις σε στυλ national geographic.

Με το ανωτέρω πρόσχημα, που και που κάνω τη μαλακία να μιλάω και με καμμιά ντόπια, περιμένοντας ΜΟΝΟ τα χειρότερα προφανώς.

Έεεεεελα όμως, που μου τυχε μια...τι να σας πω, πέραν από ωραίο γκομενάκι, δείχνει μια χαρά ισορροπημένη η κοπέλα, και μια χαρά τα λέει.
Πρώτο ραντεβού ένα μπαλαμούτι ωραίο κι απλό, κι από κει και ύστερα η τύπισσα δεν έπαιρνε τα χέρια της απο πάνω μου.
Σε επόμενη φάση την πήγα στον Πρίαμο (αποφεύγω να βάζω εντελώς άγνωστες στο σπίτι μου, δε γουστάρω) γαμιόμαστε ωραία και καλά, και ύστερα η τύπισσα κλειδώνει αγκαλιά πάνω μου για μια ώρα και βάλε....

Ύστερα με καλεί σπίτι της, πήγα, είχε ντυθεί ωραία, είχε μαγειρέψει, κάνουμε ό,τι κάνουμε, να σου πάλι χάδια αγκαλιές, και πετάει: 'θα ήθελα να κοιμηθούμε μαζί'....

Μπορεί να φαίνονται ωραία όλ αυτά, αλλά ρε μάγκες, δεν ήξερα ουτε το επίθετο της (δεν μου δωσε κουδούνι, απλά την πήρα ν ανοίξει), ενώ ήξερα τη γεύση του πρωκτού της. Έστειλα τα στοιχεία της σε δυό φίλους μήπως και δε ξυπνούσα ποτέ εκεί πέρα, εν τέλει με ξυπνάει με πίπα, κι ο καφές δίπλα στο κομοδίνο με κρουασανάκι.

Έχω δει αρκετά στη ζωή μου, έχω ακούσει περισσότερα, τέτοια πρόωρη έκρηξη τρυφερότητας δεν ξανάδα... Κι όσο κι αν μ αρέσει μάγκες μου (γιατί πρόκειται για ωραία γυναίκα και μέχρι στιγμής ξηγημένη) τρέμω τι θα μου ρθει αν συνεχίσω.

Δουλέψτε με ελεύθερα, κι εγώ ο ίδιος με δουλεύω πρώτος.

Που καταλήγω? Καλό θα είναι όποτε μας τυχαίνουν διάφορα περίεργα, να τα αναφέρουμε εδώ μεσα (χωρίς να δίνουμε κομπλέ στοιχεία χύμα δημοσίως) ώστε να τσεκαριζόμαστε.
Υπάρχει πολλή τρέλα και παράνοια εκεί έξω, και η άγρα γαμησιού συχνά ενέχει κινδύνους. Δε βλάπτει να προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε, και μη ξεχνάμε πως ο κόσμος ειναι και αρκετά μικρός μερικές φορές. Χώρια που η ανταλλαγή πληροφοριών μας βοηθάει να μη χάνουμε χρόνο κιολας.

Κάνω την αρχή: Δισύλλαβο όνομα από 'Ε', 38 ετών, Αθήνα.
Φίλε μου αν κατάλαβα καλά σου έκανε εντύπωση που έζησες κάτι που έως τωρα ζούσες με ξένες κτλ με μία δικιά μας.
Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν αλλά επειδή Έλληνες είμαστε και καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας έως ότου ξεκαθαρίσεις τι παίζει κράτα μικρό καλάθι και μην χτίζεις μεγάλες προσδοκίες.
Έχει διαφορά το βρήκα μουνί να γαμάω από το βρήκα γυναίκα να ζήσω για να το πω χύμα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.514
Πόντοι
2.356
Όχι ρε, δεν τα είχε ζήσει με καμιά από το Tinder αυτά. Για αυτό και του έκανε εντύπωση!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Όχι ρε, δεν τα είχε ζήσει με καμιά από το Tinder αυτά. Για αυτό και του έκανε εντύπωση!
χμμμ έτυχε να γνωρίσω μια υπέροχη Αμερικανίδα το 2019, με την οποία κουμπώσαμε με το 'καλημέρα'!
Με τα πολλά πήγαμε μαζί στην Μήλο λίγες μέρες να φανταστείτε και εν τέλει, η τύπισσα με προσκάλεσε να πάω στο Σαν Αντόνιο να τη βρω. Ίσως η μοναδική φορά στη ζωή μου που μπήκα σε τέτοιο πειρασμό....Εν τέλει βρήκα μια βαρεμένη απτην Ηλιούπολη (πολύ έξυπνος).....

Ακόμα μιλάμε που και που, αλλά πλέον πάει, αρραβωνιάστηκε. (Η ΣανΑντονίτισσα, όχι η Ηλιουπολίτισσα)

Και Ελληνίδα γαμηστερή είχα γνωρίσει που ζούσε στη Γερμανία-υπέθεσα αρχικά πως απλά έψαχνε κάναν μαλάκα ντόπιο να έδενε τον γαιδαρό της εδώ.
Αυτή μια χαρά έδειχνε, και αρκετά ωραία γυναίκα, είχε δουλειά καλή τακτοποιημένη κλπ.
Το πράγμα χάλασε επειδή είχα γκόμενα, και κάπου κουράστηκα να κάνω 'ακροβατικά' συνεχως να μη με πάρουν χαμπάρι.

Ένα μεγάλο πρόβλημα ακόμα, είναι οτι η μέση Ελληνίδα του Τίντερ (όπως κι η μέση Ελληνίδα εκτός τίντερ κιόλας) συνήθως θα είναι κάποια ΄χαμηλού σοσιοοικονομικού επιπέδου, σε σημείο που την καθιστά ακατάλληλη για σχέση (συν όλα τα άλλα που έχουν ειπωθεί).

Πείτε με μαλάκα και κομπλεξικό, αλλά χαλιέμαι όταν η άλλη δεν έχει να φάει στα 30+ της, ή όταν δεν έχει ζήσει ΤΙΠΟΤΑ εκτός της συνοικίας της, ή εάν δεν οδηγεί πχ -δεν κατηγορώ κανέναν-, απλά δεν ψήνομαι να γίνουμαι ούτε ταρίφας ούτε κουβαλητής, ούτε ξεναγός στα 40+ μου.

Για γαμήσι ναι, χεστήκαμε, αλλα για άραγμα όχι, δεν κάνω αυτό το λάθος!

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
το πιο σωστο που διαβασα ειναι να μην αναπτυσσεις κανενα συναισθημα οτι και να σου βγαζουν οι κοπελες,γιατι μπραφ ενα μπλοκ απο παντου και τελος.Εισαι ενας αγνωστος για αυτες σου πουλανε ερωτα οπως τους πουλας και εσυ,αλλα λογω των απειρων επιλογων που εχουν θα την κοπανησουν σε καποια φαση απροειδοποιητα.Εκει ειναι η διαχειριση με τον εαυτο σου.Για μενα αυτο ειναι το πιο δυσκολο απο το να βγαλεις μαι γκομενα.Να αποδεχθεις οτι μια τυπισσα που μιλατε συνεχεια για δυο τρεις βδομαδες εχετε γαμηθει ολα ξαφνικα δεν θα σου ξαναπαντησει και θα σου κανει μια ωραιοτατη φραγη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
το πιο σωστο που διαβασα ειναι να μην αναπτυσσεις κανενα συναισθημα οτι και να σου βγαζουν οι κοπελες,γιατι μπραφ ενα μπλοκ απο παντου και τελος.Εισαι ενας αγνωστος για αυτες σου πουλανε ερωτα οπως τους πουλας και εσυ,αλλα λογω των απειρων επιλογων που εχουν θα την κοπανησουν σε καποια φαση απροειδοποιητα.Εκει ειναι η διαχειριση με τον εαυτο σου.Για μενα αυτο ειναι το πιο δυσκολο απο το να βγαλεις μαι γκομενα.Να αποδεχθεις οτι μια τυπισσα που μιλατε συνεχεια για δυο τρεις βδομαδες εχετε γαμηθει ολα ξαφνικα δεν θα σου ξαναπαντησει και θα σου κανει μια ωραιοτατη φραγη
Αφου τα περισσοτερα προφιλ λενε "looking for long term"
Τι δεν ισχυει;; :rolleyes:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.514
Πόντοι
2.356
Εεεε...ΟΧΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι, θέλει καλή διαχείριση.
Όποιος δεν το αντέχει, ας μην ασχοληθεί.

Xprivate

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Το Tinder αξίζει πραγματικά! Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχω γνωρίσει και συνδεθεί με πάνω από 20 εκπληκτικά κορίτσια κάθε χρόνο μέσω αυτής της πλατφόρμας.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Οι ελλεινιδες κάνουν γκοστινγκ εκεί που μιλάνε κανονικά και λες εντάξει μπορεί να γαμησω, την άλλη μέρα ανοίγεις το φεισμπουκ και σε έχει κάνει μπλοκ και έχει εξαφανιστεί στα ξαφνικά, φανταζομε και στο τιντερ τα ίδια θα κάνουν οι ελλεινιδες, αφού έχουν επιλογές πολλες
μου χει τυχει 2 φορές μόνο:

τη μία φαινόταν εξαρχής ότι κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά, με το καλημέρα η τύπισσα ήταν ακρως φορτική, έφτασα σε σημείο να πω 'οκ αφού το φαγα το πρήξιμο ας γαμήσω τουλάχιστον', κούνια που με κούναγε! Μια ημέρα πριν βρεθούμε, με πήρε τηλ στις 2 το βράδυ, δε σήκωσα, και σκέφτηκα να το πιστόλιαζα να της έκανα μπλοκ μην μπλέξω....τελικά με πρόλαβε! χαχαχαχαχα

Την άλλη, η τύπισσα παραδόξως έδειχνε μια χαρά, φαινομενικά σοβαρή, και αξιοπρεπής. Με σκάλωσε λιγάκι το αψυχολόγητο που μ έκανε μπλοκ, αλλά ό,τι και να λέμε, ποτέ δε θα βγάλεις καμμία άκρη με δαύτα, απλά κοιτάς να προχωράς παρακάτω σειριακά κι ό,τι βγει.

Απλά επειδή ο χρόνος μας είναι πολυτιμος κι οι Ελληνίδες του τιντερ τείνουν να μας τον σπαταλάνε, γενικά καλό είναι να τις αποφεύγουμε.
Τι έχουμε πει?

Τουρίστριες, παντρεμένες, κι αν λάχει καμμιά ακομπλεξάριστη παρτόλα, μια χαρά!

Μην ψαρώνουμε όταν βλέπουμε κάποιο φαινομενικά υγιές προφίλ που μας γεννά προοπτικές για σχεσούλες και παπαριές! (τα λέω να τ ακούω κι εγώ δηλαδή....). Ακόμα και λάκκο να μην έχει η φάβα (που προφανως θα έχει, άλλο εαν είμαστε στραβοί εκείνη τη στιγμή), η διαδικασία του Τιντερ γεννάει κουσούρια (κυρίως στις γυναίκες), και δύσκολα υπάρχει γυρισμός εάν μάθει να λειτουργεί έτσι κάποια. Επίσης, δε θες να κυκλοφορείς μια γυναίκα που ήταν προσβάσιμη δημοσίως στο πανέρι όπου ο κάθε βλαχοκάγκουρας μπορεί να την έχει φάει. Θα φορούσες ποτέ μια βρώμικη μπλουζα?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Αφου τα περισσοτερα προφιλ λενε "looking for long term"
Τι δεν ισχυει;; :rolleyes:
Σκέψου απλά κάποιον που αγόρασε Porsche Boxster:

Πιθανότατα την Carrera ήθελε ιδανικά, αλλά βολεύτηκε με την Boxster, ίσα να λέει πως έχει Porsche........

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Στην Αθήνα με τόσες τουρίστριες,δεν μπορεί να μην βρίσκετε καμία στο τίντερ

Εγώ είχα πάθει πλάκα πέρσι που κατέβηκα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Ε καλά δεν εχει και τόσες τουρίστριες στην Αθήνα, δεν είναι και νησιά, εκτός ξέρω γω άμα μένεις κέντρο κέντρο καμία πλάκα Κουκάκι και πέσεις πάνω σε τίποτα Αμερικανες.. Άμα μένεις καμία Ελευσίνα η κάνα μαρκοπουλο, τί τουρίστριες να έχει?
Τσιγγάνεςτυπε τουρίστριες από αχαγια

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.630
Πόντοι
5.595

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Tinder ειναι καλη φαση ,ειχα γνωρισει περυσι μια απο το Ισραηλ που εκανε διακοπες Ελλαδα και περασε και απο θεσσαλονικη...
εννοειται τον εφαγε και δεν ηξερα καν τι λεει

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
ιδού κι η επιβεβαίωση όσων λέμε!

Μα είναι μέσα κάτι τύπισσες εδώ και 4-5 χρόνια με τις ίδιες φωτό! Πρέπει να εχουν γίνει διάσημες τόσος κόσμος που τις έχει δει

flagchaser123

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
17
Πόντοι
0
Μην ακουτε μλκιες.Αν εισαι εμφανισιμος και ξερεις αγγλικα θα εχεις επιτυχια. Εχω παιξει τρελη μπαλα με νετα απο σουηδιες νορβηγιες αμερικες και κυριως αφροαμερικανιδες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Βλεπω ξενες ταινιες, καινουργιες, οπως πολλοι απο εσας.
Δε λεω οτι ολα οσα βλεπουμε μεν, σε ταινιες, ειναι ντε και καλα ετσι και στη ζωη, αλλα οπως και να το κανουμε, περιγραφουν πολλες ταινιες και καταστασεις καθημερινοτητας.

Λοιπον, σε παρα πολλες, γινεται αναφορα σε ραντεβου μεσω τιντερ!
Πολυ νορμαλ, οτι πχ εισαι αδερφος, και μιλας με την αδερφη σου και σου λεει οτι αποψε θα βγεις ραντεβου απο το τιντερ!

Σχηματιζω μια εικονα, οτι εξω δουλευει, και δουλευει καλα, και με ....νορμαλ γυναικες (μαλλον),
σε αντιθεση με Ελλαδα και λοιπες ....αφρικανικες χωρες (ανεπαναληπτε Χαρρυ Κλυνν!),
που ειτε εχει ψωλαρια, ειτε ειναι ολες πυροβολημενες.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Μην ακουτε μλκιες.Αν εισαι εμφανισιμος και ξερεις αγγλικα θα εχεις επιτυχια. Εχω παιξει τρελη μπαλα με νετα απο σουηδιες νορβηγιες αμερικες και κυριως αφροαμερικανιδες
απο σουηδεζες πως πας στις μαυρες,αυτα τα 2 δεν ταιριαζουν ειναι σαν να λεμε μου αρεσουν ψαρια με κρεας μαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom