sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.953
- Πόντοι
- 26.141
Για το τιντερ στην Ελλάδα δεν ξοδεύω ούτε το ένα εκατομμυριοστο της μπαταρίας μου
Ουτε για τουριστριες αξιζει;Για το τιντερ στην Ελλάδα δεν ξοδεύω ούτε το ένα εκατομμυριοστο της μπαταρίας μου
Mεμο στο Γράμμο ..τι τουρίστριες να έχει εδώ;Ουτε για τουριστριες αξιζει;
Αρα αντικειμενικα, το προβλημα ειναι το σημειο και οχι η χωρα, δεδομενου οτι σε ξενες χωρες μενεις η τουλαχιστον περνας υποχρεωτικα απο μεγαλες πολεις-αεροδρομια. Οχι οτι ειναι καλη η Ελλαδα για ταιντερ, αν και πιστευω με τουριστριες υπαρχει ψωμι το καλοκαιρακι.Mεμο στο Γράμμο ..τι τουρίστριες να έχει εδώ;
Σε τουριστικά μέρη ή ΑθήναΑρα αντικειμενικα, το προβλημα ειναι το σημειο και οχι η χωρα, δεδομενου οτι σε ξενες χωρες μενεις η τουλαχιστον περνας υποχρεωτικα απο μεγαλες πολεις-αεροδρομια. Οχι οτι ειναι καλη η Ελλαδα για ταιντερ, αν και πιστευω με τουριστριες υπαρχει ψωμι το καλοκαιρακι.
Ε όχι αλλά οι ελλενιδες κλασμένο με έχουν είτε είναι άσπρες είτε μαβριδερες, έχω τον ελλεεινιδοδιοκτηΔηλαδη εσυ μενεις σε ενα χρωμα παντα?
Θα συμφωνήσω.Μην ακουτε μλκιες.Αν εισαι εμφανισιμος και ξερεις αγγλικα θα εχεις επιτυχια. Εχω παιξει τρελη μπαλα με νετα απο σουηδιες νορβηγιες αμερικες και κυριως αφροαμερικανιδες
Λαθος φιλε μας βλεπουμ με πολυ καλο ματιΕ καλά και οι ξένες δεν βλέπω να πολύ ψήνονται για ντόπιους πιο πολύ με τους δικούς τους γαμιουντε τους Έλληνες τους βλέπουν λίγο όπως οι ελλενιδες βλέπουν τους πακηδες
μπορει να ειναι και ετσι,εγω προχθες ειδα κατι σλοβακες αλλα ηταν με κατι σλοβακους δικους τους σαν τον τζεισον στειθαμ ενα πραμα,που να χωθεις εκει στα γομαριαΛαθος φιλε μας βλεπουμ με πολυ καλο ματι
Ρε παιχτη τι το θες το tinder αμάξι έχεις αγγλικά μιλάς χώσου μην μασαςΠιστεύετε άτομο μέτριας εμφάνισης, με αυτοκίνητο και καλές γνώσεις αγγλικών, αξίζει να ασχοληθεί με Tinder αυτή την εποχή ; (θα είμαι σε νησί μέχρι τέλος Αυγούστου)
Ναι, απλα κανε καλο προφιλ με ωραιες φωτογραφιεςΠιστεύετε άτομο μέτριας εμφάνισης, με αυτοκίνητο και καλές γνώσεις αγγλικών, αξίζει να ασχοληθεί με Tinder αυτή την εποχή ; (θα είμαι σε νησί μέχρι τέλος Αυγούστου)
Πού να χωθώ τύπε;Ρε παιχτη τι το θες το tinder αμάξι έχεις αγγλικά μιλάς χώσου μην μασας
Σε νησί δεν είπες πως θα σαι ? Άρα θα βρωμαει στο μουνιΠού να χωθώ τύπε;
δεν εχεις να χασεις τιποτα τυπε.Πιστεύετε άτομο μέτριας εμφάνισης, με αυτοκίνητο και καλές γνώσεις αγγλικών, αξίζει να ασχοληθεί με Tinder αυτή την εποχή ; (θα είμαι σε νησί μέχρι τέλος Αυγούστου)
Ναι αλλά πώς θα χωθώ;Σε νησί δεν είπες πως θα σαι ? Άρα θα βρωμαει στο μουνι