Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.798
Πόντοι
206
Τίποτα δεν μου έκανε εντύπωση .
Απλά δεν κατάλαβα γιατί ανέβασε μια φυσιολογική εξέλιξη μετά από μαλακια που πέταξε .
Ακριβώς αυτή την κατάσταση βλέπω και εγώ και απορώ ..
Εν κατακλείδι, εγώ υπήρξα αγενής. Αν δηλαδή της έριχνα Παναγίες για την αντιδραση που τη θεώρησα υπερβολική θα ήμουν τι;...οκ δεκτό... Χαίρομαι που αναγνωρίζω διαφορετικές απόψεις αδέρφια...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Εν κατακλείδι, εγώ υπήρξα αγενής. Αν δηλαδή της έριχνα Παναγίες για την αντιδραση που τη θεώρησα υπερβολική θα ήμουν τι;...οκ δεκτό... Χαίρομαι που αναγνωρίζω διαφορετικές απόψεις αδέρφια...
Πάλι δεν έπιασες το νόημα .
Δεν έπρεπε καν να αρχίσεις αυτή την συζήτηση μαζί της ούτε για αστείο ..και αφού την άνοιξες έπρεπε να δείξεις ότι σέβεσαι τις απόψεις της ,όσο και αν είναι στα αρχιδια σου τα λαχανικά .

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.798
Πόντοι
206
Πάλι δεν έπιασες το νόημα .
Δεν έπρεπε καν να αρχίσεις αυτή την συζήτηση μαζί της ούτε για αστείο ..και αφού την άνοιξες έπρεπε να δείξεις ότι σέβεσαι τις απόψεις της ,όσο και αν είναι στα αρχιδια σου τα λαχανικά .
Όταν είδα ότι τα πήρε, της είπα οκ, δεκτό και σεβαστό. Ε εκείνη το τράβηξε περισσότερο μόνη της.... Έφαγε το unmatch και έφυγε καπάκι...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Όταν είδα ότι τα πήρε, της είπα οκ, δεκτό και σεβαστό. Ε εκείνη το τράβηξε περισσότερο μόνη της.... Έφαγε το unmatch και έφυγε καπάκι...
Ρε φίλε είπες μια κακόγουστη μπαρούφα. Έχασες μια γκόμενά. Έκανες λάθος. Παραδέξου το και προχώρα πιο μυαλομενος ν πηδηξεις κάποια άλλη. Όλοι έχουμε κάνει λάθη.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Φίλε, με όλο το σεβασμό, προσωπικά δε θεωρώ καθόλου αγενή την προσέγγιση σου, αλλά βλακωδώς προκλητική.
Δε θεωρώ πως θα τρωγες φάουλ εάν προέκυπτε σε ζωντανή κουβέντα ως πείραγμα (γιατί χωρίς να πατάς 'κουμπάκια' δε γίνεται παιχνίδι, μια στο καρφί και μια στο πέταλο θέλει το σμίλεμα), αλλά στο γραπτό....δεν μπορεί να καταλάβει κι η άλλη το ύφος των λεγόμενων.

Εν πάσει περιπτώσει, εκείνη προτίμησε να προβάλλει την 'σοβαρότητα' της κατάστασης και να σου πουλήσει το γεγονός πως θίχτηκε (...) και να σου κάνει ένα ξύλινο κύρηγμα......
Συνεπώς δεν έχασες και κάτι!

Αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, και από αυτά που βλέπουμε γύρω μας: γενικά κυριαρχεί αρκετή ξινίλα στις περισσότερες μόνες γυναίκες (εν μέρει δικαιολογημένη) και αυτό το τείχος δε σπάει με μπουλντόζα. Θέλει ένα τσικ ελιγμό να το διαπεράσεις, πας λίγο με τα νερα της άλλης, κάνεις τον χαζό ίσα να κόψεις κίνηση τι παίζει.
Αν βλέπεις πως η άλλη μπορεί να γελάσει με κάτι απ αυτά που της λες, είσαι σε καλό δρόμο μεν, αλλά κι εκεί κάπου βάζεις ένα μέτρο.

Αν βλέπεις πως η άλλη απλά προβάλλει την ανάγκη της να την πάρεις στα σοβαρά στα πάντα, κάνεις εκεί λίγη υπομονή κι αν δεις ότι δε 'σπάει', χαιρετάς και φεύγεις απλά.

Προσωπικά πλέον με έχει κουράσει απίστευτα το να βγαίνω με κάθε ο,τι νάναι τύπισσα και να μέ περνάει από συνεντευξη η κάθε κακομοίρα να δει μήπως γεμίζω τα κουτάκια της-ενώ εγώ απλά θελω μόνο να γαμήσω!
Το χω κάνει αρκετές φορές αυτό το λάθος, δεν οδηγεί πουθενά, ούτε αξίζει να γαμάς έτσι!

Ενώ προφανώς οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές, συνήθως τείνουν να τα παίρνουν όλα και πιο σοβαρά άμα σε περάσουν από την 'πρώτη φάση'. -κι εκεί μπορούν να ξετυλιχθούν ένα σωρό ανούσια δράματα για όλους!

(θυμάμαι μια φορά βγήκα με μια που ήταν εντελώς μπόγλα τελικά, 37 μόνη, και καθόταν προβληματισμένη και με ρωτούσε για τα ωράρια της καθημερινότητας μου...θεωρούσε δεδομένη την αμοιβαιότητα πως ψηνόμουν κι εγώ......τη λυπήθηκα η αλήθεια είναι, αλλα περισσότερο λυπήθηκα εμένα που την πάτησα με μούφα φωτογραφίες της. Σπατάλη χρόνου, κόπου και λίγων χρημάτων.)

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: Τιντερ ΜΟΝΟ για τουρίστριες παιδιά! Ελληνίδες στο τίντερ 95% πρόκειται για αξιοθρήνητα περισσεύματα-μην σπαταλάτε άδικα χρόνο και κόπο!

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.798
Πόντοι
206
Ρε φίλε είπες μια κακόγουστη μπαρούφα. Έχασες μια γκόμενά. Έκανες λάθος. Παραδέξου το και προχώρα πιο μυαλομενος ν πηδηξεις κάποια άλλη. Όλοι έχουμε κάνει λάθη.
Δεν είπα ότι υπήρξα σωστός ή λάθος...οθυε επέμεινα .είπα ότι η τύπισσα ήταν υπερβολική... Τέτοια κυκλοφορούν έξω....συμπεριλαμβανομένου και εμού (για να μη θεωρηθεί ότι βγάζω τον εαυτό μου απέξω)

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.798
Πόντοι
206
Φίλε, με όλο το σεβασμό, προσωπικά δε θεωρώ καθόλου αγενή την προσέγγιση σου, αλλά βλακωδώς προκλητική.
Δε θεωρώ πως θα τρωγες φάουλ εάν προέκυπτε σε ζωντανή κουβέντα ως πείραγμα (γιατί χωρίς να πατάς 'κουμπάκια' δε γίνεται παιχνίδι, μια στο καρφί και μια στο πέταλο θέλει το σμίλεμα), αλλά στο γραπτό....δεν μπορεί να καταλάβει κι η άλλη το ύφος των λεγόμενων.

Εν πάσει περιπτώσει, εκείνη προτίμησε να προβάλλει την 'σοβαρότητα' της κατάστασης και να σου πουλήσει το γεγονός πως θίχτηκε (...) και να σου κάνει ένα ξύλινο κύρηγμα......
Συνεπώς δεν έχασες και κάτι!

Αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, και από αυτά που βλέπουμε γύρω μας: γενικά κυριαρχεί αρκετή ξινίλα στις περισσότερες μόνες γυναίκες (εν μέρει δικαιολογημένη) και αυτό το τείχος δε σπάει με μπουλντόζα. Θέλει ένα τσικ ελιγμό να το διαπεράσεις, πας λίγο με τα νερα της άλλης, κάνεις τον χαζό ίσα να κόψεις κίνηση τι παίζει.
Αν βλέπεις πως η άλλη μπορεί να γελάσει με κάτι απ αυτά που της λες, είσαι σε καλό δρόμο μεν, αλλά κι εκεί κάπου βάζεις ένα μέτρο.

Αν βλέπεις πως η άλλη απλά προβάλλει την ανάγκη της να την πάρεις στα σοβαρά στα πάντα, κάνεις εκεί λίγη υπομονή κι αν δεις ότι δε 'σπάει', χαιρετάς και φεύγεις απλά.

Προσωπικά πλέον με έχει κουράσει απίστευτα το να βγαίνω με κάθε ο,τι νάναι τύπισσα και να μέ περνάει από συνεντευξη η κάθε κακομοίρα να δει μήπως γεμίζω τα κουτάκια της-ενώ εγώ απλά θελω μόνο να γαμήσω!
Το χω κάνει αρκετές φορές αυτό το λάθος, δεν οδηγεί πουθενά, ούτε αξίζει να γαμάς έτσι!

Ενώ προφανώς οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές, συνήθως τείνουν να τα παίρνουν όλα και πιο σοβαρά άμα σε περάσουν από την 'πρώτη φάση'. -κι εκεί μπορούν να ξετυλιχθούν ένα σωρό ανούσια δράματα για όλους!

(θυμάμαι μια φορά βγήκα με μια που ήταν εντελώς μπόγλα τελικά, 37 μόνη, και καθόταν προβληματισμένη και με ρωτούσε για τα ωράρια της καθημερινότητας μου...θεωρούσε δεδομένη την αμοιβαιότητα πως ψηνόμουν κι εγώ......τη λυπήθηκα η αλήθεια είναι, αλλα περισσότερο λυπήθηκα εμένα που την πάτησα με μούφα φωτογραφίες της. Σπατάλη χρόνου, κόπου και λίγων χρημάτων.)

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: Τιντερ ΜΟΝΟ για τουρίστριες παιδιά! Ελληνίδες στο τίντερ 95% πρόκειται για αξιοθρήνητα περισσεύματα-μην σπαταλάτε άδικα χρόνο και κόπο!
Φίλε ειλικρινά, ο,τι πιο σωστό απαντήθηκε στο αρχικό δικό μου ποστ, χωρίς υπερβολές και χωρίς να θέλω να θίξω τους άλλους κτλ

Τελευταία τροποποίηση:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Άμα η άλλη έχει ψυχολογικά αυτά γίνονται..
Ας πει ο καθένας τις πίπες του και ας πάμε παρακάτω.. αν είναι να μη λέμε το ένα ή το άλλο ας πάμε μόνο στις πουτανες που τις πληρώνουμε και να μη μας ζαλίζουν..
Εννοείται αν γουσταρε η τύπισσα θα έκανε γάργαρα το σχόλιο του τύπο ακόμα κ αν το έκανε και τελείως χοντρά και άκομψα...

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.798
Πόντοι
206
Άμα η άλλη έχει ψυχολογικά αυτά γίνονται..
Ας πει ο καθένας τις πίπες του και ας πάμε παρακάτω.. αν είναι να μη λέμε το ένα ή το άλλο ας πάμε μόνο στις πουτανες που τις πληρώνουμε και να μη μας ζαλίζουν..
Εννοείται αν γουσταρε η τύπισσα θα έκανε γάργαρα το σχόλιο του τύπο ακόμα κ αν το έκανε και τελείως χοντρά και άκομψα...
Αυτό ακριβώς είναι το ζουμί.... Είπε κάποιος κάτι που δεν ήταν επί προσωπικού. Δε συμφωνείς; αστο και προχωρα να δεις πώς πάει η κουβέντα.
Αν έχεις θέματα όμως, έτσι θα αντιδράσεις.... Γιατί η αντίδραση αυτή ήταν υπερβολική όπως και να'χει

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Δεν υπαρχει μαγικη εφαρμογή μη τσιμπάτε.

Πρόσφατα βρέθηκα σε τρανζιτ στη Μπανγκοκ. Ανοιξα την εφαρμογη για 4 ωρες. Είχα καπου 70 like. Τα 60 μπάζα αλλα και παλι γίνεται δουλεια. Αλλες χωρες αλλες νοοτροπιες αν και γενικα οι γυναίκες είναι ιδιες στα βασικά.
Κανα δυο που ειχαν γνωρίσει ελληνα στο παρελθόν τους ειχε κανει εντυπωση ποσο λιγουρια ειναι οι Ελληνες.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Διαφωνώ. Πλέον ανάμενε το "thank you, next", ως η πιο πιθανή αντίδραση. Αυτό που λες, ίσχυε στα 80s, βία και στα 90s. Έχουν αλλάξει πλέον τύπε -και στην Ελλάδα- οι σύγχρονες γυναίκες (που δεν είναι χάπατα), σε περνάνε κόσκινο και πρέπει να προσαρμόζονται σχετικά και οι στρατηγικές προσέγγισης. Δεν μας ακούνε μόνο, συμμετέχουν, ρωτάν, τις γνώμες και τις απόψεις μας για τα πάντα. Το ότι βρίσκονται στα social δουλεύει κυρίως υπέρ τους· ο γραπτός λόγος ξεκαθαρίζει πολύ το τοπίο. Τον εξαντλούν στη συζήτηση, αυτόν που βρίσκεται απέναντι, για να βγάλουν συμπεράσματα. Δεν αφήνουν τον άλλο να κατευθύνει την κουβέντα μόνο αυτός. Ούτε τη συζήτηση να εξελιχθεί αν δεν πάρουν επιβεβαιώσεις. Αν η κουβέντα πάει στο σεξουαλικό, παρατηρούν αν αυτή γίνεται με λιγούρικο τρόπο. Δεν διστάζουν να γίνονται λιγότερο cool (ή ακόμα και ξυνές) αν δεν πιάσουν το υπονοούμενο ή αν έχουν διαφορετικές απόψεις και επιθυμίες. Αν τελειώσει η συζήτηση κι έχουν μουσκέψει το βρακί τους, προχωράνε. Αν είναι ακόμα στεγνές, το αφήνουν για άλλη μέρα ή και ποτέ. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν προχωράνε αν, για κάποιο λόγο, τους βγάζεις στρες απο την άρχη.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Το δαχτυλίδι του αχλαδιού: Tο μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα για singles που έγινε ποτέ

Παντού θεωρείται πως οι διάφορες εφαρμογές έχουν αποτύχει για λόγους που αναφέρονται στο άρθρο και αυτή εδώ η start up σκέφτηκε κάτι απλό, οι ελεύθεροι να φοράνε ένα λιτό και φτηνό δαχτυλιδάκη.
Βλέπεις μία να το φοράει, παίζει λίγο eye contact και ούτε tinder ούτε άλλες παπαριές καμαρωτές. Πίσω στα βασικά.

Όσο για τους φίλους που λένε διάφορα και σωστά ένα μόνο έχω να πω. Αυτά που λένε ισχύουν για γυναίκες που γνωρίζεις εκτός εφαρμογών.
Στις εφαρμογές οι 9 στις 10 είναι ανισόρροπες και τζάμπα το αναλύουν. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας αυτός είναι.
Υπάρχει και ο νόμος του Μέρφυ που λέει πως αν έχεις πέσει σε 9 νούμερα και σου κάτσει το λαχείο τότε επειδή έχεις βαρεθεί θα φέρεσαι εσύ σαν κάφρος.

Παράδειγμα για να γίνω κατανοητός.. Έχω ένα σαράβαλο και του βάζω πωλητήριο στη γειτονιά μου. Κανένας δεν θα με πάρει τηλέφωνο γιατί φαίνεται τι χρέπι είναι.
Αν το πλύνω και το βάλω στο car θα με πάρουν 100 και ένας από αυτούς θα είναι ο αγαθιάρης που θα το φορτωθεί.
Αυτό ακριβώς κάνουν και οι εφαρμογές και οδηγούνται σε απαξίωση. Μας φέρνουν σε επαφή με άτομα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα χαλάγαμε ούτε το σάλιο μας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Σοβαρά έκατσες και τα έγραψες όλα αυτά ;
Ρε φίλε δεν μπορείς να ρίξεις μουνι άμα της την μπαίνεις για τις επιλογές της ,όσο ηλίθια και να είναι η άλλη εσύ πρέπει να συμφωνείς μέχρι να γαμησεις .τι δεν καταλαβαίνεις;
Όταν λες τρώω πρόβατα γιατί αφού τρώει πρασινάδα άρα είναι πρασινάδα ,τι το αστείο μπορεί να έχει αυτό για να θεωρηθεί καλαμπουρι;
Ούτε τα μωρά δεν λένε τέτοια πράγματα ..πόσο μάλλον για να κάνεις παιχνίδι με γκόμενα .
Ρε τύπε, δεν γίνεσαι ρεζίλης για να γαμήσεις.
Απλά έχεις δίκιο στο ότι δεν κοντράρεσαι και δεν κορόϊδεύεις τις ΗΛΙΘΙΕΣ επιλογες της.
Ψάχνεις από την αρχή για τέτοια και κόβεις λάσπη . Ούτε καλημέρα δεν ξαναλές.

Αν είναι βήγκαν , είναι μουτζαχεντίν η γκόμενα. Ούτε γνωριμία δεν θες.
Σιγά μην κάτσεις να τρως μπρόκολα και σέσκουλα για να γαμήσεις την ξενέρα ......
άσε που αν είναι βήγκαν ... δεν τρώει και γαλακτοκομικά .... δεν μπορεί να στηθεί στα όρθια να τη γαμήσεις ...
θα πάθει κάταγμα ισχίου ..... σπονδύλος θα κόψει .... θα πάρει σασί .......
θα σου μείνει στα χέρια ...........

Σιγά μη γίνουμε βήγκαν ή σκυλάδες γατιάδες για να γαμήσουμε ........

Απόκριες, κυριακή απόγευμα , νωρίς , μόλις πριν σουρουπώσει ...... σκάω κουστουμαρισμένος στο τουρκολίμανο .........
είχε θερμοκρασία 2 C .... και μου λέει η άλλη ... να πάμε στα βραχάκια για μπαλαμούτι !!!!!!

Στο μεταξύ εγώ επαναλαμβάνω με τζεημς μποντικό παπούτσι και κουστούμι ....... μετά ήμουν για σκυλάδικο ......
John-Lobb-Becketts.jpg

και ήθελε να πάω .... στα βραχάκια !!!!!!!!

να σκίσω το τσοκ στράϊπ ύφασμα του παντελονιού ....
linen-suiting-fabric-500x500.jpg

και ο ράφτης που το είχε ράψει είχε πάθει κολπική μαρμαρυγή, άντε να μου έραβε άλλο παντελόνι ....

Μη λέμε μαλακίες τώρα ....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Ρε τύπε, δεν γίνεσαι ρεζίλης για να γαμήσεις.
Απλά έχεις δίκιο στο ότι δεν κοντράρεσαι και δεν κορόϊδεύεις τις ΗΛΙΘΙΕΣ επιλογες της.
Ψάχνεις από την αρχή για τέτοια και κόβεις λάσπη . Ούτε καλημέρα δεν ξαναλές.

Αν είναι βήγκαν , είναι μουτζαχεντίν η γκόμενα. Ούτε γνωριμία δεν θες.
Σιγά μην κάτσεις να τρως μπρόκολα και σέσκουλα για να γαμήσεις την ξενέρα ......
άσε που αν είναι βήγκαν ... δεν τρώει και γαλακτοκομικά .... δεν μπορεί να στηθεί στα όρθια να τη γαμήσεις ...
θα πάθει κάταγμα ισχίου ..... σπονδύλος θα κόψει .... θα πάρει σασί .......
θα σου μείνει στα χέρια ...........

Σιγά μη γίνουμε βήγκαν ή σκυλάδες γατιάδες για να γαμήσουμε ........

Απόκριες, κυριακή απόγευμα , νωρίς , μόλις πριν σουρουπώσει ...... σκάω κουστουμαρισμένος στο τουρκολίμανο .........
είχε θερμοκρασία 2 C .... και μου λέει η άλλη ... να πάμε στα βραχάκια για μπαλαμούτι !!!!!!

Στο μεταξύ εγώ επαναλαμβάνω με τζεημς μποντικό παπούτσι και κουστούμι ....... μετά ήμουν για σκυλάδικο ......
John-Lobb-Becketts.jpg

και ήθελε να πάω .... στα βραχάκια !!!!!!!!

να σκίσω το τσοκ στράϊπ ύφασμα του παντελονιού ....
linen-suiting-fabric-500x500.jpg

και ο ράφτης που το είχε ράψει είχε πάθει κολπική μαρμαρυγή, άντε να μου έραβε άλλο παντελόνι ....

Μη λέμε μαλακίες τώρα ....
Άσε μας ρε Κωνσταντάρα...με έκανες και διάβασα τζάμπα το κατεβατο σου .

Ποιος σε είπε να γίνεις ρεζίλι ,απλά δεν μιλάς για αυτό το θέμα ..τα ραδίκια ήταν τρόπος του λέγειν ..
Να γαμησεις πας δεν θα μαγειρέψετε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Άσε μας ρε Κωνσταντάρα...με έκανες και διάβασα τζάμπα το κατεβατο σου .
Κουράστηκες πολύ φαντάζομαι τύπε.
Φαντάζομαι δεν είσαι αραιοπαγίτης, να διαβάζεις πολυσέλιδες δικογραφίες.
Κάνω λάθος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom