Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Nα ξερετε το να κανεις 50 σερι right swipe είναι λάθος. Ο αλγοριθμος του τιντερ σου δίνει ένα σκορ σαν ελο και αν κανεις μονο δεξια το χαμηλώνετε και σε ματσαρει με χειρότερα προφιλ απέναντι και σε εμφανίζει και σε λιγότερες.
Γενικά έχει πρόβλημα εμφανίσεων στο άλλο φύλλο το tinder. Αυτό συμβαίνει λόγω υπερπροσφοράς αλλά και επειδή προσπαθούν να σπρώξουν τα πακέτα για περισσότερες προβολές. Σε άλλα dating με ούτε το 10-20% του κόσμου του tinder βγάζεις αναλογικά πολύ περισσότερα matches.

Επίσης υπάρχει πρόβλημα απόκρυψης ατόμων. Αυτό φαίνεται ως εξής. Όταν βάζω 2 χιλιόμετρα απόσταση θα swippαρω και σε κάποια φάση εξαντλούνται όσες είναι να swippαρω. Έτσι λέει. Μετά το βάζω στα 3 χιλιόμετρα και μου εμφανίζει καμμιά 10αρια που είναι στα 1 or less οι οποίες έπρεπε να είχαν ήδη εμφανιστεί από τη πρώτη γύρα swiping όταν το είχα βάλει στα 2 χιλιόμετρα. Δηλαδή υπήρχαν και τις έκρυβε.

soutzouk loukoum

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2021
Like
26
Πόντοι
0

Λίζα​

22

ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Lives in Αθήνα

Λοιπόν, ειμαι καρκίνος, κριντζ, κωλόκαφρος, ψυχοπαθάρα, coffeeholic, λατρεύω ολα τα ζωάκια, έχω λιγη κυτταρίτιδα και ραγάδες και δεν μιλάω σε ομοφοβικούς.
Αμα εχεις ομορφο προσωπο, εισαι fun και με κοιλιτσα, μπορουμε να παντρευτούμε.

ορματε αδερφια
Άμα είναι η Λίζα που ξέρω, έχει και onlyfans. :rockon:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Nα ξερετε το να κανεις 50 σερι right swipe είναι λάθος. Ο αλγοριθμος του τιντερ σου δίνει ένα σκορ σαν ελο και αν κανεις μονο δεξια το χαμηλώνετε και σε ματσαρει με χειρότερα προφιλ απέναντι και σε εμφανίζει και σε λιγότερες.
Γενικά έχει πρόβλημα εμφανίσεων στο άλλο φύλλο το tinder. Αυτό συμβαίνει λόγω υπερπροσφοράς αλλά και επειδή προσπαθούν να σπρώξουν τα πακέτα για περισσότερες προβολές. Σε άλλα dating με ούτε το 10-20% του κόσμου του tinder βγάζεις αναλογικά πολύ περισσότερα matches.

Επίσης υπάρχει πρόβλημα απόκρυψης ατόμων. Αυτό φαίνεται ως εξής. Όταν βάζω 2 χιλιόμετρα απόσταση θα swippαρω και σε κάποια φάση εξαντλούνται όσες είναι να swippαρω. Έτσι λέει. Μετά το βάζω στα 3 χιλιόμετρα και μου εμφανίζει καμμιά 10αρια που είναι στα 1 or less οι οποίες έπρεπε να είχαν ήδη εμφανιστεί από τη πρώτη γύρα swiping όταν το είχα βάλει στα 2 χιλιόμετρα. Δηλαδή υπήρχαν και τις έκρυβε.

μπαίνεις στο τόπικ να διαβάσεις για έκφυλα γκομενέτα και πέφτεις πάνω σε συνέδριο προγραμματιστών :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306

Κάνεις διαφορικό λογισμό, παραγοντοποιείς και μετά ολοκληρώνεις, ευκολάκι.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Όταν βάζω 2 χιλιόμετρα απόσταση θα swippαρω και σε κάποια φάση εξαντλούνται όσες είναι να swippαρω. Έτσι λέει. Μετά το βάζω στα 3 χιλιόμετρα και μου εμφανίζει καμμιά 10αρια που είναι στα 1 or less οι οποίες έπρεπε να είχαν ήδη εμφανιστεί από τη πρώτη γύρα swiping όταν το είχα βάλει στα 2 χιλιόμετρα. Δηλαδή υπήρχαν και τις έκρυβε.
αδερφέ, νομίζεις ότι τα γκομενάκια είναι όλες όλη την μέρα σε ένα σπίτι κλειδωμένες ? Είναι και αυτές σε κίνηση όπως κ εμείς, οπότε αλλάζουν οι χιλιομετρικές αποστάσεις από μόνες τους ..

Άμα η άλλη είναι τουρίστρια κ μένει Κουκάκι για παράδειγμα σε AirBnB φάση κ εσύ μένεις για παράδειγμα εξάρχεια, εισαι ας πουμε 2 χιλ απόσταση.

Άμα πάρει το τραμ κ πάει Βούλα για μπάνιο ή καφέ, πάλι 2 χιλιόμετρα θα είστε απόσταση ? (αφού στο smartphone, δίνει πάντα στίγμα το location)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Ναι μπορεί να συμβεί αυτό όντως αλλά γενικά δεν είναι λόγω μετακινήσεων όπου εμφανίζονται ξαφνικά καινούριες... το κάνει και στις 6 το πρωί. Το κάνει και σε περίεργες ή αραιοκατοικημένες περιοχές. Μπορεί να συμβεί και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ του swipe στα 3km και του swipe στα 2km.

Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
προσωπικά πιστεύω πως στο tinder είναι πολύ πιο απελευθερωμένες και "εύκολες¨ οι τουρίστριες.
με την παρέα μου σε κυκλαδίτικο νησί από τίντερ τσιμπήσαμε 2 πολύ καλά 19χρονα φίλες, προφανώς ξένες, είχε πολλή πλάκα και ήταν πολύ ωραία εμπειρία.
Στην Αθήνα βρήκα μία που μου φαινόταν πολύ όμορφη στις φωτο, προφανώς ξένη, μέσα σε 5 μηνύματα κανονίστηκε ποτάκι για το αυριανό βράδυ. Από κοντά ήταν 20 κιλά πάνω από ότι στις φωτογραφίες:2funny: , αυτό όμως δεν με εμπόδισε να κάνω ένα ωραίο γρήγορο ριψοκίνδυνο σεξάκι σε εξωτερικό χώρο.
Τώρα κύριοι τι να πω... λογικά θα υπάρχουν και καυλωμένες Ελληνίδες, αλλά οπωσδήποτε το ποσοστό είναι μικρότερο και είναι πολύ πιο ντροπαλές.
γενικός απολογισμός για την εφαρμογή: πολλά matches, λίγα μηνύματα, ακόμα λιγότερα ραντεβού. για κάθε 10 match να περιμένετε να μιλήσετε με 2-3. και ΖΗΤΗΜΑ αν προχωρήσει με καμία.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
η μεγιστη απατη..και ενας που ασχολειτε καθημερινα χρονια αντε να γαμαει μια μετρια μια στο τοσο..

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ρεεέεεεε μαλακές ειλικρινά τώρα μονάχα σε μένα έχει τύχει ή και σε κάποιον άλλον;;;; ?
Εδώ και κάνα τρίμηνο μου στέλνουν συνεχώς τέτοια προφίλ....
Screenshot_20211017-223525.png

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
υπομονη θελει ..γενικα μπαζολες κατεστραμενες φυχικα. κακασχημες. μου ετυχαν 3-4 πολυ ωραια αλα ολες με πληρωμη και πανακριβες .το tinder δουλευει πολυ καλα εκτος ελλαδας. και καλοκαιρι στην ελλαδα με τουριστριες .και παντα με συδρομη

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ρεεέεεεε μαλακές ειλικρινά τώρα μονάχα σε μένα έχει τύχει ή και σε κάποιον άλλον;;;; ?
Εδώ και κάνα τρίμηνο μου στέλνουν συνεχώς τέτοια προφίλ....
Screenshot_20211017-223525.png
το είδα κ έπεσα στα πατώματα .. (βγήκε στο δικό μου προφίλ)

Είδαν φως κ μπήκαν, κροσσακια κ Κινεζάκια

• Λύπη
Αντιδράσεις: msakis

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
"ήθη Κρήτης" τι σημαίνει οτι γουστάρει να την δέρνουν και να τη βρίζουν;

Γενικός κανόνας για το Tinder για όλες τις ηλικίες και όλες τις φυλές:

- Αυτό που είναι η γυναίκα εκτός θα είναι και στην εφαρμογή. Γυναίκα που παντρεύτηκαν όλες οι φίλες της, ψάχνει για γαμπρό και μέσα και έξω από το Tinder. Γυναίκα που θέλει να κερατώσει τον άντρας της ψάχνει για γαμιά και μέσα και έξω από το Tinder. Γυναίκα που έχει έρθει για διακοπές ψάχνει μια περιπέτεια και μέσα και έξω από το Tinder. Για αυτό και τα πράγματα με το Tinder είναι πολύ καλύτερα το καλοκαίρι σε τουριστικές περιοχές.

- Για το φοιτητή: Στην ηλικία σου, έχεις πρόσβαση σε γυναίκες που βρίσκονται στην ακμή τους και είναι στη μοναδική φάση της ζωής τους που δεν τις νοιάζει να αλλάζουν γκόμενο κάθε εβδομάδα. Ακόμη και αν η παρέα σου είναι μόνο μπακούρια ή μπάζα, πάρε τη σεξουαλική σου επιθυμία, πρόσεξε λίγο την εμφανισή σου και ντου από παντού. Φοιτητικά πάρτι, tinder, βρες δουλειά στη νύχτα, συναυλίες, στα φοιτητόμπαρα μην μασάς πουθενά. Όταν ξεκινήσεις να δουλεύεις δε θα έχεις χρόνο, για αυτό κάντα τώρα πριν το μετανιώσεις.

- Είναι αλήθεια ότι στο εξωτερικό είναι αλλιώς η νοοτροπία. Οι ξένες έχουν καταλάβει ότι δε θα βρουν γαμπρό στο Tinder για αυτό και είναι ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Βοηθάει επίσης όταν πηγαίνεις σαν τουρίστας. Όταν πήγα ταξίδι στην Πολωνία τους έλεγα ότι φεύγω μεθαύριο και καθόταν το ραντεβού το ίδιο βράδυ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
υπομονη θελει ..γενικα μπαζολες κατεστραμενες φυχικα. κακασχημες. μου ετυχαν 3-4 πολυ ωραια αλα ολες με πληρωμη και πανακριβες .το tinder δουλευει πολυ καλα εκτος ελλαδας. και καλοκαιρι στην ελλαδα με τουριστριες .και παντα με συδρομη

Πού πιάνει με τουρίστριες ρε φίλε;Όλο το καλοκαίρι που το είχα,μάτσαρα μόνο με μια χοντρή από Αγγλία,που μου είχε κάνει αυτή like και την βρήκα κατα τύχη στην αναζήτηση.Όταν την είδα,εννοείται ούτε ασχολήθηκα.Είχα και καμια 10αρια άλλες που δεν μπορούσα να τις δω επειδή δεν είχα gold,μερικές τις βρήκα πάλι κατα τύχη στην αναζήτηση,άλλες ρωτάγανε με τί ασχολείσαι κλπ άλλες δεν απαντούσαν καθόλου.Μια μαλακία και μισή.

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
Όλο το καλοκαίρι που το είχα,μάτσαρα μόνο με μια χοντρή από Αγγλία,που μου είχε κάνει αυτή like και την βρήκα κατα τύχη στην αναζήτηση.Όταν την είδα,εννοείται ούτε ασχολήθηκα.Είχα και καμια 10αρια άλλες που δεν μπορούσα να τις δω επειδή δεν είχα gold,μερικές τις βρήκα πάλι κατα τύχη στην αναζήτηση,άλλες ρωτάγανε με τί ασχολείσαι κλπ άλλες δεν απαντούσαν καθόλου.Μια μαλακία και μισή.
φιλε μου 2-3 που βρηκα ηταν αστερια .κατι αλες που ηταν στην ακρη του πλανητη με τη μια διαγραφη .ολες ειναι κρυφες βιζιτες αυτο να το εχεις παντα στο μυαλο σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Πάντως Θεσσαλονίκη δεν τραβάει.Παρότι έχει πολλές και πιτσιρίκες και μεγάλες,δεν ψάχνονται.Μάλλον το'χουν για να βλέπουν αν έχουν οι γκόμενοί τους.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Mετά από 2-3 χρόνια σουλατσαρίσματος στο Tinder, με καλές και κακές εμπειρίες, έχω να συνωψίσω τα εξής:

- Δηλώνει 35 --> είναι 40+
- Δηλώνει 40 ---> Είναι κοντά 50
- Περιπετειώδης --> Έχει κοιμηθεί με τους πάντες
- Αθλητική --> Χωρίς βυζιά
- Μέτριας Εμφάνισης --> Ασχημη
- Όμορφη --> Παθολογική ψεύτρα
- Μεταδοτικό χαμόγελο --> Παίρνει χάπια
- Ισορροπημένη --> Δεν ξέρει τι θέλει
- Φεμινίστρια --> Ασχημη
- Ελεύθερο πνεύμα --> Ναρκομανής
- Να γίνουμε πρώτα φίλοι --> Πρώην τσούλα
- Ευχάριστη --> Εκνευριστική
- Ανοιχτόμυαλη --> Απελπισμένη
- Εξωστρεφής --> Μιλά δυνατά και φέρνει σε αμηχανία
- Παθιασμένη --> Μεθάει άσχημα
- Παραδοσιακή --> Όχι από κώλο!

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
208
Πόντοι
21
Mετά από 2-3 χρόνια σουλατσαρίσματος στο Tinder, με καλές και κακές εμπειρίες, έχω να συνωψίσω τα εξής:

- Δηλώνει 35 --> είναι 40+
- Δηλώνει 40 ---> Είναι κοντά 50
- Περιπετειώδης --> Έχει κοιμηθεί με τους πάντες
- Αθλητική --> Χωρίς βυζιά
- Μέτριας Εμφάνισης --> Ασχημη
- Όμορφη --> Παθολογική ψεύτρα
- Μεταδοτικό χαμόγελο --> Παίρνει χάπια
- Ισορροπημένη --> Δεν ξέρει τι θέλει
- Φεμινίστρια --> Ασχημη
- Ελεύθερο πνεύμα --> Ναρκομανής
- Να γίνουμε πρώτα φίλοι --> Πρώην τσούλα
- Ευχάριστη --> Εκνευριστική