Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
το τιντερ και αυτες οι εφαρμογες εχουν πλακα να μπεις σα γυναικα και να δεις τι μαλακες υπαρχουν
? ? ?
το τιντερ και αυτες οι εφαρμογες εχουν πλακα να μπεις σα γυναικα και να δεις τι μαλακες υπαρχουν
μια μαλακία και μισή ειναι πλέον το τιντερ..μονο αν εισαι πιτσιρικάς κανεις δουλειά (και αν)
Από 2010 μέχρι και το 15 (μέχρι τα 35 μου δηλ) εκανα παππάδες. Τώρα ας μη μπουμε σε λεπτομέρειες και νουμερα.Αυτο που με έριξε ειναι 1ον η ηλικία,αλλο να βάζεις 30 η 28 και άλλο 38-40 και δεύτερον το ότι το μάθανε πολλοι. Ειδικά το badoo.Μόνο από κει στις καλές μου πρέπει να έφαγα καμια 30ρια γκόμενες απο 7ρια και πανω. Τώρα πιστευω πως και οι συνομήλικες κοιτάζουν περισσότερο μικρότερους.στην ελλαδα και πιτσιρικας να εισαι δεν γινεται δουλεια με ιντερντετικα app γνωριμιων οπως το tinder που ειναι και το πιο δημοφιλες αυτη την στιγμη. Μονο γνωριμιες μεσω κυκλου, ειδαλως χωρις κυκλο γνωριμιων η καταληξη ειναι studio, call girls ή ταξιδακια στο εξωτερικό για γκομενες.
Από 2010 μέχρι και το 15 (μέχρι τα 35 μου δηλ) εκανα παππάδες. Τώρα ας μη μπουμε σε λεπτομέρειες και νουμερα.Αυτο που με έριξε ειναι 1ον η ηλικία,αλλο να βάζεις 30 η 28 και άλλο 38-40 και δεύτερον το ότι το μάθανε πολλοι. Ειδικά το badoo.Μόνο από κει στις καλές μου πρέπει να έφαγα καμια 30ρια γκόμενες απο 7ρια και πανω. Τώρα πιστευω πως και οι συνομήλικες κοιτάζουν περισσότερο μικρότερους.
Είχα βάλει θυμάμαι μια φωτο με μαυρη γραβάτα και άσπρο πουκαμισο από μια βάπτιση... Τυπε πολυ δυσκολα θα μπορούσε να μου αντισταθεί γυναίκα για ραντεβού με αυτή τη φωτογραφία
Τώρα ειδικά στο badoo και με την αυξηση της τεχνολογίας είναι πολυ δυσκολο να βγαλει κάποιος ακριβώς επειδή πλέον μπαινει η Σαρα και η μαρα.. Όμως τις εποχές που σου λέω πραγματικα είχα απίστευτες περιπέτειεςεκεινη την περιοδο 2010-15 έβγαινε υλικό και δεν εχει να κανει με την ηλικια πιστευω. γιατι την ιδια χρονική περιοδο και στο κιεβο επαιρναν φωτια τα dating apps τωρα πια και εκει εχουν παρει την κατηφορα. διοτι dating apps χρησιμοποιουνε και αυτοι που ειναι τωρα 20-25 χρ. και μου πειγραφουν οτι ειναι χαμενος χρονος και χρημα
Τώρα ειδικά στο badoo και με την αυξηση της τεχνολογίας είναι πολυ δυσκολο να βγαλει κάποιος ακριβώς επειδή πλέον μπαινει η Σαρα και η μαρα.. Όμως τις εποχές που σου λέω πραγματικα είχα απίστευτες περιπέτειες
Δεν χρειαζόταν τότε θυμάμαι να βγω για ποτο για σαφάρι, εμπενα μέσα και εβγαζα γκομενα σε χρόνο dt βέβαια τότε δεν χρειαζόταν να πληρωσεις με το παραμικρό όπως κάνουν τώρα τα περισσότερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμάκι έκανα περισσότερο στο εξωτερικό παρα Ελλάδα
Στο Κίεβο το δοκιμασα μια φορά και συνέχεια με ρωτουσαν θυμάμαι αν ειμαι τουρίστας.. Με το που τους έλεγα ναι, ξενερώνανε... Καλά δε το συζητώ με τι μουνι είχα κάνει ματς.. Αλλά δε κατάφερα να βγάλω μέσα από τσατ και το εριξα στο καμάκι.
Το θέμα είναι μη κάνουν πολλοι αυτό το κόλπο και στο τέλος πονηρευτουν.. Δεν είναι χαζές. παντως οι ουκρανες πολυ φιλοχρηματεςκαι τουριστας να εισαι δεν το λες ποτε αυτο παντα αφηνεις να εννοηθεί οτι συνδεεσαι επαγγελματικά με το μερος ειδαλως σε βαζουν στην κατηγορια του σεξοτουριστα και μετα ειναι δυσκολο να γινει κατι
εγω λεω οτι το αντικειμενο μου ειναι bank services και ανεβαζω στο insta και φωτογραφιες απο ενα γραφειο εκει στο κιεβο οτι κανω διαφορες δουλειές
γενικά χρειαζεται να φαινεται πειστικό ολο το εγχείρημα
-Με ενδιαφέρουν σοβαρές γνωριμιες --> έχω μείνει στο ράφι, όποιος μου τάξει γάμο τον παντρεύομαιMετά από 2-3 χρόνια σουλατσαρίσματος στο Tinder, με καλές και κακές εμπειρίες, έχω να συνωψίσω τα εξής:
- Δηλώνει 35 --> είναι 40+
- Δηλώνει 40 ---> Είναι κοντά 50
- Περιπετειώδης --> Έχει κοιμηθεί με τους πάντες
- Αθλητική --> Χωρίς βυζιά
- Μέτριας Εμφάνισης --> Ασχημη
- Όμορφη --> Παθολογική ψεύτρα
- Μεταδοτικό χαμόγελο --> Παίρνει χάπια
- Ισορροπημένη --> Δεν ξέρει τι θέλει
- Φεμινίστρια --> Ασχημη
- Ελεύθερο πνεύμα --> Ναρκομανής
- Να γίνουμε πρώτα φίλοι --> Πρώην τσούλα
- Ευχάριστη --> Εκνευριστική
- Ανοιχτόμυαλη --> Απελπισμένη
- Εξωστρεφής --> Μιλά δυνατά και φέρνει σε αμηχανία
- Παθιασμένη --> Μεθάει άσχημα
- Παραδοσιακή --> Όχι από κώλο!
… σε αυτο θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως!!!-Με ενδιαφέρουν σοβαρές γνωριμιες --> έχω μείνει στο ράφι, όποιος μου τάξει γάμο τον παντρεύομαι
-Παντρεμένοι να μην ενοχλούν --> πρόταση γάμου στο δεύτερο ραντεβού, αν είσαι παντρεμένος πάρε διαζύγιο
-Όχι ONS --> πρώτα πρόταση γάμου μετά κρεβάτι
-Foodie --> θα με βγάλεις έξω για φαγητό, εκεί που πάνε οι Influencers και θα πληρώσεις
-Ψάχνω κάποιον που ξέρει τι θέλει --> ψάχνω άντρα με λεφτά
Το θέμα είναι μη κάνουν πολλοι αυτό το κόλπο και στο τέλος πονηρευτουν.. Δεν είναι χαζές. παντως οι ουκρανες πολυ φιλοχρηματες
Το λέω γιατί αυτό το κόλπο με την δήθεν δουλειά το έχω ακούσει και από άλλουςη ουσία είναι να μπορεί κάποιος να το υποστηρίξει αυτό με διάφορους τρόπους, σίγουρα δεν είναι εύκολο χρειάζεται πολύ προσπάθεια ώστε να φανεί κάποιος πειστικός