Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μια μαλακία και μισή ειναι πλέον το τιντερ..μονο αν εισαι πιτσιρικάς κανεις δουλειά (και αν)

στην ελλαδα και πιτσιρικας να εισαι δεν γινεται δουλεια με ιντερντετικα app γνωριμιων οπως το tinder που ειναι και το πιο δημοφιλες αυτη την στιγμη. Μονο γνωριμιες μεσω κυκλου, ειδαλως χωρις κυκλο γνωριμιων η καταληξη ειναι studio, call girls ή ταξιδακια στο εξωτερικό για γκομενες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
στην ελλαδα και πιτσιρικας να εισαι δεν γινεται δουλεια με ιντερντετικα app γνωριμιων οπως το tinder που ειναι και το πιο δημοφιλες αυτη την στιγμη. Μονο γνωριμιες μεσω κυκλου, ειδαλως χωρις κυκλο γνωριμιων η καταληξη ειναι studio, call girls ή ταξιδακια στο εξωτερικό για γκομενες.
Από 2010 μέχρι και το 15 (μέχρι τα 35 μου δηλ) εκανα παππάδες. Τώρα ας μη μπουμε σε λεπτομέρειες και νουμερα.Αυτο που με έριξε ειναι 1ον η ηλικία,αλλο να βάζεις 30 η 28 και άλλο 38-40 και δεύτερον το ότι το μάθανε πολλοι. Ειδικά το badoo.Μόνο από κει στις καλές μου πρέπει να έφαγα καμια 30ρια γκόμενες απο 7ρια και πανω. Τώρα πιστευω πως και οι συνομήλικες κοιτάζουν περισσότερο μικρότερους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είχα βάλει θυμάμαι μια φωτο με μαυρη γραβάτα και άσπρο πουκαμισο από μια βάπτιση... Τυπε πολυ δυσκολα θα μπορούσε να μου αντισταθεί γυναίκα για ραντεβού με αυτή τη φωτογραφία

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Από 2010 μέχρι και το 15 (μέχρι τα 35 μου δηλ) εκανα παππάδες. Τώρα ας μη μπουμε σε λεπτομέρειες και νουμερα.Αυτο που με έριξε ειναι 1ον η ηλικία,αλλο να βάζεις 30 η 28 και άλλο 38-40 και δεύτερον το ότι το μάθανε πολλοι. Ειδικά το badoo.Μόνο από κει στις καλές μου πρέπει να έφαγα καμια 30ρια γκόμενες απο 7ρια και πανω. Τώρα πιστευω πως και οι συνομήλικες κοιτάζουν περισσότερο μικρότερους.

εκεινη την περιοδο 2010-15 έβγαινε υλικό και δεν εχει να κανει με την ηλικια πιστευω. γιατι την ιδια χρονική περιοδο και στο κιεβο επαιρναν φωτια τα dating apps τωρα πια και εκει εχουν παρει την κατηφορα. διοτι dating apps χρησιμοποιουνε και αυτοι που ειναι τωρα 20-25 χρ. και μου περιγραφουν οτι ειναι χαμενος χρονος και χρημα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είχα βάλει θυμάμαι μια φωτο με μαυρη γραβάτα και άσπρο πουκαμισο από μια βάπτιση... Τυπε πολυ δυσκολα θα μπορούσε να μου αντισταθεί γυναίκα για ραντεβού με αυτή τη φωτογραφία

και εγω καπως ετσι το εχω το τιντερ συν φωτογραφιες απο το εξωτερικό :wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εκεινη την περιοδο 2010-15 έβγαινε υλικό και δεν εχει να κανει με την ηλικια πιστευω. γιατι την ιδια χρονική περιοδο και στο κιεβο επαιρναν φωτια τα dating apps τωρα πια και εκει εχουν παρει την κατηφορα. διοτι dating apps χρησιμοποιουνε και αυτοι που ειναι τωρα 20-25 χρ. και μου πειγραφουν οτι ειναι χαμενος χρονος και χρημα
Τώρα ειδικά στο badoo και με την αυξηση της τεχνολογίας είναι πολυ δυσκολο να βγαλει κάποιος ακριβώς επειδή πλέον μπαινει η Σαρα και η μαρα.. Όμως τις εποχές που σου λέω πραγματικα είχα απίστευτες περιπέτειες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τώρα ειδικά στο badoo και με την αυξηση της τεχνολογίας είναι πολυ δυσκολο να βγαλει κάποιος ακριβώς επειδή πλέον μπαινει η Σαρα και η μαρα.. Όμως τις εποχές που σου λέω πραγματικα είχα απίστευτες περιπέτειες

ετσι ακριβως

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν χρειαζόταν τότε θυμάμαι να βγω για ποτο για σαφάρι, εμπενα μέσα και εβγαζα γκομενα σε χρόνο dt βέβαια τότε δεν χρειαζόταν να πληρωσεις με το παραμικρό όπως κάνουν τώρα τα περισσότερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμάκι έκανα περισσότερο στο εξωτερικό παρα Ελλάδα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στο Κίεβο το δοκιμασα μια φορά και συνέχεια με ρωτουσαν θυμάμαι αν ειμαι τουρίστας.. Με το που τους έλεγα ναι, ξενερώνανε... Καλά δε το συζητώ με τι μουνι είχα κάνει ματς.. Αλλά δε κατάφερα να βγάλω μέσα από τσατ και το εριξα στο καμάκι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν χρειαζόταν τότε θυμάμαι να βγω για ποτο για σαφάρι, εμπενα μέσα και εβγαζα γκομενα σε χρόνο dt βέβαια τότε δεν χρειαζόταν να πληρωσεις με το παραμικρό όπως κάνουν τώρα τα περισσότερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμάκι έκανα περισσότερο στο εξωτερικό παρα Ελλάδα

ημουν πριν λιγες μερες επανω στο Κιεβο και εκανα δύο κονε με ελευθερο καμακι σε καραοκε στυλ μαγαζι. το ενα κονέ απο αυτά ηταν και το πιο συναρπαστικό γιατι παρατησε τον τυπο που την συνοδευε εκεινο το βραδυ ηταν και ουκρανος και κοντεψε να γινει μεγαλη φασαρια αλλά στην τελική δεν εγινε τιποτα απολυτως,

χαρακτηριστικά θα σου πω μου εκανε απο το απεναντι τραπεζι που καθοταν στην υγεια σου σηκωνοντας ψηλα το ποτηρι της συν οτι μου εκλεισε και το ματι δυο φορες.

Ε δεν χρειαζοταν και κατι περισσοτερο για να ορμηξω στο ψητό

τετοια σκηνικά ειναι αυτά που μας τονωνουν την αντρική αυτοπεπιθηση και νιωθουμε κυνηγοι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στο Κίεβο το δοκιμασα μια φορά και συνέχεια με ρωτουσαν θυμάμαι αν ειμαι τουρίστας.. Με το που τους έλεγα ναι, ξενερώνανε... Καλά δε το συζητώ με τι μουνι είχα κάνει ματς.. Αλλά δε κατάφερα να βγάλω μέσα από τσατ και το εριξα στο καμάκι.

και τουριστας να εισαι δεν το λες ποτε αυτο παντα αφηνεις να εννοηθεί οτι συνδεεσαι επαγγελματικά με το μερος ειδαλως σε βαζουν στην κατηγορια του σεξοτουριστα και μετα ειναι δυσκολο να γινει κατι

εγω λεω οτι το αντικειμενο μου ειναι bank services :wink: και ανεβαζω στο insta και φωτογραφιες απο ενα γραφειο εκει στο κιεβο οτι κανω διαφορες δουλειές

γενικά χρειαζεται να φαινεται πειστικό ολο το εγχείρημα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και τουριστας να εισαι δεν το λες ποτε αυτο παντα αφηνεις να εννοηθεί οτι συνδεεσαι επαγγελματικά με το μερος ειδαλως σε βαζουν στην κατηγορια του σεξοτουριστα και μετα ειναι δυσκολο να γινει κατι

εγω λεω οτι το αντικειμενο μου ειναι bank services :wink: και ανεβαζω στο insta και φωτογραφιες απο ενα γραφειο εκει στο κιεβο οτι κανω διαφορες δουλειές

γενικά χρειαζεται να φαινεται πειστικό ολο το εγχείρημα
Το θέμα είναι μη κάνουν πολλοι αυτό το κόλπο και στο τέλος πονηρευτουν.. Δεν είναι χαζές. παντως οι ουκρανες πολυ φιλοχρηματες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Mετά από 2-3 χρόνια σουλατσαρίσματος στο Tinder, με καλές και κακές εμπειρίες, έχω να συνωψίσω τα εξής:

- Δηλώνει 35 --> είναι 40+
- Δηλώνει 40 ---> Είναι κοντά 50
- Περιπετειώδης --> Έχει κοιμηθεί με τους πάντες
- Αθλητική --> Χωρίς βυζιά
- Μέτριας Εμφάνισης --> Ασχημη
- Όμορφη --> Παθολογική ψεύτρα
- Μεταδοτικό χαμόγελο --> Παίρνει χάπια
- Ισορροπημένη --> Δεν ξέρει τι θέλει
- Φεμινίστρια --> Ασχημη
- Ελεύθερο πνεύμα --> Ναρκομανής
- Να γίνουμε πρώτα φίλοι --> Πρώην τσούλα
- Ευχάριστη --> Εκνευριστική
- Ανοιχτόμυαλη --> Απελπισμένη
- Εξωστρεφής --> Μιλά δυνατά και φέρνει σε αμηχανία
- Παθιασμένη --> Μεθάει άσχημα
- Παραδοσιακή --> Όχι από κώλο!
-Με ενδιαφέρουν σοβαρές γνωριμιες --> έχω μείνει στο ράφι, όποιος μου τάξει γάμο τον παντρεύομαι
-Παντρεμένοι να μην ενοχλούν --> πρόταση γάμου στο δεύτερο ραντεβού, αν είσαι παντρεμένος πάρε διαζύγιο
-Όχι ONS --> πρώτα πρόταση γάμου μετά κρεβάτι
-Foodie --> θα με βγάλεις έξω για φαγητό, εκεί που πάνε οι Influencers και θα πληρώσεις
-Ψάχνω κάποιον που ξέρει τι θέλει --> ψάχνω άντρα με λεφτά

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
-Με ενδιαφέρουν σοβαρές γνωριμιες --> έχω μείνει στο ράφι, όποιος μου τάξει γάμο τον παντρεύομαι
-Παντρεμένοι να μην ενοχλούν --> πρόταση γάμου στο δεύτερο ραντεβού, αν είσαι παντρεμένος πάρε διαζύγιο
-Όχι ONS --> πρώτα πρόταση γάμου μετά κρεβάτι
-Foodie --> θα με βγάλεις έξω για φαγητό, εκεί που πάνε οι Influencers και θα πληρώσεις
-Ψάχνω κάποιον που ξέρει τι θέλει --> ψάχνω άντρα με λεφτά
… σε αυτο θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως!!!

Σύμφωνα τουλαχιστον με τις δικές μου εμπειριες, σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το θέμα είναι μη κάνουν πολλοι αυτό το κόλπο και στο τέλος πονηρευτουν.. Δεν είναι χαζές. παντως οι ουκρανες πολυ φιλοχρηματες

η ουσία είναι να μπορεί κάποιος να το υποστηρίξει αυτό με διάφορους τρόπους, σίγουρα δεν είναι εύκολο χρειάζεται πολύ προσπάθεια ώστε να φανεί κάποιος πειστικός

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
η ουσία είναι να μπορεί κάποιος να το υποστηρίξει αυτό με διάφορους τρόπους, σίγουρα δεν είναι εύκολο χρειάζεται πολύ προσπάθεια ώστε να φανεί κάποιος πειστικός
Το λέω γιατί αυτό το κόλπο με την δήθεν δουλειά το έχω ακούσει και από άλλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom