Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Φεβ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Προσωπικα στο τιντερ εχω κανει καποια ματσαρισματα, εχω μιλησει αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Εννοειται και δεν δινω λεφτα για να παρω "προνομια"

Στο μπαντου περσι ειχα ενα τυχερο με μια 34αρα. Μεγαλη καριολα γουσταρε τρελα να γαμιεται. Καναμε σεξτινγκ με φωτο βιντεο κλπ, γουσταρε να της στελνω συνεχεια τη πουτσα μου. Βρεθηκαμε τελικα και την γαμησα. Δεν περιμενα οτι θα γινει αυτο αλλα επαιξαν ρολο 3 πραγματα:
-Τυχη (οταν η αλλη εχει 100 μηνυματα την μερα την χρειαζεσαι)
-Ευστοχο πρωτο μηνυμα (δεν εστειλα γεια σου τι κανεις κλπ)
-Ταιμινγκ (φαινοταν η τυπισσα οτι ψαχνοταν για πουτσα)

Κατα τα αλλα ξεραϊλα παλι. Αυτοι που το χρησιμοποιουσαν καμια 5-10 χρονια πριν ισως εφαγαν καλα.
Πλεον με τοσες ψωλες και στις 2 εφαρμογες δεν τραβαει: Εδω μια μετρια τυπισσα μου ειχε πει οτι ειχε φτασει 700 μηνυματα στο προσωπικο!!!

Οποτε πρεπει να σαι ειτε πολυ κωλοφαρδος ειτε Μπραντ Πιτ
Καλησπέρα αδερφέ! Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο της γκόμενας από το badoo? Τόσο καιρό εκεί και τίποτα...

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
aqjp0WP_460swp.jpg

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Έτσι μπράβο. Σιγά σιγά να πάρετε χαμπάρι οτι δεν αξίζει πια.
Κάλιο αργά παρά ποτέ.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Παιδακια πολλες φιλοσοφιες βλεπω και σεντονια και απο τηγανιτα τιποτα! Το εχω ξαναγραψει πως τωρα το Τιντερ ειναι φουλ τουριστριες! Εχθες πετυχα μια με το ινσταγκραμ φορα παρτιδα,της εστειλα,το διαβασε,μιλησαμε,βρεθηκαμε και εγινε φαση καλη. Δε θελει ουτε κοπο,ουτε τροπο,θελει απλα να ασχοληθειτε ελαχιστα. :hi:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Εγώ είχα tinder και το έκλεισα. Μεγάλη φόλα. Το ίδιο και φίλος μου
Εύγε σε εσένα και στον φίλο σου. Ομοίως κι εγώ έχω διαγράψει TINDER 7 BADOO και δεν πολυχρησιμοποιώ την αντίστοιχη εφαρμογή του fb.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Εύγε σε εσένα και στον φίλο σου. Ομοίως κι εγώ έχω διαγράψει TINDER 7 BADOO και δεν πολυχρησιμοποιώ την αντίστοιχη εφαρμογή του fb.
Μόνο ινστα αξίζει πλέον αλλά και πάλι πολύ τρέλα και Photoshop

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Παιδακια πολλες φιλοσοφιες βλεπω και σεντονια και απο τηγανιτα τιποτα! Το εχω ξαναγραψει πως τωρα το Τιντερ ειναι φουλ τουριστριες! Εχθες πετυχα μια με το ινσταγκραμ φορα παρτιδα,της εστειλα,το διαβασε,μιλησαμε,βρεθηκαμε και εγινε φαση καλη. Δε θελει ουτε κοπο,ουτε τροπο,θελει απλα να ασχοληθειτε ελαχιστα. :hi:

Από τηγανίτα τίποτα γιατί το tinder ως tinder δε δουλεύει και παράγει μηδενικά matches εκτός απο μπάζα, χόντρες, πουτάνες, ψεύτικα προφιλ, μεγάλες ηλικίες κτλ. Ακόμα και αυτό που περιγράφεις είναι μέσω instagram. Μέσω tinder απλά δε θα μπορούσες να στείλεις το οτιδήποτε χωρίς match. Άρα θες και προφίλ στο instagram και τον αντίστοιχο χρόνο για να το κάνεις ευπαρουσίαστο αν υπάρχει φυσικά και η κατάλληλη πρώτη ύλη.

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
Οταν μπλεκεις κάπου με μεγαλο ανταγωνισμό και λιγη ζήτηση.

τιντερ.jpg

Αυτές που γράφουν τις περισσότερες μαλακίες και το παίζουν ότι δεν έχουν άλλη υπομονή, ότι όσοι έχουν το έτσι και το άλλιως να κάνουν swipe left, είναι τα μεγαλύτερα μπάζα ή κάτι μαύρες.

No ONS: Έχω βαρεθεί το γαμήσι-παράτημα

No FWB: Εχω βαρεθεί το να μην εχω προοπτική αποκατάστασης όχι επειδή με νοιάζει αλλά για να έχω να δείξω σε οικογένεια και φίλους.

Looking for something serious: Βαρέθηκα το cock carousel, καιρός για αποκατάσταση.

Νο racists/fascists: Έχω πάρει τη μισή αφρική και ασία αρα να μας λείπει κάποιος που θα μας κρίνει

Open to learn about other cultures: Μαύροι, πακιστανοί, αλγερινοί βουρ.

Don't waste my time: Το τι θες εσύ δεν έχει καμμία σημασία. Έγω θέλω αυτά και εσύ ή κάποιος μαλάκας απλά πρέπει να μου τα δώσει χωρίς πολλά-πολλά.

I'm not here often, find me on Insta: Μπήκα δηλαδή στο tinder αλλά ...δεν πολυασχολούμαι... Άρα; Θέλω θύματα-followers.

Ρωσίδες 30+ που γράφουν για γάμους, παιδιά, ταξίδια, ιδανικούς συντρόφους και τον άντρα της ζωής τους που ψάχνουν ακόμα ενώ ταυτόχρονα ποστάρουν lux lifestyle στη μέση ανατολή: Αυτοπλασάρονται ως trophy wives αφού πρώτα τις έχει γαμήσει το μισό ντουμπαϊ και η άλλη μισή τουρκία.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Παίδες, δεν πειράζει, βγείτε από το Tinder και αφήστε μας, να κάνουμε ανενόχλητοι την δουλειά μας ..

Λίγοι κ καλοί ..

Δυο Ελλεινίδες την τελευταία βδομάδα, τις έφαγε η αγαμία στην άδεια πόλη ..

κλασική περίπτωση, "Νο ONS" κλπ κλπ .. Η μια έδωσε λ@κό από το πρώτο βράδυ

duke_ar

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να έχω δει τι έχουν πει οι συνάδελφοι, στο badoo έχω σπρώξει περισσότερο. :grin::grin:

Panaht Istratis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2020
Like
27
Πόντοι
0
Τύποι μου όσοι ρύχνετε και καμια πουτσα από τίντερ, πόσο ξεκάθαροι είστε με τις λεγάμενες πριν βγείτε;
Μόνο εγω παίρνω ματσαρίσματα και μετά όταν αναφέρω πως "δεν ψάχνω κάτι σοβαρό" ή "χαλαρό" κάνουν πως δεν ξέρουν πόσο κάνει 1+1;
Είναι μήπως λάθος και απλά πρέπει να κανονιστεί ή έξοδος ;
Γενικά ακολουθείτε το 5-10 προτάσεις και μετά social/viber, και συνάντηση asap;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Είχα βάλει τιντερ πλατινουμ. Ταυτόχρονα κατέβασα την εφαρμογή fastclick που κάνει αυτόματα κλικαρισματα ώστε να μη χαραμίζω το χρόνο μου να κοιτάω τις λεγαμενες( από υπολογιστή είχα μπει)

αν βγάλουμε κάποιες τουρίστριες , κανα δυο ωραίες μάζεψα και κυρίως χοντρές η μέτριες. Μετά πολλές δεν απάντησαν κιόλας εκτός από κάτι τοφαλες,άναρχο άπλυτες,εναλλακτικές που μου γράφανε μόνες τους.

συγχαρητήρια σε οποίους το δουλεύουν σωστα,εγώ δε μπόρεσα
Παρομοιως

Panaht Istratis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2020
Like
27
Πόντοι
0
Nα ξερετε το να κανεις 50 σερι right swipe είναι λάθος. Ο αλγοριθμος του τιντερ σου δίνει ένα σκορ σαν ελο και αν κανεις μονο δεξια το χαμηλώνετε και σε ματσαρει με χειρότερα προφιλ απέναντι και σε εμφανίζει και σε λιγότερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom