Οταν μπλεκεις κάπου με μεγαλο ανταγωνισμό και λιγη ζήτηση.
Αυτές που γράφουν τις περισσότερες μαλακίες και το παίζουν ότι δεν έχουν άλλη υπομονή, ότι όσοι έχουν το έτσι και το άλλιως να κάνουν swipe left, είναι τα μεγαλύτερα μπάζα ή κάτι μαύρες.
No ONS: Έχω βαρεθεί το γαμήσι-παράτημα
No FWB: Εχω βαρεθεί το να μην εχω προοπτική αποκατάστασης όχι επειδή με νοιάζει αλλά για να έχω να δείξω σε οικογένεια και φίλους.
Looking for something serious: Βαρέθηκα το cock carousel, καιρός για αποκατάσταση.
Νο racists/fascists: Έχω πάρει τη μισή αφρική και ασία αρα να μας λείπει κάποιος που θα μας κρίνει
Open to learn about other cultures: Μαύροι, πακιστανοί, αλγερινοί βουρ.
Don't waste my time: Το τι θες εσύ δεν έχει καμμία σημασία. Έγω θέλω αυτά και εσύ ή κάποιος μαλάκας απλά πρέπει να μου τα δώσει χωρίς πολλά-πολλά.
I'm not here often, find me on Insta: Μπήκα δηλαδή στο tinder αλλά ...δεν πολυασχολούμαι... Άρα; Θέλω θύματα-followers.
Ρωσίδες 30+ που γράφουν για γάμους, παιδιά, ταξίδια, ιδανικούς συντρόφους και τον άντρα της ζωής τους που ψάχνουν ακόμα ενώ ταυτόχρονα ποστάρουν lux lifestyle στη μέση ανατολή: Αυτοπλασάρονται ως trophy wives αφού πρώτα τις έχει γαμήσει το μισό ντουμπαϊ και η άλλη μισή τουρκία.