Καλημέρα μάγκες μου! Είμαι 23 ετών κι έχω απίστευτη όρεξη για σεξουαλική συνεύρεση. Ωστόσο, δεδομένου πως δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με κάποιες φίλες, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, αναζητώ εναλλακτική πηγή αναζήτησης αυτού που όλοι ψάχνουμε. Αξίζει το Τίντερ & ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν; Τάργκετ γρουπ: 20-45 Υπάρχει ποικιλία ή μπα; Ευπρόσδεκτες συμβουλές από μάστερ του είδους και μεγαλύτερους-έμπειρους τόσο για το θέμα αυτό, όσο και γενικότερα για το σεξ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλώς το λυκόπουλο!
Να ξέρεις πως γενικά η 'απίστευτη ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση' είναι το κυρίαρχο θέμα του σάιτ, οπότε λίγο πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
Ακολουθούν ταπεινές συμβουλές, είμαι πλέον 40άρης, κι όπως όλοι μας βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου.
Ήταν βέβαια άλλες εποχές , σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν είχαμε τα εργαλεία που υπάρχουν σήμερα και καταφεύγαμε σε ατελείωτα καταδρομικά βράδια εξερευνήσεων σε άσχετες περιοχές, ρωτούσαμε γνωστούς γνωστών, συλλέγαμε στοιχεία και μετά τρέχαμε να τα εξακριβώσουμε.
Βρεθήκαμε σε απερίγραπτα μέρη ζώντας απερίγραπτα σουρεάλ καταστάσεις. 9 στις 10 ο θησαυρός ήταν άνθρακας. Όμως μέσα στην δυσχέρια, ΠΑΝΤΑ βρισκόταν καποια κατάσταση που μας έσωζε και βρίσκαμε καβάτζες. Πχ γυρίζοντας απο άγονη καταδρομική, γνωρίζαμε μια παντρεμένη σε καμάκι σε φανάρι στο Γαλάτσι που με τη σειρά της μας γνωρισε μια φίλη της.
Από τέτοια τυχαία σκηνικά τρώγαμε γενικά.
Τότε από ίντερνετ είχαμε μόνο το mIRC, οπού μέσα ήταν ο θεός και η ψυχή του. Ο κόσμος ήταν πιο ανοιχτός τότε στις διαδικτυακές γνωριμίες, και επίσης με λίγη τύχη πετύχαινες και δυνατά κομμάτια που δε σου πούλαγαν τρέλα.
Τώρα πλεον, η μάστιγα του ψευδοναρκισσισμού έχει εκφυλίσει το σύμπαν. Βλέπεις την κάθε κακομοίρα ταμία σουπερμάρκετ να βγάζει φωτό λες και θα πάει σε πρακτορείο μοντέλων...και το πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη τους για επιβεβαίωση, οπου υποτιμούν κάθε πραγματικότητα και έχουν την απαίτηση να 'εξαργυρώσουν' αυτό που πουλάνε, με βίαιο και βλακώδη τρόπο. Συνήθως όσοι τρώνε φτύσιμο, αναπτύσσουν μια έκφυλη ανάγκη να επιβληθούν σε άλλους και να τους πουλήσουν τρέλα!
Ιδού τα λίγα πράγματα που έχω να σου πω:
1) 90% οι φιλίες σου , είτε θα χαλάσουν, είτε θα χαθούν μέσα στην εξέλιξη της ζωης. Οι παρέές που έχεις τώρα, πιθανότατα δεν θα ναι οι ίδιες με αυτές που θα καταλήξεις στα 35 σου πχ. Αλλάζουν οι παρέες με ραγδιαίο ρυθμό (άλλες βρίσκουν περίεργους γκομενους κι απομονώνονται, άλλες θα φύγουν έξω, άλλες θα χοντρύνουν, κλπ). Κοινώς: μην αγχώνεσαι για το τί θα γίνει με τις φίλες σου-αν σ αρέσουν και έχει λόγο να πιστεύεις πως θα κάτσουν, ειλικρινά δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ να κάνεις την κίνηση. Αν είναι να χαθείτε, τουλάχιστον ας φύγουν 'περασμένες' από σένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε ένα πιό ουσιαστικό και ανθρώπινο δέσιμο, πέραν σχέσεων και φιλίας, εν τέλει., να ξέρεις
2) Tinder: Μόνο τουρίστριες και ίσως καμμιά παντρεμένη αν βρεις. Οτιδήποτε ντόπιο πιθανότατα να σου σπάσει τ αρχίδια τζάμπα. Μην ξεχνάς πως εμφανίσημες κοπέλες εκει μέσα, μιλάνε με 30-50 άνδρες την ημέρα. Δε πα' να σαι ο Απόλλωνας ο Φοίβος, δεν έχεις τον 'χώρο' σου να μοστράρεις τη πάρτη σου όπως θα θελες. Είναι καθαρά θέμα τύχης, και επίσης μην αναλώνεις χρόνο σε κάποια αν δε θέλει να μιλήσετε μέσω whatsapp ή viber. Πέρνα στην επόμενη σειριακά. Μην περιμένεις τίποτα, ωστέ να μην απογοητευτείς.
Μείνε εστιασμένος στις τουρίστριες, πούλα τρελίτσα (έχουν έρθει για διακοπές, άλλωστε), μην επιδιώκεις μακροσκελείς κουβέντες με καμμία (για κάποιον περίεργο λόγο, όταν συζητάς ενδιαφέροντα και περίπλοκα θέματα με μια γυναίκα, και να περνάτε και ωραία στην κουβέντα δηλαδή, κινδυνεύει να εξατμιστεί το ερωτικό ενδιαφέρον της για σένα), οπότε λίγες κουβέντες και απλές.
Αν βλέπεις την άλλη να ζητάει πολλά (πχ να πάτε για φαγητό, κλαμπ, πολλά ποτά), πουλεύεις όπως είσαι. Όσο κι αν σ αρέσει, ό,τι κι αν νιώθεις. Είναι το μυαλό της ρυθμισμένο έτσι, ωστε να εκμεταλλεύται και δεν θα φας καλά. Αν η γκόμενα γουστάρει, δεν θα σταθεί στο αν θα πάτε για φαγητό/ποτό/καφέ και μαλακίες. Και προφανώς αυτοί που τη γαμάνε, την έβγαλαν με μπύρες σε παγκάκι. Κι αυτή απλά ψάχνει τον μαλάκα να πληρώσει τον λογαριασμό του γαμιά της. Φύγε!
Επιδίωξε άμεση συνάντηση να τα πείτε από κοντά-διαδικτυακά θα λες όσο το δυνατόν λιγότερα. Αφενώς για να δεις μην είναι καμμία μπάμια και τρως τζάμπα τον χρόνο σου, κι αφετέρου για να σιγουρευτείς ότι υπάρχει η προοπτική να πέσει γαμήσι.
Θα δεις άπειρα προφιλ με Ρωσίδες: συνήθως πρόκειται για κουτοπόνηρες που ψάχνουν τον μαλάκα έλληνα πυρφορο που πληρώνει τα πάντα (φημιζόμαστε γι αυτό, άλλωστε) και άπειρα προφίλ με Κινέζες που απλά σπαμμάρουν τάχα ότι είναι 'επενδύτριες' και παπαρίες. Και στα δύο, ρίχνεις 'Χ' χώρις σκέψη.
Προφίλ με ίνστα: πιθανότατα αποσκοπούν απλά να μαζέψουν φόλλουερς, ώστε μετα μήπως μπορέσουν να δουλέψουν ως τάχα 'influencers' να διαφημίζουν άσχετες παπαριές ωστε να κονομάνε καμμία παντόφλα ή κανα τζάμπα αναψυκτικό. Μη δίνεις σημασία, μην ασχολείσαι καν.
Επίσης αν βλέπεις προφίλ που γράφουν 'ΟΧΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΟΧΙ Τ ΑΛΛΟ' προσπέρασε-γυρεύουν καημένους μαλάκες να ταίσουν τα σκατά τους, και δεν αξίζουν καμμία σημασία. Γενικά αν βλέπεις επιθετικότητα, στρίβε.
Απλά θυμίζω πως η ζωή είναι εκει έξω, και σου ανήκει εάν κι εφ όσον προτίθεσαι να τη ζήσεις με κέφι, ένταση, και υψηλό ηθικό. Μην ασχολείσαι με το Tinder εφ όσον όλα ΄βρίσκονται μπροστά σου έξω-δώσε τις μάχες σου όπου γουστάρεις, κι ό,τι γίνει. Ούτε 'στρατηγικές', ούτε 'τεχνικές', ούτε 'μεθόδοι'. 'Ξεγυμνώσου', νιώσε άνετα, κι άσε το ένστικτο της επιβίωσης να σε οδηγήσει!
Εύχομαι καλή τύχη μάγκα, καλό βόλι όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κανεις!