Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οτι συνεβη σε σενα, συνεβη και στην κοπελα, αν εχει την gold συνδεση θα σε δει καθαρα στις φωτο που εχεις και μπορει να επιλεξει με Χ η καρδουλα, αν πατησει καρδουλα θα σου ερθει και σε εσενα μηνυμα οτι γινατε match και μπορειτε να μιλησετε, μπορεις να την μιλησεις και εσυ δηλαδη 1ος..., αλλιως θα ειναι θολη και θα πρεπει να σε βρει καταλαθος απο τις αναζητησεις, σε περιπτωση που εχει την απλη συνδεση χωρις πληρωμη κτλ.
Εχει εικονιδειακι κατω με μια φουσκιτσα που εκει ειναι τα μηνυματα...

Αν έχει μόνο αυτή Gold,θα μπορούμε να μιλήσουμε;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Αν έχει μόνο αυτή Gold,θα μπορούμε να μιλήσουμε;
Ναι, αν σε δεχτει και πατησει καρδουλα και γινει match...αυτη εχει την επιλογη...εσυ ουσιαστικα εκανες το αιτημα...
Δεν παιζει ρολο αν εισαι gold η οχι...και οι απλοι μπορει να μιλησουν αν καταλαθος κανουν match και οι 2...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.299
Πόντοι
3.846
Συναγωνιστές μου, σπουδαίοι και τρανοί:

Ύστερα από 3 χρόνια ενασχόλησης με το Τίντερ, είπα να καταθέσω κι εγώ το λιθαράκι της προσωπικής μου εμπειρίας.

Πολύ δυστυχώς, όπως έχει προειπωθεί, για να καταφύγει μια γυναίκα στο Τίντερ στην Ελλάδα, αυτομάτως συνεπάγεται με κάποια από τα παρακάτω σενάρια:

1) Δεν της την πέφτει ΚΑΝΕΙΣ σε μια χώρα όπου μέχρι και στις πέτρες την πέφτουν!
2) Δεν χαίρει κοινωνικής αποδοχής από τους ίδιους της τους φίλους, βρίσκεται αποκλεισμένη από το φαινόμενο 'παρέα' το οποίο εδώ και χρόνια φροντίζει για την αποκατάσταση ξέμπαρκων ανδρών και γυναικών.

Κοινώς, από κάπου έχει περισσέψει. Είτε επειδή δεν βλέπεται, είτε επειδή είναι ναυάγιο πνευματικά.
Είναι εμφανές άλλωστε από τις μαλακίες που γράφουν στα προφίλ τους. Το Τίντερ γι αυτές είναι ένα μέσο να προβάλλουν τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους στον όποιο άτυχο τους δώσει έστω και την παραμικρή σημασία.

Είτε θα συναντήσουμε κουραδομαγκιά τύπου 'εαν είσαι έτσι κι έτσι μη μου στείλεις, εαν είσαι αλλιώς μην μου κάνεις λάικ΄ και λοιπά αστεία. Κοινώς κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους πρωτού καν τους γνωρίσουν.
Επίσης θα δούμε κι άλλες να γράφουν τα 'όχι σεξιστές/φασίστες' και αντίστοιχα άσχετα που θα έγραφε ένα 15χρονο. Έλα όμως που βλέπεις κάτι 40φεύγα να τα γράφουν...
Όσο για τις φωτό.....πέραν απ το ότι την έχω πατήσει κι εγώ ο ίδιος δηλαδή (30 κιλά βαρύτερη, κοινώς μιλάμε για απόπειρα εξαπάτησης), έχω πετύχει γνωστές μου, οι οποίες έδειχναν μουνάρες, ενώ απο κοντά πραγματικά τις λυπάσαι αν τις δεις για τα χάλια τους....
Θεωρώ μέγιστο λάθος να πει κανείς 'εντάξει μωρέ, ένα ψυχικό θα κάνω κι εγώ' και να ενδώσει, καθώς περαν απτο οτί πρόκειται για τοξική εμπειρία, κάνουμε και κακό στις ίδιες, καθώς βλέπουν οτι κάτι εισπράττουν εν τέλει.
Συνεπώς δεν βοηθάμε ούτε εμάς, ούτε αυτές ωστε να φροντίσουν τον εαυτό τους να βλέπονται μετά, και χαλάμε και την ίδια την πιάτσα. Μην παραπονιόμαστε μετά πως 'όλες έχουν τουπέ' απτη στιγμή που εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτήσαμε γαμώντας σαύρες.

Άλλες πάλι, θέλουν επιβεβαίωση. Μέσω κουβεντούλας και φωτογραφιών, εκμεταλλευόμενες την ανάγκη μας να γαμήσουμε.
Προσωπικά, θα σας πω πως εάν η άλλη δεν αποσκοπεί σε άμεση ανταλλαγή τηλεφώνων και κουβεντούλα με σκοπό την άμεση συνάντηση, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Οποιονδήποτε λόγο κι αν επικαλεστεί η άλλη.
Αν γουστάρει μια γυναίκα -έστω και λίγο- δεν θα σκαλώσει σε τετοιες μαλακίες. Θα πάρει τα ρίσκα της και θα σας συναντήσει. Αν όχι, απλά ενδιαφέρεται μόνο να γεμίσει τον άδειο χρόνο και την άδεια ψυχή της με φιλοφρονήσεις από αγνώστους που ούτε καν τις έχουν δει ποτέ.

Προφίλ με ίνστα, τρώνε Χ με το καλημέρα, κουραδομαγκιές επίσης ούτε καν, όπως και προφίλ χωρίς φωτό: Νομίζει η άλλη πως θα διαθέσουμε χρόνο και ενέργεια παιρνοντας το ρίσκο να μην βλέπεται μετά. Οχι! Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σεβασμού ρε παιδιά.

Από Τίντερ έχω φάει κάτι λίγες παντρεμένες, ζωντοχήρες, και τουρίστριες. Απαιτείται πάντα κάποιος χρόνος και ενέργεια, αλλά εαν αξιοποιηθούν σωστά, τότε μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα.

Παίκτη προσυπογράφω όλα όσα γράφεις. Ευτυχώς τώρα το καλοκαίρι χτυπάμε και καμία τουρίστρια που έχει έρθει μόνη για διακοπές γιατί από Ελληνίδες... άστα.

Έχει ειπωθεί και σε πολλές άλλες συζητήσεις, γενικά δεν ωριμάζουμε σε αυτή την κοινωνία.
Βγαίνω με Ελληνίδες και ακούω κάτι ατάκες όπως "αυτό που δε μου αρέσει στο Tinder είναι ότι αν δε σου αρέσει ο ένας ,βγαίνεις με τον επόμενο, δεν υπάρχει κανένα δέσιμο" "γιατί σε αυτή την εφαρμογή οι άντρες σκέφτονται όλο το σεξ;" "εγώ μόλις με άλλον ένα έχω βγει ραντεβού μέσω tinder".

Κορίτσια πριν ψάχνετε κανένα εισιτήριο για Κένυα μπας και βρείτε πούτσα εκεί, σοβαρευτείτε λίγο. Απλά είναι τα πράγματα. Βάζεις φωτογραφία για να τραβήξεις τον άντρα. Αν δεν σου γουστάρει ο άλλος πατάς ένα unmatch και τέλος. Αν σου γουστάρει, ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή τι νομίζατε όλες εσείς οι υποκρίτριες ότι είναι το tinder; Γραφείο συνοικεσίων;

Devil1983

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2021
Like
7
Πόντοι
0
αξιζει αν προσπαθησεις πολυ κ εχεις χρονο για αυτο..
εχω βγαλει 2-3.. αλλα οι περισσοτερες ειναια φολες..μονο αν στειλουν live foto!!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.681
Πόντοι
1.706
Παίκτη προσυπογράφω όλα όσα γράφεις. Ευτυχώς τώρα το καλοκαίρι χτυπάμε και καμία τουρίστρια που έχει έρθει μόνη για διακοπές γιατί από Ελληνίδες... άστα.

Έχει ειπωθεί και σε πολλές άλλες συζητήσεις, γενικά δεν ωριμάζουμε σε αυτή την κοινωνία.
Βγαίνω με Ελληνίδες και ακούω κάτι ατάκες όπως "αυτό που δε μου αρέσει στο Tinder είναι ότι αν δε σου αρέσει ο ένας ,βγαίνεις με τον επόμενο, δεν υπάρχει κανένα δέσιμο" "γιατί σε αυτή την εφαρμογή οι άντρες σκέφτονται όλο το σεξ;" "εγώ μόλις με άλλον ένα έχω βγει ραντεβού μέσω tinder".

Κορίτσια πριν ψάχνετε κανένα εισιτήριο για Κένυα μπας και βρείτε πούτσα εκεί, σοβαρευτείτε λίγο. Απλά είναι τα πράγματα. Βάζεις φωτογραφία για να τραβήξεις τον άντρα. Αν δεν σου γουστάρει ο άλλος πατάς ένα unmatch και τέλος. Αν σου γουστάρει, ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή τι νομίζατε όλες εσείς οι υποκρίτριες ότι είναι το tinder; Γραφείο συνοικεσίων;
Καλα τα λες αλλα σε λαθος σαητ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216

Δεν υπάρχει περιθώριο σοβαρής κουβέντας με Ελληνίδα από τίντερ, δυστυχώς.
Έχω δώσει αρκετές ευκαιρίες, και μυρίστηκα απλά κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφορών. Ασχέτων ποιές κάθονται και ποιές όχι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρόκειται για περισσεύματα με τρομερά ψυχολογικά, και απωθημένα.

Προσωπικά, έχω δει κακές συμπεριφορές, πρωτόγνωρες σε μένα, γιατί πολύ απλά, μέσω τίντερ γνώρισα γυναίκες από διαφορετικά περιβάλλοντα και κόσμους από τους δικούς μου.
Βλέπεις άλλες νόρμες και κανόνες. Π.χ. στις πιο παρακατιανές γυναίκες είναι σύνηθες το να μην κάνουν καν κίνηση να πληρώσουν (χάρην αστικής ευγένειας και αξιοπρέπειας τουλάχιστον), και άλλα πράγματα τα οποία προσωπικά δεν γουστάρω ν ανέχομαι.

Συγνώμη κιόλας, αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε κάπως τους εαυτούς μας ρε μάγκες. Εμένα πχ μου κακοφαίνεται να δίνω ραπόρτο ποιός είμαι από που κρατάω και τι κάνω, σε κάποια που βρίσκεται σε χαμηλότερο σοσιοοικονομικό και μορφωτικό επίπεδο απο μένα. Πείτε με 'κομπλεξικό', το δέχομαι.
Αλλά να καθόμαστε να ασχολούμαστε με την κάθε αναλφάβητη μήπως γαμήσουμε, δεν μας τιμά. Γι αυτό υπάρχουν κι οι ιερόδουλες, αλλωστε.
Και πιστέψτε με, η πορνέια είναι ένας βόθρος που κάπου κρύβει κάποια διαμάντια, σε αντίθεση με το τίντερ, το οποίο είναι ένα χρυσοχοείο που πουλάει σκατά.
Έχω βγει για ποτό με ιερόδουλες που έχαιραν πολύ ανώτερης ανατροφής και τρόπων απο απολειφάδια Ελληνίδες εκ τίντερ!

Τίντερ μόνο ξένες, και καμμιά παντρεμένη, άμα λάχει. Όλα τα υπόλοιπα ξεχάστε τα, κόψτε λάσπη μην αναλώνεστε με σαβούρα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μαλακία και το τιντερ,έχω κάνει like σε καμια 50αρια γκόμενες,αλλά ούτε ένα match.Εν τω μεταξύ,έχω και 5 'μου αρέσει' και δεν μπορώ να τα δω χωρίς Gold :headbang:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Γυναίκα Ελλάδα μόνο από παρέες και δουλειά βρίσκεις η καμάκι τουρίστρια αν μπορείς μην σε κατηγορισει για σεξιυαλικη παρενόχληση προσοχή πάντα

TragedyLover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες μου! Είμαι 23 ετών κι έχω απίστευτη όρεξη για σεξουαλική συνεύρεση. Ωστόσο, δεδομένου πως δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με κάποιες φίλες, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, αναζητώ εναλλακτική πηγή αναζήτησης αυτού που όλοι ψάχνουμε. Αξίζει το Τίντερ & ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν; Τάργκετ γρουπ: 20-45 Υπάρχει ποικιλία ή μπα; Ευπρόσδεκτες συμβουλές από μάστερ του είδους και μεγαλύτερους-έμπειρους τόσο για το θέμα αυτό, όσο και γενικότερα για το σεξ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.508
Πόντοι
27.261

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Καλημέρα μάγκες μου! Είμαι 23 ετών κι έχω απίστευτη όρεξη για σεξουαλική συνεύρεση. Ωστόσο, δεδομένου πως δε θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με κάποιες φίλες, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, αναζητώ εναλλακτική πηγή αναζήτησης αυτού που όλοι ψάχνουμε. Αξίζει το Τίντερ & ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν; Τάργκετ γρουπ: 20-45 Υπάρχει ποικιλία ή μπα; Ευπρόσδεκτες συμβουλές από μάστερ του είδους και μεγαλύτερους-έμπειρους τόσο για το θέμα αυτό, όσο και γενικότερα για το σεξ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλώς το λυκόπουλο!

Να ξέρεις πως γενικά η 'απίστευτη ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση' είναι το κυρίαρχο θέμα του σάιτ, οπότε λίγο πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

Ακολουθούν ταπεινές συμβουλές, είμαι πλέον 40άρης, κι όπως όλοι μας βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου.
Ήταν βέβαια άλλες εποχές , σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν είχαμε τα εργαλεία που υπάρχουν σήμερα και καταφεύγαμε σε ατελείωτα καταδρομικά βράδια εξερευνήσεων σε άσχετες περιοχές, ρωτούσαμε γνωστούς γνωστών, συλλέγαμε στοιχεία και μετά τρέχαμε να τα εξακριβώσουμε.
Βρεθήκαμε σε απερίγραπτα μέρη ζώντας απερίγραπτα σουρεάλ καταστάσεις. 9 στις 10 ο θησαυρός ήταν άνθρακας. Όμως μέσα στην δυσχέρια, ΠΑΝΤΑ βρισκόταν καποια κατάσταση που μας έσωζε και βρίσκαμε καβάτζες. Πχ γυρίζοντας απο άγονη καταδρομική, γνωρίζαμε μια παντρεμένη σε καμάκι σε φανάρι στο Γαλάτσι που με τη σειρά της μας γνωρισε μια φίλη της.
Από τέτοια τυχαία σκηνικά τρώγαμε γενικά.

Τότε από ίντερνετ είχαμε μόνο το mIRC, οπού μέσα ήταν ο θεός και η ψυχή του. Ο κόσμος ήταν πιο ανοιχτός τότε στις διαδικτυακές γνωριμίες, και επίσης με λίγη τύχη πετύχαινες και δυνατά κομμάτια που δε σου πούλαγαν τρέλα.

Τώρα πλεον, η μάστιγα του ψευδοναρκισσισμού έχει εκφυλίσει το σύμπαν. Βλέπεις την κάθε κακομοίρα ταμία σουπερμάρκετ να βγάζει φωτό λες και θα πάει σε πρακτορείο μοντέλων...και το πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη τους για επιβεβαίωση, οπου υποτιμούν κάθε πραγματικότητα και έχουν την απαίτηση να 'εξαργυρώσουν' αυτό που πουλάνε, με βίαιο και βλακώδη τρόπο. Συνήθως όσοι τρώνε φτύσιμο, αναπτύσσουν μια έκφυλη ανάγκη να επιβληθούν σε άλλους και να τους πουλήσουν τρέλα!

Ιδού τα λίγα πράγματα που έχω να σου πω:

1) 90% οι φιλίες σου , είτε θα χαλάσουν, είτε θα χαθούν μέσα στην εξέλιξη της ζωης. Οι παρέές που έχεις τώρα, πιθανότατα δεν θα ναι οι ίδιες με αυτές που θα καταλήξεις στα 35 σου πχ. Αλλάζουν οι παρέες με ραγδιαίο ρυθμό (άλλες βρίσκουν περίεργους γκομενους κι απομονώνονται, άλλες θα φύγουν έξω, άλλες θα χοντρύνουν, κλπ). Κοινώς: μην αγχώνεσαι για το τί θα γίνει με τις φίλες σου-αν σ αρέσουν και έχει λόγο να πιστεύεις πως θα κάτσουν, ειλικρινά δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ να κάνεις την κίνηση. Αν είναι να χαθείτε, τουλάχιστον ας φύγουν 'περασμένες' από σένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε ένα πιό ουσιαστικό και ανθρώπινο δέσιμο, πέραν σχέσεων και φιλίας, εν τέλει., να ξέρεις

2) Tinder: Μόνο τουρίστριες και ίσως καμμιά παντρεμένη αν βρεις. Οτιδήποτε ντόπιο πιθανότατα να σου σπάσει τ αρχίδια τζάμπα. Μην ξεχνάς πως εμφανίσημες κοπέλες εκει μέσα, μιλάνε με 30-50 άνδρες την ημέρα. Δε πα' να σαι ο Απόλλωνας ο Φοίβος, δεν έχεις τον 'χώρο' σου να μοστράρεις τη πάρτη σου όπως θα θελες. Είναι καθαρά θέμα τύχης, και επίσης μην αναλώνεις χρόνο σε κάποια αν δε θέλει να μιλήσετε μέσω whatsapp ή viber. Πέρνα στην επόμενη σειριακά. Μην περιμένεις τίποτα, ωστέ να μην απογοητευτείς.
Μείνε εστιασμένος στις τουρίστριες, πούλα τρελίτσα (έχουν έρθει για διακοπές, άλλωστε), μην επιδιώκεις μακροσκελείς κουβέντες με καμμία (για κάποιον περίεργο λόγο, όταν συζητάς ενδιαφέροντα και περίπλοκα θέματα με μια γυναίκα, και να περνάτε και ωραία στην κουβέντα δηλαδή, κινδυνεύει να εξατμιστεί το ερωτικό ενδιαφέρον της για σένα), οπότε λίγες κουβέντες και απλές.

Αν βλέπεις την άλλη να ζητάει πολλά (πχ να πάτε για φαγητό, κλαμπ, πολλά ποτά), πουλεύεις όπως είσαι. Όσο κι αν σ αρέσει, ό,τι κι αν νιώθεις. Είναι το μυαλό της ρυθμισμένο έτσι, ωστε να εκμεταλλεύται και δεν θα φας καλά. Αν η γκόμενα γουστάρει, δεν θα σταθεί στο αν θα πάτε για φαγητό/ποτό/καφέ και μαλακίες. Και προφανώς αυτοί που τη γαμάνε, την έβγαλαν με μπύρες σε παγκάκι. Κι αυτή απλά ψάχνει τον μαλάκα να πληρώσει τον λογαριασμό του γαμιά της. Φύγε!

Επιδίωξε άμεση συνάντηση να τα πείτε από κοντά-διαδικτυακά θα λες όσο το δυνατόν λιγότερα. Αφενώς για να δεις μην είναι καμμία μπάμια και τρως τζάμπα τον χρόνο σου, κι αφετέρου για να σιγουρευτείς ότι υπάρχει η προοπτική να πέσει γαμήσι.

Θα δεις άπειρα προφιλ με Ρωσίδες: συνήθως πρόκειται για κουτοπόνηρες που ψάχνουν τον μαλάκα έλληνα πυρφορο που πληρώνει τα πάντα (φημιζόμαστε γι αυτό, άλλωστε) και άπειρα προφίλ με Κινέζες που απλά σπαμμάρουν τάχα ότι είναι 'επενδύτριες' και παπαρίες. Και στα δύο, ρίχνεις 'Χ' χώρις σκέψη.

Προφίλ με ίνστα: πιθανότατα αποσκοπούν απλά να μαζέψουν φόλλουερς, ώστε μετα μήπως μπορέσουν να δουλέψουν ως τάχα 'influencers' να διαφημίζουν άσχετες παπαριές ωστε να κονομάνε καμμία παντόφλα ή κανα τζάμπα αναψυκτικό. Μη δίνεις σημασία, μην ασχολείσαι καν.

Επίσης αν βλέπεις προφίλ που γράφουν 'ΟΧΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΟΧΙ Τ ΑΛΛΟ' προσπέρασε-γυρεύουν καημένους μαλάκες να ταίσουν τα σκατά τους, και δεν αξίζουν καμμία σημασία. Γενικά αν βλέπεις επιθετικότητα, στρίβε.

Απλά θυμίζω πως η ζωή είναι εκει έξω, και σου ανήκει εάν κι εφ όσον προτίθεσαι να τη ζήσεις με κέφι, ένταση, και υψηλό ηθικό. Μην ασχολείσαι με το Tinder εφ όσον όλα ΄βρίσκονται μπροστά σου έξω-δώσε τις μάχες σου όπου γουστάρεις, κι ό,τι γίνει. Ούτε 'στρατηγικές', ούτε 'τεχνικές', ούτε 'μεθόδοι'. 'Ξεγυμνώσου', νιώσε άνετα, κι άσε το ένστικτο της επιβίωσης να σε οδηγήσει!

Εύχομαι καλή τύχη μάγκα, καλό βόλι όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κανεις!

Τελευταία τροποποίηση:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.444
Πόντοι
6.955
Anania με συγκινησες με την τοποθετηση σου και μου εμπνεεις σεβασμο. Ειμαι κι εγω κοντα στην ηλικια σου, του 78. Στο κειμενο σου περιγραφεις τους περισσοτερους αγραφους κανονες που ισχυουν στις συγχρονες διαδικτυακες γνωριμιες. Ποσο τραγικο ειναι τι οτι η ταμιας του σκλαβενιτη αισθανεται μοντελο καταξιωμενο μαλιστα, και εχει προσδοκιες!
Αυτο που θελω να προσθεσω (για να μαθαινουν οι νεωτεροι οτι δεν μου εμαθαν εμενα οταν ημουν νεος) ειναι.
-να επιδιωκεται πηδημα στο πρωτο ραντεβου οταν γνωριζεται γκομενα απο το διαδικτυο. Να θυμαστε παντα οτι μιλανε με πολλους οχι μονο με εσας.
- ghosting σημαινει βγηκε με αλλον και σε παρατησε.
-οι συχνες συνερευσεις με πουτανες απελευθερωνουν τον ανδρα!
-μην ξοδευεται για γκομενες εαν πρωτα δεν τις εχετε πηδηξει. Εξαιρεση σε αυτον τον κανονα εαν βγαζεις τα χρηματα με υπνο (ενοικια) οποτε δεν τα πονας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.681
Πόντοι
1.706
Καλώς το λυκόπουλο!

Να ξέρεις πως γενικά η 'απίστευτη ανάγκη για σεξουαλική συνεύρεση' είναι το κυρίαρχο θέμα του σάιτ, οπότε λίγο πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

Ακολουθούν ταπεινές συμβουλές, είμαι πλέον 40άρης, κι όπως όλοι μας βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου.
Ήταν βέβαια άλλες εποχές , σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν είχαμε τα εργαλεία που υπάρχουν σήμερα και καταφεύγαμε σε ατελείωτα καταδρομικά βράδια εξερευνήσεων σε άσχετες περιοχές, ρωτούσαμε γνωστούς γνωστών, συλλέγαμε στοιχεία και μετά τρέχαμε να τα εξακριβώσουμε.
Βρεθήκαμε σε απερίγραπτα μέρη ζώντας απερίγραπτα σουρεάλ καταστάσεις. 9 στις 10 ο θησαυρός ήταν άνθρακας. Όμως μέσα στην δυσχέρια, ΠΑΝΤΑ βρισκόταν καποια κατάσταση που μας έσωζε και βρίσκαμε καβάτζες. Πχ γυρίζοντας απο άγονη καταδρομική, γνωρίζαμε μια παντρεμένη σε καμάκι σε φανάρι στο Γαλάτσι που με τη σειρά της μας γνωρισε μια φίλη της.

Τότε από ίντερνετ είχαμε μόνο το mIRC, οπού μέσα ήταν ο θεός και η ψυχή του. Ο κόσμος ήταν πιο ανοιχτός τότε στις διαδικτυακές γνωριμίες, και επίσης με λίγη τύχη πετύχαινες και δυνατά κομμάτια που δε σου πούλαγαν τρέλα.

Τώρα πλεον, η μάστιγα του ψευδοναρκισσισμού έχει εκφυλίσει το σύμπαν. Βλέπεις την κάθε κακομοίρα ταμία σουπερμάρκετ να βγάζει φωτό λες και θα πάει σε πρακτορείο μοντέλων...και το πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη τους για επιβεβαίωση, οπου υποτιμούν κάθε πραγματικότητα και έχουν την απαίτηση να 'εξαργυρώσουν' αυτό που πουλάνε, με βίαιο και βλακώδη τρόπο. Συνήθως όσοι τρώνε φτύσιμο, αναπτύσσουν μια έκφυλη ανάγκη να επιβληθούν σε άλλους και να τους πουλήσουν τρέλα!

1) 90% οι φιλίες σου , είτε θα χαλάσουν, είτε θα χαθούν μέσα στην εξέλιξη της ζωης. Οι παρέές που έχεις τώρα, πιθανότατα δεν θα ναι οι ίδιες με αυτές που θα καταλήξεις στα 35 σου πχ. Αλλάζουν οι παρέες με ραγδιαίο ρυθμό (άλλες βρίσκουν περίεργους γκομενους κι απομονώνονται, άλλες θα φύγουν έξω, άλλες θα χοντρύνουν, κλπ). Κοινώς: μην αγχώνεσαι για το τί θα γίνει με τις φίλες σου-αν σ αρέσουν και έχει λόγο να πιστεύεις πως θα κάτσουν, ειλικρινά δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ να κάνεις την κίνηση. Αν είναι να χαθείτε, τουλάχιστον ας φύγουν 'περασμένες' από σένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε ένα πιό ουσιαστικό και ανθρώπινο δέσιμο, πέραν σχέσεων και φιλίας, εν τέλει., να ξέρεις

2) Tinder: Μόνο τουρίστριες και ίσως καμμιά παντρεμένη αν βρεις. Οτιδήποτε ντόπιο πιθανότατα να σου σπάσει τ αρχίδια τζάμπα. Μην ξεχνάς πως εμφανίσημες κοπέλες εκει μέσα, μιλάνε με 30-50 άνδρες την ημέρα. Δε πα' να σαι ο Απόλλωνας ο Φοίβος, δεν έχεις τον 'χώρο' σου να μοστράρεις τη πάρτη σου όπως θα θελες. Είναι καθαρά θέμα τύχης, και επίσης μην αναλώνεις χρόνο σε κάποια αν δε θέλει να μιλήσετε μέσω whatsapp ή viber. Πέρνα στην επόμενη σειριακά. Μην περιμένεις τίποτα, ωστέ να μην απογοητευτείς.
Μείνε εστιασμένος στις τουρίστριες, πούλα τρελίτσα (έχουν έρθει για διακοπές, άλλωστε), μην επιδιώκεις μακροσκελείς κουβέντες με καμμία (για κάποιον περίεργο λόγο, όταν συζητάς ενδιαφέροντα και περίπλοκα θέματα με μια γυναίκα, και να περνάτε και ωραία στην κουβέντα δηλαδή, κινδυνεύει να εξατμιστεί το ερωτικό ενδιαφέρον της για σένα), οπότε λίγες κουβέντες και απλές.

Αν βλέπεις την άλλη να ζητάει πολλά (πχ να πάτε για φαγητό, κλαμπ, πολλά ποτά), πουλεύεις όπως είσαι. Όσο κι αν σ αρέσει, ό,τι κι αν νιώθεις. Είναι το μυαλό της ρυθμισμένο έτσι, ωστε να εκμεταλλεύται και δεν θα φας καλά. Αν η γκόμενα γουστάρει, δεν θα σταθεί στο αν θα πάτε για φαγητό/ποτό/καφέ και μαλακίες. Και προφανώς αυτοί που τη γαμάνε, την έβγαλαν με μπύρες σε παγκάκι. Κι αυτή απλά ψάχνει τον μαλάκα να πληρώσει τον λογαριασμό του γαμιά της. Φύγε!

Επιδίωξε άμεση συνάντηση να τα πείτε από κοντά-διαδικτυακά θα λες όσο το δυνατόν λιγότερα. Αφενώς για να δεις μην είναι καμμία μπάμια και τρως τζάμπα τον χρόνο σου, κι αφετέρου για να σιγουρευτείς ότι υπάρχει η προοπτική να πέσει γαμήσι.

Θα δεις άπειρα προφιλ με Ρωσίδες: συνήθως πρόκειται για κουτοπόνηρες που ψάχνουν τον μαλάκα έλληνα πυρφορο που πληρώνει τα πάντα (φημιζόμαστε γι αυτό, άλλωστε) και άπειρα προφίλ με Κινέζες που απλά σπαμμάρουν τάχα ότι είναι 'επενδύτριες' και παπαρίες. Και στα δύο, ρίχνεις 'Χ' χώρις σκέψη.

Προφίλ με ίνστα: πιθανότατα αποσκοπούν απλά να μαζέψουν φόλλουερς, ώστε μετα μήπως μπορέσουν να δουλέψουν ως τάχα 'influencers' να διαφημίζουν άσχετες παπαριές ωστε να κονομάνε καμμία παντόφλα ή κανα τζάμπα αναψυκτικό. Μη δίνεις σημασία, μην ασχολείσαι καν.

Επίσης αν βλέπεις προφίλ που γράφουν 'ΟΧΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΟΧΙ Τ ΑΛΛΟ' προσπέρασε-γυρεύουν καημένους μαλάκες να ταίσουν τα σκατά τους, και δεν αξίζουν καμμία σημασία. Γενικά αν βλέπεις επιθετικότητα, στρίβε.

Απλά θυμίζω πως η ζωή είναι εκει έξω, και σου ανήκει εάν κι εφ όσον προτίθεσαι να τη ζήσεις με κέφι, ένταση, και υψηλό ηθικό. Μην ασχολείσαι με το Tinder εφ όσον όλα ΄βρίσκονται μπροστά σου έξω-δώσε τις μάχες σου όπου γουστάρεις, κι ό,τι γίνει. Ούτε 'στρατηγικές', ούτε 'τεχνικές', ούτε 'μεθόδοι'. 'Ξεγυμνώσου', νιώσε άνετα, κι άσε το ένστικτο της επιβίωσης να σε οδηγήσει!

Αν σκεφτονταν ολοι σαν κι εσενα, θα ηταν ο κοσμος μας καλυτερος

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Αν σκεφτονταν ολοι σαν κι εσενα, θα ηταν ο κοσμος μας καλυτερος
Σ ευχαριστώ πολύ για τη φιλοφρόνηση, αλλά πιστεύω πως δε λέω κάτι πέραν των αυτονόητων.
Θαρρώ πως λίγο πολύ, όλοι μας φάγαμε αρκετά στραπάτσα προκειμένου να μάθουμε πέντε πράγματα.

-Ασχέτως εαν τώρα πολλοί θα ήθελαν να τα ξεχνάγαμε, και να μας τα μάθαιναν άλλοι από την αρχή.

Η κατάσταση ήταν πάντα περίπλοκη και έχρηζε στοχασμού και μύησης. Τώρα δε, ζούμε σε μια εποχή που αναγκαζόμαστε να ισοπεδώνουμε πολλά πράγματα γύρω μας, προκειμένου να δούμε την αλήθεια.

Το Tinder (ειδικά στην Ελλάδα) αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα αυτής της νέας τάσης ανούσιου ναρκισσισμού που ενθαρρύνει τη μιζέρια και τις βλακώδεις συμπεριφορές των ανθρώπων!

Στην τελική, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε, πως ο χρόνος και η προσπάθεια που αναλώνονται μέσα σε όλα αυτά τα μέσα διαδικτυακών γνωριμιών, αξίζει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το προβλεπόμενο 20άρικο της Φυλής, το 80άρικο του μασάζα, κλπ.

Απλά, είναι ανθρώπινο που 'φτιαχνόμαστε΄ από την ιδέα ότι ΄ρίχνουμε γκόμενες΄...οκ παιδιά, τιντερογκόμενες παραμένουν όμως, δεν φέρουν την αξία μιας κανονικής γκόμενας που θα γνωρίσεις έξω σε πέσιμο...ό,τι κι αν προκύψει απο αυτή, δεν θα χει ποτέ την ίδια αξία: την αξία του αρσενικού κυνηγιού!

TragedyLover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Καλώς το λυκόπουλο!

Καλησπέρα κ. Ανανία!

Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο και γράψατε τόσο μεγάλο κείμενο. Δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφερθήκατε για την περίπτωσή μου. Έχοντας επιτύχει αρκετούς στόχους, πτυχίο ΑΕΙ, ξένες γλώσσες κ.λ.π., κατέληξα στο συμπέρασμα ότι παραμένω δυστυχισμένος, διότι δεν εκφράζομαι εύκολα & δύσκολα αποδέχομαι την απόρριψη. Αποφάσισα, λοιπόν, να ζήσω τη ζωή μου, κάνοντας πέρα τους ενδοιασμούς και καθετί στέκεται τροχοπέδη στην ευτυχία μου. Ωστόσο, σε μια εποχή που λόγω καλοκαιριού, αλλά και πανδημίας, οι κολλητοί επέστρεψαν στις γενέτειρές τους, χρειάστηκε να βρω μια εναλλακτική πηγή επικοινωνίας.

Ευτυχώς με προλάβατε ένα βήμα πριν τη δημιουργία λογαριασμού στο τίντερ. Μάλιστα, μου δώσατε και θάρρος να προχωρήσω, να παίξω μπαλίτσα & να γίνω εγώ ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Συνεπώς, αυτό αποφάσισα να κάνω! Όλα είναι μέσα στη ζωή & δε θα ζήσουμε για πάντα. Οφείλω, λοιπόν, στον εαυτό μου λίγη απόλαυση, ώστε να συνεχίσω πιο δυνατός τον μακρύ δρόμο της ζωής. Σας υπερευχαριστώ για όλα!

Με εκτίμηση,
Νικόλας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.681
Πόντοι
1.706
Σ ευχαριστώ πολύ για τη φιλοφρόνηση, αλλά πιστεύω πως δε λέω κάτι πέραν των αυτονόητων.
Θαρρώ πως λίγο πολύ, όλοι μας φάγαμε αρκετά στραπάτσα προκειμένου να μάθουμε πέντε πράγματα.

-Ασχέτως εαν τώρα πολλοί θα ήθελαν να τα ξεχνάγαμε, και να μας τα μάθαιναν άλλοι από την αρχή.

Η κατάσταση ήταν πάντα περίπλοκη και έχρηζε στοχασμού και μύησης. Τώρα δε, ζούμε σε μια εποχή που αναγκαζόμαστε να ισοπεδώνουμε πολλά πράγματα γύρω μας, προκειμένου να δούμε την αλήθεια.

Το Tinder (ειδικά στην Ελλάδα) αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα αυτής της νέας τάσης ανούσιου ναρκισσισμού που ενθαρρύνει τη μιζέρια και τις βλακώδεις συμπεριφορές των ανθρώπων!

Στην τελική, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε, πως ο χρόνος και η προσπάθεια που αναλώνονται μέσα σε όλα αυτά τα μέσα διαδικτυακών γνωριμιών, αξίζει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το προβλεπόμενο 20άρικο της Φυλής, το 80άρικο του μασάζα, κλπ.

Απλά, είναι ανθρώπινο που 'φτιαχνόμαστε΄ από την ιδέα ότι ΄ρίχνουμε γκόμενες΄...οκ παιδιά, τιντερογκόμενες παραμένουν όμως, δεν φέρουν την αξία μιας κανονικής γκόμενας που θα γνωρίσεις έξω σε πέσιμο...ό,τι κι αν προκύψει απο αυτή, δεν θα χει ποτέ την ίδια αξία: την αξία του αρσενικού κυνηγιού!
Εννοειτε πως αυτα που εγραψες ειναι τα αυτονοητα.
Ακατανοητα ομως για πολλους.

Πολλους που πιστευοντας πως κανοντας συνεχως παραχωρησεις (κερασματα, ταξιδια,δωρα) θα γαμησοουν. Ακομη κ αν γαμησουν αυτο δεν θα ειναι vfm, ενω ουσιαστικα "χαλανε την πιατσα" ,κανοντας μεγαλη ζημια κ αφηνοντας καμμενη γη.

Εκει πηγε η φιλοφρονηση μου.

Επισης εθεσες με ωραιο λόγο αυτα που καποιοι σκεφτομαστε σκόρπια

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.562
Πόντοι
456
Τα συγχαρητήρια μου στους προλαλήσαντες. Spot on όλες οι παρατηρήσεις. Εγώ θα ήθελα να προσθέσω δυο πράγματα για την ασφάλεια μας στα app του διαδικτίου από την εμπειρία μου.

Το να ανταλάσσεις τηλέφωνο είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι μεν έχεις μια πιο άμεση επαφή αλλά μετά αν θέλεις να κόψεις δεν μπορείς. Στο tinder έχει πολλές τρελές οι οποίες δεν μπορούν να κατανοήσουν πως απλώς δεν τις γουστάρεις και ζητάνει και εξηγήσεις. Μπλοκάρεις ένα νούμερο ξεφυρώνει μετά με άλλο. Η καλύτερη λύση είναι είτε messenger μόνο, που την μπλοκάρεις μια και καλή, ή κάποιο app όπως snapchat που βρίσκεις τον άλλο με όνομα χρήστη. Υπάρχει και η λύση του δεύτερου τηλεφώνου αλλά αν εμφανιστείς με δύο τηλέφωνα μήπως και σε ψάξουν από την δουλειά ή κανένας φίλος μπορεί να κινήσει υποψίες από την αρχή. Αν πρόκειται για καλή περίπτωση τότε βγαίνεις φάουλ.

Επίσης στο facebook τσεκάρεις το προφίλ. Αν φαίνεται μούφα μην ασχολείσαι καθόλου. Όπως καταλαβαίνουν αυτές ένα μούφα προφίλ έτσι καταλαβαίνουμε και εμείς.

Πολλές ζητάνε τηλέφωνο μόνες τους επειδή και καλά το app κολάει. Προσοχή. Μπορεί να αξίζει αλλά μπορεί και να είναι κλινική περίπτωση.

Κάτι ξένες που ζητάνε whatsapp μακριά. Απάτη .

Αν στο messenger δεν μιλάτε συχνά αφού έχετε βγει ή σε θυμάται όποτε θέλει σημαίνει πως σε έχει βάλει σε ένα pool με άλλους και είναι stalker. Μπλοκάρισμα. Όπως είπαν και οι άλλοι, από την αρχή ξεκαθαρίζει το πράγμα. Δεν θα λύσουμε εμείς τις ανασφαλειες της κάθε psycho.

Αν έχεις και άλλα social, insta κτλ δεν έχεις σε όλα το ίδιο όνομα. SOS. Αν μπλοκάρεις μια psycho στο face, θα ψάξει να σε βρει μετά στο insta, στο pinterest ακόμα και στα τοπικά νέα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.070
Πόντοι
2.356
Το έχω σβήσει το TINDER. Πεταμένος χρόνος. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.508
Πόντοι
27.261

Λίζα​

22

ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Lives in Αθήνα

Λοιπόν, ειμαι καρκίνος, κριντζ, κωλόκαφρος, ψυχοπαθάρα, coffeeholic, λατρεύω ολα τα ζωάκια, έχω λιγη κυτταρίτιδα και ραγάδες και δεν μιλάω σε ομοφοβικούς.
Αμα εχεις ομορφο προσωπο, εισαι fun και με κοιλιτσα, μπορουμε να παντρευτούμε.

ορματε αδερφια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom