Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
3 λόγοι:Μα ποιος ο λογος να εχεις κανονικη σου φωτο και αλλο τηλεφωνο; Το αναποδο ισως να ηταν πιο λογικο.
1. Έχεις δικιά σου φωτό μπας και σταυρώσεις match. Εσύ κάνεις like σε γκόμενες με άσχετες φωτογραφίες?
2. Εκεί δεν μπαίνουν μόνο γνωστές σου, μπαίνουν διάφορες! Προτιμότερο λοιπόν είναι να μην δώσεις το κανονικό σου νούμερο σε καμιά τρελή, παρά να σε αναγνωρίσει κάποια γκόμενα που στο κάτω κάτω κι αυτή είναι εκεί για τον ίδιο λόγο! Και το να πετύχεις γνωστή είναι σπάνιο. Εγώ στα 3-4 χρόνια που το χρησιμοποιώ, έχω πετύχει ΜΙΑ. Πολύ γνωστή κιόλας, φίλη της αδερφής μου. Με το που την πέτυχα της έκανα super like και μου έκανε κι αυτή!!! Ε και πιάσαμε την πάρλα "α κι εσύ εδώ? χαχαχα!" και κάτι τέτοια. Σιγά! Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, ούτε παρεξήγηση από καέναν από τους δυο μας.
3. Επίσης, αν βάλεις το κανονικό σου νούμερο με ψεύτικη φωτογραφία, τι θα κερδίσεις εάν η γκόμενα δει μια άσχετη φωτογραφία και μετά το δικό σου τηλέφωνο? Μάλλον αρνητική αντύπωση θα κάνεις...
Το θέμα γενικά είναι να μην μασήσεις αν πετύχεις/σε πετύχει γνωστή. Γιατί να μασήσεις εξάλλου και να ντραπείς από την στιγμή που και η άλλη κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Είδες ότι εγώ πήγα επιθετικά (γενικά είμαι επιθετικό αγόρι!) στην κολλητή της αδερφής μου και αισθάνθηκε εκείνη αμήχανα παρά εγώ!
Αυτά!