Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Το έχω ξαναγράψει. Στα dating apps συναντάς τριών ειδών γυναίκες.
  1. Ασχημες και χονδρές.
  2. Όμορφες με ψυχολογικά προβλήματα η δίχως εξυπνάδα.
  3. Όμορφες που λένε πως αναζητούν γνωριμία αλλά στην πράξη δεν αναζητούν γνωριμία αλλά επιβεβαίωση.
Τυχών εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον πιο πάνω κανόνα.
Ίσως για Ελλάδα έχει κάποια βάση αυτό αλλά Δυτικές προηγμένες χώρες αλλάζει το πράγμα προς το (πολύ) καλύτερο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το έχω ξαναγράψει. Στα dating apps συναντάς τριών ειδών γυναίκες.
  1. Ασχημες και χονδρές.
  2. Όμορφες με ψυχολογικά προβλήματα η δίχως εξυπνάδα.
  3. Όμορφες που λένε πως αναζητούν γνωριμία αλλά στην πράξη δεν αναζητούν γνωριμία αλλά επιβεβαίωση.
Τυχών εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον πιο πάνω κανόνα.
εμενα να γαμησω με νοιαζει :tooth:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Το tinder έχει καταντήσει αρχιδόκαμπος πια, 70-80% ψωλαρεοι. Καλό ήταν όταν πρωτοέσκασε.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Το tinder έχει καταντήσει αρχιδόκαμπος πια, 70-80% ψωλαρεοι. Καλό ήταν όταν πρωτοέσκασε.
Ρε φιλε βαλε αναζητηση να ψαχνει μονο γυναικες...τι σε νοιαζει που εχει τοσους αντρες?

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ρε φιλε βαλε αναζητηση να ψαχνει μονο γυναικες...τι σε νοιαζει που εχει τοσους αντρες?
Είναι προσφορά και ζήτηση. Πολλοί άντρες και λίγες γυναίκες; Οι γυναίκες περνούν ύφος 1000ων καρδυναλιων και χρησιμοποιούν το tinder μόνο για ψυχολογική επιβεβαίωση αντί για να κάνουν συνάντηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μιξ εβαλες αντι για γυναικες? καταρχην αυτους που θα σου βγαλει θα ειναι γκει (νομιζω) αν βαλεις αντρες

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
είχα προσπαθήσει πριν αρκετά χρόνια να φτιάξω tinder και θυμόμουν ότι είχε τη προϋπόθεση να έχεις λογαριασμό facebook και να τα "συνδέσεις".
ισχύει ακόμα αυτό; Και αν ναι πως το αποφεύγω;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ελένη 43 Γαλάτσι.

Χωρισμένη με παιδί, ράστα μαλλιά.

Προχθές, στο Midas, εθνική οδό.

Πηγαδομούνοβα... έβαζα 4 δάχτυλα και κολύμπαγε το χέρι μου. Μπορούσα να της κάνω fistfuck άνετα.

Στο γαμήσι... άβυσσος η μούνα της. Την γαμούσα 40 λεπτά σαν σκύλος και νόμιζα ότι είχα την πούτσα μου σε κενό αέρος, δεν έχυνα με τίποτα!!!

Τελικα πίπα (μέτρια προς καλή) και χύσιμο στο στόμα με κατάποση.

Επίσης, μου έκανε ένα γαμάτο πουτσομασάζ με τα χέρια της. Κάπου θα το είχε δει αυτό! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
ειναι μουλτιμπιχτης ο μαστορας μαλλον.
αμα δεν του κατσει καμια γυναικα, τηνε πεφτει σε κανα ανδρουτσο.
δροσερος-καλοκαιρινος-πολυμορφικος :boff:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
είχα προσπαθήσει πριν αρκετά χρόνια να φτιάξω tinder και θυμόμουν ότι είχε τη προϋπόθεση να έχεις λογαριασμό facebook και να τα "συνδέσεις".
Οχι βέβαια.
Ποτέ δεν ήταν υποχρεωτικό κάτι τέτοιο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φτιάξε ένα δεύτερο facebook με στοιχεία-μούφα (πλην του e-mail που πρέπει να ισχύει).

Αν και δεν είναι απαραίτητο για να κάνεις λογαριασμό στο Tinder. Μπορείς να κάνεις κατυεθείαν λογαριασμό, χωρίς να δηλώσεις FB.

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Μα αν πας να κανεις εγγραφη σου ζηταει να γινει ή με facebook ή με google mail ή με τηλεφωνικο αριθμο.....Αρα κατι πρεπει να δωσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μα αν πας να κανεις εγγραφη σου ζηταει να γινει ή με facebook ή με google mail ή με τηλεφωνικο αριθμο.....Αρα κατι πρεπει να δωσεις.
Όταν είχα κάνει εγγραφή εγώ δεν το είχε αυτό... νομίζω...!

Τεσπα, πιστεύω ότι τότε ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ανοίξεις ένα καινούργιο account στο google και να το έχεις μόνο για το Tinder.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261

Ev​

30

6 χιλιόμετρα μακριά

New in Athens ?

αυτηνε πρεπει να την εχω πετυχει σε σεξοαγγελιες κατα 90% μεσω σποντας.
30 δεν ειναι με τιποτα, εκτος αν εχει φαει ΤΟ καψιμο.
ξανθια βαμμενα μαλλια και κατι ακυρα τατουαζ στα χερια της.
μετρια φατσα εως ακυρη (για μενα).
φαινεται μπαμπατσικη εως παχουλοχοντρη και φαινεται επισης να εχει βυζοτορπιλες πεσμενες.
εχει 2 φωτος.
μια ασπρομαυρη και μια εγχρωμη με κοκκινα χειλια και κοκκινο τυραντομπλουζακι (οπως σκατα το λενε δηλαδη).

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Όταν είχα κάνει εγγραφή εγώ δεν το είχε αυτό... νομίζω...!

Τεσπα, πιστεύω ότι τότε ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ανοίξεις ένα καινούργιο account στο google και να το έχεις μόνο για το Tinder.
Ναι αλλα και αυτο να κανεις νομιζω οτι στο επομενο βημα σου ζηταει κινητο για να σου στειλει κωδικο επαληθευσης. Αρα οπως και να εχει, κατι πρεπει να δωσεις. Μαλακια

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.567
Πόντοι
6.186
εγώ πάντως μάγκες γαλλια, ολλανδια ,ντουμπαι ,βενεζουελα κ βραζιλια που το έχω δουλέψει με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι αλλα και αυτο να κανεις νομιζω οτι στο επομενο βημα σου ζηταει κινητο για να σου στειλει κωδικο επαληθευσης. Αρα οπως και να εχει, κατι πρεπει να δωσεις. Μαλακια
Έχω ΚΑΙ δεύτερο κινητό (για τέτοιες δουλειές!) :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom